مواد لازم:
گوشت ۵۰۰ گرم
هویج پخته نگینی خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری نصف لیوان
کره ۵۰ گرم
اودیه(نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر....)
پنیر ورقه ای گودا دو عدد
سس دیپ چدار
پیاز رنده ی آب گرفته یک عدد
گوشت و پیاز و هویج و تخم مرغ و آرد سوخاری و جعفری و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه . بعد کف سینی رو سلفون پهن کردم و گوشتم رو به ضخامت یک سانتی متر روش پهن کردم و دوتا ورق پنیر گودا روش گذاشتم و به آرامی رول کردم( حتما استوری ها رو ببینین تا ملموس تر بشه واستون) در نهایت دو طرف رول رو سرخ کردم و سس اش رو آماده کردم ،
واسه سس اش چهارتا تا گوجه رو پوره کرده به همراه ۱۰۰ گرم کره و نمک و فلفل و زردچوبه و یه پیاز رنده شده هم زدم و رول گوشت رو توی سس قرار دادم گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت( طبقه ی وسط فقط المنت پایین و فن روشن باشه)
واسه تزیین روش هم دیپ چدار رو حرارت گرم کردم و ریختم روش🙌🏻
بسیار غذای راحت و آسون و خوشمزه و شیک چشمنوازی هست واسه سفره هاتون❤️
روزگارتون خوش و لبخندتون براه 🌻
پ.ن:
این غذا رو روی گاز هم میتونین درست کنین به این صورت که سس رو روی حرارت قرار بدین و رولت رو داخلش بذارین ، بع از نیم ساعت کمی که سس قوام اومد رولتتون آمادست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_لواش_خانگى
مواد لازم براى خمير:
شير گرم يك ليوان
آب گرم يك ليوام
روغن مايع نصف ليوان
نمك يك ق چ
شكر يك ق چ
خمير مايه فورى يك ق چ
بيكينگ پودر نصف ق چ
آرد به مقدار لازم
طرز تهيه :
مواد بالا رو همه رو تو كاسه نسبتا بزرگى مى ريزيم و ده دقيقه كنار ميگذاريم
بعد از اين مدت آرد رو كم كم اضافه مى كنيم و با قاشق چوبى هم مى زنيم
بعد با دست تا جايى كه خمير بدست نچسبه و حالا مياريم روى ميز كار با دست خوب ورز ميديم حدود ده دقيقه ...، به خمير شكل ميديم و تو كاسه ميذاريم و روى آنرا سلفون مى كشيم و در جاى گرم خونه به مدت يك ساعت استراحت ميديم تا حجمش دو برابر بشه
خمير رو مياريم رو ميز كار اگر لازم بود كمى آرد پاشى كنيد
من آرد پاشى نكردم
خمير بسيار لطيف و خوبيه براحتى باز ميشه ، نازك ميشه و خيلى هم خوشمزه است
خمير رو به چونه هايى اندازه نارنگى تقسيم مى كنيم ، به كمك وردنه باز مى كنيم و ماهى تابه اى رو از قبل رو حرارت قرار داده تا گرم بشه ،
خمير رو به آرامى تو ماهى تابه پهن مى كنيم وقتى حباب زد اين رو آن رو مى كنيم تا كاملا مغز پخت بشه ، اين مقدار خمير هشت تا نون متوسط ميده درست كنيد و با خيال آسوده ميل كنيد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا ژله انار
بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکیه البته این نظر شخصی بنده س😎
قالب رو با یک دستمال کاغذی با چند قطره روغن مایع چرب کنید ودوساعتی بزارید فریزیر
پاناکوتا رو آماده کنید پودر ژله انار رو با یک لیوان ونیم آب جوش حل کنید تا ذرات پودر حل شه(اب سرد نمیخواد)البته من همیشه یک جوش بزنه شفاف تر میشه
کنار میزاریم تا خنک شه
مقداری انار رو دون میکنیم
الانه که همه مواد آماده شدن دم دست میزاریم .
