17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳
پلو مخلوط ...🍲
مواد لازم
پیاز ۳ عدد
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم+ ۲ تکه چربی
سیر ۲ حبه
چوب دارچین ۲ عدد
لیمو عمانی ۲ عدد
برنج ۴ پیمانه
آب تا جایی که روی گوشت را بگیره
نمک به مقدار لازم
زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوشو برنج 😍 ( برنج دوشاب )
یکی از قدیمی ترین شیرینی های سالم گیلانی هاست که در ایام قدیم برای فصول سرد مثل زمستان درست میکردند .
تقدیم نگاه ارزشمندتون ❤️
امیدوارم دوسش داشته باشید و ازش لذت ببرید 😊
مواد لازم ✍️ ( نکات رو حتما بخونید )
برنج ۲ الی ۳ پیمانه
دوشاب حدودا ۲ پیمانه
مغز گردو ، هل ، زیره به مقدار لازم
✨نکات✨
برنج حتما باید از ۱۲ ساعت قبل تو آب و نمک خیس بخوره .
شعله گاز موقع تفت دادن باید زیاد باشه و سریع هم بزنید که نسوزه و پفکی بشه
دوشاب اربه استفاده کردیم که درست ترین دوشاب این شیرینی هستش اما اگر پیدا نکردید میتونید از شیره انگور یا شیره خرما هم استفاده کنید .
به مقداری بزنید که شیرینی حالت منسجم بگیره و خیلی هم خیس نشه .
هم به صورت تیکه ای و هم به صورت قاشق میتونید نوش جان کنید .
(سفتی یا شلی شیرینی بستگی به میزان شیره و غلظتش داره ) خودتون طبق سلیقه بالانس کنید .
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
14.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش شلغم🍲
🔸مواد لازم:
روغن ۲ ق غ خ
۱ عدد پیاز درشت
فلفل سیاه، زردچوبه، نمک
۳/۴ پیمانه عدس
۱/۲ پیمانه بلغور گندم
۱/۳ پیمانه برنج
آب مرغ یا اب گوشت یا عصاره پخته شده
آب جوش به مقدار کافی
۲ عدد شلغم نگینی خورد شد
سبزی تازه خورد شده ۳۰۰ گرم (شوید، جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و یا پیازچه)
نخود ۱ پیمانه
🔸مواد لازم برای ترکیب ماست:
۴ ق غ خ ماست و یا همون ۱ لیوان ماست
۳ حبه سیر رنده شده
۱ ق غ خ آرد
۱/۲ پیمانه آب
🔸پیازداغ و نعنا داغ برای تزیین
🔹
برای تریینم پیاز داغ درست کنین با نعنا داغ روش بریزین و تو این روزای سرد زمستونی نوش جان کنید.
#آشپزی #آش #آش_شلغم
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳🍲آش
مواد لازم
شلغم : ۴۰۰ گرم
بلغورجو: ۱ لیوان
برنج : نصف لیوان
عدس : نصف لیوان
سبزی آش : نیم کیلو
کشک : ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک : ۲ قاشق غذاخوری
سیر سه چهار حبه
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه
بلغورجو ، برنج و عدس رو میشوریم و میزاریم با آب و کمی نمک ۴۵ دقیقه بپزن
شلغم خرد شده و سبزی آش رو اضافه میکنیم و زمان میدیم به خوبی پخته بشن
سیر رو با زردچوبه ، فلفل ، نمک و نعنا تفت میدیم و به آش مون اضافه میکنیم و ده دقیقه اخر هم کشک میریزیم .
این آش خیلی خوشمزه س و پیاز داغم نداره ولی اگه دوست داشتین میتونید بریزید 🥰
#آش #آشپزی #اشپزی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
🍉تو مازندران شیرینی بهادونه رو برای عید،شب یلدا و خیلی هام تو عروسیها و جشنها درست میکنن
.
البته ک شیوه ی درست کردنش خیلی مهمه که تردو خوشمزه بشه
.
