eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین بشقاب کودک 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه نارنج چاشنی پرکاربرد و خوشمزه مواد لازم: نارنج: به مقدار دلخواه صافی قابلمه روحی یا مسی ملاقه ظرف شیشه ای طرز تهیه ابتدا نارنج ها را از وسط به دو نیم کنید و آب آنها را با هر دستگاهی که در اختیار دارید (برقی یا دستی) بگیرید.آب نارنج را از صافی رد کنید تا هیچ پالپ یا هسته ای در آن باقی نماند.آب نارنج صاف شده را در قابلمه روحی یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.در تمام طول مدت پخت، رب نارنج را هم بزنید تا ته نگیرد.کفی که روی رب نارنج جمع می شود را با ملاقه بردارید.رب نارنج را تا زمانی که غلیظ شود، بپزید.وقتی رب نارنج به غلظت فرنی رسید، حرارت را خاموش کنید.رب نارنج را در ظرف شیشه ای در بسته در یخچال نگهداری کنید. نکات: هر ۱۰ لیتر آب نارنج، حدود ۱ کیلوگرم رب نارنج می دهد.اگر نارنج ها تازه چیده شده اند، بهتر است چند روز در دمای محیط قرار بگیرند تا اسید آنها کم شود.رب نارنج را می توانید به صورت صاف یا زبر تهیه کنید. اگر می خواهید رب نارنج شما صاف باشد، آن را از صافی رد کنید.رب نارنج را می توانید به صورت مستقیم به غذا اضافه کنید یا آن را در فریزر نگهداری کنید و در زمان نیاز از آن استفاده کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه دست ساز و مرغ تنوری😋😋 کسایی که فر ندارید دیگه غمتون نباشه🤗😍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
17.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه خشکار شمالی خوشمزه و عالی😋😋 طرز تهیه رشته خشکار نسبتاً ساده است، اما به کمی دقت و مهارت نیاز دارد. برای تهیه این شیرینی ابتدا باید آرد برنج و آرد گندم را با هم مخلوط کرده و آن را الک کنید. سپس به تدریج آب را به آردها اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را دو بار از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود. برای تهیه مواد میانی، مغز گردو را با شکر و دارچین مخلوط کنید. سپس یک قاشق از مواد میانی را داخل خمیر قرار دهید و آن را به شکل یک مستطیل باز کنید. سپس رشته را به صورت دلخواه تا بزنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. تابه باید کاملاً داغ شود. سپس رشته ها را داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. رشته ها را باید به محض اینکه بخار کردند و لبه های آنها از هم جدا شد، از روغن خارج کنید. رشته خشکار را می توانید به صورت ساده یا با شربت یا شیره سرو کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
30.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه هندوانه فوق مجلسی مناسب برای شب یلدا 🍉🍉🍉 موادلازم: 500 گرم سفیده تخم مرغ شکر 250 گرم 1 قاشق غذاخوری ژل فولکس نمک 1 پنس 1 قاشق غذاخوری کره وانیل 100 گرم شیر نارگیل فوری 80 میلی لیتر روغن نباتی 240 گرم آرد قنادی نشاسته ذرت 30 گرم 15 گرم شیرخشک رنگ خوراکی قرمز _سبز کنجد سیاه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا