eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
88 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از طیبات بهار
درمان خلط پشت حلق و سینوزیت حداقل تا چهل شب، هر شب قبل از خواب داخل هر کدوم از سوراخ‌های بینی ۲ تا ۳ قطره روغن بنفشه پایه کنجد بریزید و بلافاصله به حالت سجده برید تا روغن‌ها به سمت سینوس‌ها حرکت کنن! کسانی که رطوبت مغزشون خیلی بالاست و غلبه بلغم زیادی دارن میتونن از روغن مرزنجوش استفاده کنن! درمان خلط پشت حلق و سینوزیت برای درمان خلط پشت حلق و سینوزیت و در نتیجه رفع بوی بد دهان که بخاطر سینوزیت ایجاد شده باید هر 2 مرحله درمان که توی 2 تا پست قبلی هر کدومش رو توضیح دادم انجام بدید! 📌درمان عفونت های دهان 🧪اسید بوسولیک موجود تو کندر هندی باکتری ها رن از بین می بره به همین دلیله که بعضی تحقیقات نشون میده که کندر هندی ممکنه عفونت های دهان، گلو و لثه از جمله گلودرد استرپتوکوکی و التهاب لثه رو درمان کنه! 🍯 تو زمان سرماخوردگی شربت عسل با لیموترش تازه بنوشید 🍋ترکیب مقداری آب گرم به همراه کمی عسل و آب لیمو ترش تازه تو رفع علائم سرماخوردگی تاثیر خیلی خوبی داشته و التهاب گلو رو کاهش میده و مخاط رو دفع می کنه 🍋همچنین شربت عسل و آب لیمو ترش به افزایش ایمنی بدن در برابر عفونت ها کمک میکنه 🤒درمان تب با سیب و آب سیب 👈تب واکنش بدن در مقابل عوامل بیماری زاست 🍎سیب ضد عفونته و با کمک به سیستم ایمنی و کاهش علائم التهاب و مبارزه با عفونت های ناشی از ویروس ها و باکتری ها باعث کاهش تب میشه 🍎ترکیب آب سیب طبیعی با عسل علاوه بر کاهش علائم سرماخوردگی و عفونت ، ضعف و بیحالی فرد رو هم کاهش میده ترکیب پیاز و عسل آنتی بیوتیک خانگی 🍯عسل سینه رو نرم می‌کنه و علائم سرفه و سرماخوردگی رو کاهش میده پیاز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدانه که خاصیت سم زدایی و تصفیه کنندگی داره و برای درمان سرماخوردگی مفیده! 🍯ترکیب پیاز و عسل مثل آنتی بیوتیک ، خلط آوره و سرفه رو کاهش میده 🍯با مصرف این ترکیب سیستم ایمنی تقویت شده و بهتر می تونه در مقابل ویروس ها و باکتری ها مقاومت کنه! 👈می تونید ترکیب پیاز و عسل رو به دو صورت آماده کنید لینک کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a
🍠🥔🍅شربت پیاز و عسل🍯🍯 ✅ روش اول 👇👇 پیاز متوسط ۱ عدد آب ۲ لیوان آب‌لیموترش ۱ عدد عسل ۲ قاشق پیاز رو پوست گرفته و به قطعات درشت خرد کنید و با دو لیوان آب به‌ مدت ۱۵ دقیقه بجوشونید، بعد شعله رو خاموش کرده و صبر کنید تا جوشونده پیاز ولرم بشه ؛ بعد محلول رو صاف کرده و دو قاشق عسل و آب یک عدد لیموترش رو به آب پیاز اضافه کنید! هر ۸ ساعت نصف استکان میل نمایید ✅ روش دوم🍑🥑🥦🥒🍅 پیاز رو ریز خرد کرده و داخل ظرف شیشه ای بریزید مقداری عسل اضافه کرده و در ظرف رو ببندید بعد از ۲۴ ساعت محلول رو صاف کرده و هر ۸ ساعت یک ق غ میل کنید لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
حلوای دیابتی 😋 🍮این حلوا برای افرادی که دیابت دارند مفیده ؛ هم برای کنترل دیابت و رفع یبوست و هم رفع کم خونی دیابتی ها👇 🍾سویق جو رو با روغن زیتون کمی تفت داده و برای شیرین شدن حلوا شیره توت رو با مقداری آب مخلوط و بهش اضافه کنید. 🥜می تونید پودر بادام درختی و سویق سنجد هم اضافه کنید👌 لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
