کیک 3 تخم مرغی:🍰🍰🍰
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 لیوان
ب پ2 قاشق مربا خوری
ماست ۳/۴ پیمانه
روغن مایع۳/۴ پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل سر قاشق چای خوری
نمک یه پنس
( گردو .کشمش.کنجد....به دلخواه)
اول فرو روشن کردم و آردمو با ب پ و نمک سه بار الک کردم. تخم مرغها با شکر با همزن تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هم زدم و بعد وانیل اضافه کردم. روغن مایع و ماست و به ترتیب به موادم اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم زدم. بعد آرد و در سه نوبت رو موادم الک کردم و با همزن دستی خیلی آروم هم زدم فقط در حد مخلوط شدن ، اینجا من از اسانس پرتقال استفاده کردم ، ریختم تو قالبم و رفت تو فر180 درجه50 دقیقه پخت. نوشجان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#نان_مغز_دار_شکلاتی😍😋
اندازه قالب 24 cm
♦️مواد لازم :
آرد 355 گرم
شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم)
شیرعسلی 115
خمیر مایه فوری 6 گرم
نمک 3 گرم
کره 30 گرم
♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید)
♦️طرز تهیه :
1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود.
2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید.
3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید.
5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#دسر_ويكتوريا
مواد لازم
شير ١ ليتر
آرد معمولى ٣ قاشق غذا خورى
زرده ى تخم مرغ ١ عدد
پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى
شكر ١ ليوان
وانيل ١ قاشق چايخورى
خامه ى فرم گرفته نصف ليوان
دانه هاى انار يا توت فرنگى يا موز به ميزان لازم
بسكويت پتى پور از نوع شكلاتى ٢ بسته
طرز تهيه:
شير، آرد، پودر نشاسته، شكر رو با هم مخلوط ميكنيم با همزن دستى ميزنيم تا گلوله هاى آرد باز شود
روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و ١ دقيقه بجوشد
از روى حرارت برداريد. گرماى اوليه اش كه رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنيد و از مواد دسر يك قاشق داخل زرده بريزيد و فورا هم بزنيد تا زرده پخته نشود
بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بريزيد و همراه وانيل هم بزنيد
در آخر كه ولرم شد خامه رو اضافه كنيد
بسكويت ها رو داخل غذا ساز پودر كنيد
و در ظرف مورد نظر مطابق عكس اول بيسكويت بعد كرم و روى كرم ميوه رو بريزيد و لايه لايه اين كار رو تكرار كنيد
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍰 #کیک_وانیلی 🌸
🔹️ فرو رو درجه ی 180روشن میکنیم تا داغ شه.سه لیوان آردو با ی قاشق غذا خوری ب پودرسه بار الک میکنیم
پنج تا تخم مرغو با یک قاشق چ خوری وانیل و دو لیوان شکر پنج تا شش دقیقه خوب میزنیم.
آردو با دور کند همزن به تخم مرغ اضافه میکنیمدر حدی که مخلوط بشه.
۱ لیوان شیر ولرم(درحدی که دستو نسوزونه)به مواد اضافه و با دور کند مخلوط میکنیم.
یک لیوان سرخالی روغن مایع هم اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالبو چرب میکنیم و موادمو میریزیم تو قالب (این مقدار مواد برا قالب 23تا25مناسبه یا دوتا قالب 18) و بعد در فر بعد چهل و پنج دقیقه با خلال دندون چک میکنیم اگه نپخته بود کمی دیگه زمان میدیم .این کیک خیلی زیاد پف خوبی داره مخصوصا تو قالبای میان تهی میتونید به این کیک کمی هل یا گلاب یا رنده ی پوست پرتقال یا لیمو اضافه کنید یا کشمش و گردو به موادش درآخر بزنید و با لیسک مخلوط کنید. اگه خواستید #کیک_دورنگ داشته باشید کمی از موادو درآخر کار با یکی دوقاشق پودر کاکائو و دوسه قاشق شیر مخلوط کنید و روی مواد وانیلی تو قالب بریزد
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بربری
مواد لازم: آرد ۶۰۰ گرم، خمیر مایه یک ق غ،شکر یک ق غ، نمک نصف ق غ، شیر ۵ ق غ، آب ولرم دو لیوان، کنجد و سیاهدانه درصورت تمایل
طرز تهیه:
۱- آرد الک شده، شکر، نمک، خمیر مایه، شیر و آب ولرم رو مخلوط و ۵ دقیقه ورز بدین
۲- روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت تو جای گرم قرار بدین.