قالب رو از فریزیر در بیارید کفش چند قاشق انار بریزید و چند قاشق هم ژله رو انار ها بریزید(زیاد ژله نریزید که انارها توش شناور بشن) ؛ این کار فقط برای اینه که انار از کف قالب جدا نشه وبالا نیان
قالب رو به مدت پنج الی شش دقیقه فریزیر میزاریم تا ژله خودشو بگیره(یخچال میزارید کمی بیشتر بمونه)سپس دربیارید دوباره کمی انار وژله روش بریزید ودوباره بزارید فریزیر با انگشت اشاره به ژله بزنید آگه به نوک انگشت نچسپید در بیارید پاناکوتا خنک شده روش بریزید ودوباره بزارید فریزیر(یا یخچال)این کار رو ادامه دهید تا تموم بشه وبزارید یک شب بمونه وبرگردونید
عزیزان آگه ژله یا پاناکوتا ذره ای گرم باشه موقع ریختن با هم قاطی میشن
نباید بزارید لایه ها کاملا ببنده وسفت شن چون موقع برگردوندن از هم جدا میشن
سعی کنید با قاشق مواد رو روش بریزید
انار رو دوست ندارید از ژله ساده میتونید استفاده کنید خیلی هم خوشمزس 😊
عزیزان آگه دیدید تا ریختن مراحل بعدی ژله وپاناکوتا تو دمای محیط داره کمی سفت میشه بزارید رو بخار کتری یا شوفاژ یا سماور یکی دو دقیقه دوباره روان میشه😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_ژله_انار
پاناکوتا یک دسر خوشمزه 😋طعم این دسر عااالی👌بافتی نرم ولطیف داره 😍 بشرطی که نکات رو رعایت کنید ☺
شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم
خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید وانیل اضافه کنید.( من اینجا یادم رفت فیلم بگیرم) گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه
وبزارید خنک خنک شه
عزیزان آگه میخواید رنگ پاناکوتا کمی به صورتی رنگ بزنه کمی پودر ژله انار بهش اضافه کنید زیاد نزنید که پاناکوتا سفت شه
آگه میخواید سفید رنگ باشه پودر ژله اضافه نکنید
عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#کیک_ساده_و_شیک و خوشمزه
با استفاده از پنکیک و خامه قنادی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسرعربی
😋🥛🍪
شیر: ۳ لیوان
خامه: ۲۵۰ میلی لیتر
بیسکویت پتی بور: ۱ بسته
کرم کارامل: ۱ بسته
پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱/۴ لیوان
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ترکی
مواد لازم(برای 5-6 نفر):
برای کوفته:
بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز)
آب گرم2 لیوان
آرد نصف لیوان
رب گوجه فرنگی1 ق غ
تخم مرغ1 عدد
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نمک
نعناع
در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان
برای سس:
روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک )
رب گوجه فرنگی2 ق غ
سیر1 حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده
آب نصف لیوان
برای روش:
ماست سیردار1 کاسه
طرز تهیه:
بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: (برای 4 نفر)🔻
۴ لیوان شیر
۴ قغ نشاسته
۸قغ شکر
برای روی محلبی🔻
250 گرم توت فرنگی
1/4 لیوان آب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
طرز تهیه🔻
برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتیکه که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید.
برای روی محلبی توت فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. شکر را روی توت فرنگی ها بریزید و تا وقتیکه توت فرنگی ها نرم شود گاهی هم بزنید و بپزید. نشاسته را در 1/4 لیوان آب حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید. و داخل ظرف های سرو روی محلبی بریزید و وقتی سرد شد سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک گوشت و پنیر😋
مواد لازم برای ۵ تا اسنک🔻
گوشت گوسفند و گوساله ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
پنیر چدار برای گوشت ۳ تا ۴ عدد
کره ۱ ق.غ
روغن زیتون ۲ تا ۳ ق.غ
ادویه ها🔻
نمک ½ ق.چ سر خالی
فلفل سیاه ½ ق.چ
پاپریکا ½ ق.چ
پودر سیر ⅓ ق.چ
پودر پیاز ½ ق.چ
پول بیبر یا فلفل پرک ⅓ ق.چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ادامهی کلیپ اسنک گوشت و پنیر😋
طرز تهیه🔻
پیاز کاراملی و به گوشت اضافه کنید . توی ویدیو جا افتاده .
برای پیاز کاراملی چند مرتبه اب اضافه کنید و اجازه ندید تا پیاز ها خشک بشن . حرارت هم متوسط رو به پایین باشه .
