رول هویجی😋
ی پیش غذای جدید وشیک و مجلسی
✍ موادلازم :
تخم مرغ سه عدد
هویج متوسط سه عدد
پیاز کوچیک یک عدد
آرد دو ق غ
ماست موسیر چکیده یک لیوان
جعفری خرد شده
🍜 طرزتهیه :
پیاز رو ریز خرد میکنیم وهمراه دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم . هویج رو رنده ریز کرده به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا آبش کشیده و نرم بشه مراقب باشید نسوزه نمک هم اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم تا خنک بشه،
سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کرده و هر کدوم رو جداگانه میزنیم تا سفیده کاملا پف کنه و سفت بشه و زرده هم حجم بگیره .بعد مخلوط هویج را به زرده اضافه کرده و به ارامی مخلوط میکنیم. آرد را هم افزوده وهم میزنیم تا با مواد یکدست بشه حالا نوبت سفیده هاس ودر چند مرحله به ارامی توسط لیسک به شکل دورانی با بقیه مواد مخلوط میکنیم.
روی سینی به ابعاد سی در چهل کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ رو کمی چرب میکنیم بعد مخلوط اماده شده هویج را روی ان پهن میکنیم وبا دقت صاف میکنیم .
ود داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار میدیم باید مراقب بود تا بیش از حد نپزه که خشک بشه بعد از فر خارج کرده وقتی که هنوز داغه کاغذ روغنی رو جدا میکنیم ..(ممکنه ی لایه خیلی نازک از مواد به کاغذ چسبیده باشه که مهم نیست )وبعد روی کاغذ روغنی تمیز قرارداده و شبیهه ساندویج رول میکنیم و ان کاغذ روغنی رو میپیچیم و صبر میکنیم تا خنک بشه
وقتی خنک شدرول رو باز کرده و روش ماست چیکده میمالیم وکمی جعفری خرد شده هم روی ماست میپاشیم و دوباره رول میکنیم و به مدت یه الی چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم وبعد برش میزنیم و سرو میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گز_آردی_اصفهان
شکر نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
گلوکز یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد
پسته خام 50 گرم .
طرز تهیه:
سفيده را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
شکر +گلاب روی حرارت ملايم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود.
گلوکز را اضافه کنید..پنج دقيقه هم بزنيد..بعد يک قاشق از مواد را به سفيده اضافه کنيد خوب هم بزنید تا دماي سفيده بالا رود.
سپس سفیده را به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
بايد اينقدر با همزن برقی هم بزنيد تا مواد سفت شوند.وقتی کاملا سفت شد پسته را اضافه و حرارت رو خاموش کنید... صبر کنید تا مواد کمی سرد شود....روی سطح کار آرد بريزید با کمک دو قاشق از مواد بردارید و روی آرد بریزید و به شکل گز گرد شکل بدهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کیک🔻
آرد 2پیمانه
شکر 1پیمانه
بیکینگ پودر 2.5 ق چ
نمک یک پنس
روغن 1/2پیمانه
تخم مرغ 6عدد
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1ق چ
رنده پوست یک پرتقال فقط یه لایه نازک رنده شود قسمت سفید پرتقال کیک تلخ میکنه
طرز تهیه🔻
زرده وسفیده را جدا کنید
سفیده ونمک را با همزن با دور تندخوب هم بزنید تا کاملا پفکی بشه ووقتی ظرف برعکس کنیم نریزه
زرده وشکر ووانیل ورنده پوست پرتقال خوب هم بزنید تا کاملا حجیم ورنگش روشن بشه در حدود 6تا 8 دقیقه
شیر وروغن به زرده اضاف کنید وهر بار دو دقیقه هم بزنید
در نهایت آرد وبکین پودر که 3 بار الک شده به مواد کم کم اضاف کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید سفیده هم مابین اضاف کردن ارد به مواد اضاف کنید ودریک جهت هم بزنید مواد کاملا پفکی است خیلی هم نزنید در حد مخلوط شدن مواد در قالب که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید بزارید بریزید میتونید مواد دو بار در قالب 15 سانت بریزید
ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید وبعد از 20 دقیقه با خلال دندون چک کنید این کیک زود میپزه.
مواد لازم برای سس پرتقالی🔻
آب پرتقال 500 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال 1 ق غ
نشاسته ذرت یا پودر کرم پاتستیر 12 گرم
شکر 80 تا 100 گرم اگه آب پرتقال شیرین بود 80 گرم واگر نه 100 گرم مقدار شکرش رو بسته به خودتون کم یا زیاد کنید
طرز تهیه🔻
همه مواد در قابلمه بریزید ومخلوط کنید وبعد روی حرارت زیاد بزارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ شود .
بلافاصله بعد از آماده شدن به ظرف در دار منتقل کنید وبعد از کشیدن یک پلاستیک روی کرم درب ان را ببندید واجازه دهید تا کاملا سرد شود.
خامه را فرم دهید وبعد از کرم سرد شده 2تا 3 ق بهش اضاف کنید وباز با همزن مخلوط کنید وبقیه تزیین هم طبق فیلم انجام دهید ویا به دلخواه خودتون تزیین کنید دیوارهای کیک رو میتونید با شربت پرتقال یا آب پرتقال قبل از خامه کشی با برس خیس کنید
اگر دور کیک هم خواستید با خامه تزیین کنید خامه بیشتری فرم دهید بعد از چند ساعت یا یک شب استراحت کیک آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
طرز تهیه🔻
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک لاح معجون
مواد لازم :
3 عدد یوفکا
1 استکان ماست
1 استکان روغن مایع
1 تخم مرغ
10 گرم بیکینگ پودر
مواد داخل بورک:
300 گرم چرخکرده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل قرمز
2 عدد فلفل سبز
2 حبه سیر
1 عدد گوجه فرنگی رنده شده
1 ق مرباخوری سس فلفل
1 استکان آب
نمک ،فلفل سیاه،فلفل قرمز
طرز تهیه:
ماست،شیر،روغن مایع و بیکینگ پودر را دریک کاسه بزرگ ریخته و خوب هم میزنیم .در یک ظرف گرد یا مربع فر کاغذ روغنی باز میکنیم و رویش یوفکای اول رو بصورت مرتب باز میکنیم طوری که کمی از یوفکا بیرون بماند سپس از سسی که در بالا درست کردیم بصورت مساوی روی تمام قسمت های یوفکا میزنیم و کناره های یوفکا را به درون آن برمیگردانیم .دوباره یوفکای دوم و یوفکای سوم به همین شکل سس زده آماده میکنیم
.
در ظرف دیگر مواد داخلی بورک را مثل مواد ماکارونی آماده کرده و روی یوفکاها به صورت مساوی پخش میکنیم و در فر از قبل گرم شده 190 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و سپس 10 دقیقه صبر کرده همراه با کاغذ روغنی یوفکا را به شکل رول در میاوریم .و بعد از 15 دقیقه برش میدهیم و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا گوشت وقارچ؛درست کردن پیتزا رو کم وبیش دیگه همه بلدن امروز من میخوام خمیر نون پیتزا رو که بسیار لطیف وسبک هست رو براتون بگم با این خمیر دیگه نیاز به خرید خمیر آماده نیست این خمیر نون هم سبکتره هم به صرفه تر ☺️حالا مواد لازم ؛آرد 500گرم،تخم مرغ 1عدد،شکر 2ق غ،شیر ولرم 1لیوان،خمیر مایه 1ق غ سر پر،نمک 1پنس،روغن مایه 6ق غ🌺طرزتهیه ؛1ق شکر رو همراه خمیر مایه داخل شیر ولرم هم میزنیم وروشو میپوشونیم تا حدود ده دقیقه که عمل بیاد بعد داخل یک ظرف دیگه تخم مرغ 1قاشق باقی مانده شکر و روغن ونمک رو خوب میزنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو میریزیم وکمی هم میزنیم بعد آرد رو کم کم به مواد اصافه میکنیم وشروع به ورز دادن میکنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد خمیر وظرفی که خمیر داخلش هست رو کمی چرب میکنیم روش رو میپوشونیم وحدود یک ساعت استراحت میدیم تا ور بیاد بعد پف خمیر رو میگیریم کق قالب پیتزامونو چرب میکنیم وخمیر رو داخلش پهن میکنیم چند دقیقه به خمیر استراحت میدیم بعد مراحل آماده کردن پیتزا رو شروع میکنیم من با این مقدار که دادم سه تا خمیر نون در اوردم 🥰این خمیر رو میتونید تا سه چهار روز هم داخل یخچال نگهداری کنید☺️ #پیتزا🍕 #پیتزا_گوشت_قارچ #پیتزا_خونگی #نونپیتزا #خمیر #خمیرپیتزا #خمیرجادویی 🌺 🌺 پ.ن؛از این خمیر برای انواع نونها وشیرینی های که بافت نونی دارن استفاده کنید منتها میزان شکر رو 3تا5ق غ افزایش بدین که خمیر شیرین تر شه 😋به این نوع خمیر ،خمیر جادویی هم میگن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شیر 1.15 لیتر (4.7 فنجان)
