#خورشت_ترش_واش 🥘 😋 #غذای_محلی
#خورشت
🔸اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#قیقناق
#غذای_محلیِ 😋
یجور میانوعده است درواقع.
با سه قلم مواد درست میشه؛
آرد، شکر، تخممرغ🥚
خیلی خوشمزهست، زودم آماده ميشه.👌
تعداد تخممرغ باید از مقدار آرد بیشتر باشه، هرچی بیشتر بهتر.😊
تقریباً به ازای هر ۶ تخممرغ، یک قاشق غذاخوری، آرد لازمه،🥄
شکر هم بسته به زائقه خودتون، یک الی دو قاشق غذاخوری بریزین.👌
آرد و شکر رو مخلوط میکنیم، سپس تخممرغا اضافه و بعد همه رو باهم با همزن دستی، حساابی هم میزنیم.🥣
انقدر هم بزنید تا یه مایه یکدست و روانی داشته باشین، و هیچ گوله آردی توش نمونده باشه.
اگه دیدین مایه سفت شده بازم تخممرغ اضافه کنید.🥚😊
حالا تو ماهیتابه به میزان لازم روغن میریزیم، خوب که داغ شد، مقداری از مواد رو توش میریزیم، و کف ماهیتابه پخشش میکنیم، جوری که کل کف ماهیتابه رو، یه لایه نازک مایه بگیره،🍳
یادتون باشه، زود سرخ میشه، یه سمتش که طلایی شد، برمیگردونیم سمت دیگهشو سرخ میکنیم.👌
راستی بعضیا بهش خاگینه میگن،
ما به یه چیز دیگه خاگینه میگیم.😉
نوووش جاااان😋😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#خورشت
#خورشت_آلو_مسما #غذای_محلی
آلو مسماكه يه غذاي اصيل شمالي هستش و عطر و طعم بي نظيري داره و اما طرز تهيه:
يك كيلو پياز رو خلالي و بلندو البته نازك برش ميديم تو روغنو زرچوبه خوب سرخش ميكنيم وقتي خوب طلايي شد حرارت رو كم ميكنيم تا سرخ بشه رنگش تيره ميشه ولي نميسوزه (با حوصله سرخ بشه لطفا😉)سينه مرغ با آلو خورشتي و قيصي (به مقدار دلخواه)به پياز اضافه و خوب تفت ميديم ويك ق غ سر پُر رب گوجه و مقداري زعفرون دم شده و كمي نمك اضافه رو حرارت ملايم تفت ميديم و بعد آب رو به اندازه چهار ليوان اضافه ميكنيم خورشت كه به جوش اومد حرارت رو كم ميكنيم و هر از گاه به هم ميزنيم تا ته نگيره خورشت با يد خوب جا بيفته و بيشتر آب خورشت رو حرارت ملايم كشيده بشه در آخر به اندازه يك ق غ بسته به ذايقه شكر اضافه ويك ق چ گلاب مخلوط و در انتها حرارت رو خاموش ميكنيم اين خورش بايد با صبر و حوصله پخته بشه و در اينصورت يه خورش مجلسي و عالي دارين،اين خورش معركه ست و غذاي محبوب خونه ماست.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کدو_بره
یه غذای ساده مازندرانیه که مواد اولیه ش کدوسبز، تخم مرغ، گوجه فرنگی و سیب زمینیه..
خیلی راحته و فوق العاده خوش خوراکه، زمانی که برای این غذا میذارید از اول تا آخرش کمتر از 40 دقیقه س.. توی دستور سنتیش پنیر نداره و میتونید پنیر نریزید، اما پنیر خیلی لذیذترش میکنه..
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی
#پلو_مخلوط #غذای_محلی
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قلیه_ماهی
#خورشت #غذای_محلی جنوبی
مواد لازم :👇
سبزی قلیه (گشنیز)
تن ماهی ۲ عدد
سیر
پیاز
نمک و فلفل به مقدار زیاد و زردچوبه و کاری ماهی
آب تمرهندی غلیظ
.
دستور تهیه :👇
اول سبزی قلیه رو کمی تفت بدین با روغن (زیاد نباشه چون تلخ میشه)
یه پیاز رو سرخ کنید، سیر اضافه و تفت بدین
بعد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری ماهی رو اضافه کنید
بعد سبزی رو بریزید و آب به میزان سرو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سبزی لعاب بندازه
۲۰ دقیقه ی آخر تن ماهی روغن گرفته شده رو اضافه کنید
✔ اگر میخواید ماهی بزارید ، ماهی بدون تیغ رو مزه دار کنید ، بعد توی ارد بزنید و سرخ کنید و همون ۲۰ دقیقه ی اخر اضافه کنید به خورشت
و در قابلمه رو بزارید تا خورشت روغن بندازه و جا بیوفته
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
هدایت شده از 🌵کاکتوس گرافی🌵
به هر چه توجه کنید
با آن یکی می شوید.
پس مدام به چیزهای زیبا و دلپذیر
توجه کنید تا با آنها تماسی نامرئی
و باطنی داشته باشید ... 🌸🌱
روزتون بخیر 🍃🌻
🄹🄾🄸🄽㋡🌵⃟⃟❥▸ @INVINCIIBLE
30.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دویماج
#میان_وعده #تبریز
میتونید بجای شیر از ماست ،دوغ یا حتی کشک درست کنید و یا حتی سیب زمینی و روغن حیوانی هم اضافه کنید.
نان لواش یا تافتون 3عدد، شیر۱٫۳ لیوان، سبزی خوردن نصف لیوان، گردو 5 عدد، گوجه 2عدد فیله شده، خیار 3 عدد کوچک وبا پوست خرد شده، پیاز 1عدد متوسط، سیر 2حبه، کره 2ق، نمک، فلفل، آويشن هر کدام 1ق چ، زردچوبه 1ق چ، پنیر خامه ای 100 گرم
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#ژله_ابری
🍿🍭دستور تهیه ژله آسمانی (ابری)
مواد لازم 8️⃣ نفر
👈پودر ژله بلوبری ۱ بسته
👈خامه زده شده یا اسپری خامه به مقدار لازم
👈آب جوش ۱ لیوان
👈یخ ۱ لیوان
طرز تهیه :
1️⃣پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانههای ژلاتین کاملاً حل شود.
2️⃣سپس لیوان یخ را اضافه میکنیم و به هم میزنیم. ژله کمی میبندد و کمی شکل میگیرد
3️⃣کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر میریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان میگذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته
4️⃣خامه میریزیم و همین کار را ادامه میدهیم تا لیوان پر شود.
5️⃣لیوانهای آمادهشده را داخل یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.
6️⃣اگر موقعی که خامهها را روی ژلهها میریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال میگذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم میزنیم.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازسوخاری🤤
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#ترشی_کلم_قرمز
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#ترشی_هفت_رنگ
مواد لازم :
گل كلم
1 عدد کوچک
پياز ترشي
150 گرم
خيار ريز
200 گرم
فلفل ريز سبزيا قرمز
8 تا 10 عدد
سركه سفيد
1 تا 2 ليتر
نمک به مقدار لازم
سيب زميني ترشي
3عدد
هويج فرنگي
3 عدد
ترخان
100 گرم
کرفس
4 تا 5 ساقه
طرز تهیه
كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي 6 نفر در نظر گرفته شده است.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah