eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 3 نفر مرغ ران یا سینه به تعداد نفرات پیاز یک عدد برنج 3 پیمانه باقالی یک پیمانه شوید خشک پودر شده 4 تا 5 ق غ (شوید تازه هم میشه ) نمک و زردچوبه و ادویه و رب گوجه به میزان لازم زعفران به میران لازم . برای پخت باقالی پلو : برنج رو از قبل شستم و با کمی نمک خیس کردم . باقالی رو با کمی نمک گذاشتم بپزه . وقتی باقالی جوشید کف روش رو برداشتم . برنج رو داخل آب جوش ریختم وقتی نیم پز شد باقالی رو اضافه کرد و یکی دو قل که زد آبکش کردم . داخل قابلمه لابه لا برنج و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی ( من آماده از عطاری می گیرم ) ریختم . گذاشتم روی حرارت تا برنج دم بکشه. اون استکان کوچولو هم زعفران هستش . می تونید از شوید تازه هم استفاده کنید ما عادت داریم که شوید خشک بریزیم . یک عده از دوستان داخل آب وقتی برنج داره نیم مز میشه زردچوبه هم می ریزن من دوست ندارم پلو زرد رنگ بشه گاهی ریختم گاهی نریختم این چیزها سلیقه ای هست . و نکته بعدی هم یه عده داخل باقالی پلو سیر هم می ریزن . برای پخت مرغ : یه پیاز رو رنده ریز کردم . داخل تابه کمی روعن ریختم و پیاز رو کف تابه ریختم . تکه های مرع رو قرار دادم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل هم ریختم . در تابه رو گذاستم خود پیاز اب می انداره و چند دقیقه به این صورت گذاشتم بپزه . رب گوجه رو هم بعد مدتی اضافه کردم و یه کم با مرع ها تفت خورد و بعد مقدار خیلی کم آب اصافه کردم و در تابه رو قرار دادم تا مرع خوب بپزه . در اواخر پخت هم کمی زعفران بهش اصافه کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده گشنیز و یا جعفری پیازچه پیاز 1 عدد سیر 3 حبه گوجه فرنگی له شده 2 عدد رب گوجه فرنگی ادویه ( زیره، فلفل سیاه، پاپریکای تند، نمک و...) ‌ طرز تهیه🔻 گوشت چرخ کرده،سیر،پیازچه،پیاز و گشنیز رو با هم مخلوط و بعد گردش میکنیم.توی تابه با یکم روغن زیتون بی بو تفتش میدیم تا رنگش عوض شه، گوشت ها رو برمیداریم و توی همون تابه یکم روغن، پیازچه و سیر له شده میریزیم. یکم که تفتش دادیم بهش رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و دوباره یکم تفتش میدیم، نمک، پاپریکای تند، زیره و فلفل سیاه و گوجه فرنگی له شده رو اضافه میکنیم. میذاریم حدود 5 دقیقه بمونه و غلیظ شه؛ بعد گوشت هایی که آماده کردیم رو میذاریم داخلش و دربش رو میذاریم تا حدود 5 دقیقه بپزه. در آخر هم با برنج سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ سه عدد .آرد یک و دو سوم لیوان بکینگ پودر دو ق چ سرپر .هویج رنده شده یک و نیم لیوان .گردو خرد شده یک سوم لیوان(قابل حذف) .روغن دو سوم لیوان. شکر یک لیوان .دارچین یک ق چ سرپر کرم پنیری 🔻 پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه دویست گرم پودر قند دو ق غ .وانیل نوک ق چ برای تهیه کرم پنیری تمام مواد رو مخلوط و با همزن میزنیم برای تهیه کیک🔻 ابتدا هویج رو رنده کنید ای دستمال تمیز بزارید و خوب خشک کنید اگر هویج خیس باشه کیک کاملا خمیر میشه...تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و یک دقیقه بزنید بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و بزنید در آخر دارچین و هویج و گردو رو اضافه کنید کف تابه یا قالب رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایه کیک رو داخلش بریزین روش پخت روی گاز:شعله پخش کن رو مدت یک ربع روی شعله متوسط با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه یا قابلمه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر با تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد شصت دقیقه درش رو باز کنید و خلال داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت 170 درجه میزلریم یک ربع گرم بشه بعد قالب کیک رو داخلش بزارین و مدت پنجاه دقیقه بزارین تا آماده بشه بعد با خلال تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است این کیک خیلی لطیف حتما بزارید یک ساعت سرد بشه بعد از قالب خارج کنید بعد سرد شدن یکم از روی کیک بردارین پودر کنید و کیک رو برش بدین از کرم پنیری لای برش های کیک بزارید و طبق فیلم تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ 2 عدد نان تست 1 بسته سس مایونز 1 لیوان خیار شور ½ لیوان ماست موسیر ½ لیوان پیازچه و جعفری 1 لیوان نخود فرنگی پخته شده نصف لیوان ذرت پخته نصف لیوان فلفل دلمه خرد شده یک عدد کوچک هویج نگینی یک عدد کوچک فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم آبلیمو دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🔻 مرغ رو اول با کمی آب نمک فلفل و یک پیاز میزاریم بپزه و بعد از پخت خرد کرده سس مایونز + ماست موسیر + آبلیمو و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم تمام مواد اصلی رو درون ظرفی ریخته و با سس مخلوط کرده نون های تست رو برش می دهیم و کنار هایش رو برای تزئین کنار می گذاریم ظرف مورد نظر رو آماده کرده یک لایه تست می‌گذاریم و موادمون رو روش میریزیم صاف کرده و دوباره تست گذاشته و به همین ترتیب ادامه می‌دهیم لایه آخر رو ماست موسیر زده و از کناره های تست استفاده کرده و دور کیک میچینم با یک روبان یا بند می‌بندیم من با ماسوره و ماست چکیده گوجه گیلاسی و لیمو تزئین کردم خیلی آسون و بسیار لذیذه کسایی که مرغ دوست ندارن میتونن اصلا مرغ نریزن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرصع پلو غذایی هستش که به خاطر تزیینات معروفه 😜 . شبیه شیرین پلو هستش با تفاوتی که توی شیرین پلو هویج هم استفاده میشه و همچنین توی شیرین پلو بیشتر مواد و خلال با پلو مخلوط میشه اما توی مرصع پلو روی برنج ریخته میشه . من از سینه مرغ استفاده کردم . فیله یا سینه مرغ رو خرد و تکه ای کردم . از ران مرع هم می تونین استفاده کنین . یه پیاز رو خرد کردم و توی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد کمی نمک و زردچوبه اصافه کردم و بعد کمی تفت مقداری اب ریختم . نیم ساعت گذاشتم بپزه . بعد از پخت هم کمی با روغن و زعفران یه مقدار تفت دادم برای خلال پرتقال یا نارنج 5 تا 6 بار جوشوندم و آبش رو خالی کردم تا تلخی اش گرفته بشه، هر دفعه آب سرد می ریختم و میزاشتم بجوشه و بعد توی آبکش ریختم و دوباره باز هم همین منوال . آخر هم گذاشتم که کاملا بجوشه و بپزه وقتی که آبش کشیده شد کمی روغن و شکر ریختم و کمی تفت دادم . خلال بادام و پسته رو هم هر کدوم رو نیم ساعت با آب (یا گلاب) خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم تا آبش بره و در روغن (یا کره ) یه کوچولو تفت دادم . زرشک (و کشمش من توی خونه موجود نداشتم اونه این بار نریختم ) رو هم شستم و با روغن یه کوچولو تفت دادم . برای زرشک یه عده شکر می ریزن که من دوست ندارم و نمی ریزم. برنج هم من کته درست کردم و مقداری رو زعفرانی کردم بعد پخت . و روی برنج هر طور که دوست دارین بریزین و تزیین کنین 🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۳ تا ۴ نفر سینه مرغ ۱ عدد ران مرغ ۱ عدد پیاز تقریبا بزرگ ۱ عدد سیب زمینی کوچک ۱ عدد (خام هستش ) نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به میزان لازم تکه های مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و گوشت مرغ رو دوبار چرخ کردم . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو کمی گرفتم . یه فلفل و زردچوبه و زعفران رو با هم مخلوط و سیب زمینی کوچیک هم رنده کردم ( سیب زمینی به خاطر اینکه خشک نشه کباب استقاده میشه ) (دوستان نگران نشین مزه و نه طعم سیب زمینی اصلا حس نمیشه یه دونه کوچولو هیچ کاری نمی کنه نمیزاره کبابتون سفت و خشک بشه .😊) گوشت مرغ و پیاز و سیب زمینی و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و ورز دادم . کمی در یخچال قرار دادم . داخل تابه ای مقداری روغن ریختم . تابه دو طرفه رژیمی که باشه عالی . بعد مواد رو کفش پهن کردم . من در تابه رو هم چند دقیقه گذاشتم و بعد دوباره باز کردم . برش دادم و سرخ کردم . گوجه ها هم روی سیخ فلزی روی گاز کباب شدن .😁 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار برای چهار یا پنج نفره مرغ چهار یا پنج تکه بادمجون متوسط پنج عدد گوجه فرنگی دو عدد غوره نصف پیاله الانه که فصلش نیست فریزیری استفاده کردم پیاز یک عدد رب یک قاشق پوره گوجه فرنگی پنج عدد (گوجه فرنگی رو رنده کردم و از صافی رد کردم تا تخم گوجه فرنگی گرفته بشه ) روغن ونمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ،زردچوبه زعفران دم کرده به میزان لازم یکی دو عدد هویج ،سه حبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ،یک تکه کوچک زنجبیل تازه برای پخت مرغ مثل بقیه دستورات مرغ را با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد اما جوش نزنه فقط کفش بیاد بالا کافیه آبشو دور بریزید دوباره بشورید. تکه های مرغ را با یکی دو عدد هویج ،یکی دوحبه سیر،یک عدد پیاز چهار قاچ ، ویک تکه کوچک زنجبیل تازه ،نمک وزردچوبه بزارید بپزه توجه کنید بپزه اما وااا نره ، تو ماهی تابه نچسب چند قاشق روغن بریزید تکه های مرغ پخته شده رو باهاش سرخ کنید زعفران بزنید. مرغ که سرخ شد از ماهی تابه خارج کرده. تو همون ماهی تابه پیاز را رنده ویا ریز خرد کنید وتفت بدید پیازها که طلای شدن رب اضافه وباهاش تفت بدید فلفل قرمز وسیاه بزنید پوره گوجه فرنگی هم اضافه،درشو بزارید تا گوجه فرنگی سرخ بشه وبه روغن بیفته سپس آب مرغ را از صافی رد کرده همراه نمک بهش اضافه میکنیم و میزاریم بجوش بیاد تو این فاصله سس بادمجون ها را که نمک پاشیده بودیم‌ روش آب سرد میکشیم روش و دوطرفشو سرخ میکنیم سس که جوش اومد تکه های مرغ سرخ شده همراه چند قاچ گوجه فرنگی اضافه ومیزاریم حدود ده دقیقه باهم بپزن سپس بادمجون سرخ شده به همراه غوره اضافه،دوباره درشو میزاریم تا سس غلیظ و خورش جا بیفته 😍نوش جااان زنجبیل نداشتید نزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهترین‌گزینه برای عصرونه اس مواد مورد نیاز👇🏻 مواد لازم: 160 گرم کره (در دمای اتاق) 1 فنجان کوچک پودر قند 5 قاشق غذاخوری ملاس توت 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری دارچین 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل کمی نمک آرد (حدود 4 فنجان) تهیه: کره و سایر مواد تشکیل دهنده آن برای چند ساعت در دمای اتاق کاملاً مخلوط می شوند. تیکه از اون برمیداری و فرم میدیم با دالبری و .... کوکی ها روی سینی فر با کاغذ روغنی قرار داده شده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و به مدت 15 دقیقه پخته می شوند. از آنجا که ممکن است زمان پخت و پز بسته به فر متفاوت باشد ، بهتر است بعد از 10 دقیقه آن را بررسی کنید. بعد از خنک شدن کاملاً داخل یک ظرف قرار دهید. کوکی ها ، که برای اولین بار از فر خارج می شوند ، کمی نرم می شوند ، هنگام خنک شدن سفت می شوند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ دو عدد درشت شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد سفید 2/3 لیوان آرد سمولینا یک لیوان(از لوازم قنادی تهیه کنید،من آرد سمولینای ترکی پیدا نکردم،ایرانی شو گرفتم) بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری مواد کرم: شیر یک لیوان شکر 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری ابتدا کرم را آماده کنید،همه مواد را به جز وانیل مخلوط کنید و روی حرارت کم بزاریدو مدام هم بزنید تا غلیظ بشه(مدام هم بزنید وگرنه گلوله میشه)وقتی به غلظت رسید وانیل اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید،داخل ظرف دیگری بریزید و روش سلفون بکشید یا بشقاب بزارید تا رویه نبنده و بزارید داخل یخچال تا کمی خنک شود. حالا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور تند همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه،همزن را روی دور کند بزارید،بعد شیررا اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید(زیاد هم نزنید)حالا آرد و بیکینگ پودر که الک کردید را اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه(این قسمت حواستون باشه زیادی هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابه)دیگه همزن را کنار بزارید. در آخر آرد سمولینا را کم کم اضافه کنید و با لیسک و آرام و دورانی مخلوط کنید،داخل قالب پای کپسول(کاغذ مخصوص پای)بزارید و 2/3 از قالب را مواد کیک بریزید و کرم را هم داخل قیف یکبار مصرف بریزید و سر قیف را با قیچی برش بدید و آرام روی مواد کیک بریزید(من یک خط صاف و بعد ضربه در زدم) و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 30 دقیقه بزارید،و بعد از پخت عسل یا شربت بار رقیق شده رومال کنید(من شربت بار داشتم روی حرارت کتری گذاشتم رقیق شد و با فرچه رومال کردم) من داخل توستر با دمای 180،طبقه وسط،اول حرارت بالا و پایین روشن کردم،وقتی کمی پف کرد،حرارت پایین را فقط روشن کردم،وقتی پخت حرارت بالا را روشن کردم تا طلایی شد،برای من 20 دقیقه ای پخت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍 _مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است ) _پیاز یک عدد _پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم _پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر _تخم مرغ دو عدد _پودر سوخاری ۱۵۰ گرم _نمک و فلفل به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩 ۳۰۰ گرم آرد (دو لیوان) ۱ ق غ خ عسل ۱ ق غ خ بکینگ پودر ۱ ق غ خ خمیر مایه ۱۵۰ میلی لیتر آب ولرم (سه چهارم لیوان) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به یکشنبه 7 دی ماه ☕ خوش آمدی 🌸 یک روز بی نظیر👌 یکشنبه ای دلنشین💕 یک لبخندازته دل😊 یک شادی بی دلیل یک خدای همیشه همراه با هزار آرزوی زیباااا🌸🍃 تقدیم لحظه هاتون