3 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری روغن آرد ذرت
720 گرم (5.8 فنجان)
آرد 450 گرم (3.6 فنجان) (همه منظوره)
3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
3 قاشق چایخوری فلفل چیلی
3 قاشق چایخوری نمک
3 سینه مرغ
پنیر سوئیس
ژامبون
روغن
طرز تهیه🔻
شیر ، تخم مرغ ، روغن را بزنید. آرد ذرت ، آرد ، نمک ، بکینگ پودر و فلفل را مخلوط کنید. مخلوط شیر را بریزید و خوب مخلوط کنید. سینه مرغ را به 2 قطعه برش دهید. مقابله به عقب روی هر دستپوش پنیر ، ژامبون قرار داده و رول کنید. هر رول را روی سیخ رشته کنید و آن را در سلفون بپیچید. به مدت 2 ساعت یخ بزنید. شیب رول مرغ منجمد در یک سیخ کباب به خمیر و عمیق سرخ.کنبد بعد بزارید داخل فر به مدک 10 تا 20 دقیقه کهمغز پخت بشه
⚠️نکته داخل فر حتما یه کاسه کوچیک اب بزارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من همیشه لوبیا رو از دوروز قبل با آب سرد میخیسونم و چندین بار ابشو عوض میکنم
بعد با مقداری آب نیم پز میکنم و به صورت بسته بندی داخل فریزر نگهداری میکنم هر وقت بخوام خوراک لوبیا یا خورشت قورمه سبزی درست کنم دیگه لوبیا نیم پز آماده دارم .( اکثر کرمانی ها قورمه سبزی رو با لوبیا چیتی میپزن و همسر من با لوبیا قرمز دوست نداره منم ناچارم دیگه)
اما اگر شما نداشتید و خواستید این خوراک رو تهیه کنید باید از یک روز قبل لوبیا رو خیس کنید و هر بار آب اونو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه .(البته اگر از 24ساعت قبل باشه خیلی بهتره) و نیم پز کنید بعدش خوراک رو تهیه کنید اینجوری به نظرم بهتره و زمان کمتری برای پخت طی میشه.
من اینطوری میپزم👇
اول یه دونه پیاز رو نگینی ریز خورد میکنم (نمیخوایم پیاز تو خوراک دیده بشه ) بعد با کمی روغن زیتون بودار و زردچوبه تفت میدم (نیازی به سرخ شدن نیست همینکه از خامی دربیاد کافیه )
بعد یک قاشق رب گوجه بهش اضافه میکنم تفت میدم تا رنگ بگیره (زیاد تفت ندید که تیره میشه) .
یه دونه سیب زمینی رو نگینی خورد کردم به همراه یه پیمانه لوبیا بهش اضافه میکنم و درب تابه رو میذارم و با حرارت کم به مدت یک ساعت میپزم .
ده دقیقه اخر همون لحظه قارچو خورد میکنم و به همراه نمک و ادویه ها به خوراک اضافه میکنم (چون قارچ بمونه سیاه میشه )
ادویه هاشم نمک و فلفل سیاه و کمی پودر گلپره و در صورت تمایل کمی آبلیمو
⚠️نکته🔻
پودر گلپر و آبلیمو رو وقتی که خاموش کردیم میریزیم .
اگر لوبیا رو نیم پز نکردید و از اول خواستید بپزید لوبیا رو همراه پیاز و رب بذارید بپزه نیم پز که شد سیب زمینی رو اضافه کنید (از اول بریزید سیب زمینیا له میشن ) .
نمک هم در اخر بریزید چون باعث میشه لوبیا دیر بپزه (تجربه شخصی من اینو میگه ).
آب لوبیا هم باید جا افتاده باشه معمولا آبدار سرو نمیشه خود سیب زمینی و لوبیا لعاب میندازن .
زیادم نذارید آبش کشیده بشه چون بعد از خاموش کردن سیب زمینی آب خوراکو به خودش میکشه .
اصلا نیاز به آرد برای لعاب نداره .
در اخر هم با سبزی و دوغ محلی و ترشی نوش جان کنید و از این غذای گیاهی لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه میکری😋
مواد لازم🔻
پیمانه شیرینی پزی و یا لیوان دسته دار فرانسه
آرد دوپیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شیر سه چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک میکنیم.تخم مرغا وشکرو وانیل رو با هم زن دستی حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید.سپس شیر رو اضافه میکنیم یک دقیقه میرنیم سپس روغن مایع اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن بزنید . آرد وبیکینگ پودر مخلوط شده رو در سه مرحله اضافه کنید تا مخلوط شن دستگاه رو رو به برق زده تا گرم شه وبا برس چرب کنید ویک قاشق از مواد رو بریزید حدود شش الی هفت دقیقه زمان میبره تا کلوچه پخته شه این کلوچه خیلی نرم وخوشمزس میتونید به نصف مواد کاکائو یا زعفران بزنید.
👇ادامه👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک ساز حتمااا ده دقیقه قبل گرم بشه
عزیزانی که میگن کلوچه ما به اسنک ساز میچپسه حتما زیادی مواد کیک میریزین که موقع پخت سرریز میشه.
مقداری روغن جامد پخت و پز و یا روغن مایع وکمی آرد رو با هم مخلوط کنید تا مثل ماست شل در بیاد واسه چرب کردن اسنک ساز و یا قالب کیک استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه سیب زمینی
مواد لازم :
این مقدار مواد برای ۳۵ تا ۴۰ عدد سمبوسه متوسط هست
سیب زمینی ۱ کیلوگرم
سبزی ساطوری شده (تره، جعفری، پیازچه) ۱۰۰گرم
نون لواش ۶ عدد
پیاز بزرگ ریز نگینی شده ۱ عدد
ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
سس فلفل به دلخواه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش مدل های مختلف شکل دادن به خمیر برای نون شیرمال یا نون ساده.👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پان اسپانیا
این مقدار مواد برای 8 تا 10 نفر
شیر 4 لیوان (یک لیتر)
آرد سفید قنادی 70,گرم (نصف لیوان)
شکر 160 گرم (سه چهارم لیوان) ( تا یک لیوان هم می تونین بریزین)
نشاسته ذرت یا گندم (فرقی نداره چی باشه فقط پودری باشه ) 40 گرم ( 3 ق غ)
گردو خرد شده 3 تا 4 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
کره 50 گرم
وانیل نصف ق چ
خامه صبحانه 150 تا 200 گرم (4 ق غ)
پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ
بیسکوییت پتی بور 2 بسته
موز 2 عدد(سلیقه ای هست من گاهی اوقات می ریزم ) .
مثل من خواستین موز استفاده کنین شکر رو کمتر از یه لیوان بریزین که شیرینیش زیاد نشه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه زدم تا سفید و کشدار بشه .
توی قابلمه ای شیر و نشاسته و آرد و پودر کاکایو رو الک کردم و ریختم .
می تونین پودر کاکایو نریزین و سفید رنگ درست کنین می تونین مواد رو دو قسمت کنین یک قسمت ساده و یک قسمت پودر کاکایو بریزین می تونین مثل من اینجا کاکایو بریزین .
مواد تخم مرغی رو هم توش ریختم .
بعد مدام هم زدم تا ته نگیره و بسته بشه مثل فرنی ، زیر شعله هم باید کم باشه . در آخر وانیل و کره رو اضافه کردم و هم زدم .
بعد از روی حرارت برداشتم و خامه رو ریختم .
خامه صبحانه استفاده میشه من اینجا از خامه صبحانه کاکائویی استفاده کردم ساده هم میشه.
کف یه ظرف بیسکوییت ها رو چیدم . به مقدار از مواد کرمی ( گرم باید باشه ) ریختم و روش رو گردو و موز چیدم و دوباره بیسکوییت چیدم و باز کرم رو ریختم و دوباره روش موز و گردو و به این شکل من چهار لایه درست کردم .
می تونین کف ظرفتون کیسه فریزر بندازین و و قالبی در بیارین .
بعد هم توی یخچال قرار دادم هر چی بیشتر بهتر . من از روز قبل درست کردم که حسابی خوشمزه شده بود .
نکات : می تونین خامه و تخم مرغ رو کلا حذف کنین بودنش خوشمزه اش می کنه .
کره هم همین طور هم مانع از ترک خوردن کرم میشه و هم خوشمزه می کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید
من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم
سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم
یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید
برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید
عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته مرغ با سُس مارینارا
مواد لازم:
مرغ چرخ شده 500 گرم
1/4 پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو)
1/4 پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼
1 عدد تخم مرغ
1 حبه سیر
آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک 1 ق چ
.
بریم سراغ سس مارینارا
3 عددگوجه ی خرد شده را به همراه 1 حبه سیر رنده شده، 3 ق.غ روغن زیتون، ریحانتازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک وفلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه
این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه .
میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید
.
بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