eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک : مواد لازم کره 65 گرم بیسکویت دایجستیو شکلاتی و یا کیک خشک شده شکلاتی120 گرم پودر شده شیر نصف پیمانه پودر ژلاتین 2.5 ق غ پنیر خامه ای 400 گرم 400‌گرم خامه قنادی پودر قند 2 ق غ اسانس وانیل به میزان لازم ژله انار نصف بسته طرز تهیه : کره رو روی حرارت باز کنید ( داغ نشه) بیسکویت پودر شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید خمیر که شد کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق صافش کنید و بزارید یخچال تا سفت بشه . پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل رو در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید. خامه قنادی رو بزنید تا فرم بگیره و پنیر خامه ای و پودر قند رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. این مواد را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد. من از قالب مونوپورشن استفاده کردم و چیز کیک تک نفره درست کردم برای قسمت آخر نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب بنماری کنید و بریزید روی لایه قبلی و نیم ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه ‌ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد مرغ مواد لازم سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد پاپریکا 1 ق چایخوری پودر سیر نصف ق چایخوری آویشن نصف ق چایخوری فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره) . هویج کوچک دو عدد (رنده درشت) ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان کاهو خرد شده 1 عدد (مواد لازم برای سس) ماست 1 لیوان سس مایونز 2 ق غذاخوری آبلیمو 2 ق غذاخوری خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان نمک و فلفل بمقدار لازم میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همیشه اندازه قالب هاتون رو داشته باشین با لیوان اب پر کنین بشمارین ببینین با چند لیوان اب پر میشه و براساس اون دسر و ژله درست کنین . برای ژله هم با اب کمتر درست کنین هم زودتر درست میشه و هم راحت تر از قالب بیرون میادش . هر بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . برای رنگ اول ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش حل کردم ، از این مقدار ، حدود یه ملاقه برداشتم ، اونی که زیاد هست رو بهش حدود یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل قالبم ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ،حالا ژله قرمز قسمت دوم رو که توی محیط کاملا سرد شده رو یا با شیر یا با بستنی (من اکثرا بستنی استفاده می کنم ، این بار شیر ریختم ) نصف استکان شیر که توی محیط بود رو اصافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه اول ریختم . برای رنگ نارنجی هم به این صورتی که بالا توضیح دادم و لایه ها به همین شکل . نکته فقط حتما حتما باید وقتی ژله ها روتوی قالب می ریزین حتما خنک باشن اگه حتی ولرم هم باشه رنگها قاطی میشن و ژله خراب میشه. و حتنا هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد زله بعدی رو بریزین و الا لایه ها بعد از اینکه خواستین از قالب در بیارین از هم جدا میشه و به هم نمی چسبه . قالب من پلاستیکی بود اول یه کوچولو با 2 قطره روغن مایع چرب کردم. و ژله رو توش ریختم و برای بیرون آوردن دور ژله رو با چاقو آزاد کردم ، دیس مرطوب روی قالب گذاشتم و برگردوندم . میتونین قالب رو هم چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین تا راحت تر جدا بشه . من بعدش که از قالب بیرون اوردم روش ژله که قالب زدم هم برای تزیین چیدم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ‌ شیر 1 پیمانه‌ شکر 1 پیمانه‌ آرد 1 و 1/2 پیمانه‌ روغن مایع 1/2 پیمانه‌ تخم مرغ 4 عدد‌ بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق چ‌ پودر کاسترد 3 ق س‌ نمک 1 پنس‌ رنگ خوراکی قرمز و سبز بستنی وانیلی 1 لیتر شکلات مقداری ‌ طرز تهیه :‌ ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.‌ دو قالب هم اندازه با قطر 22 سانت را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.‌ آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاسترد را 3 بار الک کنید.