eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
در راستای کیک خامه ای سالگردمون😍 دو شب پیش
با چاقوی اره ایی که تو هر خونه ایی هست عزیزم اگه اولین بارت هست اول دورش رو به قطر 2سانت با چاقو علامت بزن بعد اروم اروم برش بوه
100 گرم خامه رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید اطراف خامه که یکم به جوش اومد 200 گرم شکلات تخته ایی رو که کامل خوردش کردید رو بریزید توش حواستون باشه خامه نجوشه شکلات ها نسوزه اگه یگبرای اولین باره هی از دوی حرارت بردارید و دوباره بزارید تا خراب نشه کامل که رون شد کنار بزارید تا خنک بشه حالا خامه قنادی رو فرم بدید کامل که فرم گرفت شکلات و خامه تون که دیگه سرد شده رو باکمی پودر کاکائو به خامه اضافه کرده و دوباره باهمزن بزنید و بعد داخل قیف ریخته و تزیین کنید نوش جان صلوات برا آقا امام زمان فراموش نشه
سلام عزیزدلم❤️ 🍮 نکته ی اول درین زمینه اینه که ژله یا هر چیزی که در قالبه اول خوب گرفته باشه و سفت شده باشه. ینی شل و یا نیم بند از یخجال در نیارید که ژله بد در میاد. بعد به دنبال مراحل بعدی باشید. برای این کار قبل از ریختن مواد ژله یکم روغن به قالب بزنید و کل دیواره ی قالب رو چرب کنید. بعد هنگام خروج ژله از قالب کمی بیرون بذارید تا ب دمای طبیعی برسه یا برای چند دقیقه داخل آب گرم بذارید قالب رو .😊 در آخر با چاقو سعی کنید لبه های متصل ژله به قالب رو آزاد کنید . این روش ها برای جدا کردن ژله از قالب عالیه👍 مرحله آخر اینکه قالب رو برگردونید تو یه ظرف مسطح که پستی و بلندی نداشته باشه و خود ظرفم کج نباشه و صاف باشه که ژله برعکس نیاد بیرون.☺️ بعد قالب رو روی ظرف برگردونید و بگذارید خودش از قالب جدا بشه و وقتی بیشترش آزاد شد با ضربات کوتاه به کف قالب سعی کنید جداش کنید😊 اینا برای هر چیزی (مثل ژله که در قالب هست )کاملا جواب میده❤️ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
تیرامیسو کیک شکلاتی مخصوص تیرامیسو تخم مرغ ۲ عدد شیر نصف لیوان آرد یک لیوان شکر نصف لیوان روغن ۶ ق غذا خوری وانیل کمی نوک ق بکینگ پودر ۱ق چ پودر کاکائو ۲ق غذا خوری تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن را مخلوط میکنیم دو دقیقه میزنیم بعد شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده اضافه میکنیم وبا لیست هم میزنیم در قالب کیک می ریزیم با کاغذ روغنی ودر فر قرار دهید ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه من دو تا کیک این اندازه درست کردم و وسطش کرم خامه ای قرار دادم میتوانید یک طبقه کیک و یک طبقه بیسکویت لیدی فینگر تیرامیسو قرار دهید کرم تیرامیسو پنیر ماسکارپونه ۱ بسته ۲۰۰ گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم پودر قند ۲ ق غذا خوری ابتدا خامه را فرم داده کنار بگذارید و پنیر و پودر قند را مخلوط کنید و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم این هم کرم تیرامیسو یک طبقه کیک شکلاتی که کمی با شیر یا شربت آن را تر میکنین و بعد کرم تیرامیسو میتوانید تکه های موز حلقه شده و گردو خرد شده هم بریزید سپس یا بیسکویت لیدی فینگر و یا یک کیک دو تخم مرغی دیگه قرار دهید سپس اطراف و روی کیک را هم با کرم آستر کشی میکنید من اطراف کیک هم بیسکویت لیدی فینگر تیرامیسو قرار دادم البته باید کمی در نسکافه بزنید تا به کیک بچسبد و به دلخواه تزیین کنید
حلواسه ارد مجلسی وحلوا هویج /سفارشی مشتریم
سپاسگزارم بانوجان 😘😘❤️
با ژله زیبا
