eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
☝️☝️☝️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته🥣👩🏻‍🍳 چهارصد گرم گوشت چرخ کرده، یک پیمانه لپه پخته شده نصف پیمانه برنج نیم پز سبزی کوفته دو پیمانه( دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون ‌وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد، نمک و فلفل سیاه ،پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم. طبق فیلم از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم. برای تهیه سس کوفته:داخل قابلمه یک عدد پیاز و سرخ کرده و پوره گوجه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم. . چند لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا به نقطه جوش برسه. کوفته ها رو داخل سس قرار داده و اجازه میدیم بپزد و سس کوفته غلیظ شود. و با پیاز داغ فراوان سرو میکنیم. و اما 📌نکات مهم: 1_مواد کوفته رو خوب ورز بدید. 2_کوفته‌ها رو بعد از آماده شدن چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. و یا داخل فریزر قرار بدین. 3_ برای اینکه سس کوفته خوشمزه‌تر بشه علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی ساطوری شده هم استفاده کنید. 4_ وقتی کوفته هارو داخل سس میندازید، سس در حال جوش باشه و در قابلمه رو نذارید چرا که باعث وا رفتن کوفته میشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار ترشی که برای کباب استفاده میشه و همینطور گردو لازم نیست خیلی دقیق اندازه گیری بشه و معمولاً چشمی هست و بستگی به ذائقه تون داره مواد لازم گوشت راسته گوساله 2 کیلو گوشت راسته نسبتاً چربِ و برای کباب عالیه ولی اگه گوشت چرب دوست ندارید از گوشت فیله گوساله استفاده کنید پیاز بزرگ 2 عدد رب انار ترش 2 ق غ آب انار ترش 1/3 لیوان من انار ترش رو دون کردم روی حرارت گذاشتم و وقتی نرم شد از صافی رد کردم گردو 80 گرم نمک و فلفل سیاه چوچاق که یه سبزی معطر محلی هست اگه در دسترس داشتید مقداری بریزید عطر و طعم فوق العاده ای به کباب میده من چون نداشتم نریختم طرز تهیه بهتره از روز قبل گوشت رو مزه دار کنید تا مزه ها خوب به خوردش بره و در نهایت کباب لذیذی داشته باشید ابتدا فلفل سیاه بعد پیاز که نسبتاً ریز رنده شده و روغن مایع رو اضافه کنید این مواد برای کباب ساده هستن فقط نمک باقی میمونه که معمولاً قبل از به سیخ کشیدن گوشت اضافه میشه چون در دراز مدت نمک باعث سفت شدن گوشت میشه من یه مقدار از گوشت رو برای کباب ساده کنار گذاشتم برای کباب ترش به باقیمونده گوشت، رب انار ترش، آب انار ترش، گردو که نسبتاً درشت آسیاب شده و چوچاق ساطوری شده رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا مزه ها کاملاً به خورد گوشت برن. برای اینکه جذابتر بشه مقداری دونه انار ترش هم بهش اضافه کردم. گوشت رو تو ظرف در دار بریزید و یک شب بزارید تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت بهش نمک اضافه کنید، گوشت رو بین دو تا انگشتتون فشار بدید اگه احساس کردید سفته نصف یه کیوی رو رنده کرده و به گوشت اضافه کنید ولی تا جای ممکن از گوشت با کیفیت استفا ه کنید تا مجبور نشید بهش کیوی بزنید و بعد گوشت رو به سیخ بکشید برای اینکه در نهایت کباب نرمتری داشته باشید وقتی گوشت رو به سیخ کشیدید یه دور با پشت چاقو اون رو بکوبید اینکار باعث میشه گوشت بافت بهتری پیدا کنه و همینطور یکدست بشه و موقع کباب کردن کارمون راحتتر بشه. زغال که خوب قرمز شد سیخها رو روی منقل بزارید سعی کنید خیلی باد نزنید چون گوشت میسوزه فقط وقتی که دیدید زغال داره خاموش میشه آروم کمی باد بزنید وقتی یک طرف کمی رنگ گرفت سیخ رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی رنگ بگیره و بعد دوباره برش گردونید تا گوشت کاملاً کباب بشه. اینکار باعث میشه در نهایت کباب آبدار تری داشته باشیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شکلاتی تخم مرغ : سه عدد شکر : یک و نیم پیمانه وانیل : یک چهارم ق چ روغن مایع: نصف پیمانه ارد :دو لیوان پودر کاکائو: نصف پیمانه یا چهار ق غ شیر :یک یا اب پیمانه بکینگ پودر : دو ق م تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه وقتی خوب بزنید کیک هم پوک و عالی میشه بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو‌سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قالب گرد