eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
89 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
💰کوکو اقتصادی💰 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 پیاز متوسط 2 عدد تخم مرغ 4 عدد فلفل سیاه و فلفل قرمز زردچوبه 1 ق م نمک نصف ق م پودر لیمو عمانی 1 ق م آرد نون سنگک 1 ق غ شوید خشک نصف لیوان زرشک 2-3 ق غ (سلیقه ای) برنج 4 پیمانه لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣پیاز رنده کن آبشو بگیر با ادویه و 1 ق غ آرد نون سنگک قاطی کن و 4 تا تخم مرغ و بهش اضافه کن و خوب هم بزن و 1 ساعت بذار یخچال 2️⃣روغن بذار داغ شه مواد و بریز با شعله کم حدود 20 تا 30 دقیقه بذار بپزه بعد برعکسش کن تا اون طرفش هم بپزه 3️⃣لوبیا 2 ساعت با 2 ق چ نمک خیس کن و بعد 1 ساعت بپزش 4️⃣برنج و با 4 ق چ نمک 2 ساعت خیس کن بعد آبجوش درست کن برنج و آبشو بگیر و بریز تو آب جوش 7 دقیقه که گذشت لوبیا هارو بریز روش و 2 دقیقه که موند با آب سرد آبکش کن 5️⃣کف ظرف روغن و نصف ق م زردچوبه بریز و 1 ق غ شوید خشک قاطی کن و کف ظرف پخش کن بعد لایه لایه برنج بریز روش شوید خشک بپاش و در آخر یکم روغن بزن لبه قابلمه و درشو ببند 10 دقیقه که بخار کرد شعله پخش کن بذار با شعله کم تا 40 الی 50 دقیقه بپزه 6️⃣برنج بذار و کوکو بذار روش و با زرشک تزیینش کن سبزی خوردن هم فراموش نکن ✅✅✅البته این غذای خوشمزه هم میتونید با نون سنگک میل کنید لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
✏مواد لازم 🚩جوجه محلی با پوست   ۱ عدد 🚩رب انار ملس   ۱/۳ پیمانه 🚩نمک و فلفل و کمی ادویه به مقدار لازم 🚩روغن کنجد به مقدار لازم 🚩پیاز   ۲ عدد 🚩آبغوره به مقدار لازم 🚩در صورت تمایل نصف پیمانه نعنا و گشنیز خرد شده   به مقدار لازم ♨طرز تهیه ۱- جوجه درسته و شکم خالی رو تمیز بشویین و بعد حدود دو ساعت در کمی آب نمک بذارین خیس بخوره . بعد کاملا آبکشی کنین . ۲- کمی روغن و چند قاشق رب انار رو با کمی نمک و ادویه و آبغوره توی یک پیاله کوچک بریزین و با یک قلم موی نرم مخصوص آشپزی به تمام پوست مرغ از جمله بالها و کنار و گوشه های اون بمالین . ۳- داخل شکم رو هم کمی از این مخلوط چرب کنین و بعد یک پیاز رو پوست کنده و همراه با گوجه فرنگی قاچ کرده داخل شکم اون بذارین .( از سیزیجات معطریی که خرد شده کمی – حدود دو قاشق - میتونین داخل شکمش جا بدین . ۴-  مقداری از روغن در قابمله ای بزرگ و نچسب و گود بریزین ( که روغن به اطراف نرشح نکنه و در ضمن خیلی هم روغن مصرف نکنین چون بعدا باید دور بریزین ) داغ که شد ان مرغ رو که خوب روغن مالی شده -توی روغن داغ بذارین . ۵- درب قابلمه رو بذارین و با شعله نسبتا زیاد سرخ کنین . یکطرف که سرخ شد ...شعله رو کم کنین و کمی صبر کنین تا روغن ترشح نکنه به اطراف و بعد طرف دیگر رو برگردونین . همه طرف مرغ که خوب سرخ شد . ۶- شعله رو خاموش کنین و کمی صبر کنین ( در اینصورت پوست مرغ به کف ظرف نمی چسبه ) و مرغ رو از توی اون در بیارین و چند قاشق از روغن رو نگهدارین و باقی روغن اضافی رو دور بریزین . ۷- مرغ رو توی یک قابلمه دیگه بذارین و از اون چند قاشق روغن توش بریزین و باقی رب انار و آبغوره رو باهم مخلوط کنین و نمک و فلفل و تندی اون رو اندازه کنین و روی مرغ بریزین و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنین . ۸- اگه سبزی معطر هم آماده کردین دو سه قاشق هم توی این قابلمه اضافه کنین و بذارین با شعله ملایم حدود یکساعت و اندی بپزه . هرچه مرغ ریز تر و به عبارتی جوجه تر باشه هم خوشمزه تره و هم زود میپزه . ۹-  وقتی جوجه پخته شد توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سس مخصوص رو هم توی سس خوری بریزین که هرکسی برای خودش روی غذاش بریزه ... اگه هم دوست داشتین میتونین با پلو سرو کنید. