eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان لطفا توجه کنید اصلا دست توی اندازه مواد نبرید طبق دستور عمل کنید تا نتیجه مطلوب بدست بیاد فر را از نیم ساعت قبل با شعله بالا وپایین با درجه 220گرم کنید مواد لازم آردشیرینی پزی210گرم یا دولیوان وربع تخم مرغ دوعدد شیر کاملا گرم یک لیوان یه بند انگشت سرخالی روغن مایع یک لیوان یه بند انگشت سر خالی شکر یک لیوان یایه بند انگشت سرخالی بیکینگ پودر8گرم یا یک قاشق مرباخوری پر سرکه سفید یک قاشق غذاخوری نارنگی شیرین دوتا کوچک یا یه دونه متوسط وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه. حتما از مخلوط کن استفاده کنید تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود دوتا سه دقیقه بزنید بعد شیرداغ را اضافه کنید ومخلوط کنید سریع اینکار را انجام بدین تا تخم مرغ لخته نشه بعد سرکه را اضافه ومخلوط کنید بعد نارنگی با پوست وهسته گرفته را اضافه ومخلوط کنید مواد که یکدست شد 6قاشق از ارد را اضافه ومخلوط کنیدبعد روغن را ومخلوط کنید وبعد بقیه ارد را اضافه ومخلوط کنید تا یکدست بشه ودر اخر بیکینگ پودررا اضافه ومخلوط کنید قالب مافین را با ارده چرب کنید کف وسطح قالب را کاملا چرب یا با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید سه چهارم قالب را پر کنید وحدودربع ساعت توی یخچال بذاریدوبعد توی فری که از نیم ساعت قبل با حرارت 220درجه گرم شده هم شعله بالا هم شعله پایین هم زمان روشن باشه قالب را توی فر بذارید وپنج دقیقه که گذشت حرارت بالا را خاموش کنید در این پنج دقیفه کیک سطحش پف می کنه وطلایی می شه وبصورت یک طرفه پف می کنه بعد اجازه بدین با حرارت پایین حدود 45دقیقه زیر کیک پخته بشه اگر دیدید سطح کیک طلایی شده وتست کردین هنوز نپخته روی کیک فویل بکشید تا بیشتر طلایی نشه وکیک کاملا پخته بشه وزیرش طلایی بشه تمام نکات را گفتم این کیک بی نظیر را درست کنید که عاشقش می شین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این آبگوشت دقیقا مث قهوه خونه های معروفه. درست کنید و لذت ببرید😋 ❌❌ قورمه کردن گوشت یعنی بدون روغن گوشت تفت بخوره و با چربی گوشت سرخ بشه. 3 مزیت داره👇 1_ باعث میشه در زمان پخت آبگوشت کف نکنه و سیاه نشه 2_بوی ضخم گوشت گرفته بشه 3_در زمان پخت طولانی گوشت، شکل ظاهری گوشت حفظ بشه گوشت گوسفندی شامل (قلوه گاه گوسفندی مغز ران و مقداری دنبه) پیاز 2 عدد متوسط نگینی شده سیب زمینی 3 عدد متوسط لوبیا سفید و نخود آبگوشتی از هر کدوم 1 لیوان خیس خرده (24 ساعت خیس بخوره ک راحت تر پخته بشه) زردچوبه 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نمک ب میزان لازم رب گوجه 3 قاشق غذاخوری گوجه 1 عدد اول از همه گوشت رو قرمه میکنیم (یعنی بدون روغن و با چربی گوشت میپزیم) بعد پیاز رو بهش اضافه میکنیم نیاز نیست سرخ بشه فقط نرم بشه کافیه ادویه رو اضافه میکنیم ک عطر ادویه خارج بشه. رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. توی قابلمه میریزیم و 8 لیوان آب جوش اضافه کرده و حبوبات رو اضافه میکنیم (عزیزانی ک زود پز دارن واسه اطمینان میتونن حبوبات رو با زود پز بپزن) میزاریم تا حبوبات بمزن حدودا 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت نیاز هست با حرارت پایین پخته بشه. بعد سیب زمینی رو اضافه کرده میزاریم بپزه. برای سیب زمینی نیم ساعت کافیه. تو این زمان دنبه رو له کرده و نمک اضافه میکنیم ب آبگوشت. و در 10 دقیقه آخر گوجه رو نصف کرده و اضافه میکنیم. بعد حرارت را خاموش کرده و نوش جان میکنیم😋 نون سنگک ترشی و سبزی و دوغ فراموش نشه😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوفته برنجی مواد لازم :👇 پیاز متوسط رنده شده 1 عدد گوشت چرخ ڪرده 500 گرم لپه پخته شده 1 پیمانه برنج ڪمے زنده 1/5 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شوید 4 قاشق غذاخورے مرزه 4 قاشق غذاخورے ترخون 3 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/5 چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم براے سس : پیاز بزرگ نگینے خرد شده 1 عدد رب گوجه فرنگے 3 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب 5 لیوان دستور تهیه : پیاز رو رنده میڪنیم و گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه میڪنیم ،برنج و لپه و سبزے ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میڪنیم و حسابیییے یعنے حسابے ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابے یه ڪاسه آب میزاریم ڪنار دستمون و توپ هاے یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. برای تهیه سس : پیاز بزرگ رو نگینے خرد میڪنیم وقتے ڪمے طلایے شد زردچوبه رو اضافه میڪنیم و بعد از ڪمے تفت رب گوجه فرنگے و نمک و فلفل رو اضافه ڪرده و تفت میدیم و به اندازه 4 تا 5 لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدے باشه ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره. بعد از اینڪه آب جوش اومد میتونیم ڪوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو ڪم میڪنیم و میزاریم در حدود 1 ساعت بپزد. میتونےن ڪوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻 1. اول از همه، تکه‌های گوشت گوسفندی با استخوان و چربی رو داخل قابلمه میچینن. 2. روی گوشت رو با حلقه‌های پیاز، سیب‌زمینی حلقه‌ای و گوجه‌فرنگی پر میکنن. 3. روی محتویات رو با تکه‌های گوشت و بعد آلوی ترش میپوشونن. 4. حالا یه لایه‌ی دیگه از پیاز، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و گوشت اضافه میشه. 5. کار رو با بادمجون سرخ‌شده و آلو تموم میکنن تا برن سراغ طعم‌دهنده‌ها! 6. داخل قابلمه آبلیمو، نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل‌سیاه میریزن. 7. مقداری رب رو با آب ترکیب میکنن تا رقیق بشه و به محتویات قابلمه رنگ بده. 8. آخر سر کمی آب هم اضافه میشه و میره برای پخت؛ حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت بهش زمان میدن تا روی شعله‌ی ملایم گاز بمونه و حسابی جا بیفته. (بیشتر هم میتونه بمونه) 9. اواسط پخت، بهش سر زدن و ۱ لیوان دیگه آب اضافه کردن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشے خوراڪ یه خوراک مرغ فوق العاده خوشمزه با طعمے متفاوت. با اضافه ڪردن چند ماده به مرغ مے تونیم یه طعم خاص ایجاد ڪنیم. مواد لازم : مرغ : 1 ڪیلوگرم پیاز : 3 عدد مغزگردو : 100 گرم شڪر : 2 قاشق غذاخوری رب انار : 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه ڪارے : به مقدار لازم دستور تهیه : ابتدا مغز گردو ها را میڪس یا چرخ مے ڪنیم و پیاز ها میڪس یا رنده مے ڪنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبے سرخ مے ڪنیم و برمے داریم. پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ مے ڪنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شڪر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت مے دهیم و هم مے زنیم. سه لیوان آب اضافه مے ڪنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را ڪم مے ڪنیم و درب تابه را قرار مے دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم مے پزیم. نوش جان نڪات : ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ مے ڪنیم، روغن اضافه را برداشته و پیاز ها را سرخ مے ڪنیم. مقدار شڪر و رب انار به ذائقه شما (ملس، ترش) بستگے دارد و به اختیار مے توانید ڪم یا زیاد ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی: 1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر 80 گرم شکلات تخته ای (شیرین یا تلخ) در کیک خانگی می توانید از 2 بسته کیک کاکائویی یا کیک خونگی استفاده کنید. شکلات سکه ای 1 فنجان پودر فندق ------------- . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞۳۵۰ گرم سینه مرغ 🍞 نصف لیوان‌اب و یک و نیم‌لیوان ارد و سه عدد بیکوییت پتی بور و یه عدد سفیده تخم‌مرغ 🍞نمک و فلفل‌سیاه و فلفل قرمز و ادویه مخصوص مرغ . موادمونو کامل باهم‌میکس‌کنید و داخل روغن سرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋ صبحتون پراز آرامش☕😊❄️ الهی🙏 امروز چشماتون پر از برق شـادی باشه🥰 الهی 🙏 خیر و برڪت توزندگیتـون چند برابر بشه وآسمون دلتون آبی 💙 و لبتون خندان باشـه 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹با این دستور حدود 30 عدد ناگت خواهید داشت. مرغ چرخکرده 500 گرم بهتر است برای لطافت و نرمی ناگت از نسبت مساوی ران و سینه مرغ چرخ شده استفاده کنید. پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد درشت لازم نیست زیاد از حد آب پیاز را بگیرید سیر رنده شده 3 تا 5 حبه خمیر وسط 3 عدد نان ساندویچی استفاده از خمیر باعث پوک شدن و لطافت ناگت شده و مانع خشک شدن ناگت در زمان سرخ شدن میشود. چند قاشق شیر برای خیس شدن خمیر نان پنیر پیتزا 7 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا باعث انسجام ناگت و نرمی آن میشود پودر سوخاری نارنجی من به جای پودر سوخاری نارنجی از مخلوط پفک پودر شده و آرد سوخاری استفاده کردم 2 تا 3 عدد تخم مرغ . چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری چاشنی بندری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری این میزان چاشنی بندری طعم تند ملایمی به ناگت میده ولی اگه به تندی حساس هستید میتوانید از 1 قاشق مرباخوری چاشنی بندری استفاده کنید چاشنیها حاوی نمک و ادویه هستند و طعم فوق العاده عالی و حرفه ای به ناگت میدن گوشت مرغ چرخ شده+پیاز رنده شده +سیر+پنیر پیتزا را مخلوط کنید. چند قاشق شیر روی مغز نان باگت بریزید و صبر کنید تا مرطوب و خیس شود و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملا چسبنده و منسجم شود. سپس خمیر ناگت را دو قسمت کنید. به هر قسمت چاشنی مورد نظر را اضافه و مخلوط کنید. روی سطح کار کمی آرد سفید بریزید و هربار مقداری از خمیر را روی آرد بریزید و به ضخامت 1سانت باز کنید. سپس به فرم دلخواه کاتر بزنید. ناگتها را 1ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و زمان کاور شدن در تخم مرغ و آرد سوخاری فرم آنها خراب نشود. در این مرحله میتوانید ناگتهای کاتر زده شده را برای 1 ماه فریز کنید و در زمان نیاز از فریز خارج کرده و در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند. ناگتها را در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری یا مخلوط آرد سوخاری و پودر پفک بغلتانید. سپس در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند. اگه ضخامت ناگتها بیشتر از 1 سانت باشد یا حرارت زمان سرخ کردن زیاد باشد ناگت خوب مغزپخت نمیشود.ضخامت کمتر ناگت هم باعث خشک شدن آن در زمان سرخ شدن میشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کلم قرمز متوسط یک عدد سرکه سفید دو لیوان اب نصف لیوان نمک دو قاشق شکر یک قاشق سیر چند حبه فلفل تند دو عدد طرز تهیه🔻 کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری دو قاشق آب لیمو روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه (آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) و یکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه. تو این فاصله یک نصف لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره (ولرم رو به سردی) بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه من با دست کلم رو جدا کردم. بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید ودرشو کیپ ببندید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده. این ترشی من یک روزه هست چند روز گذشته خوش رنگتر شده. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره.کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید. شکر طعم ترشی رو متعادل میکنه (اختیاریه) از سرکه قرمز هم میتونید استفاده کنید. با این روش برید رنگ ترشی نمیپره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ناردونی براے 2 تا 3 نفر (خوش اشتها) مواد لازم : 3 تڪه مرغ 2 عدد پياز متوسط 1 قاشق غذاخورے رب گوجه 1 لیوان انار دون شده شیرین 2 لیوان آب جوش 1 استڪان رب انار رقیق (2 قاشق غذاخورے رب انار سفت) 5 تا 6 عددآلو بخارا نمک و فلفل وزردچوبه و ادویه خوراڪے به میزان لازم دستور تهیه : ابتدا تڪه هاے مرغ بدون پوست را شسته و نمک و ڪمے زردچوبه و ادویه بزنید و ڪمے سرخ ڪنید. در تابه جداگانه پیاز رو خلال و یا نگینے خرد ڪنید ودر روغن سرخ ڪنید تا ڪمے ڪاراملے شود بعد ڪمے نمک وزردچوبه وفلفل، رب گوجه، رب انار وآلو و انار دون شده را اضافه ڪنید وهم بزنید تا موادمون یڪدست شود. بعد مرغ هاے سرخ شده را در ظرف گذاشته و 2 لیوان آب جوش ریخته ومواد پیاز سرخ شده را بهش اضافه ڪنید و حرارت را ڪم ڪنیدتا خورشت بجوش بیاد و پخته شود و به روغن بیفتد. نڪته : بعد بجوش آمدن خورشت حدود 2 ساعت حتما با حرارت ڪم بهش زمان بدید تا خورشت به روغن بیفتد. نوش جان راستے اگر از انار شیرین استفاده ڪنید رنگ خورشت تیره و اگه از انار ترش استفاده ڪنید رنگ خورشت قرمز روشن میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی و زیتون سبز مواد لازم: 2 عدد سیب زمینی آب پز شده 2 عدد فلفل قرمز کبابی شده (فلفل ترکیه ای ، فلفل را کبابی کنید و پوست فلفل را بکنید) 1 کاسه زیتون سبز شکسته 5_4 ساقه پیازچه مقداری جعفری و شوید 2 عدد لیمو 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده 1 استکان روغن زیتون (میتوانید کم یا زیاد بریزید) طرز تهیه: تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا به نکته ودستور توجه کنید سفیده تخم مرغ حدود ده دقیقه روی حرارت بن ماری گرم می شه یه عده از دوستان کامنت گذاشتن که خام می مونه وخطرناکه حقیقت من نمیدونم اگر میدونیدکه خوب نیست و بهش شک دارین درست نکنید اینو جهت اطلاع گفتم تصمیم با خود شماست مواد لازم ..... سفیده تخم مرغ.....دو عدد شکر ....نصف پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی آب معمولی....دو قاشق غذاخوری عسل....یک قاشق غذاخوری نمک...یه پنس وانیل.....کمی طرز تهیه......تمام مواد به جزی وانیل را در ظرفی که تحمل حرارت داره بریزید وروی حرارت بخار آب بذارید وتایم بگیرید مرتب بهم بزنید تا ده دقیقه بعد با همون داغی توی کاسه همزن بریزید وبا بالاترین درجه همزن بمدت پنج تا هفت دقیقه‌ بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه و نوک همزن کرم به حالت قله ای بشه ودر آخر وانیل را بهش اضافه یه دور مخلوط وتماااااام نکات......این کرم از لحاظ طعم خیلی خوشمزه وسبک وبدون چربی است ولی باید همون موقع استفاده بشه و قابلیت نگهداری وفریز کردن را نداره اگر بمونه آب می اندازه پس بهتره به محض درست کردن استفاده بشه برای کاور کیک مناسب نیست هیچ کدوم از مواد را کم وزیاد نکنیدو جایگزین نکنید و طبق دستور و فیلم عمل کنید اگر محدودیت مصرف شکر دارین بهتره از این کرم استفاده نکنید چون جایگزین نداره عسل هم قابل حذف نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