#پیاز_سوخاری رستورانی
_سلام دوستای مهربونم 🙋 چه خبراا خوبییین😘😍
_کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا
_درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉
_برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید
_دوستون دارم😘
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه آرایی 🍊🍎🍒🍌🍉
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
خوشمزه ترین و راحت ترین دستور نون خرمایی رو آوردم براتون
#نان_خرمایی #بدون_فر
🌺مواد لازم برای خمیر
آرد ۳پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف پیمانه
ماست پرچرب نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۴ ق غ
پودر خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف
وانیل ۱/۲ ق م
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
🌺مواد لازم برای مغز نان
خرما حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم میشه بیست تا دونه
گردو خرد شده ۳ عدد
پودر دارچین ۱/۲ ق غ
کره ذوب شده ۲۵ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
🌺مواد رومال نان
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق م
کنجد به میزان لازم
🔹معیار اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی🔹
🔹برای تهیه خمیر طبق ویدئو عمل کنید این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره و در حدی که خمیر عمل بیاد کافیه. به راحتی وسط ظرف جمع میشود به هیچ عنوان آرد اضافی به خمیر اضافه نکنید و با دست چرب شده خمیر را وسط ظرف جمع کرده و نیم ساعت در محیط استراحت میدهیم
🔹اگر خرما پوست ضخیمی داشت آن را جدا کنید
🔹کره را به صورت ذوب شده و گرم به خرما اضافه کنید
🔹مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری شود
🔹برای تقسیم کردن مواد خرمایی اگر چسبنده بود دستتان را کمی خیس کنید تا به راحتی مواد را در دستتان گرد کنید.
توجه:
داخل تابه چرب شده روی حرارت ملایم به بالا حدود یک رب تا بیست دقیقه زمان نیازه
حتما شعله پخش کن بزارید از قبل هم روشن کنید. فویل یا دم کنی یادت نره.
🔹دمای فر ۱۸۰درجه و به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه
اگر سطح نان هنگام پخت طلایی نشده بود شعله پایین را خاموش کرده و شعله بالا را به مدت ۳_۵ دقیقه روشن میکنیم تا سطح نان ها کاملا طلایی شوند
🔹مدت زمان پخت را رعایت کنید و ماندن بیش از اندازه نان در فر باعث خشک شدن نان میشود
🔹بعد از پخت نان را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#جوجه_ترش
جوجه ترش یا جوجه فسنجون غذای خوشمزه و دلچسبیه که اکثرا توی رستورانهای شمال کشور سرو میشه و طرفدارای خاص خودشو داره. به شدت پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
فیله یا سینه مرغ: دویست گرم
پیاز: 1 عدد
رب انار: 3 ق غ
گردو خرد شده: صد گرم
نمک، فلفل، زعفران: به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ رو خرد کرده و در مخلوط پیاز خرد شده، زعفران دم کرده غلیظ، گردو، نمک و فلفل و رب انار گذاشته و خوب هم میزنیم تا همه طرف تکه های مرغ خوب مزه دار بشن، و در ظرفی در یخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار میدیم.
بعد ازین مدت تکه های جوجه رو هم میشه به سیخ کشید و کباب کرد هم میشه داخل تابه با حرارت کم سرخ کرد .که من اینجا جوجه ها رو سرخ و گوجه رو کباب کردم.
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
باقلوای "صدفی"🍯
👈🏻برای خمیر:
ماست غلیظ 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 100 ml
نشاسته 1 ق غ
یک پنس نمک
سرکه سیب 1 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
آرد 280-300 گرم (ممکنه است کمتر یا بیشتر استفاده شود)
👈🏻برای فیلینگ
گردو 100-150 گرم ( خرد شده)
100 گرم کره آب شده که دوغ و کف و رسکب ته آن را گرفته اید
👈🏻برای شربت:
شکر 250 گرم (یک لیوان به اضافه یک چهارم لیوان فرانسوی)
250 میلی لیتر آب (یک لیوان)
یک برش لیمو
شکر، آب، لیمو را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. شربت را به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید و وقتی غلیظ شد کنار بزارین تا سرد بشه
👈🏻طرز تهیه
در یک کاسه، تخم مرغ، ماست، روغن مایع ، نشاسته را با هم مخلوط کنید.
آرد الک شده، نمک، بکینگ پودر، سرکه را اضافه کنیدو ورز بدین تا خمیری نرم و کشسان به دست آورید. ممکن است کمی بیشتر یا کمتر به آرد نیاز داشته باشید.
خمیر را در کیسه ای پلاستیک قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.
سپس خمیر را به 10 چانه مساوی تقسیم کنید، هر کدام را به شکل توپ گرد کرده و روی آنها را با سلفون بپوشانید.
