#کیک_بدون_فر
مواد لازم
یک بسته نان تست خشک بدون نمک(بانون سوخاری هم میشه)
مواد لازم برای شربت:
دو لیوان آب
دو لیوان شکر
مواد لازم برای فرنی:
یک لیتر شیر
نصف لیوان شکر
یک لیوان آرد سفید
5گرم وانیل
2 الی 3 قاشق غذاخوری کره
برای تزیین :
100 میلی لیتر خامه را گرم کرده و با شکلات هم میزنیم
پسته
طرز تهیه :
اول شربت را حاضر می کنیم. شکر را داخل قابلمه ریخته و با شعله ملایم تا وقتی که رنگ آن عوض شود هم میزنیم. سپس دو لیوان آب را اضافه می کنیم. در ابتدا کارامل یخ می زند ولی بعد از جوش آمدن آب دوباره ذوب می شود .تا موقع ذوب شدن کارامل زیر شعله را خاموش نکنید. نان های تست را درون ظرف شیشه ای ریخته و شربت داغ را روی آن می گردانیم تا شربت را جذب کند.
فرنی را میپزیم به این صورت که کره را در قابلمه ذوب کرده و شعله را خاموش می کنیم. مواد دیگر را به آن اضافه کرده و دوباره شعله را روشن میکنیم .پشت سر هم آن را باید هم بزنیم. بعد از خاموش کردن شعله وانیل را اضافه کرده و با کمک گوش کوب برقی آن را هم می زنیم. دقت داشته باشید تا وقتی که فرنی گرم است آن را روی نان ها ریخته و دسر را درست میکنیم .اگر مانند فیلم بخواهید از قالب استفاده کنید در زیر بالش کاغذ روغنی گذاشته و روی آن از فرنی پخش میکنیم. بدین ترتیب دسر سه طبقه می شود. و در آخر روی آن از سس شکلاتی و پسته می ریزیم حداقل 3 الی 4 ساعت در یخچال نگهداری میکنیم و سپس نوش جان میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_خرده_شیشه
برای تهیه ژله های قالب خورده : هر رنگ که دوست دارید پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش (بن ماری) حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و بعد بهش 2 تا 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ( یا نصف لیوان شیر) اضافه کردم .
داخل ظرف هایی ریختم که ژله ارتفاعش زیاد نشه و گذاشتم یخچال حداقل 4 ساعت بمونه .
بعد از اون با قالب های ریز در طرح های مختلف قالب زدم .
رنگ هایی که متفاوت هست دلیل بر این هست که ژله اضافه که از قالب زدن می موند رو بعد اینکه دیگه حجمش کمتر میشه با ژله دیکه ای ترکیب می کردم و رنگ های جدیدی ایجاد می شد (من درآوردی 😉) من از همین ژله بستتی هایی که درست کردم به دلخواه داخل قالب ابتدا ریختم و گذاشتم نیم بند کمی سفت تر بشه .
مجدد نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خنک شد 2 ق بستتی اصافه کردم و داخلش ریختم .
ژله خرده هایی که درست کردم داخل قالب مقداری ریختم و داخل قالب ژله الوورا خنک ریختم .
برای تهیه الوورا 2 بسته ژله الوورا رو با 3 لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و داخل قالب ریختم .
ژله رو داخل یخچال قرار دادم و باز دوباره که کمی بست مابقی ژله های خرده رو همراه با مابقی آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال .
وقتی ژله خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی مطمئن شدم که کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_انار
تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
پودر قند 50 گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید 150 گرم(یک لیوان)
وانیل 1/4 ق چ
رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره
مواد به دمای محیط برسه.
کره و پودر قند الک شده رو با همزن 4 ، 5 دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید .
فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر 170 درجه طبقه وسط ، حدودا 12 تا 15 دقیقه قرار دادم .
بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم .
بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه .
نکات :
جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید .
پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد.
رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره .
بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
تعداد برای من 12 عدد شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر یک لیتر(4 لیوان)
پودر ژلاتین 40 گرم (4قاشق)
شکر 100 گرم(ده قاشق) من کم شکر دوست دارم .شکر بسته ه سلیقه شما بیشتر هم می تونید بزنید.
خامه 200 گرم
وانیل کمی
پودر ژله انار یک بسته
انار دونه شده دو عدد
نعنا برای تزیین مقداری
طرز تهیه🔻
ابتدا یک لیوان شیر سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده .مابقی شیر (3 لیوان دیگر) را داخل قابلمه روی حرارت گذاشته و مخلوط شیر سرد و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر اضافه کرده .بعد خامه ،و آخر وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم .وقتی که مواد پاناکوتا از دما افتاد داخل قالبی که چرب کرده ایم ریخته و به مدت 3 الی 4 ساعت داخل یخچال گذاشته تا پاناکوتا بسته شود .داخل ظرف قالب را برمی گردونیم. یک بسته ژله انار را با یک و نیم لیوان آب حل کرده و با انار روی پاناکوتا می ریزیم .من به دلخواه با نعنا تزیین کردم .در ضمن قالب رو وسط ظرف نگذاشتم تا بتونم کنارش رو با انار تزیین کنم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_به
مواد لازم:
به : 1 کیلوگرم
شکر : 1 کیلو و 300 گرم
آب : به مقدار لازم
گردو : 100 گرم
طرز تهیه:
ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه 1 تا 1.5 سانتیمتر همراه با پوست ریز می کنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند می ریزیم هم می زنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم.
بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز می شود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب_مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار می دهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست می کنیم. بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست
نکات :
حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست_پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد.
برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت. !!اضافه کردن گردو اختیاری هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستوری که امروز میخوام بگم ورژن اصلی سیمیت هستش و بدون شیر و تخم مرغ درست میشه ولی من بجای اب شیر ریختم و بجای نمک هم دو قاشق شکر ریختم چون دوست داشتم یه کوچولو شیرین باشه.
مواد لازم🔻
آرد به میزان لازم (حدود دو و نیم پیمانه)
آب یا شیر ولرم نصف پیمانه
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
یک چهارم پیمانه آب گرم
یک قاشق مرباخوری شکر
مواد رومال🔻
یک قاشق غذاخوری شیره ی انگور
نصف لیوان آب
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
اول پودر مخمر رو با شکر و اب گرم مخلوط کنیدو روش رو بپوشونید وبگذارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه.بعد شکر، روغن، مایع خمیر که عمل اومده و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه . حالا روی میز کار کمی ارد بپاشید و خمیر رو حپود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی ارد زیر خمیر بپاشید و خمیرو ورز بدین تا کم کم ارد به خوردش بره وخمیر منسجم بشه. حالا خمیر رو داخل ظرف بذارید. روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یک ساعت یه جای گرم بذارید تا خمیر حجیم بشه.بعد از یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و مطابق فیلم عمل کنید.
🔴فوت گوزه گری این نون برای اینکه سفت و خشک نشه اینه که دمای فر نباید کم باشه ،روی 190 درجه بذارید تا نون سریع برشته بشه و زیاد تو فر نمونه خشک و سفت بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيتزا_ماكارونى
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
قارچ ١ پيمانه
فلفل دلمه اى ١/٤ پيمانه
پيازبزرگ ١ عدد
سير ٢ حبه
رب گوجه فرنگى ١ قاشق غذاخورى
پوره گوجه فرنگى ١ پيمانه
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
پابريكا و اورگانو از هر كدام ١ قاشق چايخورى
نمك و فلفل به ميزان لازم
آب ١/٤ پيمانه
زيتون ١/٤ پيمانه
پنير پيتزا ٥٠٠ گرم
ماكارونى فرمى ١ بسته
طرز تهيه ؛
براى شروع اول پياز و خرد ميكنيم و يكم تفت ميديم بعد سير و ميريزيم ،يكم كه تفت خورد گوشت چرخكرده رو اضافه و خوب سرخش ميكنيم حالا نوبت ادويه ها و نمك و فلفله كه بريزيم تفت بديم تا عطر و بوش بلند بشه بعد رب گوجه و قارچ و فلفل دلمه اى كه بايد اضافه بشن و خوب تفت بخورن ، حالا پوره گوجه فرنگى رو ميريزيم و بعدم آب و اضافه و ميزاريم يكم بجوش مايه رو خاموش ميكنيم تا يكم سرد بشه ، ماكارونى رو طبق دستور روى بسته آبكش ميكنيم تو يه ظرف ميريزيم مايه آماده ، زيتون و نصف پنير پيتزا رو بهش اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم كف ظرف مخصوص فر و چرب ميكنيم و مواد و داخلش ميريزيم بعدم روش بقيه پنير پيتزا رو ميريزيم و با زيتون و گوجه و فلفل دلمه اى تزيينش ميكنيم و تو فر با دماى ١٨٠ براى مدت ٣٠ دقيقه ميزاريم
بعدم كه نوش جان ميكنيد 😍😍
نكته؛ از هر مدل ماكارونى ميتونيد استفاده كنيد ، از زيتون سياه هم ميتونيد استفاده كنيد ، يك بسته ماكارونى ٢ تا ظرف پيركس بزرگ ميشه اگر براتون زياده ميتونيد موادو نصف كنيد ، مقدار استفاده از پنير پيتزا رو ميتونيد به سليقه خودتون كم و زياد كنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان سرپر
شیر یا ماست نصف لیوان
آرد یک و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو ی مرغوب و سیاه رنگ نصف لیوان
طرز تهیه🔻
ابتدا کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و اونو داخل فریزر قرار بدید تا سرد بشه ، حالا شروع به درست کردن کیک کنید ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کرده سفیده ها رو با همزن بزنید تا کاملا پف کنه بعد شکر را اضافه کرده باز همبزنید و حالا زرده ها و وانیل را افزوده و به همزدن ادامه دهید .
