کیک رولی شکلاتی
مواد لازم برای تهیه کیک:
4 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمرباریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق غذاخوری آب گرم
1 استکان آرد (استکان کمرباریک ترک ، 50 گرم)
نصف استکان نشاسته ذرت (استکان کمرباریک ترک ، 20 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
طرز تهیه:
زرده و سفیده های تخم مرغ ها را در ظرفهای مختلف، جدا کنید. ظرفی که سفیده را میریزید باید خشک باشد و حتی 1 قطره آب و یا زرده تخم مرغ نباید قاطی شود. نصف شکر را به سفیده ریخته با هم زن برقی روی دور تند هم بزنید. تا وقتی کف های آن ثابت شده و سفت شود (حدود 5_6 دقیقه هم بزنید)
نصف لیوان شکر باقیمانده را داخل زرده ها ریخته باز هم 3_4 دقیقه هم بزنید. آب گرم و مواد خشک را به زرده ها اضافه کنید. مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید. دوباره با هم زن برقی هم بزنید. قوام آن تا حد زیادی غلیظ میشود. درآخر سفیده های تخم مرغی که کف کرده اند را اضافه کرده بدون اینکه زیاد له کنید با کیک مخلوط کنید(یعنی پف سفیده گرفته نشود). مطابق ویدئو وقتی ظاهر یکدستی به خود گرفت داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. چون کیک نازک است زود میپزد. فر من در 6 دقیقه پخت.
بعد از اینکه کیک پخت وقتی گرم است در کاغذ روغنی دیگری پیچیده رول کنید و کنار بذارید سرد شود.
برای کرم:
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است)
نصف پاکت خامه صبحانه (100 میلی لیتری)
100 گرم پنیر لبنه
80 گرم شکلات تلخ آب شده و سرد شده
طرز تهیه:
تمام مواد بجز شکلات را 4_3 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. درآخر شکلات را اضافه کرده دوباره هم بزنید. کمی داخل یخچال نگه داشته روی کیک بمالید.
برای روی آن:
نصف پاکت خامه صبحانه(100 میلی لیتری)
80 گرم شکلات تلخ
طرز تهیه:
خامه را گرم کنید وقتی به قوامی رسید که شکلات در آن حل شود زیر آن را خاموش کنید و شکلات ها را اضافه کنید. مدام هم بزنید تا شکلاتها آب شوند. درآخر روی کیک بریزید.
مثل فیلم کیک را از وسط برش بزنید روی کیک کرم بمالید و سپس در قسمت کناری موز بذارید و رول کنید. روی کیک رولی سس شکلاتی بریزید سپس برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باکس آجیل
تو کلیپ مشخصه که چه مراحلی رو گذرانده
نکته های مهم رو براتون مینویسم
حتما برای درست کردن باکس نیاز به چسب حرارتی دارید تا کا سریع و محکم انجام بشه با چسب اتو و ...... نمیشه . چسب حرارتی یک دقیقه ای خشک میشه و محکم .
ابتدا رفتم تو گوگل و سرچ کردم نقاشی کودکان
نقاشی های مختلفی اومد و با کمک دخترم این عکس انتخاب شد و تو گوشی سیو کردم به جای کشیدن نقاشی یک پرینت از عکس گرفتم . سایز عکس بستگی به خودتون داره که چه سایزی نیاز دارید .
عکس رو روی یک کارتن محکم یا فوم یک سانت بچسبانید . من چون تصویرم بزرگ بود دو تا فوم رو به هم چسباندم ( فوم رو از لوازم تحریر خریداری کنید . بازم میگم یا فوم یا کارتن محکم )
عکس را روی فوم چسباندم و دور کار را با کارد برش زدم .
برای دیواره های باکس از مقوای جنس خوب استفاده کنید و ترجیحاً مشکی باشه تا خطوط مشخص بشه . نوارهای منظم و یکدست به عرض سه سانت برش زدم .
