eitaa logo
آشپزی اسلامی
3.5هزار دنبال‌کننده
88 عکس
89 ویدیو
6 فایل
اینجا یاد میگیری چطور غذای سالم بپزی😍 تبادل نداریم. فقط تبلیغ😊 ای دی نظرات و انتقادات و سفارشات 👇 @tebbeasmani سایت فروش محصولات👇 https://tayebat-bahar.ir/ کانال محصولات ارگانیک بهار 👇 @tayebat_bahar کانال چکیده طب اسلامی👇 @chekideteb
مشاهده در ایتا
دانلود
آش زرشك 🍜 😋 🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود ، سپس به آن عدس ، جو ، و عدس قرمز (دال ) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم ، بعد از يك ساعت از پخت آش ، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك ، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم ‌بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقلوبه لبنانی 3️⃣مقلوبه لبنانی: مواد لازم: پیاز ۲ عدد بادمجون یک عدد سیب زمینی ۱ عدد مرغ ۵-۶ تیکه نمک ادویه: پودر سیر فلفل قرمز پاپریکا زردچوبه فلفل سیاه از هرکدوم نصف ق چ کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل چشم بلبلی ترد مواد لازم لوبیا چشم بلبلی ۲ لیوان پیاز یک عدد سیر سه حبه جعفری و نعنای تازه آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری ادویه فلافل نمک، بکینگ پودر،پودر زیره، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، ادویه کاری کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳 پلو مخلوط ...🍲 مواد لازم پیاز ۳ عدد گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم+ ۲ تکه چربی سیر ۲ حبه چوب دارچین ۲ عدد لیمو عمانی ۲ عدد برنج ۴ پیمانه آب تا جایی که روی گوشت را بگیره نمک به مقدار لازم زردچوبه ۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوشو برنج 😍 ( برنج دوشاب ) ‌ یکی از قدیمی ترین شیرینی های سالم گیلانی هاست که در ایام قدیم برای فصول سرد مثل زمستان درست میکردند . تقدیم نگاه ارزشمندتون ❤️ امیدوارم دوسش داشته باشید و ازش لذت ببرید 😊 ‌ ‌ مواد لازم ✍️ ( نکات رو حتما بخونید ) برنج ۲ الی ۳ پیمانه دوشاب حدودا ۲ پیمانه مغز گردو ، هل ، زیره به مقدار لازم ‌ ✨نکات✨ برنج حتما باید از ۱۲ ساعت قبل تو آب و نمک خیس بخوره . شعله گاز موقع تفت دادن باید زیاد باشه و سریع هم بزنید که نسوزه و پفکی بشه دوشاب اربه استفاده کردیم که درست ترین دوشاب این شیرینی هستش اما اگر پیدا نکردید میتونید از شیره انگور یا شیره خرما هم استفاده کنید . به مقداری بزنید که شیرینی حالت منسجم بگیره و خیلی هم خیس نشه . هم به صورت تیکه ای و هم به صورت قاشق میتونید نوش جان کنید . (سفتی یا شلی شیرینی بستگی به میزان شیره و غلظتش داره ) خودتون طبق سلیقه بالانس کنید . کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش شلغم🍲 🔸مواد لازم: روغن ۲ ق غ خ ۱ عدد پیاز درشت فلفل سیاه، زردچوبه، نمک ۳/۴ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه بلغور گندم ۱/۳ پیمانه برنج آب مرغ یا اب گوشت یا عصاره پخته شده آب جوش به مقدار کافی ۲ عدد شلغم نگینی خورد شد سبزی تازه خورد شده ۳۰۰ گرم (شوید، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و یا پیازچه) نخود ۱ پیمانه 🔸مواد لازم برای ترکیب ماست: ۴ ق غ خ ماست و یا همون ۱ لیوان ماست ۳ حبه سیر رنده شده ۱ ق غ خ آرد ۱/۲ پیمانه آب 🔸پیازداغ و نعنا داغ برای تزیین 🔹 برای تریینم پیاز داغ درست کنین با نعنا داغ روش بریزین و تو این روزای سرد زمستونی نوش جان کنید. کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻‍🍳🍲آش مواد لازم شلغم : ۴۰۰ گرم بلغورجو: ۱ لیوان برنج : نصف لیوان عدس : نصف لیوان سبزی آش : نیم کیلو کشک : ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری سیر سه چهار حبه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بلغورجو ، برنج و عدس رو میشوریم و میزاریم با آب و کمی نمک ۴۵ دقیقه بپزن شلغم خرد شده و سبزی آش رو اضافه میکنیم و زمان میدیم به خوبی پخته بشن سیر رو با زردچوبه ، فلفل ، نمک و نعنا تفت میدیم و به آش مون اضافه میکنیم و ده دقیقه اخر هم کشک میریزیم . این آش خیلی خوشمزه س و پیاز داغم نداره ولی اگه دوست داشتین میتونید بریزید 🥰 کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🍉تو مازندران شیرینی بهادونه رو برای عید،شب یلدا و خیلی هام تو عروسیها و جشنها درست میکنن . البته ک شیوه ی درست کردنش خیلی مهمه که تردو خوشمزه بشه . ما به زبون خودمون میگیم بئادونه و بئودونه … 🔴مواد لازم برای قوام شکر🔴 •دونیم لیوان شکر• •دو لیوان اب •دو قاشق اب نارنج یا ابلیمو• (نمیتونی حذف کنین چون اگه نباشه بهم میچسبه و وا میره) •دو لیوان برنجک خشک شده• ▪️برنج رو باید کمی شل تر از حالت عادی ابکش کنید،بااب سرد خوب بشورید و بذارید ابش کامل بره بعد داخل سینی بریزید و زیرنور افتاب خشک کنید ▪️برنج نباید دم کرده باشه ▪️کره یا روغن یا نمک نداشته باشه ▪️برای رنگی کردن برنج موقع خشک کردن برنج میتونین از رنگ خوراکی استفاده کنین یا از رنگ لبو اسفنجاج زعفران ریحان… ▪️سخت ترین قسمتش درست کردن قوام شکر هست باید انقدر با شعله متوسط بجوشه که وقتی یک قطره ازش میریزی توی اب سفت سفت بشه یا کش بیاد ک دراینصورت یعنی امادست… 🔴برنج خشک شده داخل ی صافی تو روغن داغ داغ بریزید (مطابق فیلم) که همه برنجا رو تو روغن سرخ کردیم قوام رو اهسته ب برنج اضافه کنین،هم بزنین و بعد داخل سینی چرب شده پخش کنین و با دست یا گوشت کوب،فشرده کنید تا بهم بچسبه ▪️راز انسجامش ضربه و حالتهایی ک با دست بهش میزنین میتونین روش گردو،کنجد یا بادام درختی هم برای تزئین بریزید بعد چند دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه و دراخر با چاقوی تیز برشهای دلخواه بزنین کانال آشپزی اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا