فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزے
۱ بسته ژله موزے
۱/۵ لیوان آب جوش بهش اضافه و
خوب مخلوط کنید تا ژله کامل حل بشه
کف قالب رو با کمے روغن چرب کنید
۲ ملاقه از ژله رو داخل قالب بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده
باقے ژله رو همراه با
۱۰۰ گرم خامه صبحانه داخل مخلوط کن بریزید و یکدست کنید
یڪ بسته بیسکوییت پتے بور رو
روے مخلوط خامه و ژله خورد کنید و مخلوط کنید
مواد رو بریزید روے ژله بسته شده و داخل یخچال بزارید
بعد از ۳ الی۴ ساعت دسر موزے فوق العاده شیڪ و خوشمزتون آماده ے سرو کردنه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترافلای رنگی رنگی واسه مهمونیاتون 🌈
بسکوییت پتی بور : ۱ بسته
شکلات : ۲ قاشق غذاخوری
۱ عدد موز : ۱ عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون روغنی
✅مواد اوليه:
آرد گندم يك كيلو(يكم كم و زياد بشه اشكال نداره)
زردچوبه نصف ق چ
نمك يك ق چ
خمير مايه يك ق غ
رازيانه نصف ق چ(قابل حذف )
خرما يه مشت كوچيك
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
📌خمير بزارين ٢ساعت عمل بياد.
📌خمير مايه ميتونين عمل بيارين بعد به آرد اضافه كنيد كه بهتر هست ولي من همينجور خشكي ريختم توي آرد.
📌اگر ميخواين نون روغنيتون شيرين باشه ميتوني ٤الي٥ ق غ شكر به آردت اضافه كني.
📌مخلوط آب و خرما ميتوني حذف كني آب به تنهايي جايگزين كني.ما خرما اضافه ميكنيم هم براي شيريني طبيعيش هم براي قشنگتر برشته ميشه.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک خیلی نرم و پف پفی ژاپنی 🥞🇯🇵
۲ عدد تخم مرغ
۲۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم شکر
۳۰ گرم آرد
۱/۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
مقداری وانیل
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک مغزدار نوتلایی با بافت نرمالو 🥞🍫
آرد : ۱ و ۳/۴ لیوان
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر الک شده : ۲ قاشق چایخوری
نوتلا : ۱ قاشق غذاخوری
یا شکلات سکه ای
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
مقوی ترین کاچی با شیره انگور و بدون قند
مواد لازم
آرد یک سوم پیمانه
شیره انگور نصف پیمانه
آب دو لیوان
زعفران به میزان دلخواه
گلاب سه قاشق
کره سی گرم
گردو و بادام پودر شده چهار قاشق غذاخوری
روغن سه قاشق
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
پودر هل
ادویه کاچی(به دلخواه)
آرد الک شده رو یک ربع تفت بدید تا کمی رنگش عوض بشه بعد آب و شیره انگور و کلاب و زعفرون که مخلوط کردید بذارید رو شعله به جوش که اومد خاموش کنید حالا به ارد کره و روغن و زردچوبه و هل رو بریزید و کمی دوباره تفت بدین و در نهایت شهد رو آروم اروم بریزید و هم بزنید تا گلوله ها خوب باز بشه و مغزیجات هم بریزید و حدود نیم ساعت با سعله ملایم با دم کنی بذارید تا خوب جا بیوفته😋
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی خنک و جذاب پرتقالی 🍊🧊
سیروپ پرتقال
چند تکه یخ
تخم شربتی
پنیرک دم کرده سرد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* شیرینی نارگیلی*
پودر نارگیل
سفیده تخم مرغ
جوهر لیمو
شکر
روغن
پودر پسته
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سادهترین کیک شکلاتی🎂
مواد لازم :
آرد ۲۷۰ گرم
روغن ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۲۷۰ گرم
شیر ۱۸۰ گرم
۴۰ الی ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی
مواد لازم :
آرد ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر خامهای ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ ق غ
وانیل ½ ق چ
شکر ۳ ق غ
کره ۱۲۰ گ
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر نسکافه ای🍨•
یه دسر بهشتییی که قطعا عاشقش میشی:))🤩
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #رولت_خامه_ای_بدون_فر 🥯 😋👆
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصرانه_فوری
مواد لازم:
🍫 کره - 120 گرم
بیسکوییت 300 گرم
پودر کاکائو - 2 قاشق غذاخوری
شکر 3ق غ
شیر - 150 میلی لیتر...