❤️خانما بریم واسه دستور پخت امروز که یه پنیر درجه یک هست به اسم پنیر تبریزی 😋❤️ ❤️دستور پخت ❤️ ✅مواد لازم:✅ 🧀شیر پر چرب:یک لیتر 🧀مایه پنیر :یک گرم ✅طرز تهیه پنیر خانگی تبریز:✅ 1⃣مرحله اول:شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید به مدت ۱۵ دقیقه، تا دمای آن به ۷۵ درجه سانتیگراد برسد، سپس حرارت را کم کنید .🔥 2⃣مرحله دوم:بعد از آن، شیر را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا دمای آن به ۳۵ درجه سانتیگراد کاهش پیدا کند.© 3⃣مرحله سوم:مایه پنیر را داخل یک لیوان آب ریخته و در آب حلش کنید. آن را به شیر افزوده و هم بزنید. بعد از نیم تا یک ساعت شیر دلمه می‌شود. در این زمان، شیر را تکان ندهید چون در غیر این صورت شیر دلمه نمی‌شود و پنیر به دست نمی‌آید.🚫 4⃣مرحله چهارم:پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمه‌ها را در آن بریزید. سپس لبه‌های پارچه را گره بزنید.😌 5⃣مرحله پنجم:پنیر را روی سطح صافی قرار داده و روی آن جسم سختی بگذارید تا آب آن خارج شود. پس از مدت زمان ۵ الی ۶ ساعت پارچه را باز کنید و پنیر را  برش بزنید.🍽 باید به مدت یک ماه پنیر را در آب نمک ۱۵% نگهداری کنید تا قابل استفاده شود. چون پنیر روی آب نمک قرار می‌گیرد آن را درون ظرف در بسته بگذارید تا فاسد نشود.😍 💚نوش جااااان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
❤️دستور پخت دوم ما یه شیرینی خفن عربیه که ایرانیم داره و تو عیدم صرف میشه😍❤️ ❤️دستور پخت 🍥❤️ ✅مواد لازم قرابیه مناسب برای ۵ نفر:✅ 🍥آرد:۲۰۰ گرم 🍥روغن جامد:۱۲۵ گرم 🍥نشاسته:۳۰ گرم 🍥پودر شکر:۶۰ گرم 🍥وانیل‏:۱/۲ قاشق چای خوری ✅طرز تهیه قرابیه:✅ روغن جامد باپودرشکر باهمزن دستی هم میزنیم.نشاسته آرد الک میکنیم بعد به همراه وانیل اضافه میکنیم وباقاشق قاطی میکنیم تا خمیر جمع بشه.😊 حالا از خمیر گلوله کوچک برمیداریم ودرسینی فر که کاغذروغنی گذاشتیم مرتب میکنیم بعد روش گردو پسته بادام میزاریم وکمی داخل فشارش میدیم یا با کمی انگشت فشار میدیم وداخلش پودردارچین میریزیم .😍 یا وقتی از فردرآوردیم وسردشد باشکلات آب شده پرش میکنیم .یا یک انگشت رو به پودرکاکائو میزنیم وبه خمیرمیزنیم وکمی کاکائویش میکنیم.😋 حالادرفر میزاریم درجه۱۷۵ تا کمی از زیرش طلای بشه وزیاد رنگش عوض نشه .وقتی از فر درش آوردید بزارید توسینی بمونه وسرد بشه خوب .❄️ ✅سایر نکات:✅ ❗️میشه بجای وانیل پودرهل زد به مقدار۱ونیم قاشق چای.😍 ❗️بهتره گلوله هارو کوچک ولقمه ای بردارید وزیاد بزرگ نباشن.👌 ❗️این شیرینی تودهن اب میشه ونرمه😋 ❗️منظور از نشاسته همون نشاسته گندم یا ذرت هستش.😌 ❗️از پودرقند هم میشه استفاده کرد.☺️ ❗️اگه دیدید این خمیر جمع نمیشه بهش ۱تا۲قاشق روغن مایع بزنید تا خمیر جمع بشه وقتی گلوله درست کردید نباید ترک بخوره.❌ ❗️این شیرینی فقط باروغن جامد هست وبرای نرم ترکردن خمیر از روغن مایع استفاده میشه ونیاز به استفاده از آب یاشیر نیست!⭕️ ❗️قریبه باید خوب سردبشه تا تودست پودرنشه بعد بشه خوردش.😝 ❗️فر رواز ۱۰تا۱۵ دقیقه قبل روشن کنید.🕡 💚نوش جااااان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
حلواسه ارد مجلسی ارد سفید 125 گرم اردبرنج 125 گرم ارد نخودچی 125 گرم روغن مایع 200گرم کره 25 گرم شکر 3 پیمانه اب 3 پیمانه گلاب 1/2پیمانه زعفران ابکرده 2 ق سوپخوری شربت حلوا 🍯 آب وشکرراروی حرارت قرارداده تاجوش بیاید ،بعدازجوش امدن دودقیقه که جوش خورد گلاب وزعفران را افزوده وشعله راملایم کرده تا کمی غلیظ شود، حدود 5 دقیقه کافیست حلوا🥣 ارد سفید رادرظرفی ریخته وبه مدت 15 تا 20 دقیقه باشعله متوسط تفت میدهیم (ازقاشق چوبی برای هم زدن استفاده کنید )آرد خیلی تغیبر رنگ ندهد ،سپس ارد برنج راافزوده و10 دقیقه دیگر تفت میدهیم تا خامی ارد برنج برود بعد ارد نخودچی را میافزاییم ،تفت میدهیم تازمانی که بوی ارد نخودچی بلند شود سپس روغن مایع وکره راافزوده وکمی که تفت خورد حرارت راخاموش وشربت راافزوده وهم میزنیم تاحلوا یکدست شود . اگرتمایل داشتید حلوا تیره شود ارد را بیشتر تفت دهید بعد دوآرد دیگر رابیافزایید.