۳- بعد از استراحت خمیر، اونو دوباره کمی ورز بدین و روی سطح آرد پاشی شده قرار بدین و بازش کنید.
۴- روی سینی فر کاغذ روغنی بزارین و خمیر رو روش قرار بدین و شکل نون بربری بدین
در صورت تمایل می تونید کمی کنجد و سیاهدونه هم روش بپاشید.
۵- خمیر رو ۵ دقیقه استراحت بدین و بعد داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدین.
#نان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنی
مواد لازم ( برای دو نفر) : شیر دو لیوان،گلاب به مقدار لازم( حدودا یک چهارم لیوان)، نشاسته گندم یا ذرت( یا آرد برنج) ۲ ق غ، شکر ۲ ق غ، پودر هل نصف ق چ( در صورت تمایل)
طرز تهیه:
۱- نشاسته رو با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه.
۲- ظرف شیر و نشاسته رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید.
۳- وقتی شیر داغ شد، شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین.
۴- در آخر هل و گلاب رو اضافه کنید.
در صورت تمایل تو این مرحله می تونید کمی وانیل و زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
۵- وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و داخل ظرف بریزید و تزیین کنید.
فقط حواستون باشه بعد از سرد شدن یکم سفت تر میشه.
#دسر
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_لپه
مواد لازم: لپه یک لیوان،۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده،یک عدد تخم مرغ،یک عدد پیاز متوسط،نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و پودر سیر و پیاز از هر کدوم یک ق چ،سیب زمینی (در صورت تمایل) یک عدد
طرز تهیه:
۱- لپه رو با کمی روغن حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و بعد بهش آب جوش اضافه می کنیم و میزاریم کامل بپزه و آبش کشیده بشه
۲- وقتی لپه خنک شد، داخل میکسر می ریزیم و کامل له میکنیم.
۳- به لپه ، پیاز، گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه ها و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و کامل مخلوط می کنیم.
۴- داخل تابه روغ می ریزیم وقتی داغ شد، به شامی ها شکل میدیم و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ میکنیم.
#غذای_نونی
#غذای_سنتی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#واویشکا
(غذای محلی گیلان)
مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم، پیاز یک عدد، سیب زمینی۳ عدد متوسط، رب گوجه فرنگی ۲ ق غ، گوجه فرنگی ۲ عدد(اختیاری)، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱- سیب زمینی ها رو به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و از تابه خارج کنید.
۲- پیاز رو ریز کنید و داخل تابه تفت بدین تا سبک بشه.
بهش گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوشت تغییر کنه
۳- نمک،زردچوبه فلفل سیاه و رب رو اضافه کنید و تا زمانی که رنگ رب وا بشه تفت بدین
۴- در صورت تمایل می تونید دوتا گوجه پوره شده و کمی آب نارنج هم به غذا اضافه کنید و درشو بزارین و زیرشو کم کنید تا هم آب غذا کشیده بشه و هم گوشت بپزه
۵- داخل ظرف سرو بریزید و با سیب زمینی سرخ کرده ها تزیینش کنید.
این غذا رو می تونید با نون یا برنج میل کنید.
#غذای_محلی
#غذای_فوری
#غذای_نونی
#گیلان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خرما
مواد لازم:
۳۰ عدد خرمای تیره بدون هسته
۱۵عدد گردو
۱۰ عدد بیستکویت پتی بور
پودر هل نصف ق چ خ
پودر دارچین نصف ق چ خ
کره ۲۵ گرم
گلاب ۴ ق غ خ
مواد میانی:
آرد سنگگ ۵ ق غ سر پر
آرد نخودچی ۴ ق غ خ
کره ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱- خرمای بدون هسته، گردو، بیسکوییت پتی بور، دارچین، هل، کره و گلاب رو داخل میکسر بریزید و به قدری بزنید که بافت لطیفی به دست بیاد.
۲- پلاستیک فریزر رو روی سطح صاف بندازین و روشو چرب کنید.
مواد رو روش بزارین و با وردنه کاملا پهنش کنید و کناره ها صاف کنید تا به شکل مستطیل دربیاد.
۳- برای مواد میانی آرد رو الک کنید و داخل تابه کمی تفت بدین تا بوی خامیش از بین بره
بعد بهش کره و آرد نخودچی الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
اگر مواد سفت بود بهش کره اضافه کنید.
۴- مواد میانی روی خرمای پهن شده بریزید و و صاف کنید و رو با کمک پلاستیک رول کنید و به مدت شش ساعت داخل یخچال بزارید
۵- در انتها میتونید کنجد بو داده رو روی رولت بریزید و با چاقو برش بزنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_خرما
مواد لازم: خرمای بدون هسته نیم کیلو، کره ۳۰ گرم، پودر هل یک ق م، پودر دارچین یک ق چ، بیسکوییت پتی بور یک بسته، کنجد به مقدار لازم (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
۱-خرماهای بدون هسته رو با پشت قاشق نرم کنید و یا داخل چرخ گوشت بریزید.
۲- به خرما های له شده، کره آب شده، پودر هل و دارچین اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی شکل بگیره.
۳-خرما رو بین دو لایه پلاستیک چرب شده قرار بدین و با وردنه پهنش کنید.
۴- مطابق کلیپ روی هر لایه بیسکویت پتی بور بچینید و با کمک پلاستیک رولش کنید
۵- در صورت تمایل روی خرما کنجد بپاشید و به مدت چند ساعت داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره.
۶- در آخر از یخچال بیرون بیارید و برشش بزنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_قارچ_و_خامه
مواد لازم: قارچ۴۰۰ گرم،پیاز متوسط۱ عدد،سیر۳ حبه،هویج۱عدد کوچک،آرد۳ ق غ،عصاره مرغ۲ عدد( یا آب مرغ )، آب داغ دو و نیم لیوان، شیر۲ لیوان، خامه صبحانه۲۰۰ گرم،کره۳۰ گرم،جعفری خردشده۲ ق غ، روغن به مقدار لازم ،نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار دلخواه، آبلیمو یک ق غ
طرز تهیه:
۱- پیاز رو ریز کنید و داخل مخلوط روغن و کره ده دقیقه تفت بدین تا سبک بشه
سیر رنده شده رو هم اضافه کنید و تفت بدین تا عطرش بلند بشه.
۲- در ادامه قارچ خرد شده رو به همراه آبلیمو، نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و تفت بدین.
۳- هویج رنده شده و آرد رو هم به مواد اضافه کنیدو تفت بدین تا خامی آرد گرفته بشه.
۴- عصاره مرغ( یا آب مرغ) رو به همراه آب جوش به مواد اضافه کنید.
۵- خامه صبحانه و شیر رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید و بعد به سوپ اضافه کنید
تا وقتی که سوپ به جوش بیاد مواد رو هم بزنید و بعد بزارین با در نیمه باز نیم ساعت بپزه.
۶- ۵ تا ده دقیقه اخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید.
وقتی به غلظت دلخواه رسید حرارت رو خاموش کنید، فقط یادتون باشه که وقتی خنک بشه غلیظ تر میشه پس شل تر برش دارید.
#سوپ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah