eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
چیز برگر لقمه ای🍔🍔😋 مواد لازم: گوشت چرخ کرده..... چهارصد و پنجاه گرم پیاز (خرد شده)..... یک عدد سویا سس..... یک قاشق سوپ خوری پودر سیر..... یک قاشق سوپ خوری پنیر چدار (رنده شده)..... یک پیمانه نمک..... یک قاشق چای خوری روغن..... به مقدار لازم _مواد لازم خمیر: شیر..... یک دوم پیمانه آرد..... یک دوم پیمانه بیکینگ پودر..... یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک..... یک دوم قاشق چای خوری کره (ذوب شده)..... یک قاشق سوپ خوری تخم مرغ..... دو عدد طرز تهیه: برای تهیه خمیر، آرد، بیکینگ پودر، نمک، کره ذوب شده، شیر و تخم مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. خمیر به دست آمده را کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن به خوبی تفت دهید تا گوشت پخته و برشته شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد خنک شود. سپس سویا سس، پودر سیر، نمک و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید. مقداری از خمیر را در حفرههای قالب کاپ کیک بریزید و سپس مقداری مخلوط گوشت اضافه کنید و روی آن دوباره خمیر بریزید. قالب را حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مینی چیزبرگرها برشته شوند. سپس آنها را از قالب جدا کرده و به همراه سس کچاپ، سس خردل، گوجه فرنگی و خیار شور سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی هرمی مواد لازم برای کرم 1پاکت خامه صبحانه(200ml) 2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است) نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید 200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) یک بسته بیسکوییت پتی بور طرز تهیه برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه 5 دقیقه بزنید. در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید. موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید. مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی شکلات تکه ای مواد لازم شکلات تخته ای 90 تا 100 گرم(شکلات خاصی لازم نیست هر شکلاتی که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید) آرد قنادی 140 گرم بکینگ پودر 1/2 ق چ نشاسته ذرت 1 ق چ نمک نوک ق چ کره 85 گرم شکر سفید 50 گرم شکر قهوه ای 70 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه شکلات رو به تکه های کوچک خرد کنید. آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید. کره نرم و همدمای محیط، شکر سفید و شکر قهوه ای رو با دور تند هم بزنید تا سبک و حجیم بشه‌. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با دور تند دو دقیقه هم بزنید. مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط کنید، بیش از حد هم نزنید همینکه خمیر یکدست بشه کافیه. شکلات خرد شده رو هم اضافه کرده و به آرومی مخلوط کنید. روی ظرف رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال قرار بدید. کف سینی کاغذ روغنی پهن کنید و به اندازه یک اسکوپ از مواد بردارید با فاصله از هم داخل سینی بچینید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه حدودا 15 دقیقه بزارید بپزه، بعد از 12 دقیقه با خلال دندون چک کنید اگه تمیز دراومد یعنی کوکی ها پختن. بعد از اینکه از فر درآوردید بلافاصله روش شکلات تکه ای قرار بدید. بجای شکر قهوه ای میتونید از شکر سفید استفاده کنید ولی با شکر قهو ه ای رنگ و طعم کوکی خیلی خیلی بهتره. اگه از شکر سفید استفاده کردید برای خوشرنگتر شدن کوکی کمی پودر کاکائو بهش اضافه کنید(با آرد و ... الک کنید) به دلخواه میتونید شکلات کمتری بریزید. با این مقدار مواد حدود 10 تا کوکی خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد -530 +/- گرم تخم مرغ -2 عدد شیر -200 میلی لیتر روغن -90 گرم مخمر -11 گرم شکر -80 گرم نمک -0.5 قاشق چایخوری برای پر کردن ، شما می توانید از هر چیزی،برای پر کردن استفاده کنید ، من شکلات صبحانه ریختم. مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برای رومال و در آخر سیاه دانه و کنجد آماده سازی🔻 شیر شکر نمک و مخمر رو مخلوط کنید 10 دقیقه استراحت بدین تا مخمر عمل بیاد تخم مرغ روغن و آدر الک شده رو بریزید خوب ورز بدین تا خمیرتون صاف و یکدست شه 1ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر شه. بیرون اورده برش بدین طبق فیلم پهن کرده شکلات صبحانه بزنید و شکل بدین 20-30 دقیقه دیگر استراحت بدین سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید در صورت تمایل با کنجد یا سیاه دانه بریزید حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه کوفته ی ترکی،که توی ترکیه بهش میگن ( کوفته ی مامان)😍😍 . . مواد لازم : 500گرم گوشت چرخ کرده کم چربی 1 پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع 1 قاشق غذاخوری نان خشک شده یا 1 فنجان چای پودر سوخاری 1 تخم مرغ 2 حبه سیر رنده شده 2_3قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن _ طرز تهیه: . در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت 2 ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه بگم که این دسر بخاطر شیرینی خود لبو شکرش کمتر باشه بهتره. و طعم خیلی خاصی داره . بنظرم همه پسند نباشه .اما خوب اگر لبو دوست داشته باشین میتونین اینم دوست داشته باشین😍😍چون دقیقا طعم لبو داره دیگه😁 مواد لازم🔻 👈لبو 4 تا 5عدد کوچک 👈خامه صبحانه یا خامه قنادی 2ق غ ( بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه و همینطور کلا قابل حذف هست)ولی به نظر من نباشه بهتره 🙄 👈شیر سرد نصف لیوان ( میشه جایگزینش آب هم استفاده کرد) 👈شکر 3 تا 4 ق غ ( این هم بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه) 👈پودر ژلاتین 2 تا 2ونیم ق غ 👈وانیل نوک ق چ 👈آب لبو یک سوم لیوان طرز تهیه🔻 اول از همه باید لبوها پخته بشه خوب بشورینشون پوست و سر و تهش رو نگیرین که این کار به خوش رنگ موندنش کمک میکنه. و آب بریزین و بذارین بپزه. بعد از پخت و خنک شدن پوستشو بگیرین و خرد کنین. پودرژلاتین رو روی شیرسرد بریزین و بعد به روش بنماری روی حرارت گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه. خوب حالا توی مخلوط کن، لبوها، شکر، خامه، وانیل، ژلاتین حل شده و آب لبو ( آبی که از پخت لبوها توی ظرف مونده) میریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم. توی هرقالبی میشه این دسر رو ریخت چون خامه داره میتونین چرب هم نکنین اما برای احتیاط خواستین خیلی کم با روغن چرب کنین . توی قالب بریزین و حدود 5 تا 6 ساعت توی یخچال بمونه تا خوب ببنده. بعد هم خیلی راحت دورشو با کارد جدا کنین و از قالب بیرون میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سیب زمینی مواد لازم: اندازه لیوان 200 میلی لیتر مواد خمیر👇 1 لیوان آب گرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 سفیده تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 قاشق چایخوری نمک 5.5 تا 6 لیوان آرد مواد میانی👇 5 سیب زمینی متوسط 2 پیاز 5_6 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: مانند فیلم،ابتدا در یک کاسه آب،خمیر مایه،شکر و 3 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کرده ،روی ظرف را بپوشانید برای مدت 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاید، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کرده ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید، روی خمیر را بپوشانید و برای حدود 40 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید،در این فاصله، در یک ماهیتابه پیاز را با روغن تفت دهید بعد رب گوجه فرنگی و ادویه بزنید و در آخر سیب زمینی آبپز شده را اضافه کرده،پوره کنید و کنار بگذارید، روی سطح کار آرد بپاشید خمیر استراحت شده را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود،سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه پهن کنید و به 10 قسمت مثلثی تقسیم کنید،مواد میانی را لبه خمیر گذاشته و نوک مثلث را با کاتر دو برش بزنید و خمیر را رول کرده و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید با فاصله بچینید و با زرده تخم مرغ رومال کنید،سپس روی پیراشکی ها را با پارچه نخی بپوشانید و برای حدود 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی پیراشکی ها طلایی و برشته شود،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 😋😋😋😋😋😋😋 بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه خيلييي خوشمزس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستای گلم یه کیک محشر و فوق العاده با طعم و بوی بسیار عالی و بافت نرم و اسفنجی براتون دارم . این کیک فوق العاده خوشمزه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان آرد سفید قنادی 1.5 لیوان (یک و نیم لیوان) روغن مایع نصف لیوان آب نارنگی نصف لیوان (حدود 2 تا 3 عدد نارنگی) (برای من نارنگی هام کوچیک بود 3 عدد استفاده کردم) بیکینگ پودر 1 ق م رنده پوست نارنگی 1ق چ (قسمت