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
27.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗓۱۴۰۲/۱۲/۴
🌹درود بر شما صبح بخیر
💐محال است بارانی از "محبت"
🌹به کسی هدیه کنی...
💐و دست های خودت خیس نشود
🌹چه زیباست بی قید و شرط محبت کنیم
💐تقدیم به شما دوستان
🌹صبحتون بخیر یاران باوفا
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شیره انگور
نکته📣حتما شیره انگور استفاده کنید جایگزین شیره خرما یا هر نوع شیره
طرزتهیه:
_تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
_فررابادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید.
۳عدد تخم مرغ + ۱/۸قاشق چایخوری وانیل باهمزن میزنیم تا خوب پف کند وکرم رنگ شود و۱/۲لیوان روغن مایع که من کمتر ریختم اضافه ویک دور با همزن میزنیم ودرمرحله بعد۳/۴لیوان شیره انگور+۱/۴لیوان شیرولرم(میتونید آب استفاده کنید)راریخته ومخلوط میکنیم
دراینجا ۱و۱/۲لیوان آرد سفید +یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده شده ودر طی سه مرحله به مواد اضافه وبالیسک یا هم زن دستی بهتره قاطی میکنیم تا آرد کاملا درموادصاف ویکدست شود ودرقالب چرب شده وآرد پاشی که طبق معمول من از ارده استفاده کردم مواد کیک رادرون قالب ریخته ودرفر از قبل گرم شده بادمای ۱۶۰تا۱۷۰درجه بستگی به فرشماداردبه مدت ۴۰تا۵۰ دقیقه ،حتما بعد ۴۰ دقیقه باخلال چک کنید چون این کیک شیره دارد امکان سوختگی کف کیک زیاد هست
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط ۳ ماده اولیه تا رسیدن به خوشمزه ترین ترکیب فاصله داری😍
یه قوطی شیر عسلی رو
به همراه ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مخلوط کنین
۵۰ گرم کره آب شده اضافه و یکدست کنین
۴۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور رو با غذاساز کامل پودر کنین
مخلوط شیر عسلی رو به پودر بیسکوییت اضافه و یکدست کنین تا منسجم شه
از مواد یه قاشق به اندازه گردو بردارین و به اینصورت با دست شکل بدین
کمی بادام زمینی رو خرد کنین
شکلات ها رو به عسل یا شکلات کاکائو آغشته و بعد داخل پودر بادام بغلتونین
حتما امتحانش کن که خیلی خوشمزه میشه منکه عاشقش شدم.
نوش جان🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_حلوا
تخم مرغ ۵ عدد درشت
آرد دو سوم لیوان
شکر دو سوم لیوان
عسل رقیق شده یا شربت بار ۳ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۳ قاشق غذاخوری
__مواد لازم حلوا
آرد گندم ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
آب یک و نیم لیوان
گلاب یک دوم لیوان
زعفران به مقدار لازم
روغن جامد یا نیمه جامد به مقدار لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
آرد یه پیمانه
۱/۵پیمانه شیره انگور
یه قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق مربا خوری دارچین
۲ تا پیمانه آب سرد
اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه بروکلی پنیری
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
1 حبه سیر، ریز شده
1 کلم بروکلی، رنده شده قسمت گل
1 فنجان پنیر چدار
¼ فنجان خامه 2 برگ خمیر آماده
زرده تخم مرغ دستورالعمل ها
فر را با دمای ۱۹۰ درجه پیش گرم کنید.
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بریزید و سپس کلم و پیاز و سیر را تا 5 دقیقه دقیقه حرارت دهید تا زمانی که کلم بروکلی شفاف باشد آن را از اجاق بردارید، سپس پنیر چدار و خامه ترش بزنید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود. آن را کنار گذاشته و خمیر پای تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده نمایید، آن را پهن کنید و با لیوام برش بزنید . خمیر برش خورده را در ظرف فر قرار دهید و روی هر کدام در حدود 1 قاشق غذا خوری کلم بروکلی و مخلوط پنیر را در وسط قرار دهید، مراقب باشید آنها را بیش از حد نگذارید. خمیر پای را روی نیمه دایره قرار دهید و لبه ها را به هم بزنید و مهر و موم کنید. شما همچنین می توانید چنگال را برای چسباندن لبه ها استفاده کنید. روی ان را زرده تخم مرغ بریزید و برای 20-22 دقیقه در فر قرار دهید و تا ترد و طلایی شدن اجازه پخت دهید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi