eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹صـــــبح💜🌸 یعنے " عشق " 💜 "عشق " یعنی حس خوب "زندگے " ❤❤❤❤
⛱ 🔴مواد لازم🔻 🍧 ▫️ ژله آلوورا یک بسته، ▫️خامه صبحانه 100 گرم، ▫️ژله انار یک بسته، ▫️انار دون شده ▫️ژله آلوورا یک عدد 🔴طرز تهیه🔻🍷 🔸ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد) نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده . 🔸50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول با مواد مختلفی میتونه درست بشه مثل سبزیجات یا مرغ و گوشت ...و من نوع گوشتی اون رو درست کردم... اول مواد گوشتی رو آماده کنید به این صورت که پیاز رو نگینی ریز کنید و کمی تفت دهید ،شفاف که شد گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید در اواسط کار فلفل دلمه نگینی و قارچ(که با آبلیمو و کمی روغن جدا تفت میدم) رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه و بذارید آب گوشت کشیده بشه و مواد خوب بپزه،میتونید یک قاشق رب یا دو قاشق سس کچاپ به این مواد اضافه کنید(من همیشه دو قاشق سس کچاپ اضافه میکنم و خوش طعم میشه) بعد حرارت رو خاموش کنید و بذارید مواد خنک بشه. ⬅️مایه گوشتی نباید روغن زیادی داشته باشه وگرنه باعث پاره شدن خمیر یوفکا میشه. ⬅️میتونید به مواد گوشتی کمی پودر آویشن هم اضافه کنید. بعد از مایه گوشتی روی ورقه خمیر یوفکا مثلثی بریزید و لوله کنید. ⬅️در بسته خمیر رو که باز میکنید،ورقه های خمیر رو تک تک از داخل بسته دربیارید چون خیلی سریع خمیر خشک شده و میشکنه. ⬅️هر کدوم از اسپیرینگ رولها رو که لوله کردید بلافاصله در ظرف در دار کنار هم لچینید و در فاصله پیچیدن رولها درب ظرف رو ببندید تا رولها خشک نشه. ⬅️بعد هم در روغن سرخ و در آخر روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها کشیده بشه. ⬅️⬅️اسپرینگ رول با بورک متفاوته البته هر دو در یوفکا پیچیده میشن ولی برای بورک حتما قبل از پیچیدن مواد در خمیر روی خمیر رو با ماست یا شیر و روغن رومال میکنن و بعد مواد رو در خمیر میپیچن ولی برای اسپرینگ رول نیازی به رومال کردن خمیر نیست.و اینکه بیشتر اسپرینگ رول رو به صورت سرخ شده سرو میکنن ولی بورک رو در فر بیشتر میپزن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ⬅️سیب زمینی نگینی ۲ لیوان. ⬅️قارچ خرد شده ۱ لیوان. ⬅️فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان ⬅️نخود فرنگی پخته نصف لیوان ⬅️ذرت پخته نصف لیوان ⬅️کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش میتونید مرغ پخته نگینی شده بریزید) ⬅️تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. ⬅️پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان ⬅️فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ(من فراموش کردم ولی عالیه).نمک دو ق چ ⬅️آرد دو ق غ طرز تهیه🔻 آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج تا هشت دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید. مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه تو یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال یا همزن دستی بزنید بعد آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید آخر سر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید (سیب زمینی و نخود و آخر ریختم که تو همزدن له نشه)حالا کف تابه رو یکج روعن بریزید حتما تابه نچسب باشه و بهتره چدنی باشه من از گرانیت استفاده کردم طرف صاف تابه رژیمی هم خیلی خوبه بزارید روغن که خوب داغ شد بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید و با پشت قاشق صافش کنید یکی دو دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه (برای برگردوندونش مثل من از یه ظرف گرد کمک بگیرید) ⬅️👈این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه ⬅️👈برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید حتما هم از تابه چدنی ،سرامیک یا گرانیت ویا هر تابه نچسب دیگه ای استفاده کنید( طرف صاف تابه رژیمی هم عالیه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجون سه عدد فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه طرز تهیه🔻 بادمجون،فلفل دلمه اي،گوجه رو روي شعله ي گاز يا زغال كباب كنيد، وقتي خنك شد پوست بكنيد، پياز رو خلالی کنید و داخل تابه بریزید و یکم روغن بهش اضافه کنید یکم که شفاف شد و یه کوچولو طلایی شد ،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد وتفت بديد،سير،نمك،فلفل وزردچوبه رو هم اضافه كنيد، فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته رو نگيني خورد كنيد واضافه كنيد واجازه بديد آب گوجه كشيده بشه، پوست بادمجون هاي كبابي رو هم وقتي سرد شده بكنيد، ريز خورد كنيد،داخل كاسه بريزين،دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده رو اضافه كنيد هم بزنيد، داخل ظرف سرو اول بوراني بادمجون وروش مخلوط گوشتُ فلفل دلمه وگوجه رو بريزين و با گوجه گیلاسی و پاپریکای کبابی و جعفری تزیینش کنید و با نون نوش جان كنيد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۳ عدد موز نیم کیلو خمیر هزار لا نصف پیمانه نوتلا یک چهارم پیمانه پودر دارچین سس شکلاتی برای تزئین روش تهیه موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم. نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سوسیس به تعداد لازم خلال دندان مایع خمیر🔻 ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه شیر(در صورت موجود نبودن آب) ۲ ق‌چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق‌چ نمک ۱/۲ ق‌چ شکر فلفل قرمز یک عدد تخم مرغ کمی آرد روغن داغ به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250 گرم کادایف تازه (کادایف نرم) 100 گرم گردو 2 