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🍵 👈 قالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام‏) أَيَّ شَيْ‏ءٍ تُطْعِمُ عِيَالَكَ فِي الشِّتَاءِ قُلْتُ اللَّحْمَ فَإِذَا لَمْ يَكُنِ اللَّحْمُ فَالزَّيْتَ وَ السَّمْنَ قَالَ فَمَا يَمْنَعُكَ عَنْ هَذَا الْكَرْكُورِ فَإِنَّهُ أَمْرَأُ شَيْ‏ءٍ فِي الْجَسَدِ يَعْنِي الْمُثَلَّثَةَ قَالَ وَ أَخْبَرَنِي بَعْضُ أَصْحَابِنَا أَنَّ الْمُثَلَّثَةَ يُؤْخَذُ قَفِيزُ أَرُزٍّ وَ قَفِيزُ حِمَّصٍ وَ قَفِيزُ بَاقِلَّى أَوْ غَيْرِهِ مِنَ الْحُبُوبِ ثُمَّ يُرَضُّ جَمِيعاً وَ يُطْبَخُ. ⚜️امام صادق(علیه السلام) فرمودند: در زمستان به خانواده‌ی خود چه غذایی می‌دهی؟ عرض کردم گوشت. و اگر گوشت نباشد، روغن زرد و روغن زیتون. فرمودند: چرا آش نمی‌خورید؟ زیرا بهترین غذایی که در بدن هضم می‌شود.آش است غذایی که از سه چیز تشکیل می‌شود یک اندازه برنج و به همین اندازه نخود و باقلا یا حبوبات دیگر (مانند ماش و عدس و مانند آن) سپس بکوبید و نرم کنید و بپزید. 📚 الكافي،ج‏6،ص320 📚 المحاسن،ج‏2، ص404 📚 وسائل الشيعة،ج‏25،ص71 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص 🔺کواکب چیزی شبیه آش امروزی است با این تفاوت که مواد آن اول نیم کوب و بلغور می‌شود سپس پخته می‌شود. 🔺این غذا در بعضی شهرها مانند اصفهان درست می‌شود. حبوبات را نرم می‌کنند و نرم شده ها را می‌فروشند و می‌خرند و می‌پزند. غذایی شدیداً مقوی است. 🔶مواد لازم: 🔸برنج 100گرم 🔸نخود 100گرم 🔸باقلا 50گرم 🔸چوب دارچین کوچک 🔸هل باد یک الی دو عدد 🔸هل سبز دو عدد 🔸فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری 🔸جوز بویا یک چهارم 🔸زنجفیل نصف قاشق چای خوری 🔸فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری 🔸نمک دریا به مقدار لازم 🥣 طرز تهیه : ابتدا باقلا ، نخود و برنج را نیم کوب می کنیم (بلغور) . سپس داخل دیگ سنگی به همراه یک و نیم الی دو لیتر آب روی حرارت ملایم می پزیم (دقت کنید که این غذا زود ته می گیرد و باید هر چند دقیقه مرتبا با کفگیر چوبی هم بزنید ) بعد از حدود یک ساعت وقتی که لعاب داد و مزه خامی آن گرفته شد ادویه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم ده دقیقه دیگر روی حرارت ملایم باشد . ↙️نکات مهم: 1️⃣ در صورتی که این غذا برای بیماران سرو می شود باید ادویه کمتری استفاده کرد و حتی در صورت لزوم فقط به نمک اکتفا کنیم . 2️⃣ این غذا نباید خیلی غلیظ و یا خیلی رقیق باشد و در صورتی که غلیظ شد همان ابتدا به آن آب داغ اضافه کنید . 3️⃣ می توان به جای باقلا از حبوبات دیگر مثل عدس یا ماش یا ... استفاده کرد (پایه اصلی این غذا برنج و نخود است و نباید حذف بشود). 4️⃣ از ریختن سرکه ، آبلیمو ،آبغوره و ... در این غذا پرهیز شود. 5️⃣ توصیه می شود از برگ ترب به عنوان سبزی در کنار این غذا استفاده شود. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