ابتدا خطوط داخلی را کم کم چسب بزنید و نوارهای مشکی رو به صورت ایستاده روی چسب حرارتی بگذارید و با دست نگهدارید تا نوار محکم بشه ( لطفاً با حوصله کار کنید و صبور باشید ) ( من 9 صبح شروع به کار کردم و ساعت 11 تمام نوارها را چسباندم )
خطوط داخلی که تمام شد حالا اطراف کار را چسب بزنید و برای اطراف کار با همان نوار کاغذی دیواره درست کنید .
گوشها و دُم را با عدس برشته و مغز تخمه ی آفتابگردان پر کردم . گل و پاپیون هم با نخود شکلاتی . و قسمتهایی را با اسمارتیز درشت .
پنجه های گربه با مغز آفتابگردان و بدنه با نیم کیلو برنجک . چشمها و بینی تخمه آفتابگردان ریز و قسمت سفیدش با پشمک ( وقتی پشمک رو گذاشتم تو چشمش با قاشق فشرده کردم تا یکدست بشه )
برای حمل و نقل باکس و برای اینکه بهم نریزه بهتره روی باکس رو سلفون محکم بکشید و اطراف سلفون رو بچسبانید
میزان مواد استفاده شده در این باکس نیم متری عبارتند از 👇
نیم کیلو برنجک
200 گرم مغز تخمه ی آفتاب گردان ( خام )
300 گرم عدس برشته
300 گرم نخودشکلاتی
مقدار خیلی کم تخمه ی آفتابگردان سیاه برای چشم و بینی و خیلی کم پشمک برای سفیدی چشم و مقداری اسمارتیز
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق_ترکیه
#راحت_الحقوم
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن
شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه)
پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه)
گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن
آب ۲ ویک چهارم پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپ خوری
رنگ مجاز خوراکی چند قطره
پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است
نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری)
نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله
در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه
شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره
عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن
این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس
نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پفیلا گوجه ای
#پاپ_کرون_گوجه_ای
دوسه قاشق روغن بریزید تو قابلمه تا داغ شه مواظب باشید نسوزه مقداری ذرت بریزید(ذرتهای چروکیده کهنه هستند) ودرشو بزارید وگاه گاهی قابلمه رو بلند کنید وچند دفعه از راست به چپ تکون بدید تا همه جای ذرتها پوستشو طلای بشه وقتی ذرتها صدای تق وتوقشون در اومد در قابلمه رو بردارید وشعله رو کم کنید . آبکش فلزی روش بزارید تا ذرتها نپرن بیرون نگران پاشیدن روغن نباشید از این خبرا نیست این یکی دو قاشق ،روغن جذب ذرتها شده ونمی پاشه بیرون،وقتی که صدای شکفتن ذرتا به تک وتوک رسید یعنی مرحله نهاییه شعله رو خاموش کنید پودر گوجه خشک روش الک کنید فوری در قابلمه رو بزارید وتند تند تکون بدید تا ذرتها داغه پودر گوجه بهشون آغشته بشه (ذرتها سرد بشن پودر گوجه بهشون نمیچسپه) سپس بریزید تو ظرف مورد نظر نوووووش جان بفرمایید
آبکش به این دلیل میزاریم که ذرتها عرق نکنن وترد بشن
وقتی شروع به شکفتن کردن حتما شعلهرو کم کنید
ذرت های کهنه ونم دار شکفته نمیشن
ذرت کهنه چروکیده س
عزیزان دقت کنید وقتی پودر گوجه اضافه میکنید گاز خاموش باشه وگرنه پودر گوجه فوری میسوزه
عزیزان شعله گاز اولش متوسط باشه بعد از اینکه ذرتها شروع به شکفتن کردن متوسط رو به پایین باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نودالیت
دوستان نودالیت را با این سس امتحان کنیددواز طعمش لذت ببرید 😋
برای دوتا سه نودالیت.
توی تابه دوقاشق روغن بریزید دوقاشق پررب بزیزید وتفت دهید تا رنگ باز کنه بعد رب انار دوقاشق اگر ربتون ترش است وسه قاشق رب ملس باشه بستگی به ذائقه خودتان داره مخلوط کنید ودونیم لبوان ابجوش واسه دوتا نودالیت بریزید و سیب زمینی سرخ شده واب نصف لیموی تازه ونودالیت دوبسته با هر طعمی که دوست دارید فرقی نداره
را اضافه کنیدوچاشنی نودالیت که توی بسته است را بریزید ونمک اضافه نکنید چون چاشنی نودل خودش نمک داره واجازه بدین رشته نودل باز بشه وبا سس مخلوط کنید وصبر کنید تا سس بخورد نودل بره وبعد درتابه را بذارید وحرارت را کم کنید تا جا بیفته بین پنج تا ده دقیقه و اماده است ومیل کنید وببینید چطور عاشق نودالیت می شین
دوستان نودالیت با این سس احتیاج به هیچ چیزی دیگه نداره ولی اگر دوست داشتید با مرغ باشه این مدل بهترین گزینه ودرکنار نودل طعم بی نظیری داره
طعم دار کردن مرغ. سینه مرغ را بصورت نواری در اورید با پودر سیر وپودرپیاز وپودرپاپریکاو فلفل سیاه ونمک طعم دار کنید بعد کمی ابلیموی تازه وروغن زیتون برنید ویه استراحت یک ساعته بهش بدین وتوی تابه تفت دهید تا طلایی بشه حواستون باشه مرغ را خشک نکنید
یه پیاز را خلالی وتفت دهید سبک که شد فلفلهای دلمه ای رنگی را اضافه وتفت دهید قارچ را اضافه وتفت دهیددزردچوبه وفلفل سیاه وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیزوپودرسیر بزنید وتفت دهید دراخر مرغ تفت خورده را اضافه ویه تفت مختصری بدین واماده است میتونید با نودالیت سرو کنید عاااالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلا 🙋
ببینید براتون چی آوردم 👩🍳 یه صبحانه آسون و لاکچری 😋😍💃
اصلا ،اصل زندگی همینه گاهی برای خودت با عشق آشپزی کنی و لابلای تهیه ای صبحانه مورد علاقه عزیزانت قر بدهی 💃 و برای خودت شادی بیافرینی ...
یک یه چای خوش دم هم آماده کنی و بس بشینی بر سر سفره عشق و آرامش و چند لحظه ای غافل شوی از دغدغه های زندگیت و با لبخند خانوادت جرعه جرعه عشق و محبت را بچشی 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت ایتالیایی👌👌
بریم تو کارش 😋👈 پیاز نگینی خورد شده رو تفت میدیم و ژامبون رشته ای خورد کرده ی (هَم هَم) فلفل دلمه نگینی خورد شده بعد قارچ خورد شده رو همه باهم تفت میدیم و حالا یک یا دو ورق پنیر چدار یا گودا و بعد ترکیب کنید و بزارید کنار ...
تخم مرغ هامون رو هم میزنیم و نمک و فلفل میزنیم بهش و میریزیم کف ماهیتابه یکم که پخت نون پیتا یا نون لواش میزارم روش و بر عکس میکنیم ،،،یک طرفش ترکیبمون رو میریزیم و میزاریم روش و آمادست برای سرو و نوش جان کردن😍🤪
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایده #تزئین_میوه برای شب یلدا🍉🍍🍎
به راحتی وبا استفاده از سیخ چوبی و کاتر های مختلف برش های زیبا به میوه ها بزنید و با چیدمان مناسب سبد میوه زیبا داشته باشید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپ_کیک_عروسکی
طرز تهیه ش:
خیلی راحته
پاپس کیک یا همون کیک چوبی، توی تولدا ومهمونیا گزینه خیلی خوبیه واسه پذیرایی... میتونید با کمک بچه هاتون اونا رو تزئین کنید
هر نوع کیکی که دارید حتی کیکای آماده ی سوپرا رو.... (من کیک سه رنگ داشتم)
اونو با دست پودر کنید، یه ق شیر عسل (البته شیر عسلو زودتر از یخچال دربیارید که مثه ما سفت نباشه وبدقلقی دربیاره) یا عسل یا شکلات آب شده و دو ق گردوی خرد شده بهش اضافه کنید
خامه صبحانه یا خامه قنادی رو هم حتما باید بریزید اما من این سری عجله داشتم و نریختم.. (درضمن اگه میبینید موادش از رنگ روشن به تیره تبدیل شد بخاطر گردوشه)
و بعدش به شکل توپکایی اندازه گردو دربیارید وبه سیخ چوبی یا نی وصل کنید(سیخ چوبی مقاومتش بیشتره) توی لیوان بذارید
و یه ربع توی فریزر بذارید تا یه کم سفت بشه
بعد شکلات سفیدو روی بخار کتری بنماری کنید وپاپ کیکا رو توی شکلات بغلطونید
وچند دقبقه توی یخچال یا فریزر بذارید
بعد با هر چیزی که دوست داشتید تزئین کنید
فقط واسه چسبوندنشون به هم از شکلات آب شده استفاده کنید
به همین آسونی بچه ها رو خوشحال کنید🤗 یه نکته❌❌بنظر من اگه شکلاتیش رو درست کنید خیلی خوشمزه تره اماااا من چون میخواستم تم یلدایی داشته باشه شکلات سفید ریختم... اما هر چی تیره تر باشه خوشمزه تره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا
لطفا فقط توجه کنید این مواد برای یه بسته خمیر باقلواست ، من خودم دیروز با یک سوم #خمیر شیرینی درست کردم
خمیر باقلوا یک بسته
کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع
پسته یک پیمانه
۱ق چ هل
#شهد
شکر یک پیمانه و نیم
اب یک پیمانه و نیم
شیرعسلی ۷ق غ پر
اول شهد رودرست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ، پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ،
حالا کره و روغن مایع رو بدارید روی حرارت کم تا اب بشه
خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید ،
قالب احتیاج به چرب کردن نداره ،
دوتا ورق رو بذارید روی هم و خمیر رو خوب چرب کنید ، یه مقدار هم آحیل روش بپاشید ، حالا با وردنه باقلوا تا انتها رول کنید و بعد خمیر رو به سمت تو فشار بدید و وردنه رو بیارید بیرون تا روش اینجوری چین بخوره و هرچقد دوست دارید ببرید و داخل فر بچینید ، دوباره روی خمیر رو هم کره بزنید و بدارید داخل فر از یبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت بیست دقیقه ولی حتما باز چکش کنید ، بیرون اوردید شیره رو روش بریزید و بعد که یکم بخارش کمتر شد روشو بپوشونید یکم نرمتر بشه
نکته مهم :از اجیل درشت برای این مدل استفاده نکنید خمیر رو پاره میکنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفناج شکلاتی
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
1 لیوان شیر
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2لیوان + 2 قاشق غذاخوری آرد
1لیوان اسفناج خام پوره شده
برای سس شکلاتی:
1.5 لیوان شیر
1قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1قاشق غذا خوری نشاسته (گندم)
نصف لیوان شکر
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید و 5 دقیقه باهمزن برقی هم بزنید شیر و روغن را اضافه کنید به هم زدن ادامه بدید سپس مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پوره اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده بپزید برای سس شکلاتی تمام مواد سس را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا زمانیکه بجوشد مدام هم زده بپزید بعد از سرد شدن روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
ارد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر دو ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن دستی بزنید تا کرمی بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده اضافه و مخلوط کنید یکدست که شد بریزید توی تابه که همه جارو با کره صبحانه چرب کردید سرش دمکنی بزارید و بزارید روی حرارت تا بپزه حدود نیم ساعت زمان میخواد
.
حالا تا کیک بپزه سس اون رو آماده کنید
سس_کیک
یک پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه روغن مایع
یک چهارم پیمانه شکر
پنجاه گرم شکلات
یک ق غ پودر کاکائو
همه رو باهم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم بشه
بعد اینکه کیک آماده شد همونطور داغ برش بزنید و سس رو روش بریزید و اجازه بدید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید
به همین سادگی
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کبه
برنج دوپیمانه (لیوان دسته دار)
سیب زمینی دوعدد متوسط
مرغ یک سینه بزرگ
قارچ نیم کیلو ویا بیشتر
فلفل دلمه دوعددبزرگ
پیاز دوعدد برزگ
زرشک یک مشت پر
گردو یک مشت پر
تخم مرغ یک عدد
نمک، فلفل، زعفران آب کرده
برنج رو خیس کرده و با آب زیاد میذاریم بصورت کته بپزه ولی شفته بشه.
