eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی شکلات تکه ای مواد لازم شکلات تخته ای 90 تا 100 گرم(شکلات خاصی لازم نیست هر شکلاتی که در دسترس دارید میتونید استفاده کنید) آرد قنادی 140 گرم بکینگ پودر 1/2 ق چ نشاسته ذرت 1 ق چ نمک نوک ق چ کره 85 گرم شکر سفید 50 گرم شکر قهوه ای 70 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 ق چ طرز تهیه شکلات رو به تکه های کوچک خرد کنید. آرد، بکینگ پودر، نشاسته ذرت و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید. کره نرم و همدمای محیط، شکر سفید و شکر قهوه ای رو با دور تند هم بزنید تا سبک و حجیم بشه‌. تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با دور تند دو دقیقه هم بزنید. مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مواد را مخلوط کنید، بیش از حد هم نزنید همینکه خمیر یکدست بشه کافیه. شکلات خرد شده رو هم اضافه کرده و به آرومی مخلوط کنید. روی ظرف رو بپوشونید و دو ساعت داخل یخچال قرار بدید. کف سینی کاغذ روغنی پهن کنید و به اندازه یک اسکوپ از مواد بردارید با فاصله از هم داخل سینی بچینید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه حدودا 15 دقیقه بزارید بپزه، بعد از 12 دقیقه با خلال دندون چک کنید اگه تمیز دراومد یعنی کوکی ها پختن. بعد از اینکه از فر درآوردید بلافاصله روش شکلات تکه ای قرار بدید. بجای شکر قهوه ای میتونید از شکر سفید استفاده کنید ولی با شکر قهو ه ای رنگ و طعم کوکی خیلی خیلی بهتره. اگه از شکر سفید استفاده کردید برای خوشرنگتر شدن کوکی کمی پودر کاکائو بهش اضافه کنید(با آرد و ... الک کنید) به دلخواه میتونید شکلات کمتری بریزید. با این مقدار مواد حدود 10 تا کوکی خواهید داشت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 آرد -530 +/- گرم تخم مرغ -2 عدد شیر -200 میلی لیتر روغن -90 گرم مخمر -11 گرم شکر -80 گرم نمک -0.5 قاشق چایخوری برای پر کردن ، شما می توانید از هر چیزی،برای پر کردن استفاده کنید ، من شکلات صبحانه ریختم. مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برای رومال و در آخر سیاه دانه و کنجد آماده سازی🔻 شیر شکر نمک و مخمر رو مخلوط کنید 10 دقیقه استراحت بدین تا مخمر عمل بیاد تخم مرغ روغن و آدر الک شده رو بریزید خوب ورز بدین تا خمیرتون صاف و یکدست شه 1ساعت در جای گرم استراحت بدین تا حجم خمیر دوبرابر شه. بیرون اورده برش بدین طبق فیلم پهن کرده شکلات صبحانه بزنید و شکل بدین 20-30 دقیقه دیگر استراحت بدین سپس با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید در صورت تمایل با کنجد یا سیاه دانه بریزید حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه کوفته ی ترکی،که توی ترکیه بهش میگن ( کوفته ی مامان)😍😍 . . مواد لازم : 500گرم گوشت چرخ کرده کم چربی 1 پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع 1 قاشق غذاخوری نان خشک شده یا 1 فنجان چای پودر سوخاری 1 تخم مرغ 2 حبه سیر رنده شده 2_3قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن _ طرز تهیه: . در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت 2 ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه بگم که این دسر بخاطر شیرینی خود لبو شکرش کمتر باشه بهتره. و طعم خیلی خاصی داره . بنظرم همه پسند نباشه .اما خوب اگر لبو دوست داشته باشین میتونین اینم دوست داشته باشین😍😍چون دقیقا طعم لبو داره دیگه😁 مواد لازم🔻 👈لبو 4 تا 5عدد کوچک 👈خامه صبحانه یا خامه قنادی 2ق غ ( بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه و همینطور کلا قابل حذف هست)ولی به نظر من نباشه بهتره 🙄 👈شیر سرد نصف لیوان ( میشه جایگزینش آب هم استفاده کرد) 👈شکر 3 تا 4 ق غ ( این هم بسته به ذائقه میتونه کم و زیاد بشه) 👈پودر ژلاتین 2 تا 2ونیم ق غ 👈وانیل نوک ق چ 👈آب لبو یک سوم لیوان طرز تهیه🔻 اول از همه باید لبوها پخته بشه خوب بشورینشون پوست و سر و تهش رو نگیرین که این کار به خوش رنگ موندنش کمک میکنه. و آب بریزین و بذارین بپزه. بعد از پخت و خنک شدن پوستشو بگیرین و خرد کنین. پودرژلاتین رو روی شیرسرد بریزین و بعد به روش بنماری روی حرارت گذاشتم تا ذراتش خوب حل بشه. خوب حالا توی مخلوط کن، لبوها، شکر، خامه، وانیل، ژلاتین حل شده و آب لبو ( آبی که از پخت لبوها توی ظرف مونده) میریزیم و خوب مخلوطشون میکنیم. توی هرقالبی میشه این دسر رو ریخت چون خامه داره میتونین چرب هم نکنین اما برای احتیاط خواستین خیلی کم با روغن چرب کنین . توی قالب بریزین و حدود 5 تا 6 ساعت توی یخچال بمونه تا خوب ببنده. بعد هم خیلی راحت دورشو با کارد جدا کنین و از قالب بیرون میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سیب زمینی مواد لازم: اندازه لیوان 200 میلی لیتر مواد خمیر👇 1 لیوان آب گرم 1قاشق غذاخوری خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 سفیده تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 قاشق چایخوری نمک 5.5 تا 6 لیوان آرد مواد میانی👇 5 سیب زمینی متوسط 2 پیاز 5_6 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: مانند فیلم،ابتدا در یک کاسه آب،خمیر مایه،شکر و 3 قاشق غذاخوری آرد را با هم مخلوط کرده ،روی ظرف را بپوشانید برای مدت 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاید، سپس تمام مواد دیگر را اضافه کرده ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست آورید، روی خمیر را بپوشانید و برای حدود 40 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید،در این فاصله، در یک ماهیتابه پیاز را با روغن تفت دهید بعد رب گوجه فرنگی و ادویه بزنید و در آخر سیب زمینی آبپز شده را اضافه کرده،پوره کنید و کنار بگذارید، روی سطح کار آرد بپاشید خمیر استراحت شده را کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود،سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه پهن کنید و به 10 قسمت مثلثی تقسیم کنید،مواد میانی را لبه خمیر گذاشته و نوک مثلث را با کاتر دو برش بزنید و خمیر را رول کرده و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید با فاصله بچینید و با زرده تخم مرغ رومال کنید،سپس روی پیراشکی ها را با پارچه نخی بپوشانید و برای حدود 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی پیراشکی ها طلایی و برشته شود،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