✔چی رو با چی بخورید(مُصلِح) ✔چی رو با چی نخورید(مضر) 😱🚫و چی رو مطلقا با چی نخورید(وحشتناک).🚫😱 ✅مصلح: 1-گرمی+ سرکه،آبلیمو،آبغوره...✅ 2-سردی+عسل،سیاه دانه،زیره سیاه...✅ 3-برنج+زیره سیاه یا شوید یا سبوس...✅ 4-✅چای سیاه+آبلیمو.. 5-✅دوغ+کاکوتی... 6-✅ماست+زینان ،نعناع یا موسیر... 7-خیار+نمک،نعناع یا گل سرخ یا نمک..✅. 8-✅پنیر+گردو یا انگور... 9-روغن حیوانی+سرکه یا آبلیمو..✅. 10-✅کره حیوانی+عسل... 11-✅کاهو+سکنجبین... 12-✅گوشت گوسفند+سماق... 13-✅آش جو +زیره... 14-آش+فلفل سیاه... 15-ماهی +فلفل سیاه یا سیریا زیتون یا خرما..✅. 16-جگر سیاه و سفید+سرکه✅ 17-✅آبگوشت+دنبه و آویشن.. 18-الویه+فلفل سیاه و آویشن...✅ 19-سالادگوجه فرنگی+خیار،کاهو.✅. 20-قارچ یا نخود سبز+روغن زیتون و فلفل و پیاز و کلم قمری و نمک .✅.. (و نه سرکه و آبغوره و آبلیمو و سس ماست دار)❌ 21-عدس+ دارچین،کشمش،خرما.✅.. 22-خیار و سایر میوه های بلغمی+ نمک..✅. 23-✅تخم مرغ با روغن زیتون...(زیرا کلسترول تخم مرغ را کم می کند.) ❌❌❌❌❌❌❌ مضر:❌ ❌1-سیر و پیاز ❌2-ماهی با ماست یا تخم مرغ یا سالاد یا لیمو... ❌3-شیر و میوه... ❌4-آب سرد و میوه... ❌5-آبغوره و دوغ 6-ماست و ترشی ❌ 7-ماست و مرغ❌ 🚫😱🚫😱🚫😱🚫 وحشتناک:🚫😱 🚫😱1-ماهی با تخم مرغ، سالاد،سس،ماست،لیمو،برنج آبکش شده،هندوانه،پرتغال،کیوی و ...🚫 😱*اگر کسی ماهی رو با این غذاها بخوره و بعدش دوش آب سرد بگیره به احتمال زیاد باید شب رو در بیمارستان بخوابه.حتی بعضی ها گفتن ممکن هست فلج بشه..*😱 🚫2-نوشابه گازدار با آدامس نعناع=مرگ🚫😱 🚫3-خربزه و عسل🚫 🚫4-هندوانه بعد از غذا🚫 🚫5-انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال...🚫 🚫😱6-آب بین غذا (مخصوصا آش و آبگوشت و کوکو و این جور چیزا ... چون باعث ترش کردن معده میشه)🚫 🚫7-کله پاچه با انگور..🚫 🚫8-پنیر با بادام...🚫 🚫9-انار با حلیم...🚫 🚫10-تخم مرغ با تن ماهی... (چون باعث بیماری برص میشه)🚫😱 🚫11-ماست و ماهی کاملا خطرناک بوده و باعث بیماری جلدی.میشه.🚫😱 🚫12-خرمالو با موادی که آهن دارند مثل اسفناج و...(چون سنگ میشه)🚫😱 🚫13-نان با یخ🚫 🚫14-گیلاس با آب🚫 🚫15-گوجه با ماست🚫 🚫16-کشک با سرکه (در آش رشته)🚫 🚫17-بعد از هیچ میوه ای نباید آب خورد.🚫 🚫18-بعد از هیچ میوه ای نباید چای.خورد (چون ویتامینش رو از بین می بره)🚫 🚫19-وسط غذا نباید آب بخوریم. (آبی که میخوریم باعث رقیق شدن اسید معده میشود. اینطوری هم کار معده برای.هضم چند برابر میشه هم شکم مون جا باز میکنه و گنده میشه.آب رو نیم ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا باید نوشید.)🚫 20-سمنو رو نباید با ماست خورد.🚫 ✅پس.برای سالم ماندن و بهتر زیستن سعی شود متنوع خوری و کم خوری مد نظر قرار گیرد.✅ لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💕 ✍طرزتهیه: ماش ابپز شده و‌له شده یک پیمانه سیب زمینی متوسط ۲ عدد ابپز و رنده شده جعفری خرد شده به مقدار لازم  تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری یا ارد 1 قاشق غذاخوری سیر 2 عدد رنده شده نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری پیاز چه ریز خرد شده . ماش ابپز کنید و ابکش کنید تا سرد نشده اسیاب کنید و له کنید و بزارید کاملا سرد بشه بعد با بقیه مواد همه رو‌ باهم مخلوط کنید و یه کاسه جداگانه سرکه بزارید دست رو با سرکه خیس کنید و مایه کوکو بردارید پهن کنید و تو روغن سرخ کنید . ✅حتما سیب زمینی کاملا سرد باشه بعد رنده کنید و ماش هم باید سرد باشه بعد باهم مواد رو مخلوط کنید وگرنه موقع سرخ کردن وا میره.😋 لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
