قلقلی پاشا
عزیزان اندازه های که میگم برای پنج الی شش نفره خودتون زیاد وکمش کنید.
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز درشت رنده شده و آب گرفته شده یکعدد
آرد نخود چی ویا آرد گندم یک قاشق پر
نمک وفلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
همه مواد رو مخلوط وخوب خوب ورز بدید تا موقع سرخ گردن قلقلی ها ترک نخوره
مواد رو که مخلوط کردید به اندازه یک گردوی کوچک بردارید وقلقلی ها رو آماده کنید وبزارید یخچال حدود نیم ساعت(گاه گاهی کف دستتونو خیس کنید تا روی قلقلی ها صاف ویکدست باشه)
مواد داخل سس
پیاز یکعدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق سر پر
رب انار سه الی چهار قاشق پر
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه به میزان لازم زیاد ادویه نزنید چون داخل قلقلی ها هم از ادویه استفاده کردیم
روغن رو داغ کرده قلقلی ها رو سرخ میکنیم وقتی که قلقلی ها سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده پیاز خرد شده اضافه کرده تفت که خورد ادویه ها و رب گوجه فرنگی اضافه کرده همه رو تفت میدهیم .رب انار و قلقلی سرخ شده هم اضافه تفت کوچولو میدیم یک کاسه آب گرم میریزیم نمک میزنیم درشو میزاریم با شعله کم بپزه وجا بیفته، نزارید آبش کاملا کشیده بشه سسش کمی غلیظ بشه کافیه .این خورش حتما سس داشته باشه.
اگر رب انارتون ترش مزه هست پنج دقیقه آخر یک قاشق شکر بزنید. اگر خورش ترش هم دوست دارید نریزید .در کنار این خورش کمی سیب زمینی سرخ کنید.نووووش جان🌹
به این خورش اگر رب گوجه نزنید.فقط رب انار بزنید نعنای خشک بزنید میشه خورش داود پاشا
اگر رب انار نزنید وفقط رب گوجه فرنگی بزنید میشه کله گنجشکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_کوفته_مرغ
1 بسته ماکارونی اسپاگتی نازک
مواد لازم برای کباب :
2 عدد ران مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز بزرگ
1 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری آرد
3تا4 شاخه جعفری ریز خرد شده
فلفل سیاه و سفید
زیره
آویشن
تکه های فلفل قرمز
نمک
مواد نیاز برای سس:
1 تا 2 عددگوجه فرنگی پوره شده
1 قاشق غذا خوری رب گوجه
1 حبه سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری روغن
آویشن
نعناع خشک
تکه های فلفل قرمز
نمک
آب گرم
طرزتهیه :
اول مواد کباب را آماده کنید.
در غذا ساز مرغ خرد شده را بریزید وخوب میکس کنید(از چرخ گوشت هم میشه استفاده کرد) تمام مواد کباب را به مرغ اضافه وخوب مخلوط کنید وروی ظرف سلفون کشیده وبزارید 45 دقیقه در یخچال.
بعد این تایم ماکارونی ها را از وسط نصف کرده وطبق فیلم دستتان را کمی چرب کنید ومقداری از مواد کباب را برداشته ودور ماکارونی گذاشته ومثل کباب سیخی شکل دهید.
پس از آن روغن وکره در یک قابلمه مناسب بریزید وبزارید روی حرارت و گوجه فرنگی رنده شده ورب گوجه را اضافه کنید تا سس گوجه کمی غلیظ شود سپس، سیر و ادویه جات را اضافه وچند جوش که زد آب گرم را ریخته وماکارونی را اضافه وبزارید با درب بسته با حرارت کم پخته شوند وسس به خورد ماکارونی شود.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خامه_ای
مواد لازم
⛪️50 میلی لیتر شیر گرم
⛪️ گرم مخمر خشک (21 گرم تازه)
100 میلی لیتر کرم 20٪ یا 33٪
⛪️150-170 گرم شکر
تخم مرغ + 1 زرده
⛪️مقدار نمک
وانیلین
قاشق غذاخوری براندی
قاشق غذاخوری روغن نباتی
⛪️ 100 گرم کره
گرم آرد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خامه_ای
.
طرز تهیه :
ما مخمر را در شیر فعال خواهیم کرد. برای انجام این کار ، مخمر ، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد (از مقدار کل) به شیر اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بماند.
