فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی)
.
مواد اولیه: ⬇️
بلدرچین ۳ عدد
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ عدد
فلفل پرک ۱/۲ ق.چ
زنجبیل ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱ ق.چ
زیره ۱/۲ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
آبلیمو ۱ ق.غ
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بلدرچینهارو سرخ میکنیم و میذاریم کنار
۲.داخل تابهای که بلدرچینهارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ میکنیم
۳.فلفل دلمه، سیر و ادویههارو با هم میکس میکنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم
۴.آب و آبلیمو اضافه میکنیم و بلدرچینهای سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچینها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید
۲.در اصل این سس رو هندیها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید
.
.
.
#فرشادپز #فرشاد_بلدرچین #فرشاد_سس #هند #هندی #غذای_هندی #سس_هندی #سس #سس_تند #غذای_تند #بلدرچین #بالیوود #غذا #فود #رستوران #خوشمزه #دستپخت #ترفند_آشپزی #غذای_جدید #غذای_خارجی #ادویه #ایده_غذا #آشپزی_خاص #لذیذ #فودی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاچی
مواد لازم
آرد: ۵ ق غ ،کره(یا روغن محلی): ۶۰ گرم، نبات: ۱۵۰ گرم، زعفران غلیظ دم کرده:مقداری، زردچوبه،
پودر هل ودارچین : هر کدام نصف قاشق مربا خوری، (زنجبیل و زیره هم میشه ریخت دلبخواهه)،آب سرد: ۲ لیوان، گلاب: یک سوم لیوان، مغزیجات به دلخواه: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا آرد رو با حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم در حدیکه بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده، بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه،
بعد کره یا روغن محلی رو اضافه میکنیم و در حد آب شدن کره آرد رو تفت میدیم،
بعد آب سرد رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه،بعد نبات رو اضافه میکنیم وقتی آب شد، زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم ، وقتی کاچی به غلظت رسید مغزها رو اضافه میکنیم ،
درِ ظرف رو میزاریم و ده دقیقه زمان میدیم تا کاچی به روغن بیفته.
#کاچی_زعفرانی #کاچی_خونگی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
کانال چکیده طب اسلامی را در واتساپ دنبال کنید: https://whatsapp.com/channel/0029Vb4zAhKDp2Q6GSRnMZ0Q
هدایت شده از طیبات بهار
دوستانی که از سایت ما دیدن کردن میدونن که محصولاتبا تخفیفه
اگر محصول خاصی مد نظرت هست که تو سایت هنوز بارگزاری نشده حتما بهم بگو😊
آی دی ارتباط با بنده و سفارش محصولات و دارو ها👇
@tebbeasmani
سایت 👇
https://tayebat-bahar.ir/
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Pumpkin halva(حلوای کدو حلوایی)
مواد لازم:👇
✅️یک لیوان آرد
✅️یک و نیم لیوان پوره کدو حلوایی
✅️یک لیوان شکر قهوه ای
✅️نصف لیوان روغن زیتون یا ۱۳۰گرم کره
✅️پودر دارچین یک قاشق چای خوری
✅️دو عدد هل
✅️دو قاشق غذاخوری زعفران
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو(Plum stew)
مواد لازم:👇
✅️مرغ محلی یا خروس یا اردک
✅️یک عدد پیاز
✅️ده عدد آلو
✅️۲قاشق غذاخوری زرشک(در صورت تمایل)
✅️یک قاشق غذاخوری رب گوجه(میتونید حذف کنید)
✅️یک قاشق غذاخوری رب انار
✅️نمک به مقدار لازم
✅️فلفل سیاه به مقدار لازم
✅️زردچوبه به مقدار لازم
✅️شکر قهوه ای به مقدار دلخواه
✅️یک قاشق غذاخوری زعفران
✅️به مقدار لازم روغن یا کره گاوی
☑️پیاز ها را تفت داده و رب انار و رب گوجه را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس آلو را اضافه می کنیم.
در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری زرشک را هم اضافه کرده و پس از افزودن نمک ، فلفل سیاه و آب ، مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم و می پزیم ،حدود نیم ساعت بعد زعفران و شکر(مقدار شکر را با توجه به ذائقه خودتون) افزوده و اجازه می دهیم نیم ساعت دیگر بپزد .
نوش جان.
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست(yogurt)🥛
مواد لازم:👇
✅️ شیر تازه محلی
✅️ ماست محلی
☑️ابتدا شیر را می گذاریم تا به جوش بیاید ،سپس شیر را از روی اجاق برداشته و اجازه می دهیم دمای آن به حدی برسد گرم باشد ولی انگشت را نسوزاند،سپس از ماست(به ازای هر لیتر شیر یک قاشق غذاخوری ماست)اضافه کرده و روی آن رو پوشناده و در محیط گرم می گذاریم حدود ۴ الی ۵ ساعت استراحت کند ، و پس از استراحت ماست به دست آمده را می گذاریم یک شب در یخچال بماند .
نوش جان.
ماست_محلى
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
13.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_روغنی_با_ارده😍😋
آب ولرم یک لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیرمایه یک قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
موادروغنی خمیر
ارده دوقاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنیدمیتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت به آلو (beh aloo stew)
مواد لازم:👇
✅️گوشت خورشتی
✅️۱ عدد به
✅️۱ عدد پیاز
✅️رب گوجه یک قاشق غذاخوری
✅️زردچوبه ، فلفل سیاه، نمک و دارچین به مقدار لازم
✅️رب انار ۱ قاشق غذاخوری
✅️شیره انگور یا شکر ۱ قاشق غذاخوری
✅️زعفران به مقدار لازم
✅️۱۰ عدد آلو بخارا
◀️پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید و زمانی که پیاز سبک شد گوشت ،فلفل سیاه ،زردچوبه و رب گوجه را اضافه کرده و پس از مقداری تفت دادن آب را اضافه کنید و بگذارید تا خوب بپزد.
به ها را مکعبی خرد کرده و در روغن با دارچین و زعفران کمی تفت دهید و به خورشت اضافه کرده و نیم ساعت بپزید
در بیست دقیقه آخر پخت رب انار،آلو بخارا،نمک و شیره انگور (یا شکر)را اضافه کرده و زمان بدید تا جا بیفته .
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93