#بورک_اسفناج
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن
پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید
نصف بسته یوفکا
اسنفاج پاک کرده وشسته حدود300 گرم
گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر
پیاز داغ سه قاشق سر پر
پنیر خامه ای سه قاشق پر
سیر سه حبه
زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن دو قاشق
اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد
آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه
از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه
بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره
مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده کمی
کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر)
عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر
اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای
نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گوشت
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ5 عدد
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن ،پاپریکا ( از هر کدام یک قاشق چای خوری )
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
مواد داخل کیک
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
رب 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز از هر کدام 1 قاشق چای خوری
مواد سس بشامل
کره 1 قاشق غذا خوری
ارد 1/4 پیمانه
شیر 2 پیمانه
پنیر پیتزا 100 گرم
.
.
مواد گوشتی رو به همراه سس بشامل اماده کنید ،سیب زمینی رو بعد از طعم دار کردن تو دمای 180 درجه 15 دقیقه بزارید ،بعد مثل فیلم بچینید ،پنیر که ریختین ،20 دقیقه از پایین حرارت بدین 180 درجه ،10 دقیقه از بالا 160 ،تمام
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😋
مواد لازم🔻
🥠سینه مرغ ریز خرد شده یا چرخ شده ۳۰۰ گرم
🍥ماست ۳ ق غ
🥡آرد ۳ ق غ
🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🌿شوید خرد شده به مقدار لازم
🧂نمک ۱ ق چ
🥄پودر آویشن، فلفل چیلی یا قرمز ، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ
🔸ادویه ها به دلخواه شماست.
🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری از مواد رو با قاشق توی تابه بریزین و روی حرارت کم اجازه بدین بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسمای_مرغ_بادمجان
طرز تهیه
مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه
سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلو_با_گوشت
سبزی پلو از اون پلوهایی که من خیلی دوسش دارم چه با ماهی ، چه تن ماهی ، چه گوشت و یا مرغ
اما خود سبزی پلو چند روش پخت داره . یه عده سبزی رو تفت میدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده تفت نمیدن و لا به لای پلو می ریزن و یه عده مثل بنده درست می کنن .
برای 3 تا 4 نفر
سبزی پلویی نوبر سبز یک بسته حدودا 400 گرم
گوشت 400 گرم
برنج 3 تا 4 پیمانه
ادویه پلویی به میزان لازم (عطاری ها و سوپری ها آماده من می گیرم )
نمک و زردچوبه و زعفران و چوب دارچین به میزان لازم
سیر در صورت دلخواه یه حبه
پیاز 1 عدد
برنج رو از قبل خوب شستم و بعد با نمک خیس کردم .
برنج رو در قابلمه آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه تا برای آبکشکردن آماده بشه . من از سبزی آماده سبزی پلویی نوبر سبز استفاده کردم یک بسته رو باز کردم همون طور منجمد باید استفاده بشه در اواخر آبکش کردن کمی سبزی داخل آب و برنج می ریزم این کار باعث میشه که رنگ سبری در سبزی پلو بهتر بشه ، یه نقدار جزیی زردچوبه ریختم خودم خیلی علاقه به زردچوبه توی این پلو ندارم ابن بار ریختم گفتم امتحان کنیم ببینیم 😁😉 و بعد آبکش کردم .
در قابلمه هر نوع ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین . برنج رو ریختم و لا به لاش سبزی و کمی ادویه پلویی ریختم یه حبه سیر هم اگه دوست داشتین از وسط به دونیم کنین لای پلو بزارین عطر و طعم خوبی بهش میده . و بعد دم کنی قرار دادم و گذاشتم دم بکشه .
برای گوشت هم من اگه وقت داشته باشم گوشت رو با پیاز خرد شده میزارم چند ساعتی بمونه و مزه داره بشه و اگر وقت نداشته باشم دیگه هیچ 😉 یه پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و بعد گوشت رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و کمی زردچوبه ریختم و مقداری اب و یک عدد چوب دارچین و گذاشتم 4 تا 5 ساعت روی گاز تا خوب بپزه . باز هم عجله دارین زودپز چاره کاره 👌 .
اواخر پخت هم کمی نمک و زعفران ریختم و گاهی اوقات من رب گوجه هم تفت میدم و توش می ریزم و همچنین هویج و فلفل دلمه هم برای پخت گوشت عالیه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_شکلاتی_سه_رنگ
رنگ اول(شکلاتی تیره)
2 لیوان آب
2 بسته پودر هات چاکلت(میتونید از دو قاشق پودر کاکائو استفاده کنید)
شکر به میزان لازم(چون من از پودر هات چاکلت استفاده کردم که خودش شکر داره فقط 1 قاشق شکر اضافه کردم بنابراین بچشید و بنا به سلیقه خودتون شکر اضافه کنید)
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
شکلات 50 گرم
رنگ دوم(شکلاتی روشن)
2لیوان شیر
2 بسته پودر هات چاکلت یا دو قاشق پودر کاکائو
(دقت کنید میزان کاکائو به تیرگی و روشن پودن پودر کاکائو بستگی داره اگه کاکائو تیره بود ممکنه یک قاشق کافی باشه)
شکر به میزان لازم
پودر ژلاتین 1 و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سوم(ژله شیر)
2 لیوان شیر
2 قاشق خامه صبحانه
1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
شکر به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
برای هر سه رنگهر بار مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا حل شده و مواد یکدست بشه
مراقب باشید که شیر نجوشه وگرنه ژلاتین داخل شیر میبره...حرارت کاملا ملایم باشه
کف قالب رو با روغن کمی چرب کرده و مواد را لایه لایه بنا به سلیقه خودتون در قالب بذارید
دقت کنید برای ریختن لایه بعدی حتما باید لایه اولیه نیم بند بشه...اگه کاملا سفت بشه ،لایه بعدی بعد از بسته شدن ازش جدا میشه و لایه ها به هم نمیچسبند.
در انتها بعد از پر شدن قالب بهتره 6 تا 8 ساعت #دسر رو در یخچال بذارید تا کاملا ببنده
بعد به راحتی دور تا دور دسر را از قالب جدا و در ظرف سرو برگردانید.
جنس قالب من پلاستیکی هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