که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید همه جا رو بریزد و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بعد چهل و پنج مین چک کنید با خلال میتونید روی گاز هم درست کنید اگر فر ندارید کافیه یه قابلمه بزرگ تر از قالبتون رو انتخاب کنید و یه پایه کوچیک یا حتی یه قالب کیک یک نفره کلا چیزی که بتونید قالب کیک رو روش قرار بدید بعد دم کنی بزارید و بزارید بپزه یا کلا یه قابلمه یا ماهی تابه که نچسب هستن رو کفش کاغذ روغنی بزارید و مواد رو داخل همون بریزید و بزارید رو‌شعله هر کدوم از این دو روش رو میتونید به کار ببریدتوی تابه هم‌میتونید درست کنید همیشه گذاشتم براتون به همون‌روش انجام بدید قالب کیک بیست و دوسانتی بود راحت و آسون 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم نوش جان 💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر مواد داخل شکم مرغ: پیاز داغ گرفتم ، گردو تفت دادم بعدش کشمش خیس داده ، آلوبخارا چنتا ریختم و بعد یکم تفت دادن ادویه ، نمک و فلفل زدم و تمام. شکم مرغ با مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم. مرغ تو قابلمه گذاشتم با فلفل دلمه ، هویج ، پیاز درسته ، آب رب درست کردم و شنبلیله نصف قاشق چای خوری ، زردچوبه ، فلفل ، نمک و پودر لیمو عمانی زدم و گذاشتم با شعله کم بپزه. مرغ پخته رو تو آبکش گذاشتم تا یکم خشک شه. سس آب نارنج : ابگوشت صاف شده + رب گوجه 1 قاشق پر غ خ + نمک + فلفل سیاه + زعفرون ابکرده+ اب نارنج +اب لیمو ترش خوب بهم زدم سیب زمینی برش دادم ، شستم نشاستش بره ، خشک و سرخ کردم. کامل مرغ سرخ کردم(این مرحله میتونید سرو کنید) روغنارو ریختم دور ، دورچین نصف سیب زمینی سرخ شده ریختم و سس نارنج ریختم روش . درب ماهیتابه رو گذاشتم ، نیم ساعت شعله متوسط تا آب ربش غلیظ شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از ترشی های راحت و خوشمزه 😃😊. تا آماده بشه و بخوام پستش رو بزارم براتون کمی طول کشید و از اون دو تا ترشی که دو هفته پیش براتون گذاشتم کمی با فاصله شد 😁. . پیاز سفید یا بنفش کوچک یک کیلو چغندر (لبو) یک عدد (نپخته) سیر 3 تا 4 حبه نمک 1 ق م سرکه 2 لیوان آب جوشیده خنک 2 لیوان پیاز رو پوست کندم و شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه .هر چه قدر پیاز ریزتر باشه خوشگل تر و مجلسی تر میشه . چغندر رو هم پوست کندم و برش دادم .قابل حذف هست و به خاطررنگدهی به ترشی اضافه میشه می تونید جای چغندر از کلم بنفش استفاده کنید البته با چغندر خوش رنگتر میشه . بعضی ها داخل این ترشی از نعنا استفاده می کنند و نعنا رو ریز خرد می کنند یا چرخ میکنند و استفاده می کنند اون وقت ترشی سبز رنگ میشه 😃🙂. داخل شیشه لا به لا پیاز و چند حبه سیر و چغندر ریختم . نصف به نصف آب جوشیده خنک وسرکه و نمک رو مخلوط کردم و روی مواد ریختم . اگر تیزی و تندی دوست دارید کلش رو سرکه بریزید . این اب جوشیده خنک استریل شده است و مانع از کچک زدن هم میشه . روی مواد ترشی سرکه و اب جوشیده خنک ریختم ودرش رو خوب چفت کردم و جای خنکو تاریک به دور از نور قرار دادم حدودا یکماه بعد آماده است .بعد از باز شدن هم داخل یخچال نگه داری بشه . این ترشی ممکنه به مرور رنگش کدر بشه ومی تونید داخل شیشه کمی چغندر بریزید که دوباره خوشرنگ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خبر خوب اینکه این چیز کیک خوشمزه نیازی به فر و همزن نداره با کمترین امکانات خوشمزه ترین رو درست کن😉 مواد لازم🔻 بیسکویت پودر شده 100 گرم کره ذوب شده 4ق سوپ خوری خامه شیرین شده 100 گرم پنیر خامه ای 150 گرم وانیل 1/4 ق چ پودر ژله انار یک بسته انار دانه شده به میزان لازم طرز تهیه🔻 بیسکویت پودر شده را با کره مخلوط میکنیم کف ظرف مورد نظر یک لایه از مواد بیسکویتی ریخته پرس میکنیم ضخامت این لایه یک سانت باشه ( به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید) بعد خامه و پنیر خامه ای و وانیل را مخلوط میکنیم و لایه دوم را ریخته ضخامت این لایه هم به اندازه لایه قبل باشد سطح آن را صاف کرده (به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم) حالا با دانه های انار روی سطح پنیری را پوشانده ژله انار را طبق دستور آن آماده کرده خنک که شد آرام روی دانه های انار میریزیم تا ژله روی انار رو بپوشاند در یخچال میگذاریم تا ژله ببنده ،چیز کیک ما آمادست. ⚠️برای این دسر میتونید از قالب کمربندی یا از رینگ یا کپسول های