سیب زمینی رو آبپز و بعد رنده ریز می کنیم. مرغ رو پخته و ریش ریش می کنیم. پیاز رو رنده یا نگینی خرد کرده و همراه زرد چوبه سرخ می کنیم.
فلفل دلمه رو نگینی خرد و سرخ می کنیم. قارچ رو خرد و با کمی آبلیمو و کره ویا روغن با حرارت بالا سرخ می کنیم تا آب نندازه.
زرشک و گردو رو هم با کمی روغن تفت میدیم. و همه این مواد رو با هم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل می زنیم.
موادمون رو میذاریم خنک شه. برنج و سیب زمینی له شده رو که روکش کارمون هستن با تخم مرغ و زعفران مخلوط می کنیم. کاسه آب رو کنار دستمون قرار میدیم. دستمون رو با آب مرطوب می کنیم. از برنج و سیب زمینی یک توپک باندازه یک نارنگی بر میداریم کف دست پهنش می کنیم واز مواد سرخ شده مقداری توش میذاریم و به آرامی جمعش می کنیم. بصورت یک توپ. وقتی همه توپک هارو به این صورت آماده کردیم می چینیم توی سینی و بمدت دوسه ساعت میذاریم یخچال. هرچه بیشتر بمونه به مراتب خطر وارفتگیش کمتر میشه. سینی رو بیرن میاریم توپک هارو گرد و مرتب می کنیم و بمدت نیم ساعت تو دمای محیط قرارش میدیم تا از سرما بیفته و داخل روغن داغ وا نره.
توی یک قابلمه که بشه چهار پنج تا توپک رو باهم سرخ کرد، اونقدری روغن مریزیم که سه چهارم ارتفاع توپک رو بگیره.
وقتی روغن داغ شد دونه دونه کبه هامون رو با کمی فاصله از هم میندازیم توش تا همه ورش سرخ بشه. بعد روی دستمال آشپز خونه میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
از روغنی که بعد از سرخ شدن کبه ها تو ظرف باقی میمونه ، بعدا برای سرخ کردن مرغ و سیب زمینی میشه ازش استفاده کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا فندقی
مواد لازم:
30_25 عدد یوفکای باقلوا
200 گرم کره آب شده
برای داخل باقلوا :
1.5 لیوان فندق ریز خرد شده
1 لیوان ارده
1 شیشه کره فندق با دانه های درشت فندق(350 گرم)
تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید.
برای شربت:
4.5 لیوان شکر
3.5 لیوان آب
چند قطره آبلیمو
شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و بجوشانید(حدود 20_15 دقیقه بجوشانید). نزدیک به خاموش کردن اجاق آب لیمو بریزید. شربت غلیظی میشود.
طرز تهیه:
3 عدد از یوفکاهای باقلوا را دانه دانه با کره چرب کنید و روی هم بذارید 3 لایه شود (چون یوفکا زود خشک میشود این کار را سریع تر انجام بدید). حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط مواد داخل روی یوفکا بریزید و در حدود دو سوم یوفکا پخش کنید و یوفکاها را رول کنید. تمام یوفکاها را به این شکل آماده کنید و به اندازه 3_2 سانتی متر ببرید. داخل سینی بچینید و کره باقیمانده را با فرچه روی باقلوا ها بریزید (چون داخل یوفکا هم کره زدید نیاز نیست تمام کره را روی باقلوا ها بریزید). در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. وقتی باقلوا را در فر میذارید میتوانید شربت را آماده کنید. چون که وقتی باقلوا را از فر بیرون می آورید بلافاصله شربت گرم را روی باقلوای گرم میریزید. وقتی باقلوا شربت را جذب کرد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