eitaa logo
آشپزی گل نرگس🌸🍃
37 دنبال‌کننده
126 عکس
22 ویدیو
0 فایل
🌼کپی‌آزاداست.🌼 کدبانوهای عزیز عضوکانال دیگرمون بشید(#ملکه_باش)👇 https://eitaa.com/joinchat/275710006C82afc340ad
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنیدو تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده س 💫 @honar_dar_khaneh Eitaa.com/honar_dar_khaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استفاده از تفاله هنگام پخت برنج با تفاله‌های هویج می‌توانید ته‌دیگ هویج درست کنید کمی از آن‌ها را با ماست و تخم‌مرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده از برنج آبکش‌شده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌اید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید ته‌دیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد 😍 💫 @honar_dar_khaneh Eitaa.com/honar_dar_khaneh
کدبانوهای عزیز برای یادگیری مهارتهای اجتماعی و سبک زندگی اسلامی عضوکانال دیگرمون بشید()👇 https://eitaa.com/joinchat/275710006C82afc340ad
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ترد چنگالی مواد لازم: 🥔🥔🥔🥔 ۳۰۰ گرم سیب زمینی دو قاشق غذاخوری آرد گلتنیوس یا آرد موچی یا نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه پاپریکا :۹۰ 💫 @honar_dar_khaneh Eitaa.com/honar_dar_khaneh
آموزش تهیه 😋 مواد لازم : برنج ۳ پیمانه مرغ ۲ تکه زرده تخم مرغ ۱ عدد زعفران آب کرده به مقدار لازم ماست ۱ پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم دارچین به مقدار لازم روغن مایع نصف پیمانه طرز تهیه ته چین مرغ: برای تهیه ته چین مرغ ابتدا برنج را خیس کنید و مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بپزید. بعد از پخت مرغ آن‌ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید، آب برنج را بگذارید تا جوش بیاید و برنج را در آن بریزید در این زمان زرده تخم مرغ و ماست را خوب هم بزنید و روغن مایع و زعفران و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید اگر دوست داشتید مقدار کمی دارچین هم بزنید خوشمزه می‌شود. سپس برنج را آبکش کنید و نمک آن را بچشید مقداری از این مواد زعفرانی کنار بگذارید و بعد حدود ۲ سوم برنج را با این مخلوط قاطی کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران به آن بزنید. اگر از ماهیتابه‌های رژیمی استفاده می‌کنید مقدار زعفرانی بیشتر باشد، زیرا دو طرف ته چین تان سرخ شده است. اگر می‌خواهید از قابلمه استفاده کنید همان دو سوم کافی است. قابلمه تان را چرب کنید و اجازه بدهید روغن داغ شود و بعد برنج زعفرانی را بریزید و کامل کف قابلمه را بپوشانید و بعد روی آن مرغ ریش شده را بریزید سعی کنید به یک اندازه و همه جای برنج‌ بریزید. روی آن برنج ساده بریزید و با کفگیر فشار بدهید تا برنج تان بعد از پخت قالبی خارج شود؛ و مقداری از مایع زعفرانی را کنار گذاشته بودید با قاشق به آرامی به دور برنجتان بریزید تا لبه‌های آن هم طلایی و سرخ شود؛ و در آن دم کنی قرار بدهید مانند برنج وقتی بخار کرد زیر آن را کم کنید و اجازه بدهید برنجتان دم بکشد اگر می‌خواهید ته دیگتان سرخ شود نزدیک کشیدن غذا کمی زیر آن را زیاد کنید تا خشک و طلایی شود. بعد از تهیه ته چین مرغ را با احتیاط داخل ظرف برگردانید و برای تزیین از زرشک خلال پسته و بادام و یا حتی ماست چکیده استفاده کنید.
این ها رو اگر نوبتی هر روز یکیشون رو ، مصرف کنید ، در یک بازه زمانی مثلاً یکساله بدن رو خیلی قوی می کنه . 💫 آشپزی @honar_dar_khaneh Eitaa.com/honar_dar_khaneh
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذا رو خیلی خوشمزه میکنه و برای بدن ضرر نداره و خیلی هم مفیده😍 🔹🔸مواد لازم 👇 💥دنبه یک کیلو 💥ماست ۳ق غ سر پر 💥چوب دارچین 💥هل دو عدد 💥برگ بو ۳عدد 💥هویج کمی 🔹البته هل می تونه از دو دونه بیشتر هم بشه، روغن خوش عطرتر می شه. 🔹 اگر یه دونه سیب هم داخلش رنده کنید ، عطر روغن بهتر می شه. با تجربه ای که من دارم ، استفاده از روغن دنبه دو شرط داره : ۱- غذا آبدار باشه ، مثل سوپ ، خورش ، آبگوشت و حلیم ۲- حتما در خود غذا گوشت استفاده شده باشد ، چون روغن دنبه طعم گوشت به غذا می ده و اگر خود گوشت در غذا موجود نباشه ، زیاد جالب نیست. 💫 آشپزی @honar_dar_khaneh Eitaa.com/honar_dar_khaneh