eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام صبحتون زیبا 🌺در این صبح زیبا☀️ 🕊آسایش روح، آرامش دل، 🍁تقدیر بلند و لبخند قشنگ، 🕊برایتان آرزومندم 🍁لحظه ها میگذرند 🕊گرم باشیم پر از فکر و امید 🍁عشق باشیم و سراسر خورشید 🕊صبحتون شاد و 🍁پر از انرژی‌های مثبت🍂 🕊روزتون سرشار از عشق❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ترکیه ای مواد لازم ۵ عدد سفیده تخم مرغ 1 استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) ۷۵ گرم نصف استکان شیر ۳۸ میلی نصف استکان روغن مایع ۴۳ میلی ۱ پاکت وانیل ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱۰۰ گرم ۱ استکان آرد بادام ۵۰ گرم(میتونید بجاش آرد معمولی بریزید) ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر مواد لازم برای کیک زرد: 5 عدد زرده تخم مرغ یک استکان شکر ( یک بند انگشت سرخالی باشد) نصف استکان شیر نصف استکان روغن مایع ۱ پاکت وانیل ۵ گرم یک قاشق چای خوری ۱ لیوان آرد( یک سر انگشت کمتر از لیوان) ۱ استکان آرد بادام ۲ قاشق چایخوری پکینگ پودر کاکائو طرز تهیه: سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنین. سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف خشک به آرامی هم بزنید، شکر را یواش یواش اضافه کنید و با میکسر هم بزنید، تا زمانی که مثل ِ کف اصلاح پف کند. روغن مایع، شیر و آرد بادام را بیافزایید و ارام ارام هم بزنید به طوریکه پف مواد از بین نرود . در انتها وانیل و بکینگ پودر را هم ریخته و هم بزنید و کنار بگذارید. زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با شکر هم بزنید، تا زمانیکه کاملا سفید شود، شیر و روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید ، آرد، وانیل و پکینگ پودر را هم ریخته و کامل مخلوط کنید. قالب را کاملا چرب کنید و نصف مواد کیکی را که با زرده تخم مرغ حاضر کردیم را داخل قالب بریزید. یک لایه کامل کاکائو رویش ریخته و نصف موادی ک با سفیده تخم مرغ درست کردیم را اضافه کنید. دو لایه ی بعدی را هم به همین ترتیب پر کرده و رویش کاکائو بریزید. فر را از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و به مدت ۳۵- ۴۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن سرو کنید.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر ۲لیوان نشاسته ذرت ۵ ق غ سرصاف شکر ۶ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه ۵_۴ق بزنید،من ۵ ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب ۳_۲ق غ بستنی وانیلی ۱۵۰_۱۰۰گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین ۲ق غ اب سرد ۱/۴لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین ۱/۴لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته‌چین مرغ دستور تهیه :👇 400 گرم مخلوط سینه و ران مرغ رو نواری برش دادم 3 عدد ران و یک عدد سینه و با 100 گرم کره تفت دادم ادویه زدم زردچوبه،فلفل،نمک،پاپریکا،اگر دوست داشتین یه کوچولو دارچین ، زرشکی که از قبل چند آب شسته بودم با آب سرد بهش اضافه کردم و گذاشتم تفت بخورن و تپلی بشن ، بعد از اون هویچ های رشته ای که با یه وسیله ب خیلی خشن به اسم رشته کن رشته ای کرده بودم رو با مقدار کمی آب در حد 5 دقیقه پخته بودم و از آب خارج کردمو به مرغ و زرشک اضافه کردم تا مزه هاشون باهم میکس بشه و یه تفت دسته جمعی بخورن و و و نا گفته نماند که اضافه کردن مقداری آب مرغ و زعفران دم کرده به این مرحله محشره کبری به راه میندازه بعد میریم سراغ مایع ته چین که 2 لیوان ماست چکیده میگم چکیده برای اینکه ته چینتون منسجم میشه و از آبکی بودنش جلوگیری میکنه با 3 عدد تخم مرغ اگر نسبت به بوی تخم مرغ و یا طعمش توی ته چین بدتون حساسید حذفش کنید ولی اون دیگه ته چین نمیشه بهش میگیم ته دیگ طلایی اصل طعم ته چین به تخم مرغشه اینم بگم که اگه فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید میتونه بوی تخم مرغ رو کاهش بده. خب تا اینجا 3 عدد تخم مرغ رو هم با ماست مخلوط میکنید و زعفران ساییده شده میزنید با یکی دو قاشق روغن مایع برنج آبکش شده رو مرحله ای به مایع ته چین اضافه و مخلوط میکنید دقت کنید در حد تعادل برنج اضافه کنید نه