مافین پیتزا خوب بریم سراغ موادی که لازم داریم : آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان ماست شیرین یک لیوان روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دو عدد کالباس مرغ نصف پیمانه (از مرغ پخته شده هم میتونید استفاده کنید) فلفل دلمه ای خرد شده مقداری قارچ پخته شده نصف لیوان پنیر پیتزا مقداری فلفل سیاه و نمک و آویشن مقداری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری خوب در ابتدا فر یا توستر رو گرم کنید. آرد رو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ ها رو با مفتول سیمی میزنیم تا از لختگی در بیاد. ماست وروغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد سفید رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی مخلوط میکنیم. فلفل سیاه و نمک و آویشن و بکینگ پودر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. کالباس مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و مخلوط کنید. قارچ ها رو که پخته شده و سرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. تا خوب مواد با هم مخلوط بشن. حالا داخل کپسول ها رو از مواد مافین پر میکنیم و میذاریم داخل فر 180درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. (اگر توستر دارید دما رو روی 170بذارید)وقتی مافین ها پخته شدن از فر در میاریم وروی مافین ها پنیر پیتزا میریزیم و کمی گوجه خرد شده هم میچینیم و دوباره میذاریم داخل فر یا توستر والمنت بالا رو روشن میکنیم به مدت ده دقیقه تا پنیر ها طلایی بشن. 😋 پ. ن. اگر کپسول نداشتید مهم نیست میتونید داخل قالبتون رو چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ولرم 150 میلی (حدودا دو سوم لیوان) آرد (سفید قنادی یا آرد نان فانتزی) 280 گرم (دو لیوان) شکر یا پودر شکر 40 گرم (3 ق غ) کره 30 گرم پودر خمیر مایه 10 گرم (2 ق چ ) نمک 1/4 ق چ بیکینگ پودر 1/4 ق چ یه ق چ از شکر رو داخل شیر ولرم ریختم کمی مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و در طرف رو ده دقیقه گذاشتم تا به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه آرد (تمامی ارد رو نریختم یک و نیم لیوان استفاده کردم) و بیکینگ پودر و نمک رو الک کردم . شکر رو اضافه کردم ، کره رو هم ذوب کردم و ریختم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو بعد خمیر رو با دستم خوب ورز دادم صدبار روی صفحه کوبیدم . همه ارد رو به یک باره نریزین . اون وقت خمیرتون زیادی ارد استفاده بشه سفت میشه . من اگه می دیدم که خمیر به دست می چسبه باز اضافه می کردم . خمیر رو در ظرفی که کمی چرب کردم گذاشتم روش رو با پارچه تمیز پوشوندم و 2 ساعت استراحت توی محیط قرار دادم . بعد از استراحت خمیر رو خیلی کم ورز دادم . روی صفحه کار، به 2 قسمت تقسیم کردم . هر قسمت رو به 16 قسمت دیگه تقسیم کردم . در کل 32 تکه کوچیک کردم . توی یه ظرفی به قطر 23 سانت من از قالب کمربندی استفاده کردم و کفش کاغذ روغنی انداختم . از تکه های خمیر گوله ای کردم و کف دستم پهن کردم و شکلات صبحانه قرار دادم و بعد خمیر رو بستم . (شما از هر نوع مارمالاد و مربا و پنیر و گردو و سبزی و دارچین و خرما و ... برای داخلش می تونین استفاده کنین .) گوله ها رو داخل ظرف چیدم و برای رومال از مقداری شیر استفاده کردم و کمی کنجد پاشیدم . مجددا روش رو با پارچه تمیز پوشوندم 20 دقیقه استراحت داشته باشه . بعد استراحت در فر از پیش گرم شده 190 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر برای اینکه نون ها لطافت داشته باشن قرار دادم . کمی عسل رو با آب رقیق و روی نون مالیدم . در دستور گفته شده بود که نون که داغ هست شربت سرد روش بریزین ‌. شربت هم یک لیوان آب + یک لیوان شکر روی حرارت بزارین 10 دقیقه بجوشه و بعد 2 ق غ گلاب و 1/2 ق چ آب لیمو اصافه کنید و بزارید 5 دقیقه هم بجوشه و بعد از حرارت بردارین بزارین خنک بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