ما به زبون خودمون میگیم بئادونه و بئودونه …
🔴مواد لازم برای قوام شکر🔴
•دونیم لیوان شکر•
•دو لیوان اب
•دو قاشق اب نارنج یا ابلیمو•
(نمیتونی حذف کنین چون اگه نباشه بهم میچسبه و وا میره)
•دو لیوان برنجک خشک شده•
▪️برنج رو باید کمی شل تر از حالت عادی ابکش کنید،بااب سرد خوب بشورید و بذارید ابش کامل بره
بعد داخل سینی بریزید و زیرنور افتاب خشک کنید
▪️برنج نباید دم کرده باشه
▪️کره یا روغن یا نمک نداشته باشه
▪️برای رنگی کردن برنج موقع خشک کردن برنج میتونین از رنگ خوراکی استفاده کنین یا از رنگ لبو اسفنجاج زعفران ریحان…
▪️سخت ترین قسمتش درست کردن قوام شکر هست
باید انقدر با شعله متوسط بجوشه که وقتی یک قطره ازش میریزی توی اب سفت سفت بشه یا کش بیاد ک دراینصورت یعنی امادست…
🔴برنج خشک شده داخل ی صافی تو روغن داغ داغ بریزید (مطابق فیلم)
که همه برنجا رو تو روغن سرخ کردیم
قوام رو اهسته ب برنج اضافه کنین،هم بزنین و بعد داخل سینی چرب شده پخش کنین و با دست یا گوشت کوب،فشرده کنید تا بهم بچسبه
▪️راز انسجامش ضربه و حالتهایی ک با دست بهش میزنین
میتونین روش گردو،کنجد یا بادام درختی هم برای تزئین بریزید بعد چند دقیقه بذارید کنار تا خنک بشه
و دراخر با چاقوی تیز برشهای دلخواه بزنین
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلدرچین هندی(سس هندی)
.
مواد اولیه: ⬇️
بلدرچین ۳ عدد
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ عدد
فلفل پرک ۱/۲ ق.چ
زنجبیل ۱ ق.چ
تخم گشنیز ۱ ق.چ
زیره ۱/۲ ق.چ
زردچوبه ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق.چ
آبلیمو ۱ ق.غ
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.بلدرچینهارو سرخ میکنیم و میذاریم کنار
۲.داخل تابهای که بلدرچینهارو سرخ کردیم پیاز نگینی ریز رو سرخ میکنیم
۳.فلفل دلمه، سیر و ادویههارو با هم میکس میکنیم یکدست که شد به پیاز سرخ شده اضافه میکنیم و ۲ دقیقه تفت میدیم
۴.آب و آبلیمو اضافه میکنیم و بلدرچینهای سرخ شده رو داخل سس میذاریم، در تابه رو میذاریم و ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان میدیم تا بلدرچینها بپزن
.
✅نکات تکمیلی:
۱.مرغ رو هم با این سس و این روش میتونید بپزید فقط زمان پخت رو به ۱/۵ الی ۲ ساعت افزایش بدید
۲.در اصل این سس رو هندیها خیلی تند درست میکنن ولی شما میتونید تندیش رو طبق ذائقه خودتون تنظیم کنید
.
.
.
#فرشادپز #فرشاد_بلدرچین #فرشاد_سس #هند #هندی #غذای_هندی #سس_هندی #سس #سس_تند #غذای_تند #بلدرچین #بالیوود #غذا #فود #رستوران #خوشمزه #دستپخت #ترفند_آشپزی #غذای_جدید #غذای_خارجی #ادویه #ایده_غذا #آشپزی_خاص #لذیذ #فودی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاچی
مواد لازم
آرد: ۵ ق غ ،کره(یا روغن محلی): ۶۰ گرم، نبات: ۱۵۰ گرم، زعفران غلیظ دم کرده:مقداری، زردچوبه،
پودر هل ودارچین : هر کدام نصف قاشق مربا خوری، (زنجبیل و زیره هم میشه ریخت دلبخواهه)،آب سرد: ۲ لیوان، گلاب: یک سوم لیوان، مغزیجات به دلخواه: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا آرد رو با حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت میدیم در حدیکه بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده، بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه،
بعد کره یا روغن محلی رو اضافه میکنیم و در حد آب شدن کره آرد رو تفت میدیم،
بعد آب سرد رو اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه،بعد نبات رو اضافه میکنیم وقتی آب شد، زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم ، وقتی کاچی به غلظت رسید مغزها رو اضافه میکنیم ،
درِ ظرف رو میزاریم و ده دقیقه زمان میدیم تا کاچی به روغن بیفته.
#کاچی_زعفرانی #کاچی_خونگی
کانال آشپزی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3157721094Cc338390b93
هدایت شده از چکیده طب اسلامی
کانال چکیده طب اسلامی را در واتساپ دنبال کنید: https://whatsapp.com/channel/0029Vb4zAhKDp2Q6GSRnMZ0Q