خیلی سفت باشه و نه خیلی آبکی بعد ته قابلمه مقداری روغن بریزید و حدود دوقاشق شکر شکر برای طلایی شدن ته دیگ ته چینمون بکار میره و لایه اول رو از برنج ته چینیتون میریزید و از مواد مرغ و هویچ روی برنج که لایه بعدی هستش میریزید و لایه سوم هم باز برنج بریزید و بذارید با حرارت خیلی کم نیم ساعت تا 45 دقیقه دم بکشه. این مقدار برای 4 پیمانه برنج کافیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همانطوری که میدونید نارگیلی رو که خریداری میکنید یه مایع شفافی داخلشه که آب نارگیل هست خیلیم خوشمزس و برای اینکه بتونید اونو خارج کنید اول باید پوست نارگیل رو که سفت و محکمه از گوشت نارگیل جدا کنید سه تا لکه تیره روش هست که جای سه تا حفره هست دوتاش رو باید با یه وسیله ای نوک تیز مثل یخ شکن باز کنید برای راحتی کار دوتا نی بذارین داخلش که از یکیش آب نارگیل به راحتی خارج بشه میتونید بذارین یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید.حالا گوشت نارگیل رو از پوست جدا کرده و لایه قهوه ای رنگ روی اونو با پوستگیر یا چاقو بردارید قسمت سفید رنگ رو بشویید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزین چندتا پالس بزنه بعد به ازای بک لیوان نارگیل دو لیوان آب معمولی یا همون آب نارگیلی که داخل نارگیل بود در مخلوط کن بریزین(یا از ابتدا نارگیل و آب با هم بریزین) و اجازه بدین تا خوب مخلوط بشه و شیره یا عصاره نارگیل دربیاد بعد هم صاف کنید و به عنوان شیرنارگیل ازش استفاده کنید.خب حالا اون تفاله هایی که از صاف کردن محتویات میکسر باقی میمونه رو در یه سینی پهن کنید یا در فر یا در هوای آزاد بذارین تا کاملا خشک بشه و بعد برای تزیینات روی کیک استفاده کنید.من کیک نارگیلی رو با همونا کاور کرده بودم. یه راه دیگه برای تهیه شیرنارگیل اینه که خیلی راحت برین سوپرمارکت و اونو بصورت آماده تهیه کنید. دوستان به نظرم استفاده از پودر نارگیل برای تهیه شیرنارگیل آخرین راهه.میتونید با کمی آب گرم اونو خیس کنید بعد همراه با آب میکس کنید و بقیه مراحل رو انجام بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۲ نفر🔻 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه. شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 3 تا 4 عدد بادمجان 300 گرم گوشت ورخ کرده 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی جعفری ساطوری شده حدود ۴۰ گرم فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم برای پوره سیب زمینی 2 سیب زمینی بزرگ (آب پز شده) حدود 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری کره نمک بادمجان رو‌ پوست بگیرید و حداقل برای نیم ساعت در آب نمک بگذارید و با آب شسته و کنار بگذارید. در این فاصله برای تهیه مواد میانی پیاز خرد شده رو‌ در تابه تا حد نرم شدن سرخ‌ کنید، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدید رنگ رب کمی تیره تر بشه در ادامه ،نمک ، فلفل و جعفری تازه ساطوری شده را اضافه کنید و و برای یک تا دو دقیقه دیگر طبخ کنید و اجاق را خاموش کنید. بادمجان ها را خشک کنید و آنها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید... تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند. میان بادمجان رو خالی کرده و از مواد گوشتی تهیه شده درون آن قرار دهید. برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی پخته شده رو با چنگال له کنید و روی حرارت به اون کره رو اضافه کنید و کم کم بهش شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه از پوره تهیه شده روی مواد گوشتی بریزید. درون ظرف رو از سس تهیه شده با رب گوجه و آب ریخته و برای سی دقیقه در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2 حبه سیر خرد شده 1 سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 5 عدد سیب زمینی آبپز شده 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری سر پر آرد برنج 1_2 قاشق غذاخوری جعفری تازه یا خشک 100 گرم پنیر خامه ای(قابل حذف شدن) 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد 1 لیوان آرد سوخاری نمک،فلفل و پودر پاپریکا یا ادویه های دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا ماهیتابه را روی حرارت گذاشته مقداری روغن اضافه کنید و سیر خرد شده را تفت دهید،بعد مرغ پخته شده را اضافه کنید نمک،فلفل و پاپریکا بزنید و با هم تفت دهید سپس کچاپ و پنیر خامه ای را بریزید و کامل مخلوط کنید و در آخر مقداری جعفری بپاشید و از روی حرارت بردارید تا مواد مرغ خنک شود،در این زمان سیب زمینی های آبپز و خنک شده را پوره کنید ،نمک ، جعفری خشک و یک قاشق آرد برنج اضافه کنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،در مرحله بعد کف دستان خود را با روغن چرب کنید از مخلوط سیب زمینی برداشته کف دستتان پهن کنید یک قاشق از مواد گوشتی وسط آن گذاشته و در صورت تمایل مقداری کمی پنیر خامه ای بگذارید و توپک را جمع کرده و فرم دهید،سپس توپک آماده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده شده و نمک سپس آرد دوباره تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 30 دقیقه بپزید تا روی توپک ها طلایی و ترد شود،و یا در روغن داغ و شناور روی اجاق گاز سرخ کنید،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی مواد لازم: یوفکای باقلوایی نصف بسته ۵۰۰ گرمی کره ۱۵۰ گرم پودر هل ۲ قاشق غ پودرقند ۴ قاشق غ گلاب ۳ قاشق غ مغز گردوی خرد شده ۲ پیمانه زعفران رقیق شده یکی دو قاشق پودر پسته مقداری برای تزئین مواد لازم برای شربت: شکر یک و نیم پیمانه آب یک پیمانه شیر عسلی نصف پیمانه گلاب ۲ قاشق غ طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم،برای درست کردن شربت آب،شکر و شیر عسلی را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم و‌ هم میزنیم تا شکر حل شود بعد اجازه میدیم شربت به جوش بیاد و تا حدودی غلیظ بشه و به قوام بیاد کف حاصل از جوشیدن رو میگیریم وقتی شربت به قوام اومد دو قاشق گلاب اضافه میکنیم و وقتی یکی دو قل دیگه زد گازو خاموش میکنیم. حالا مواد داخل باقلوا رو آماده میکنیم،برای مواد داخلش دو پیمانه گردو را با آسیاب چرخ میکنیم نباید زیاد ریز بشه یا درشت بمونه،بعد از اینکه گردو رو چرخ کردیم،دو پیمانه گردوی خرد شده را با پودر قند و پودر هل مخلوط میکنیم بعد بهش سه قاشق گلاب اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا مواد کمی بهم بچسبن و خمیری شوند. خمیر یوفکای باقلوایی را از بستش خارج کنید من از خمیر یوفکای ایرانی مارک هومینا استفاده کردم ولی اگه خمیر یوفکای ترک پیدا کردین از اونم میتونید استفاده کنید. ورقه های یوفکا خیلی نازکن پس باید خیلی با احتیاط لایه ها رو بردارین،سه لایه از یوفکاها رو یکی یکی پهن کرده و مابینشون رو با قلمو کره مال میکنیم تا لایه ها بهم بچسبن بعد از مخلوط گردو روش میریزیم و روی همه ی قسمتها پهنش میکنیم و شروع به رول کردن یوفکاها میکنیم بعد از رول کردن با کارد تیز به اندازه های سه سانت رول رو برش میزنیم و بهمین ترتیب سه الی چهار تا رول درست میکنیم و در ظرف پیرکس چرب شده کنار هم قرار میدیم و در آخر روی همشونو با قلمو کره میمالیم و برای خوشرنگ شدن کمی زعفران رقیق شده روی باقلواها میمالیم و باقلواها رو در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم و در آخر دو الی سه دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی باقلواها طلایی شود،باید مواظب باشیم باقلواها نسوزن،بعد از اینکه باقلواها رو از فر خارج کردیم همونطور داغ شربت خنک شده را کم کم روش میریزیم و روی باقلواها پودر پسته میریزیم و نیم ساعت بهش اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلواها برود. موقع درست کردن باقلوا یه دستمال تمیز روی یوفکاهایی که استفاده نمیکنید بذارید تا خشک نشن،یوفکاهای اضافی رو بسته بندی کرده و تو فریزر نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 تا 2/5 پیمانه بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم) بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 1 عدد پودر پسته برای تزئین مواد شهد: آب 1/5 پیمانه شکر 1/5 پیمانه زعفران سائیده مقداری گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری) همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند. بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود. برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه. تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید. آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود. سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. خمیر در نهایت به دست نمیچسبد. خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود. بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود) سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند. در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید. اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله مواد لازم ژله زرد و چند رنگ ژله دلخواه بستنی وانیلی رنگ خوراکی 1. هر رنگ ژله رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید. و توی سینی که چرب کردید بریزید قطرش حدود یک سانت باشه. بعد از بسته شدن با کاتر به شکل های دایره و طرح های دیگه برش بزنید. 2.حالا آلورا رو درست کنید. (فقط با آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد. یا به جای آلورا از پودر ژلاتين استفاده کنید) یک سانت از اون رو ته قالب بریزید وقتی نیم بند شد طرحها رو بذارید و چند سانت دیگه هم بریزید و بذارید که نیم بند بشه. در چند مرحله طرحها رو بچسبانید و روشون ژله آلورا بریزید تا قالب پر بشه. نکته. بعد از درآوردن ژله از قالب با قلمو و رنگ خوراکی صورت استیکر ها رو بکشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صبحانه عالی 👌🥞 👩‍🍳مواد لازم 3 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 3-4 قاشق غذاخوری شیر نمک پنیر چدار جعفری کره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری شکر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه وانیل 1/4ق چ شکر ووانیل وشیرو پودر کاکائو داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنیم بعد روغن مایع رو کمی کمی اضافه ودستگاه رو روشن میکنیم هم می زنیم تا شکلات یکدست وغلیظ بشه بعد شکلات ما آمادست به همین سادگی می تونید بزارید داخل یخچال که کمی سفت تر بشه برای صبحانه یا روکش کیک یافلینگ کیک یاپیراشکی وغیره عالیه من برای پیراشکی استفاده کردم عالی بودطعمش 👌👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کیک هندونه👆🏻👆🏻👆🏻 (‌ طریقه زیرسازی و روکش کیک با فوندانت) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. این روش پخت ماهی تو خونه ی ما محبوبیت خاصی داره و به شدت استقبال میشه ... فک کردم شاید یه عده از دوستان تمایل داشته باشن که امتحان کنن 😍 این ماهی رو تو فر درست کردم و از ماهی فریز شده برا این غذا استفاده کردم چون پوست گرفتن ماهی فریز شده راحته . برا همین هم قبلا مزه دار نکردم چون ماهی فریز شده نباید زیاد یخزدایی بشه و آب بندازه در حین پخت خشک میشه ... یه ظرف مناسب برای فر انتخاب میکنیم و کف ظرف و خیلی کم چرب میکنیم ( من با روغن زیتون چرب میکنم ) کف ظرف یه ردیف پیاز حلقه شده و یه ردیف فلفل دلمه ای حلقه شده میچینیم و یه بوته سیر و حبه میکنیم و با پوست میریزیم روی پیازها و ماهی رو یه برش از وسط میدیم و بعد به تکه های دلخواه برش میزنیم و میذاریم روی پیاز و فلفل حلقه شده و زعفران و لیمو و نمک میزنیم . برای اینکه روی ماهی ها خشک نشه و برشته و خوشمزه بشه بهتره کمی چرب کنیم من برا اینکار یه سس درست میکنم و میزنم اینبار سس ترکیبی رو به اینصورت درست کردم 👈 یه ق م رب گوجه ، یه ق م پوره ی فلفل تند ( قبلا فلفل تند و پوره کردم و فریز کردم ) ، دو حبه سیر رنده شده و دو سه ق غ روغن زیتون با هم ترکیب میکنیم و رومال میزنیم ( اگه سیر دوست ندارین حذف کنین به جاش از سبزی خشک یا ادویه استفاده کنین ) و میذاریم تو فر با دمای 180 درجه ی سانتگراد البته ظرف ماهی رو میذاریم تو سینی فر و بعد میذاریم طبقه ی پایین فر یعنی کف فر و فویل هم نمیکشیم . من یکساعت و یکربع گذاشتم و اواسط پخت یکبار از فر درآوردم و با بورس از روغن کنار ظرف روی ماهی ها زدم و دوباره گذاشتم تو فر ... برای اینکه پیازهای زیر ماهی کاراملی بشه ، ده دقیقه الی یکربع دیگه زمان لازمه که تو فر بمونه . امتحان کنین و لذت ببرین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