شلغم 4-3 عدد کدو حلوایی حدود دویست گرم میتونید بیشتر هم بریزید برنج نصف پیمانه ماش نصف پیمانه لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه شوید تازه نصف پیمانه پیاز داغ و سیر داغ نمک و ادویه ابتدا ماش و لوبیا چشم بلبلبی میزاریم بپزه و سپس برنج رو اضافه میکنیم تا کامل دونه های برنج باز بشه شلغم و کدو حلوایی را نگینی یا رنده میکنیم و پیازداغ و سیرداغ آماده میکنیم به همراه ادویه ها به آش اضافه میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدیم بپزه چون برنج داره امکان داره سَر بره و در آخر با سرکه ، رب انار یا رب ازگیل نوش جان کنید. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت بدون گوشت مواد لازم برای خورشت ملاقورمه بادمجون متوسط دو عدد کدو دو عدد گوجه سه عدد رب گوجه دو ق غ سیر دو حبه پیاز یک عدد متوسط روغن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم سبزی معطر نعناع و ریحون و مرزه چند ق غ تازه دو ق غ خشک آب یک لیوان آبغوره یا آب لیمو دو ق غ لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوبیده مرغ سینه و رون مرغ بعلاوه سبزیجات لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از طیبات بهار
🌝برای چاق شدن صورت چکارکنیم؟ ✅ روش قطعی امتحان شده و پیشنهادی ما ⬅️ مصرف مکمل چاق کننده 😋 + ماساژ با روغن خراطین 🔰اما دیگر روش های موثر : ⛲️ ماساژ روغن خراطین 👌و کرم بوتاکس و روغن خولنجان ⛲️ماساژ صورت با روغن بنفشه زیتونی ⛲️اسپری گلاب روی صورت هرروز چندین بار ⛲️ کمپرس گلاب روی پوست ( هفته ای سه بار به مدت بیست دقیقه) ⛲️شیربادام روزی یک لیوان بمدت۴۰روز ⛲️خوردن سوپ، حلیم باروغن زیتون ⛲️انگور ⛲️شیربرنج ⛲️شیره انگور و ارده ⛲️جوانه گندم ⛲️طبایع سرد : ۱ استکان دمنوش رازیانه با عسل، طبایع گرم: مصرف شربت سرکه انگبین رازیانه (شب‌ها) 🔺رازیانه را فقط خانم ها به جز ایام قاعدگی و بارداری مصرف کنند.(منع کلی مصرف در صورت داشتن کیست سینه) 🔻شیربادام یعنی بادام رنده کنیم داخل شیر؟ ✍🏻خیر ! بادام پوست کنده با کمی عسل ومقداری آب، داخل مخلوط کن کاملا میکس شود.☺️ لینک کانال محصولات ارگانیک https://eitaa.com/joinchat/4101242888Ce99aec832a
دمی بلغور جو سلام به عزیزان، من امروز غذایی پختم که هم خیلی خوشمزه است و هم عزیزانم دوست دارن😍 هم خیلی مقویه😋 تازه طبع غذا هم معتدل رو به گرمی هست برای تهیه چی لازم داریم😉 بلغور جو ۱ پیمانه/عدس ۱/۳ پیمانه/برنج ۱/۳ پیمانه/پیاز ۱عدد/ برگ چغندر ، جعفری ، تره و گشنیز خرد شده ۲۵۰گرم/نعناع خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. بلغور جو را در یک قابلمه مناسب بریزید و آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید بپزند. پس از پخت، سبزی‌ خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل تابه‌ای روی حرارت قرار دهید. نمک، فلفل و نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید. سپس پیاز و نعناع را داخل قابلمه بریزید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب دمی خشک شود. زمانی که آب قابلمه بخار شد، درب قابلمه را ببندید تا کته دم بکشد. لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
عزیزانی عدس ،عدس پلو ریز محلی باشه عدس های پهن ودرشت واسه عدس پلو خوشمزه نمیشن. واسه 3 پیمانه برنج یک پیمانه ونیم عدس کافیه من به جای نیم پیمانه عدس ،نیم پیمانه ماش زدم .ماش دوست ندارید همون یک پیمانه ونیم عدس بزنید. برای عدس پلو بهتره از روغن حیوانی استفاده کنید نداشتید کره بزنید. مواد لازم برنج سه پیمانه عدس یک ونیم پیمانه گوشت چرخ کرده 200 تا250 گرم پیاز یک عدد . نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه،آویشن،و زیره به میزان لازم پیاز داغ ودارچین وپودر گل محمدی برای داخل عدس پلو. پیاز داغ،کشمش سرخ شده برای تزیین روی عدس پلو برنج رو چند ساعتی خیس کنید پیاز داغ رو درست کنید وکنار بزارید عدس وماش رو جداگانه خیس کنید.