خورشت لوبیا چشم بلبلی یکی از خوبای روزگاره😍که با لوبیا چشم بلبلی ی همچین خورشت نابی بشه درست کرد اردبیلی های عزیز دمتون گرم با این غذای خوشمزتون😍
#خورشت_ترشی_قورمه یا #خورشت_لوبیا_چشم_بلبلی
اینجوری درستش کنیم👇🏼
🔺این غذا برای چهار تا پنجنفر کافیه
گوشت خورشتی ۴۰۰گرم
لوبیا چشم بلبلی یک و نیم لیوان
پیاز درشت یک عدد
آلو خورشتی یک لیوان
رب گوجه یک قاشق غ
نمک زردچوبه فلفل چوب دارچین آبغوره و زعفران به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس میکنیم
داخل قابلمه میریزیم در حد چند دقیقه میزاریم بجوش بیاد
وقتی بجوش امد سریع ابکش میکنیم تا سه بار این مرحله رو انجام میدیم تا آب سیاه رنگ لوبیا از بین بره
اینکار باعث خوش رنگ شدن خورشتمون میشه
پیاز رو نگینی خورد و با کره تفت میدیم زردچوبه اضافه میکنیم
گوشت رو اضافه و تفت میدیم حالا اب جوش رو اضافه و میزاریم یک ساعت و نیم بپزه
رب گوجه رو سرخ میکنیم
بعد از یک ساعت و نیم لوبیا چشم بلبلی رو به همراه رب گوجه نمک و ادویه ها به خورشت اضافه میکنیم
یک رب آخر هم آلو ها رو بهمراه زعفران و ابغوره اضافه میکنیم
داخل ظرف میکشیم و
با سیب زمینی و گوجه سرخ شده تزیینش میکنیم😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#پلوتن_متفاوت
این یه مدل جدید و راحت از پلو و تن ماهی هست که خیلی خوشمزه میشه👌😋
من از تن ماهی دودی استفاده کردم که ترکیبش با عطر شوید و زعفرون، طعم این غذا رو بینظیر کرده بود 🤌😋
مواد لازم: 🧑🍳
تن ماهی
برنج
سیب زمینی
پیاز
سیر
فلفل دلمه ایی
شوید
نمک و زعفرون
✅اول پیاز و تو روغن سرخ میکنیم بعد فلفل دلمه، سیر و تن ماهی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
کف قابلمه سیب زمینی خلالی میزاریم، یه لایه برنج زعفرونی میریزیم و فشرده میکنیم بعد مواد تن ماهی و بعد هم مخلوط برنج و شوید میریزیم و فشرده میکنیم و میزاریم دم بکشه👌😋
نوش جان❤
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دنبه_کبابی
بدون شک اینو بخوری دیگ هیچ کبابی بهت مزه نمیده😍
درست کنید و لذت ببرید ❤️🥰
#آشپزی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو پلو😚🍤
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_انار
2 عدد انار بزرگ (ترش یا شیرینش فرقی نمیکنه اگر ترش باشد مربا ملس تر میشود)
حدود 1/5 لیوان شکر
2 تکه جوهر لیمو (اگر نبود هم میشود)
3-4 قطره آب لیمو
طرز تهیه:::::::
انار ها را دون کنید و اگر وقت داشتید شکر را اضافه کرده و 5-6 ساعت استراحت دهید تا آب بیاندازد.و اگر وقت نداشتید نصف فنجان چ سایز بزرگ آب اضافه و روی حرارت متوسط بگذاریدتا شروع به جوشیدن کند و بعد از 15 دقیقه جوشیدن، آب لیمو را اضافه کنید و 8-10 دقیقه دیگر بجوشانید و حرارت را خاموش کنید، هر چه خنکتر شود قوامش بیشتر میشود.
┄┅═🍢••❀🍕❀••🍔═┅┄
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ طعمدار تنوری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳ عدد
ماست ۳ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل یک سوم قاشق چایخوری
زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید
┄┅═🍢••❀🍕❀••🍔═┅┄
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_کباب😍😍
فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۳ عدد
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم.بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید
┄┅═🍢••❀🍕❀••🍔═┅┄
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت_و_سس_پیتزا😍😍
سس پیتزا
گوجه: ۳-۴ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۱ عدد
به موارد بالا روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک بزنید و ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید
بعد از ۲۰ دقیقه به اون روغن زیتون بزنید و اونهارو پوره کنید.
نون باگت رو باز کنید از اون سس بزنید روش، پنیر پیتزا و ریحون خشک بریزید و دوباره ۱۰ دقیقه توی فر بذارید.
┄┅═🍢••❀🍕❀••🍔═┅┄
🍔↝•|@ashpazi_day_gah