‌ تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.‌ طی سه مرحله شیر و مواد خشک را به نوبت اضافه کنید تا مواد تمام شود.‌ در آخر چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست شود. مواد را دو قسمت کنید و به یکی رنگ سبز و به دیگری رنگ قرمز اضافه و مخلوط کنید. مایه را در قالبها ریخته و برای 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید.‌ بعد از خنک شدن، قسمت های برشته و قهوه ای کیک ها را جدا کنید و با کمک یک بشقاب یا کاتر گرد 20 سانتی کیک ها را برش بزنید تا دو کیک با قطر 20 سانتی داشته باشید که کاملا قرمز و سبز هستند. در قالب مناسب با ابعاد کیک سلفون بکشید، ابتدا کیک سبز را در قالب قرار دهید، بستنی وانیلی که کمی در محیط شل شده است را روی کیک بریزید و صاف کنید، در این مرحله میتوانید نیمی از بستنی را بریزید و مقداری میوه خرد شده مانند موز یا توت فرنگی بریزید و بقیه بستنی را روی میوه ها بریزید، در آخر کیک قرمز را قرار دهید و سلفون را کاملا محکم کنید و قالب را برای شب تا صبح یا حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید. با شکلات بن ماری شده شیری یا تلخ، روی کاغذ روغنی تعدادی اشک بکشید تا تخم های هندوانه آماده شوند. قبل از سرو، شکلات ها را روی کیک قرمز بچینید و حدود 30 تا 45 دقیقه کیک را در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. پ.ن: به جای کیک کاسترد میتوانید از هر کیک دلخواه دیگری استفاده کنید. پ.ن: میتوانید مواد کیک قرمز را بیشتر از سبز بردارید که قسمت بالایی هندوانه ارتفاع بیشتری داشته باشد. پ.ن: با شکلات بن ماری شده سفید روی کاغذ روغنی ایجاد شده و با شکلات قهوه ای روی آن نوشته شده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله نارنگی با با محلبی ایرمیک مواد لازم: 2.5 لیوان آب نارنگی 1 لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت) برای براق شدن برای محلبی: 1 لیتر شیر نصف لیوان شکر 8 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و با وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مرباخوری مارگارین و یا کره 14 عدد بیسکوییت پتی بور کاکائویی طرز تهیه: برای ژله نارنگی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد سپس قالب سیلیکونی را با آب خیس کنید. یا میتوانید داخل قالب کیک را ابتدا با روغن جامد چرب کنید سپس با آب خیس کنید (سپس آب را بیرون بریزید) و ژله نارنگی را داخل قالب بریزید و کنار بذارید سرد شود . برای محلبی تمام مواد بجز بیسکوییت و کره را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد در آخر کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود سپس اجاق را خاموش کنید و بیسکوییت ها را با دست درشت خرد کنید و به محلبی(ولرم شده، گاهی هم بزنید پوسته نبندد)اضافه کنید. روی ژله نارنگی بریزید. روی قالب سلفون بکشید ، بهتر است یک شب در یخچال نگه دارید. سپس داخل ظرف سرو برگردانید و از قالب بیرون آورید. با کرم شانتی و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید (کرم شانتی همان پودر خامه است که یک پاکت 75 گرمی با یک لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد ، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر ساده و لاکچری😍 مواد لازم: 6 عدد موز 6 قاشق سوپ خوری نوتلا نعناع و تمشک یا توت فرنگی برای تزئین روش تهیه: موزها را کاملا له میکنیم. نوتلا و موزهای له شده را مخلوط میکنیم. مخلوط را 4 ساعت در فریزر میگذاریم تا یخ بزند. بعد گیلاسهای حاوی دسر را با چند برگ نعنا و تمشک یا توت فرنگی تزئین میکنیم. عالی و فوق العاده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل پیراشکی گوشت 👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل دونات👆🏻👆🏻👆🏻 با این مقدار 20 تا دونه دونات به اندازه داخل فیلم آماده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک روز قشنگ🌼🍃 یک دل خوش 💛 یک لب خندون 😊 یک تن سالم 😇 دعای امروز من🙏 برای هر روز تو😊 👌 حال دلتون خوبِ، خوب 💛 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم برای 8 تا 10 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم فلفل دلمه 1 عدد بادمجان 5 عدد پیاز 1 عدد پنیر پیتزا حدودا 200 گرم و یا بیشتر سیب زمینی 4 عدد آرد سفید 2 ق غ کره 50 گرم شیر 2 لیوان نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم . پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم . (سس سفید) : آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم . کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترافل شکلات حدودا 35 تا ترافل به این اندازه شد . .