بعد از یکی دو ساعت. آبشو دور بریزد .وکمی اب بریزید وجداگانه بپزید. یک عدد پیاز رو با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه کرده وبا نوک قاشق هی میزدیم تا از هم جدا بشه.گوشت که داره سرخ میشه ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید من همیشه بعد از تفت دادن ادویه یک لیوان آب جوش به چرخ کرده اضافه میکنم درشو میزاریم تا کمی بپزه وابشو کشیده بشه ودوباره سرخ بشه(این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم) برنج خیس خورده رو بریزید تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه بزنید .زرد چوبه برای رنگ دهی برنج حدود شش الی 7 دقیقه بجوشه کمی زنده تر از چلو آبکش کنید.برنج رو بین دو انگشت فشار بدید اطرافش نرم ومغزش سفت بود آبکش کنید. ته دیگ مورد بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ بریزید سپس عدس وماش پخته،پیاز داغ،وکمی پودر دارچین وپودر گل محمدی بریزد روش. دارچین فراموووووش نشه گل محمدی اختیاریه. تموم که شد دم کنی گذاشته بزازید رو گاز با شعله کم تا ازش بخار بلند بشه روغن حیوانی ویا کره آب کرده روش بریزید .دوباره دم کنی بزارید تا دم بکشه. سپس بکشید رو دیس وبا گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ وکشمش سرخ شده تزیین ونوش جان کنید. با خرما هم عااالی میشه. کشمش رو بشورید حدود نیم ساعتی خیس کنید تا نرم بشه سپس آبکش کنید وبزارید خشک بشه وتو روغن سرخ کنید. عزیزان همزمان میتونید چرخ کرده رو همراه عدس لابلای پلو بریزد خیلی خوشمزه میشه لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
طرز تهیه: گردو 300 گرم پیاز یک عدد متوسط سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه. رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه دوقاشق گلپر یک قاشق چ گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید. اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. . 👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و ... دیگه؟🤔 لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهيه ابتدا ماست درست كردم بعد بيرون از يخچال بمدت يك روز گذاشتم كمي ترش شد داخل قابلمه ريختم تا زماني كه بجوش امد نمك كمي ريختم بعد ازجوش امدن كشك داخل كيسه ريختم وبمدت چهارساعت بهش زمان دادم تا ابش خوب كشيده بشه اين زمان بسته به ماست داره شايد پنج ساعت نياز داشته باشه بعد از اين كه ابش خوب كشيده شد از كيسه خارج كرده وسيني در نظر بگير پارچه نخي روي اون پهن كنيد وكشك به هراندازي كه دلبخواه دربياريد من داخل قيف ريختم واز ماسوره شكوفه استفاده كردم دقت داشته باشيد وقتي جلوي افتاب ميذاريد خشك ميشه وقطعا سايزشون كوچكتر ميشه پس هرمدلي كه درست ميكنيد كمي درشتر بزنيد بعد از شكل دادن داخل سيني بچينيدبه مدت سه روز درهواي ازاد روبه افتاب بگذاريد تا خشك بشن .اين مدت بسته به اندازه كشك ها دارن . نكته👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 اب كشك دور نريزيد باهاش قرقروت درست كنيدبه شرطي كه نمك زياد نباشه .درپست بعد اموزش ميدم ميتونيد داخل مايع كشكتون زيره يا نعنا ياشويد بريزيد سليقه اي اين دستور يكي از هزاران مدل كشك به روشهاي ديگه هم درست ميشه اين روش من😍نظربديدچجوري دوست داشتيد؟ خانومی میگفت از وقتی رو سرقابلمه دعا میخونم و دلم میشکنه واقعا هم مزه ش عوض شده خوشمزه میشه هم بحثهای خانوادگیم کم شده لینک کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93