ق غ کره برای سس🔻 2 عدد تخم مرغ 1 ق س نشاسته (ذرت یا گندم) نصف لیوان آب برای شربت🔻 1 لیوان شکر 1 لیوان آب 5_4 قطره آبلیمو روغن مایع برای سرخ کردن پسته برای تزیین طرز تهیه🔻 ابتدا شربت را آماده کنید. شکر ، آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد با حرارت متوسط 8_7 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بذارید سرد شود. مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کادایف را داخل ظرف بزرگی بذارید و کره آب شده و سرد شده را روی کادایف بریزید و تمام کادایف را به کره آغشته کنید دقت کنید کادایف ها گلوله گلوله یا خرد نشود. از کادایف به مقدار کم و کافی بردارید. مثل فیلم روی سطح کار باز کنید، مقداری گردو در یک طرف بذارید و مثل فیلم طوریکه که خیلی فشرده نشود رول کنید. تمام کادایف ها را به این شکل آماده کنید و در سس بزنید. کمی فشار بدید و کناره ها را درست کنید. داخل روغن داغ با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. بلافاصله بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بذارید. 10 دقیقه داخل شربت نگه دارید سپس داخل ظرف سرو بذارید. روی کادایف پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم. 🔸یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا . اول بریم سراغ آموزش 1 پیمانه شیر ولرم 1 ق س خمیرمایه 2ق غ شکر نصف ق چ نمک( اختیاری) 6 ق س روغن 1 عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو یک ق چ شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بذارید تاخمیر به عمل بیاد مابقی مواد مخلوط و خمیر مایه را اضافه کنید کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد در اخر روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید . یه پیاز و خورد و تفت دادم سبک شد گوشت چرخ‌کرده اضافه کردم رنگش عوض شه یکم آب ریختم در تابه رو بستم تا گوشت بپزه آبش که کشیده شد میذارم سرخ بشه بعد نمک پودر آویشن و پودر سیر زدم فلفل دلمه ای خورد شده و کمی ژامبون خورد شده و قارچ اضافه کردم و همه رو با هم تفت دادم مواد پیتزا اصلا نباید آب داشته باشه قارچ و فلفل دلمه ایو مقداریشو با موادم قاطی میکنم و مقداریم آخر سر روی کار میریزم واسه اینکه پیتزا کش بیاد یه مقدار پنیر و قاطی موادم بکنید عالی میشه کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم خمیر با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب پخش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه. بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه تمااام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول پنیر و سبزیحات 👈مواد لازم 130 میلی لیتر شیر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار 100 گرم کره آب شده 1/2 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری شکر 1بسته خمیر مایه خشک فوری (7 گرم) یا یک قاشق مربا خوری سرپر 350 گرم ارد (کم کن و با کنترل بریزید تا خمیری به نرمی ویدئو داشته باشید) برای بین نان شوید پیازچه هر پنیری که در دسترس داری (من پنیر فتا نمکی دارم ، بنابراین نمک اضافه نکردم نمک برای مزه دار کردن ⠀ مخلوط تخم مرغ و کمی شیر برای مالیدن روی نان طرز تهیه کره آب شده را در شیر گرم بریزید ، نمک ، شکر و خمیر مایه خشک فکری را اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن آرد را الک کرده و کم کم و با کتترل اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیری نرم با حداقل چسبندگی به دست آورید . خمیر را درون کیسه ای بگذارید 20 دقیقه استراحت بدید. در این حین مواد داخلی خمیر را آماده کنید سبزی ها را خرد کنید و پنیر را رنده بزنید و با مخلوط کنید. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کرده ، و مواد داخلی را روی خمیر پخش کنید و خمیر به صورت رول در آورید. رول خمیری را به صورتی که در ویدئو میبینید به صورت برش بزنید . کناره های خمیر را به کمک برس ازمخلوط شیر و تخم مرغ بمالید و به مدت 20-25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم بپزید.نوش جان💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 3 زرده تخم مرغ 30 گرم (2 ق غ) آرد 100 گرم (½ پیمانه) شکر 1 ق چ عصاره وانیل یا کمی وانیل شکری 230 میلی لیتر (¾ پیمانه) شیر داغ 200 گرم (1 پیمانه) خامه قنادی فرم گرفته 1 ورق خمیر هزار لا پودر قند طرز تهیه🔻 زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر را بزنید تا کرم رنگ شود و کف کند. نیمی از شیر را اضافه کنید ، سپس همه چیز را با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود و شیر باقی مانده را نیز اضافه کنید. کرم را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتباً هم بزنید و (5-7 دقیقه) آن را بپزید.کرم گرم را در یک کاسه شیشه ای یا پیرکس بریزید ، روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و بگذارید در یخچال بماند تا سردشود. ورق خمیر هزارلا به شکل 12 نوار و مثل فیلم برش بزنید.هر نوار را به دور قالب قیفی استیل بپیچید ، لایه ها ی خمیر کمی روی هم قرار بگیرند روی آنها با برس خامه یا تخم مرغ زده شده بمالید و در فر به مدت 15-20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بزارید تا قیفهای پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با دقت از قالب استیل جدا کنید.خامه فرم گرفته را داخل کرم سرد بریزید و کرم را داخل قیف قنادی بریزید وداخل هرقیف های خمیری را با کرم پر کنید و در آخر روی آنها پودر قند بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه رُلت و شیرینی تَر👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم , روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