شکر 100 گرم (حدودا نصف لیوان) خامه صبحانه 120 گرم (نصف بسته از اون 250 گرمی ها) شکلات 200 گرم وانیل کمی شکر رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا آب بشه و کاراملی بشه . وقتی کاملا کاراملی شد از حرارت برداشتم بلافاصله خامه رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت قرار دادم و مخلوط کردم و بعد کمی وانیل ریختم . شکلات رو هم خرد کردم . (شکلات شیرین خیلی نباشه ، در صد رو هر طور دوست دارین من 70 الی 80 درصد رو می پسندم ) داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد از حرارت برداشتم . داخل ظرفی ریختم و وقتی از دما افتاد دو ساعت داخل یخچال قرار دادم . بعد با قاشق مربا خوری ازش برداشتم و توی دستم گرد کردم . ترافل ها رو هر طور دوست دارین من توی پودر کاکائو و پودر نارگیل و شکلات های ریز رنگی غلتوندم . اون قرمزه پودر هم پودر نارگیل هست که رنگ کردم داخل یه کیسه فریزر رنگ خوراکی ریختم و پودر نارگیل ریختم و مالش دادم رنگ بگیره . توی محیط خنک و یخچال نگه داری بشه . از نیم ساعت قبل سرو در دمای محیط قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز اومدم با آموزش دسر خوشمزه قدیمی دسر مشکوفی 😋اینقدر دسر های مدرن وبا کلاس اومده دسرهای قدیمی داره کم کم از یاد و خاطره میره 😏تو زمان ما که بچه بودیم تا جای که یادمه فقط این دسر بود اونم با آب نه با شیر🤪مامانم که درست میکرد من ته قابلمه رو با انگشت شصت لیس میزدم هنوز یادمه چقدررررر خوشمزه بود. روش درست کردن شما؟؟؟ این دسر وقتی که گرم باشه و داغ سرو بشه مسکن گلودرده روزهای کرونای من زیاد درست میکنم 😋ما بیشتر بصورت گرم سرو میکنیم تا سرد این دستور رو که میدم نه زیاد کنید نه کم مقدار نشاسته رو زیاد کنید دسر بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه حنمآااا از نشاسته گل (همون نشاسته گندم)تو بسته بندی سوپر مارکتا فراووونه دونه هاش درشته. این دسر اگر با شیر درست بشه بهش میگن مشکوفی اگر با آب درست بشه بهش میگن لرزونک هم زعفرانیش خوشمزس هم ساده ش این دسر در ماه مبارک رمضان هر روز افطاری مهمون سفره هاست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مشکوفی شیر دو لیوان نشاسته گل دو قاشق سر پر شکر دو قاشق کره حدود ده الی ۱۵ گرم گلاب ته استکان برای لرزونک هم همین مقدار فقط به جای شیر آب میریزیم خواستید زعفرانی درست کنید اواخر پخت هر دو کمی زعفران دم کرده بریزید. نشاسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید هم بزنید تا حل بشه یک لیوان شیر دیگه میریزیم تو قابلمه مخلوط شیر ونشاسته رو از صافی رد میکنیم شکر رو اضافه کرده ومیزاریم رو گاز با حرارت کم چند دقیقه رو گاز بود گلاب رو اضافه کرده مواد که کمی غلیظ شد کره اضافه میکنیم مدام هم بزنید وگرنه گوله گوله میشه غلظت مشکوفی بع غلظت فرنی کمی روانتر دسر که آماده شد بریزید تو کاسه دسر خوری با آب هم دقیقا به همین روش درست میشه من زعفرانیشو درست کردم اواخر پخت کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کرده دسر باید با حرارت کم غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه حدود دو الی سه دقیقه با حرارت خیلی کم جوش بزنه مدام هم بزنید وگرنه نشاسته زود ته نشین مبشه ودسر گوله گوله میشه، صافه وروان نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری 1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم) 1/2 استکان آب (45 گرم) 1 عدد فلفل قرمز خرد شده 5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده کمی جعفری پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری 1 قاشق چایخوری نمک 3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید) طرز تهیه: در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود. فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید. پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر بادمجان 4 تا 5 عدد گوشت چرخ کرده 100 تا 150 گرم ماکارونی فرمی شکل (هر مدل که دوست دارین ) یک سوم بسته پیاز 1 عدد پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه نصف عدد دل به خواهی نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجون ها رو شستم و کلاهک اش رو جدا کردم و بعد به درازا به 3 تا 4 قسمت برش و تقسیم کردم . می تونین پوستش رو هم بگیرین هر طور تمایل دارین موقع قالبی شدن پوستش دیده شدنی یه کم قشنگ تر میشه باز سلیقه ای 😉. حالا یا بادمجون ها رو توی اب نمک بزارین یا کمی روش نمک بپاشین و بزارین جلوی افتاب تا تلخی اش گرفته باشه باز هر طور تمایل دارین 😉 . باومجون ها رو با حداقل روغن ممکن سرخ کردم . من در تابه رو هم میزارم این طوری روعن کمتری می بره . ماکارونی رو هم داخل آب جوش همراه با نمک و روغن گداشتم بجوشه و بپزه و بعد از 12 تا 15 دقیقه آبکش کردم . یه پیاز رو هم خلالی کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت و دادم و مقداری هم دل به خواهی فلفل دلمه ای رو خرد کردم و داخلش ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم . مواد گوشتی رو با ماکارونی مخلوط کردم . داخل قالبم بادمجون ها رو قرار دادم به صورتی که گودی ایجاد بشه ، بهتره قالب میان تهی باشه . بعد کمی پنیر پیتزا ریختم و روی اون مواد ماکارونی و گوشت و بعد کمی پنیر پیتزا . بادمجون ها رو که ابتدا و انتهاش رو روی هم قرار دادم . داخل فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم . بعد روی قالب یه دیس قرار دادم و برگردوندم . وسطش هم کمی ماکارونی ریختم . بدون فر در فر دست ساز روی گاز درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)=حدود دو لیوان و نیم(آرد سفید سه صفر) خمیرمایه فوری یک قاشق غذاخوری سرصاف (7 گرم) شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چای‌خوری تخم‌مرغ 1 عدد شیر ولرم سه‌چهارم پیمانه (دمای شیر باید به حدی باشه که انگشت رو نسوزونه) روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه برای رومال:1عدد زرده تخم مرغ+2 قاشق غذاخوری شیر و کمی کنجد و سیاهدانه . خمیر مایه+شکر+شیر ولرم رو در ظرفی بریزید و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شده و کف کند در ظرفی تخم مرغ+نمک+روغن را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه و کم کم آرد بریزید تا جایی که خمیر در کاسه جمع شود روی سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد. اگه لازم شد کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیراز بین بره ولی نباید آرد زیاد بریزید وگرنه خمیر سفت و کیفیت نان بد میشه تا جایی که امکان داره با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید سپس خمیر را در کاسه چرب قرار دهید و روی آنرا بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود. بعد با مشت پف خمیر را بگیرید و روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را به ضخامت 3میلی باز کنید و با دو عدد کاتر یکی بزرگ و دیگری کوچکتر مطابق ویدئو کاتر بزنید دایره کوچک را در سینی که کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید و دایره بزرگتر را مثل طناب فرم بدید و دور دایره کوچک مثل دیوار قرار دهید.دو انتهای طنابی شکل را با کمی آب مرطوب کرده وبچسبانید روی سینی را با نایلون بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا خمیر پف کند فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب کف فر قرار دهید بعد از استراحت دوم روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال و کمی کنجد و و ساهدانه بپاشید سینی نان رادر فر گرم شده برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند میتونید کمی در انتها گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی تر شود بعد از اینکه نانها پختند و خنک شدند داخل اونها رو با هر چیزی که دوست دارید پر کنید من از ترکیب پنیر فتا(صبحانه)+پنیر خامه ای+جعفری و نعناع و ترخون و پیازچه ساطوری برای پر کردن نانها استفاده کردم . ِ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