..سپس یک تکه از خمیر را بردارید و روی میز کار که نشاسته پاشیده اید قرار بدید و با وردنه به قطر 20 سانتیمتری باز کنید، ردی خمیر باز شده نشاسته بپاشید و چانه دوم را نزز مثل اولی باز کرده و روی خمیر باز شده اول بزاربد و این کار را برای ده چانه خمیر انجام دهید و ده خمیر باز شده را روی هم قرار بدین و بین آنها نشاسته ذرت بپاشید.
با کمک وردنه ده لایه خمیر که دوی همگذاشته اید را با حرکات رفت و برگشتی به شکل مستطیل به ابعاد 52×36 و به ضخامت 2ml باز کنید.سپس مانند عکس خمیر مستطیلی را رول کرده و به رول خمیری را به شکل دایره هایی به عرض 1.5 سانتی متری برش دهید.
..هر دایره برش خورده را به شکل بیضی در آورید و 1 قاشق چایخوری گردو خرد شده روی یک لبه ان قرار دهید و با لبه دیگری روی مواد داخلی را بپوشانید، لبه های خمیر را کمی فشار دهید تا بچسبند
خمیر های شکل داده شده را در سینی فر که کاغذروغنی انداخته اید بچینید و روی آنها کره آب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا طلایی شوند( مدت 25 تا 30 دقیقه) با توجه به دمای متفاوت فرها با مراقبت بپزید
شربت سرد را روی باقلوای داغ داخل سینی فر بریزید و بگذارید 2 تا 3 ساعت تا شربت را جذب کند.از این مقدار مواد17باقلوا به دست میآید.نوش جان
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک_دبل_چاکلت موزی🍌😋🍫🍰
اگه دو سه تا دونه موز تو یخچالتون مونده و سیاه شده این بار به جای شیرموز باهاش این کیک دبل چاکلتو حتما امتحان کن🍌🍫🥮
.
روش تهیه رو توی ویدئو براتون توضیح دادم که خیلی هم راحته
مواد اولیه رو هم اینجا براتون مینویسم
مواد لازم کیک دبل چاکلت موزی:
آرد ۱/۵ پیمانه (۱۸۰ گرم)
پودر کاکائو یک سوم پیمانه (۳۳ گرم)
دارچین نصف ق.چایخوری
بیکینگ پودر ۱ ق.چایخوری
جوش شیرین ۱ ق.چایخوری
تخم مرغ ۲عدد
شکر سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم)
کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم (میتونید نصفشو روغن بزنید)
ماست نصف پیمانه
موز رسیده له شده یک پیمانه
(بسته به سایز موزها ۲ یا ۳ عدد)
شکلات چیپسی نصف پیمانه
.
سایز قالب حداقل ۱/۵ لیتر(۶پیمانه)
دمای پخت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه
.
برای تزیین من از سس گاناش استفاده کردم (۵۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات خرد شده رو باهم روی بخار کتری بذارید هم بزنید تا کاملا یکدست بشه)
و در آخر روی اون رو با تراشه های شکلات که با پوست کن درست کردم پوشوندم.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ای برای تزیین گوجه فرنگی به شکل پروانه 🦋
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_قندی👌👌👌👌😍😍😍
سلام امروز نان قندی خونگی خوشمزه داریم که موقع عصرونه با چایی میچسبه 😋که طرفدار زیادی داره☕️☕️☕️ 🌹
✅️مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک ق چ
شکر ۳/۴ لیوان یا ۱۱۰ گرم
ماست نصف لیوان یا ۱۲۰ گرم
روغن نصف لیوان ۱۰۰ گرم
ارد دو لیوان نیم یا ۳۸۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق غ
نمک نصف ق چ
*️⃣زرده تخم مرغ برای خمیر هست،یکی از سفیده ها برای رومال مصرف میشه
1️⃣تخم مرغ هم دمای محیط باشه
2️⃣خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره
3️⃣خمیر استراحت نمیخواد
4️⃣خمیر نهایی خیلی نرم لطیف هست
5️⃣خیلی فوری در عرض یک ربع اماده شد
6️⃣خمیر یکدست پهن کنید تا یکنواخت پخته بشه
7️⃣میتونید کنجد گردو یا کشمش اضافه کنید من ساده درست کردم که باب دل همه باشه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
خدایا به تو پناه می برم اگر این ماه تمام بشود و من را هنوز نبخشیده باشی!...😢🤲🏻
#امام_زمان
#رمضان_مهدوی
#خدا
🌸↝•| @zoyouf_zeynab
▪️دختر اسپانیایی ساکن مادرید مسلمان شد. او در تیک تاک بیش از یک میلیون دنبال کننده دارد. وی گفت اگر عریان شدن آزادیست پس با #حجاب شدن هم آزادیست.چرا غرب به افراد با حجاب شغل و موقعیت اجتماعی مناسب نمیدهد؟ اگر حجاب اجباری در حق زنان ایران ظلم است عریانی اجباری در غرب هم ظلم است.
#پلیس_وظیفه_شناس_متشکریم
#اسلام
🌸↝•| @zoyouf_zeynab