از پنیر چدار و گودا برای این اسنک میتوانید استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_سیب_زمینی_خوشمزهه
۳ عدد سیبزمینی بزرگ
۳ ق غ روغن
نصف ق غ نمک و فلفل و آویشن
۳۰۰ گرم فیله ی مرغ
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه ای
۳ ق غ روغن
برای سس بشامل:
۱ ق غ کره
۲ ق غ آرد سفید
۲ و نیم لیوان شیر
نمک
ابتدا سیبزمینی هارو از وسط نصف کرده و داخلش رو خالی میکنیم،روغن و آویشن و نمک و فلفل رو مخلوط و با فرچه به سیبزمینی ها میزنیم و در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت قرار داده تا طلایی رنگ بشه سپس پیاز رو تفت داده و فیله ی مرغ و فلفل دلمه ای و تفت داده و داخل سیبزمینی ها میریزیم و برای سس بشامل کره و آرد رو تفت داده و شیر و نمک رو اضافه و روی مواد ریخته و با پنیر پیتزا پر میکنیم و پاپریکا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه دوباره قرار میدیم تا پنیر آب شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"برشتوک با رویه شکلاتی بدون فر"
شکلات تخته ای 50 تا 100 گرم بسته به سلیقه تون هرچی شکلات بیشتر باشه لایه ی شکلاتیتون ضخیم تر میشه بهتره از شکلات های قنادی استفاده کنین من مارک کارات رو پیشنهاد میکنم
آرد نخودچی 2 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
کره سه چهارم پیمانه میتونین به جاش از همین مقدار روغن جامد استفاده کنین من عطر کره رو بیشتر دوست دارم
پودر قند 1 پیمانه
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
مغز خرد شده گردو یا بادام در صورت تمایل میتونین بریزین
اول شکلات را به روش بن ماری و یا توی ماکروفر طبق نکاتی که قبلا تو پست های پیش شرح دادم ذوب کنین اگر شکلات به حد کافی روان نبود میتونین 1 تا 2 قاشق چایخوری روغن مایع هنگام ذوب شدن بهش اضافه کنین و خوب همش بزنین تا روون و مایع شه و داخل قالب سیلیکونی بریزین هرچقدر که دوست دارین قطر لایه شکلاتی باشه به همون میزان بریزین
بزارین کنار تا ببنده
حالا کره رو روی حرارت ملایم آب کنین
آرد هارو سه بار الک کنین و به کره اضافه کنین میتونین قبل از این مرحله آردهارو 10 دقیقه جدا گانه تفت بدین و بعد به کره اضافه و زیاد دیگه حرارت ندین من مستقیم با کره تفت دادم به نظرم راحت تره
آرد هارو با کره چند دقیقه خوب تفت بدین تا کم کم تغییر رنگ بده و به روغن بیفته بسته به جنس آردتون اگر احساس کردین سفته 1 تا 2 قاشق روغن مایع اضافه کنین وقتی آردتون به رنگ دلخواه رسید به روغن افتاد در صورت تمایل مغزیجات خرد شده رو اضافه کنین
اگرم نخواستین که هیچی
حالا مواد رو از روی حرارت برداشته
پودر قند و پودر هل رو هم الک کنین و به موادتون اضافه کنین
و خوب مخلوط کنین و با پشت قاشق فشار بدین تا مواد یکدست شه
حالا مواد داغ رو روی شکلات ها اضافه کنین و بزارین تو یخچال تا خوب خنک شه
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_شیر
مواد لازم برای 10 نفر
300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده
300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک
20 تا 50 گرم کره
مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی)
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد)
آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید)
شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان
نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید)
نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه
آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
مقداری جعفری ساطوری برای سرو
خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید)
میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست.
کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود.
قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود)
در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید.
سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود.
آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود.
وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید.
سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید.
و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند.
همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد.
حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد.
در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد.
از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.
اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید.
در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد.
وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید.
زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک میکری
کیک میکری معروف به کیک ۳ دقیقه ای؛ یه کیک سریع با بافت نرم و اسفنجیه که میتونید با طعم های مختلفی درست کنید
داخل خمیر این کیک میتونید از مغز گردو و یا کشمش و به جای وانیل از پودر کاکائو، زعفران و پوست رنده شده پرتقال استفاده کنید
👈 پیشنهاد میکنم حتما پوست رنده شده پرتقال رو تست کنید عطر و طعم فوق العاده ای به کیک میده(حواستون باشه قسمت سفید پوست پرتقال رو رنده نکنید )
اگر ساندویچ میکر ندارید مواد رو داخل تابه بریزید و درش رو دم کنی بذارید و با شعله خیلی خیلی کم( ترجیحا روی شعله پخش کن) بپزید؛ فقط دقت کنید بیش از حد نازک و یا قطور نشه ( من با ۳ برابر این میزان مواد تست کردم حدود نیم ساعت طول کشید و توی این مدت در تابه نباید باز بشه وقتی یه طرف طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه طلایی بشه؛ اگر رطوبت داشت چند دقیقه آخر پخت در تابه رو باز بذارید )
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد متوسط
شکر: ۳ ق غ
شیر: ۲ ق غ
روغن: ۱/۴ پیمانه
وانیل: ۱ ق چ
آرد سفید (نول): ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
🔈با این میزان مواد حدودا ۵ تا کیک میتونید داشته باشید
طرز تهیه
۱.ساندویچ میکر رو روشن کنید تا داغ داغ بشه و سینی بالا و پایینش رو کامل چرب کنید
۲.تخم مرغ و شکر رو با هم ترکیب کنید و هم بزنید تامثل ویدئو کرمی رنگ و روشن بشه
۳.شیر + روغن +وانیل رو اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب بشن
۴. آرد و بکیبنگ پودر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
۵. مواد کیک رو داخل میکر داغ بریزید و یکدست پخش کنید
خیلی بیش از حد پر نکنید که بعد پف کردن سرریز بشه و خیلی هم کم نریزید که روی کیک خوشرنگ نشه
۶. در میکر رو ببندید و از ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا طلایی بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