کاغذی که در داخل قالب مافین قرار میگیرند استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری نشاسته دو و نیم قاشق غذاخوری شکلات تخته ای ۱۰ گرم وانیل کمی خامه صبحانه نصف پاکت 🥣 شیر، شکر، پور کاکائو و نشاسته رو خوب باهم مخلوط میکنیم، روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. بعد وانیل و شکلات رو اضافه میکنیم. شکلات که آب شد از روی حرارت برمیداریم، خامه صبحانه رو اضافه کرده و هم میزنیم تا با حرارت دسر اب بشه. دسر رو در ظرف میریزیم و در یخچال قرار میدیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🍃🍃🍃🍃 سبد سبد گل مهر تقدیم حضورسبزتان 🌹🍃 یه دنیاعشق و وفا نثارهمراهی‌پرفروغتان🌹🍃 دعای خیر بدرقه راه زندگیتان🌹🍃 دلتون شاد و لبتون خندون🌹🍃 سلام روزتون شاد عاقبتتون بخیر🌹🍃 ‌‎ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مینی پیده پیتزا" شیر ولرم 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدودا 4 پیمانه کم کم اضافه کنین و خوب ورز بدین به حدی که خمیر به دست نچسبه مجازین آرد اضافه کنین مواد داخل پیده: پنیر پیتزا و انواع پنیر به دلخواه انواع سوسیس و کالباس و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین میتونین اضافه کنین برای رومال خمیر 1 عدد زرده تخم مرغ خب حالا خمیر مایه ، شیر و شکر و نمک را با هم مخلوط کنین و بعد روغن را اضافه کرده و روی این مواد کم کم آرد اضافه کنین و خوب مخلوط کنین سپس با دست ورز بدین که خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه حالا روی ظرف رو با کیسه پوشانده و روش حوله بندازین و نیم ساعت تا 40 دقيقه در دمای محیط به خمير استراحت بدین تو این فاصله مواد میانی دلخواه را خرد و حاضر کنین بعد از استراحت از خمیر چونه بگیرین و روی سطح کار آرد پاشی کنین و خمیر را باز کنین و از مواد داخلش گذاشته و مثل پیده شکل بدین (دو طرف خمیر را نیم سانتی بالا آورده و گوشه ها را به هم بچسبانید)درسینی فر آرد پاشی شده بزارین و در آخر یک زرده تخم مرغ را هم بزنین تا از لختی دربیاد و با برس روی اطراف خمیر کمی رومال کنین میتونین برای خوش طعم تر شدن چند تکه کره هم داخل خمیر ها بندازین ولی قابل حذفه فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه روشن کنین که گرم شه بعد از 15 دقیقه دمای فر را روی 180 بزارین پیده هارا در فر با دمای 180 درجه در طبقه وسط بپزین زمان 35-40 برای پخت کافیه البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید این مقدار برای پنج نفره برنج چهار لیوان میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود 200 الی 300 گرم گشنیز تازه 200 گرم خشک نصف لیوان شوید خشک یک قاشق پر شنبلیله خشک نصف قاشق رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط سیر پنج حبه کره 30 گرم روغن یک چهار پیمانه نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا یکی از غذاهایی که هم خیلی خوشمزست و لذیذ، هم اینکه فکر میکنیم بیشتریا دوستش دارن مخصوصا بچه ها همین لازانیاست البته باید گفت که حسابی پرکالری و چاق کنندست ولی بهرحال حرفهای زیادی واسه گفتن داره و تو سطح جهانی کلی پرطرفداره اول باید مواد لازانیا رو درست کنید که ابتدا پیاز داغ میکنید و بعدم گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت به همراه نمک و فلفل و آویشن و یه کوچولو رب بهش اضافه میکنید(دوستان مواد لازانیا نباید خیلی زیاد باشه و اینکه شما به لازانیا هر موادی که دوست دارید میتونید اضافه کنید) سس بشامل هم ابتدا دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه کره تفت میدید و کم کم یک لیوان بهش شیر اضافه میکنید و هم می‌زنید تا گوله نشه و در انتها میتونید بهش خامه اضافه کنید و یکم که غلیظ شد از روی شعله گاز بردارید ما از لازانیای نیم پخت استفاده کردیم که فقط کافیه سه دقیقه ورقهای لازانیا رو داخل آب بزارید ورقهای لازانیا رو میچینید و بعد سس بشامل رو میریزید روی ورقها و مواد لازانیا رو بهش اضافه میکنید و روی مواد هم با پنیر پیتزا پرش میکنید و اینکارو تا چهار لایه ادامه میدید و در انتها ورقهای لازانیا رو میچنید و سس بشامل و کلی پنیر پیتزا میریزید روی لایه آخر و میزارید داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت و اینگونه لازانیای خوشمزه شما آماده سرو میشه، نوش جانتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