روغن و شیر را هم بیافزاید و کمی همبزنید تا مایه یکدست شود بعد دو قاشق از این مواد را با یک قاشق آرد مخلوط کنید و داخل قیف بریزید و کف و دیواره های قالبتون رو که از فریزر بیرون آوردید طرح بکشید و دوباره بزاریدش داخل فریزر تا یخ بشه (اینکار به این خاطر هست که طرح کمی یخ بزنه تا وقتی مواد کاکائویی رو روش می ریزید طرحتون جابه جا نشه ) حالا به باقی مانده ی مواد آرد ، پودر کاکائو و بکینگ پودر که از قبل الک کرده و با هم مخلوط کرده بودید اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و قالب را از فریزر خارج کرده مایه کیک کاکائویی رو داخلش می ریزیم و در فری که از قبل گرم شده و یک ظرف آب جوش هم داخلش بوده تا محیط فر مرطوب باشه به مدت تقریبی یک ساعت اجازه میدیم کیکمون بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_انار 🍷 😋
▫️یک بسته ژله آلوورا و دانه انار
🔸پودر ژله را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود
سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق ژله بریزید نیم ساعت در یخچال قرار دهید بعد یک لایه انار بریزید و یک قاشق ژله ومجددا در یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت مراحل قبل را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه دمپخت ماش با ماهیچه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
آجیل های یلدایی تونو اینطوری تزیینش کنید 😍👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه چینی ترکی
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده
450-500 میلی لیتر آب سرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
مواد مرینیت👇
6 قاشق غذاخوری آرد
200 میلی لیتر دلستر ساده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه
1/2قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1/2 قاشق چای خوری ادویه کاری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید، جوش شیرین ، نمک و آب سرد اضافه کنید. اجازه دهید آب روی مرغ را بپوشاند و به مدت نیم ساعت در آب سرد بماند (با این روش جوجه های شما بعد از سرخ شدن نرم و ترد می شوند)(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس در صافی بریزید و آبکش کنید،همزمان تمام مواد لازم برای مرینیت را مخلوط کنید(قوام آن نباید خیلی غلیظ یا ابکی شود)جداگانه آرد را در یک بشقاب بزرگ بریزید.مرغ را به سیخ چوبی بکشید،سپس ابتدا سیخ ها را از دو طرف در آرد بغلتانید بعد در مخلوط دلستر بزنید و در تابه سرخ کنید،نوش جان🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_شکلاتی
برای 7 تا 8 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر 200 میلی (حدودا دو سوم لیوان)
روغن مایع 20 میلی (2 ق غ)
شکر 1 تا 2 ق غ
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) 140 گرم (حدودا یه لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م)
وانیل نوک قاشق
تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم .
پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم .
داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است .
اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین .
برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم .
حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (120 گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و 100 گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
و روی پنکیک ریختم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه پنکیک خوب و عالی تقدیم به همه خانمهای گل و نازنین همیشه همراهم ☺❤🌹
#پنکیک_پفی :
آرد یک پیمانه
شیر گرم یک پیمانه(داغ نباشه فقط گرم یا ولرم )
کره ذوب شده 50 گرم
تخم مرغ زرده و سفیده جدا یک عدد
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
شکر دو تا سه قاشق سوپخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک یک پنس
طرز تهیه آرد ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. و یک بار الک کنید
سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف تمیز با همزن بزنید تا کاملا پف کرده و باصطلاح ابری شود.
زرده تخم مرغ ، کره ذوب شده ، شیر، وانیل و نمک را در یک ظرف جدا گانه خوب مخلوط کنید ، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط شیر اضافه کنید هم بزنید و بعد از کمی هم زدن سفیده پف کرده را اضافه کنید با لیسک و بصورت دورانی همزدن رو ادامه بدید تا مایه پنکیک کاملا یکدست شود (مراقب باشید پف سفیده نخوابه )
کف یک تابه نچسب را فقط چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید
دیواره های یک کاتر یا قالب گرد فلزی هفت ، هشت سانتی را چرب کنید و درون تابه قرار بدید اجازه بدید تا کاتر یا قالب و تابه داغ شوند.
از مواد پنکیک داخل کاتر بریزید دو قاشق غذاخوری کافیه چون پنکیک در حین پخت پف میکنه و اگر زیاد بریزید ممکنه وسط پنکیک تون خام بشه ( البته یکی دو تا که بزنید اندازه دستتون میاد )
در حین پخت مواظب باشید یک روی پنکیک که سرخ شد حلقه رو برگردونید، اگر پنکیک از کاتر جدا نشد با یک چاقو دور تا دور پنکیک رو از کاتر جدا کنید و بگذارید تا طرف دیگر پنکیک هم سرخ بشه ، تو این فاصله کاتر رو تمیز کنید و مجددا چرب کنید دیگه نیازی نیست تابه رو چرب کنید همین کار رو با بقیه مایه پنکیک تون انجام دهید.
بهمین راحتی میتونید یک پنکیک متفاوتی تهیه کنید و از درست کردنش کلی لذت ببرید
این پنکیک را به صورت گرم یا سرد به همراه خامه و عسل یا مربا می توانید میل نمایید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