سفیدش رو رنده نکنین) وانیل نوک قاشق همه مواد رو نیم ساعت قبل بیرون قرار بدین که به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست نارنگی (قسمت سفیدش رو رنده نکنین که تلخ میشه) با همزن به مدت 5 دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن مایع رو هم اضافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم . آب دو تا نارنگی رو گرفتم ، نصف لیوان آب نارنگی شد ، داخل مواد ریختم و با همزن خیلی کم زدم . ارد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط کردم و الک کردم و داخلش ریختم و دیگه از همزن استفاده نکردم با یه لیسک یا قاشق هم زدم . قالب رو با روغن جدا کننده چرب کردم (روغن جدا کننده چیست 50 گرم کره یا روغن جامد + 50 گرم روغن مایع + 50 گرم آرد سفید رو با هم مخلوط با همزن 5 دقیقه زده ، این روعن رو در طرف درب بسته در یخچال نگه داری کنین هر وقت خواستین کمی بیرون بیارین و قالب رو باهاش چرب کنین ) مواد رو داخل قالب ریختم و داخل فر 170 درجه از پیش گرم شده به مدت 45 دقیقه قرار دادم . بعد از اینکه کیک پخت ، بیرون اوردین ، ده دقیقه بمونه و بعد برش گردونین . بعد من روش کمی پودر قند الک کردم . قطر قالب بین 20 تا 23 خوبه . خواستین می تونین سس نارنگی هم درست کنین و روش بریزین من این بار درست نکردم ولی دستورش رو دوباره اینجا باز براتون میزارم . سس نارنگی: نصف لیوان آب نارنگی و 1 ق غ نشاسته ذرت و 1 ق غ عسل رو با هم مخلوط روی حرارت ملایم قرار بدین تا کمی غلیظ بشه ، بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد روی کیک بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگو پفکی سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس. مواد لازم میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم ماءالشعیر تلخ 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 لیوان نمک مقدار لازم خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید. میگو پفکی😋 در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای همبرگر از گوشت چرخکرده گوساله استفاده کنید...استفاده از گوشت گوسفند یا مخلوط گوساله و گوسفند باعث میشه طعم برگر شبیه کباب بشه گوشت گوساله به ازای هر هشتصد گرم گوشت خالص باید با دویست گرم چربی گوشت چرخ بشه...من معمولا از قسمت مغزران گوساله استفاده میکنم... ولی میتونید از ترکیب ششصد گرم راسته یا مغزران گوساله به همراه چهارصد گرم قلوه گاه گوساله هم استفاده کنید. به گوشت برگر نباید زیاد پیاز بزنید استفاده زیاد از پیاز باعث میشه برگر بیشتر طعم کباب به خودش بگیره برای هر یک کیلو گوشت یک عدد پیاز کوچک رنده و ابگرفته شده کافیه برای هر یک کیلو گوشت بین دو تا سه حبه سیر ریز رنده شده یا له شده اضافه کنید...طعم سیر به هیچ عنوان در گوشت مشخص نیست ولی در نهایت برگرتون رو خیییلی زیاد خوش طعم میکنه برای این میزان دو قاشق سر صاف آرد سوخاری ساده (پودر نان خشک) بدون ادویه استفاده میکنیم اضافه کردن سس خردل خالص(من از مارک آمریکن گاردِن استفاده میکنم) و سس باربیکیو مارک HP،طعم بینظیری به برگر میده دقت کنید از سس های خردل ایرانی که معمولا با مایونز مخلوط هستن استفاده نکنید به جای سس باربیکیو میتونید کچاپ استفاده کنید استفاده از خردل و سس باربیکیو سلیقه ای و قابل حذفه ولی توصیه میکنم حتما استفاده کنید مرحله خیلی مهم قسمت مخلوط کردن گوشت با بقیه مواد هست به هیییییچ وجه زیاد ورز ندید نباید دونه های چربی داخل گوشت با حرارت دستتون آب بشه و بافت گوشت نباید له بشه وگرنه برگر مثل کباب کوبیده میشه...پس دقت کنید فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو ورز میدید اندازه برگر به سایز نان و سلیقه شما بستگی داره از 100 تا 150 گرم میتونه تغییر کنه از هر قالب با سایز دلخواه یا دستگاه برگر زن میتونید استفاده کنید بعد از اینکه برگرها رو قالب زدید حداقل 2 ساعت در یخچال بذارید یا اگه عجله دارید میتونید 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار بدید(در این مرحله میتونید برگرها رو فریز کنید و در مواقع لازم اونها رو سرخ کنید) سپس برگر ها رو از یخچال دربیارید و بلافاصله سرخ یا گریل کنید اگر گریل میکنید کافیه تابه گریل رو کمی چرب کنید و بعد از اینکه کاملا داغ شد برگرها رو سرخ کنید دقت کنید بیشتر از دو تا برگر همزمان سرخ نکنید چون تابه سرد میشه و گوشت برگر آب میندازه و برگرتون خشک در میاد. مخلفات ساندویچ به سلیقه شماست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