مواد لازم: برنج سينه و رون مرغ یا بوقلمون محلی پياز گردو كشمش پلويى زرشك نمك و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين ادويه پلويى (براى ريختن رو لا به لاى برنج) طرز تهیه: اندازه ى مواد دست خودتونه اما مقدار كشمش و زرشك رو كم نريزين كه خيلى خوشمزه ميكنه اين غذارو تو مرحله اول مرغ رو با پياز و برگ بو و نمك و فلفل و زردچوبه ميذاريم تا كاملاً بپزه و بعد ريش ريش ميكنيم ميتونين سينه ى مرغ رو به قطعات خيلى كوچيك برش بدين و توى روغن با ادويه تفت بدين و بپزين براى مواد ميانى اول پياز رو تفت ميديم و بعد اينكه سبك شد زردچوبه اضافه ميكنيم و مرغاى ريش ريش شده رو اضافه و نمك و فلفل و پودر دارچين ميزنيم و زرشكى كه توى گلاب خيسونديم رو به همراه كشمش پلويى اضافه ميكنيم و زعفرون دم كرده رو به همراه آب ليموترش اضافه و اجازه ميدين همه ى طعم ها به خورد هم برن براى اين پلو برنج رو ميتونين ابكش كنين و موقع دم كردن لا به لا برنج و مواد گردو پلو رو بريزين به همراه زعفرون و ادويه پلويى و يا کته درست کنید لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
👩‍🍳 ماش یک لیوان برنج نیم دانه نصف لیوان پیاز ریز یک لیوان پیازخلال شده یک عدد نمک وادویه به میزان لازم ماش رواول میزاریم تاپخته بشه بعد برنج رواضافه کرده درب قابلمه رومیزاریم تابرنج شکوفه بزنه حالا پیازریزروپوست گرفته ودرسته داخل آش میریزیم بعدپیازروجداگانه خلالی میکنیم باادویه تفت میدیم وبه آش اضافه کرده حرارت روکم میکنیم میزاریم تاجابیفته این آش برای سرماخوردگی فوق العادس لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
دستور تهیه : 250گرم خرما رو پوست و هسته بگیرید(حتی الامکان ازخرمای نرم استفاده کنید،اگه خرما سفت بود یکی دو قاشق آب اضافه و روی حرارت ملایم قرار بدید تا نرم بشه)حدود 3/4لیوان گردوی نگینی+1قاشق چایخوری دارچین+نصف قاشق چایخوری زنجبیل را به خرما افزوده و مخلوط کنید. نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر سرخ رو در ظرفی بریزید و 1لیوان شیر ولرم به اون اضافه کنید؛روی ظرف را بپوشانید 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند. در کاسه ای 2 قاشق عذاخوری شکر+نصف لیوان روغن کنجد +1/3قاشق چایخوری وانیل ریخته و خمیرمایه عمل آمده را افزوده و حدود 450 گرم آرد الک شده را به تدریج اضافه کنید...روی سطح کار به صورت مویی آرد بریزید و خمیر که کمی جمع شد روی سطح کار قرار بدید و به صورت مویی آرد اضافه و ورز بدید تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه. حدود 10 دقیقه ورز بدید یا 100 مرتبه به سطح کار بکوبید. مقدار آرد در تهیه نانها تقریبی ست و باید کم کم آرد را اضافه کنید...اگه یکباره بریزید خمیر سفت و خشک و ترک میخوره و نان پوک نمیشه. خمیر آماده را در کاسه چرب قرار دهید و +روی آن ایجاد کنید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرمی برای حدود 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید و از خمیر چانه هایی به اندازه نارنگی بگیرید.برای اندازه گیری دقیق تر میتونید از ترازو کمک و چانه های 50 گرمی از خمیر بگیرید. حدود 15 تا 16 عدد چانه 50 گرمی به دست میاد. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و چرب کنید و چانه ها را در سینی بچینید. داخل هر چانه مقداری از مواد خرمایی قرار داده و گوله کنید. سپس با کف دست یا توسط مهر آغشته به آرد مقداری سطح گوله ها را صاف و مسطح کنید. سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1قاشق غذاخوری شیر+1قاشق غذاخوری شکر روی نانها را رومال کنید. این نان نیازی به استراحت دوم نداره از ربع ساعت قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد رو شن و کف فر ظرف آب قرار دهید. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
خورشت گوجه سبز یاهمون آلوچه😍😋 نعنا جعفری سرخ شده: ۲۰۰ گرم گوجه سبز: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم نمک. فلفل. زردچوبه به مقدار لازم زعفران: به مقدار لازم پیاز: ۱ عدد . ابتدا پیاز نگینی رو تو روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینگه گوشتمون یه کم با پیاز تفت خورد زردچوبه، فلفل سیاه و به کم زعفرون به گوشتمون میزنیم و بعد هم نعنا، جعفری که از قبل سرخ کردیم رو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم و در آخر آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم سه چهار ساعت بپزه تا خورشت جا بیفته😊 . بیست دقیقه قبل از سرو خورشت نوبت اضافه کردن گوجه سبز و نمک هست(اگه خواستید طعمش ملس بشه دو قاشق شکر تو این مرحله بهش اضافه کنید) خورشت گوجه سبز دلبرمون به همین راحتی آماده شد امیدواریم درست کنید و لذتشو ببر... لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
نیم کیلو گل محمدی گلبرگهاش رو جدا کنید یک کیلو قند شکر سرخ رو تو هاون بکوبید تا کمی ریزتر شود وبعد کم کم از گلبرگها داخل هاون بریزید وبا قند بکوبید وتو شیشه دهانه گشادی بریزید و لابه لاش پودر زنجبیل ودارچین ومیخک و هل بریزید وبا ته گوشت کوب آروم فشار دهید تا فشرده بشه وبعد در شیشه رو ببندید و۴۰ روز جلوی نور مستقیم آفتاب قرار دهید بعد به یخچال منتقل کنید یکی دوسال در یخچال قابل نگهداریه هر موقع خواستید مربای گل درست کنید مقداری شهد آماده کنید و وقتی قوام اومد چند قاشق از گل قند رو داخل شهد بریزید وبعد اینکه چند جوش زد کمی آب نارنج بریزید و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید واز روی حرارت بر دارید مربای گل قند امادس میتونید گل قند رو با شکر درست کنید که برا نیم کیلو گل نیم کیلو شکر سرخ استفاده کنید وبا دست خوب مخلوط کنید بطوریکه گلها کمی له بشه وبعد در شیشه بریزید و بقیه مراحل رو طی کنید میتونید از عسل هم استفاده کنید که بهش گلنگبین میگن و بسیار پرخاصیته وبه مدت ۴ سال قابل نگهداریه گلهای آذربایجان برا درست کردن شربت ومربا بهتره چون نیستن ‌لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
👶🏻 شیرخوار ✍ یکی از غذاهای مناسب برای رشد کودک⬅️ هنگام به غذا افتادن شیرگیاهی تهیه شده به شرح ذیل است : ✨ نشاسته 1 قسمت ✨ آرد جو پوست کنده 2 قسمت ✨ آرد برنج 1 قسمت 🥣 همه باهم مخلوط شود دو ق.چ خوری از مجموع با پودر دو عدد بادام پوست کنده به اضافه یک لیوان آب در قوری چینی ریخته شود، با حرارت ملایم دو ساعت بپزد ⬅️ با رشد کودک و تحمل او می‌توان غلظت آن را با اضافه کردن یک بادام به ازای هر نصف قاشق از مجموع آردها افزایش داد لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93