اکنون ما در حال آماده سازی خمیر هستیم: خامه گرم را در یک کاسه ریخته ، چند قاشق غذاخوری آرد و مایه مخمر اضافه کنید. هم بزنید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند.
سپس تخم مرغ ، شکر ، نمک ، روغن نباتی ، وانیلین را به خمیر اضافه کنید.
آرد را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. سپس کره نرم شده را اضافه کرده و خمیر را کاملا روی میز ورز دهید.
روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1.5 ساعت در یک مکان گرم قرار دهید ، بعد از 40 دقیقه ورز دهید.
خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید (من 1215 کیلوگرم خمیر درست کردم ، هر قطعه 405 گرم است) رول را به صورت گلوله درآورید و در قالب ها قرار دهید (قطر 12 سانتی متر ، ارتفاع 9 سانتی متر) کمی فشار دهید تا خمیر کاملا یکدست شود.
روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید و بگذارید تا خمیر نرم شود.
فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. کیک ها را به مدت 30 دقیقه بپزید.
به صلاحدید خودتان خنک و تزئین کنید. آنها غیر واقعی خوشمزه ، معطر و نرم هستند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گریان
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع(67 گرم)
برای خیس کردن کیک:
2 لیوان شیر
برای روی کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 کاسه گردوی خرد شده
1 پاکت سس شکلاتی
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک را آماده کنید.داخل سینی فر یا قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.کیک پخته شده را از فر بیرون آورید و کنار بذارید سرد شود.سپس 2 لیوان شیر را روی کیک بریزید. وقتی کیک کاملا سرد شد پودر کرم شانتی را با 1 لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد و روی کیک بریزید و صاف کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) در آخر سس شکلاتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید و روی کیک بریزید(میتوانید خودتان گاناش شکلاتی آماده کنید،200 گرم خامه را گرم کنید و 200 گرم شکلات خرد شده را در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک بریزید)و با گردوی خرد شده تزیین کنید.2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه
مرغ رو تمیز کرده حدود یک ساعتی داخل و نمک میزاریم سپس دوباره خوب میشوریم
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو ودونه انار خشک وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/ زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزیم، روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود انتخاب میکنیم وچند ورق سیب زمینی/هویج/پیاز/فلفل دلمه ای/کف ش میچینیم ومرغ مزه دار شده روش میزاریم وبا برس آب وروغن ته قابلمه رو روش میمالیم ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت ؛عزیزان به این نکته حتمااا توجه کنید هر نیم ساعت یکبار مرغ رو بیرون آورده وبا برس از روغن تهش روش میمالیم سبزیجاتی که زیر مرغ میزاریم باعث میشه زیر مرغ نسوزه این سبزیجات هم خیلی خوشمزه وکاراملی میشن بخصوص پیازش😉 بعضیا میگن مرغ حدود دوساعت پخته میشه ولی مرغ من حدود چهار ساعت تو فر بود تا مغز پخت شد اگه دیدید مرغ پخته و روش برشته نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته شه (البته من روشن نکردم)بعداز پخت کامل نخ شکمشو بکشید ودربیارید وبعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید مواظب باشید دست وبالش از جا کنده نشه یکطرف مرغ رو به ارومی بلند کنید وکفگیر بزرگ به زیرش ببرید وبلند کنید وبزارید رو ظرف مورد نظر
مرغ حتما با پوست باشه چون موقعی که پخته میشه خشک نمیشه موقع سرو پوستوشو میکنی مرغ خیلی آبدار وخوشمزس
عزیزان برای پخت مرغ شکم پر از قبل فر رو روشن نکنید همزمان مرغ رو که میزارید توش فر رو روشن کنید تا کم کم شروع به پخت کنه
ورقه های سبزیجاتی که زیرش میزارید زیاد نازک نباشه چون حدود یک سانت باشه خوبه
میتونید به مواد داخل شکم به جای انار خشک یک قاشق رب انار بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_مرغ
مواد لازم :
4یا6 عدد فیله سینه مرغ
4تا6 قاشق چایخوری نمک
2تا3 قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر 4تا6 قاشق چایخوری
سیر خرد شده 3حبه
نصفذپیاز متوسط
خامه 2فنجان
جعفری خردشده 1 فنجان
پنیر پارمیسان 1/2 فنجان
لازانیا پخته شده 10 تا12 عدد
پنیر موزارلا 2 فنجان
ژامبون باریک ریز شده 6عدد
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای 350درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم تکه های مرغ را از طول برش داده وبه نمک و فلفل و پودر سیر آغشته می کنیم در ماهی تابه بزرگی روغن را گرم کرده ودو طرف سینه های مرغ را با حرارت بالا هر طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ می کنیم ادامه پخت آنها بعدا در فر انجام میشود.در باقیمانده روغن سیر و پیاز خرد شده را ریخته و همزده تا قهوه ای شودسپس خامه را اضافه کرده و همزده تا شروع به جوشیدن کرد پنیر پارمیسان و 1/2فنجان جعفری را اضافه کرده بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و کف تابه مستطیل 13×9رادر حدود 1/4 از سس را ریخته و همه جای ظرف پخش کنید سپس لازانیا را روی سس بچینیددوباره سس ریخته و سپس سینه های مرغ را چیده و مجددا با سس پوشانده روی آن نصف پنیر موزارلا ونصف ژامبون و جعفری ریخته و سپس این مراحل را تکرار کنیدبا لازانیا،سس،مرغ،ژامبون،جعفری و موزارلا سپس در فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه ای دلخواه برسد سپس 15 دقیقه زمان دهید تا سرد شود وبعد برش بزنید و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرزتهیه نان حلقه ای کنجدی
🥨🥨🥨
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜سیب بزرگ زرد یا قرمز یک عدد(کوچک2عدد)
💜تخم مرغ یک عدد
💜شیر 1/3 لیوان
💜نمک 1/4 قاشق چایخوری
💜بکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری پر
💜شکر 3قاشق غذاخوری
💜وانیل کمی
💜آرد شیرینی الک شده1لیوان
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی زدم تا کاملا از لختگی دربیاد و یکدست بشن بعد نمک وانیل شکر بکینگ پودر رو اضافه کردم و در آخر آرد و سیب رو اضافه کردم و بهم زدم اگر بعد از اضافه کردن سیب مواد شل شد کمی بهش آرد میزنیم زیادم آرد به خوردش نمیدیم اگر غلظت خوب بود آرد اضافه نمیکنیم وقتی مواد یک دست شد توی روغن داغ و شناور سرخ میکنیم شعله ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشن بعد از سرخ شدن در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم.
⚠️نکته🔻
اگر روغن کم باشه و داغ نباشه شیرینی بخوبی پف نمیکنه پس یه ظرف گود انتخاب کنید مثل شیرداغ کن که شیرینی داخلش شناور بشه.روغن رو دوسه بار میتونید ازش استفاده کنید مشکلی نیست.اگر اواسط کار روغن سرد اضافه کنید روغن جذب شیرینی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کارامل🔻
2 لیوان شکر
1 فنجان آب
برای پودینگ🔻
2 بسته پودر ژلاتین
1/2 پیمانه آب
500 میلی لیتر شیر عسلی
400 میلی لیتر ماست همزده شیرین یا خامه
400 میلی لیتر شیر پر چرب
طرز تهیه🔻
ابتدا در یک تابه شکر را با حرارت ملایم ذوب کرده و آب را به آن اضافه کنید ، آنقدر هم بزنید تا غلیظ و کاراملی مانند شود .
سپس در ظرفی دیگر پودر ژلاتین را روی حرارت کم گذاشته و وقتی کمی داغ و چسبنده شد آب را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.ژلاتین را با شیر ، ماست و شیر عسلی مخلوط کنید و خوب همبزنید تا یکدست شود.
سپس در ظرف مورد نظر ریخته و 4 ساعت داخل یخچال بگذارید.وقتی پودینگ خودش را گرفت کارامل آماده شده را روی آن بریزید و 2 ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜4لیتر شیر
💜نصف لیوان سرکه
💜یکی دو قاشق نمک
طرز تهیه🔻
اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام.
یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش میدیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.
نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه
یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ با سس سیر
.
موادلازم :
ران مرغ 1 کیلو
فلفل سبز
گوجه گیلاسی
.
موادلازم برای سس
آب لیمو نصف عدد
عسل 1 ق م
رب گوجه 1 ق غ
فلفل سیاه 1 ق م
فلفل قرمز 1 ق م
پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م روغن زیتون نصف پیمانه
سیر له شده 3 حبه
نمک به مقدارلازم .
.
طرزتهیه .
.
همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