❤️و اما دستور درخواستی قدیمی که ریز و درشتشو واستون اوردم و این اخرین دستور امروزمونههه😍❤️ ❤️دستور پخت و با دی گاه🌿 ❤️ ✅مواد لازم جهت درست کردن خمیر نان:✅ 🍕 تخم مرغ :2 عدد 🍕شیر:1 پیمانه  🍕بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری 🍕آرد :به مقدار لازم  🍕روغن مایع یا روغن جامد یا دی گاه🌿:  1/4 پیمانه  🍕نمک :  خیلی کم  ✅مواد پیتزا:✅ 🍕پنیر پیتزای مخلوط :(یعنی مخلوطی از پنیر مزه و کش دار) 🍕گوشت چرخ کرده :150 گرم 🍕پیاز خرد شده :1 عدد 🍕قارچ  :2 تا 3 عدد 🍕فلفل دلمه ای رنگی  نگینی خرد شده  مجموعا :2 قاشق سوپ خوری 🍕گوجه فرنگی فیله شده :1 قاشق مربا خوری  🍕سس گوجه فرنگی :  2 قاشق غذا خوری 🍕آویشن :به میزان کافی   🍕نمک و فلفل :به میزان لازم 🍕ذرت و زیتون :برای تزیین ✅طرز تهیه پیتزا مخلوط با ترفندهای خاص:✅ برای شروع کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه میکنم به همراه روغن مایع و یه کوچلو نمک و خوب هم میزنیم .♻️ بعد بیکینگ پودر و آرد را کم کم  اضافه میکنیم و با دست همه مواد را کامل هم میزنیم . ❇️ خمیر آماده شده با به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم استراحت میدهیم تا پف کند و حجمش زیاد تر شود.2⃣ بعد از اینکه خمیر آماده شد.ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب میکنیم .و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز میکنیم و در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و در فر از قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود.  😍 گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ساطوری شده و کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد آویشن ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم .و مواد را با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.🔥 روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز سس کچاپ را می ریزیم و کاملا سطح خمیر را با اون پوشش میدهیم و بعد تمام مواد را به ترتیب رو خمیر میریزیم و در آخر با پنیر پیتزا رو کار را پوشش میدهیم و برای زیبایی و تزیین پیتزا کمی زیتون و ذرت را روی پنیر پیتزا می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رنگ پنیر هم طلایی شود.🕓 پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس  دلخواه نوش جان کنید.🙈 ✅نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن:✅ ⭕️برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.😊 ⭕️سبزیجات  و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.😍 ⭕️برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.❌ ⭕️به جای خمیر ترش میتوانید از بکینگ پودر نیز استفاده کنید.☺️ ⭕️به جای روغن مایع می توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز استفاده کنید علی الخصوص دی گاه🌿 ⭕️آرد را تا حدی باید اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد،تقریبا حدود دو لیوان نیم الی سه لیوان آرد سفید کافی است، اما در کل بسته به نوع آرد دارد، زیرا جذب آردها با یکدیگر متفاوت است.❗️ ✅نکات تکمیلی در مورد پیتزا:✅ ❗️پیتزا مخلوط جزو پیتزا میباشدو فست فود.😂 ❗️زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .🕡 ❗️پیتزا مخلوط را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .😜 ❗️توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .4⃣ 💚نوش جاااااان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah