فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه🔻
1. اول از همه، تکههای گوشت گوسفندی با استخوان و چربی رو داخل قابلمه میچینن.
2. روی گوشت رو با حلقههای پیاز، سیبزمینی حلقهای و گوجهفرنگی پر میکنن.
3. روی محتویات رو با تکههای گوشت و بعد آلوی ترش میپوشونن.
4. حالا یه لایهی دیگه از پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی و گوشت اضافه میشه.
5. کار رو با بادمجون سرخشده و آلو تموم میکنن تا برن سراغ طعمدهندهها!
6. داخل قابلمه آبلیمو، نمک، زردچوبه، دارچین و فلفلسیاه میریزن.
7. مقداری رب رو با آب ترکیب میکنن تا رقیق بشه و به محتویات قابلمه رنگ بده.
8. آخر سر کمی آب هم اضافه میشه و میره برای پخت؛ حدود ۲ تا ۲.۵ ساعت بهش زمان میدن تا روی شعلهی ملایم گاز بمونه و حسابی جا بیفته. (بیشتر هم میتونه بمونه)
9. اواسط پخت، بهش سر زدن و ۱ لیوان دیگه آب اضافه کردن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشے خوراڪ
یه خوراک مرغ فوق العاده
خوشمزه با طعمے متفاوت.
با اضافه ڪردن چند ماده به مرغ
مے تونیم یه طعم خاص ایجاد ڪنیم.
مواد لازم :
مرغ : 1 ڪیلوگرم
پیاز : 3 عدد
مغزگردو : 100 گرم
شڪر : 2 قاشق غذاخوری
رب انار : 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه ڪارے :
به مقدار لازم
دستور تهیه :
ابتدا مغز گردو ها را میڪس یا چرخ مے ڪنیم و پیاز ها میڪس یا رنده مے ڪنیم داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را به خوبے سرخ مے ڪنیم و برمے داریم.
پیاز ها را داخل تابه ریخته و سرخ مے ڪنیم، به ترتیب گردو، رب انار، شڪر، نمک و ادویه ها را اضافه و تفت مے دهیم و هم مے زنیم.
سه لیوان آب اضافه مے ڪنیم بعد جوش آمدن مرغ ها را داخل مواد چیده، شعله را ڪم مے ڪنیم و درب تابه را قرار مے دهیم و حدود دو ساعت با شعله ملایم مے پزیم.
نوش جان
نڪات :
ابتدا با روغن بیشتر مرغ ها را سرخ مے ڪنیم، روغن اضافه را برداشته و
پیاز ها را سرخ مے ڪنیم.
مقدار شڪر و رب انار به ذائقه شما
(ملس، ترش) بستگے دارد و به اختیار مے توانید ڪم یا زیاد ڪنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی:
1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر
80 گرم شکلات تخته ای (شیرین یا تلخ)
در کیک خانگی می توانید از 2 بسته کیک کاکائویی یا کیک خونگی استفاده کنید.
شکلات سکه ای
1 فنجان پودر فندق
-------------
.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞۳۵۰ گرم سینه مرغ
🍞 نصف لیواناب و یک و نیملیوان ارد و سه عدد بیکوییت پتی بور و یه عدد سفیده تخممرغ
🍞نمک و فلفلسیاه و فلفل قرمز و ادویه مخصوص مرغ
.
موادمونو کامل باهممیکسکنید و داخل روغن سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـ😊ــلام✋
صبحتون پراز آرامش☕😊❄️
الهی🙏
امروز چشماتون پر از
برق شـادی باشه🥰
الهی 🙏
خیر و برڪت توزندگیتـون
چند برابر بشه
وآسمون دلتون آبی 💙
و لبتون خندان باشـه 😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ
🌹با این دستور حدود 30 عدد ناگت خواهید داشت.
مرغ چرخکرده 500 گرم
بهتر است برای لطافت و نرمی ناگت از نسبت مساوی ران و سینه مرغ چرخ شده استفاده کنید.
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد درشت
لازم نیست زیاد از حد آب پیاز را بگیرید
سیر رنده شده 3 تا 5 حبه
خمیر وسط 3 عدد نان ساندویچی
استفاده از خمیر باعث پوک شدن و لطافت ناگت شده و مانع خشک شدن ناگت در زمان سرخ شدن میشود.
چند قاشق شیر برای خیس شدن خمیر نان
پنیر پیتزا 7 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا باعث انسجام ناگت و نرمی آن میشود
پودر سوخاری نارنجی
من به جای پودر سوخاری نارنجی از مخلوط پفک پودر شده و آرد سوخاری استفاده کردم
2 تا 3 عدد تخم مرغ
.
چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری
چاشنی بندری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری
این میزان چاشنی بندری طعم تند ملایمی به ناگت میده ولی اگه به تندی حساس هستید میتوانید از 1 قاشق مرباخوری چاشنی بندری استفاده کنید
چاشنیها حاوی نمک و ادویه هستند و طعم فوق العاده عالی و حرفه ای به ناگت میدن
گوشت مرغ چرخ شده+پیاز رنده شده +سیر+پنیر پیتزا را مخلوط کنید.
چند قاشق شیر روی مغز نان باگت بریزید و صبر کنید تا مرطوب و خیس شود و به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا کاملا چسبنده و منسجم شود.
سپس خمیر ناگت را دو قسمت کنید.
به هر قسمت چاشنی مورد نظر را اضافه و مخلوط کنید.
روی سطح کار کمی آرد سفید بریزید و هربار مقداری از خمیر #ناگت را روی آرد بریزید و به ضخامت 1سانت باز کنید.
سپس به فرم دلخواه کاتر بزنید.
ناگتها را 1ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و زمان کاور شدن در تخم مرغ و آرد سوخاری فرم آنها خراب نشود.
در این مرحله میتوانید ناگتهای کاتر زده شده را برای 1 ماه فریز کنید و در زمان نیاز از فریز خارج کرده و در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.
ناگتها را در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری یا مخلوط آرد سوخاری و پودر پفک بغلتانید.
سپس در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
اگه ضخامت ناگتها بیشتر از 1 سانت باشد یا حرارت زمان سرخ کردن زیاد باشد ناگت خوب مغزپخت نمیشود.ضخامت کمتر ناگت هم باعث خشک شدن آن در زمان سرخ شدن میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
کلم قرمز متوسط یک عدد
سرکه سفید دو لیوان
اب نصف لیوان
نمک دو قاشق
شکر یک قاشق
سیر چند حبه
فلفل تند دو عدد
طرز تهیه🔻
کلم رو خرد کنید نه زیاد ریز نه درشت بشورید وتو صافی بریزید تا ابش کاملا بره سپس رو پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا ابشون خشک بشه توجه کتید آبی روش باقی بمونه ترشی یا رنگش کدر میشه یا کپک میزنه
سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک دریایی یا نمک شکری دو قاشق آب لیمو روش بریزید وبا دست بخوبی بزنید تا نمک آب بشه
(آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره) و یکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه. تو این فاصله یک نصف لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید تا سرد بشه کاملا هم سرد نشه اشکالی نداره (ولرم رو به سردی)
بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه من با دست کلم رو جدا کردم. بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش چند ورقه سیر وچند عدد فلفل تند بریزید وسپس مخلوط سرکه ونمک بریزید ودرشو کیپ ببندید مخلوط سرکه واب اگه ولرم باشه بهتره کلم کمی نرم میشه وزودتر جا میفته
عزیزان من رنگ خوراکی نزدم سرکه که رو کلم بریزید کم کم کلم رنگشو پس میده. این ترشی من یک روزه هست چند روز گذشته خوش رنگتر شده. بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره.کلم رو با رنده آلمانی هم میتونید رنده کنید.
شکر طعم ترشی رو متعادل میکنه (اختیاریه)
از سرکه قرمز هم میتونید استفاده کنید.
با این روش برید رنگ ترشی نمیپره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ناردونی
براے 2 تا 3 نفر (خوش اشتها)
مواد لازم :
3 تڪه مرغ
2 عدد پياز متوسط
1 قاشق غذاخورے رب گوجه
1 لیوان انار دون شده شیرین
2 لیوان آب جوش
1 استڪان رب انار رقیق
(2 قاشق غذاخورے رب انار سفت)
5 تا 6 عددآلو بخارا
نمک و فلفل وزردچوبه و
ادویه خوراڪے به میزان لازم
دستور تهیه :
ابتدا تڪه هاے مرغ بدون پوست را شسته و نمک و ڪمے زردچوبه و
ادویه بزنید و ڪمے سرخ ڪنید.
در تابه جداگانه پیاز رو خلال و یا نگینے خرد ڪنید ودر روغن سرخ ڪنید تا ڪمے ڪاراملے شود بعد ڪمے نمک وزردچوبه وفلفل، رب گوجه، رب انار وآلو و انار دون شده را اضافه ڪنید وهم بزنید تا موادمون یڪدست شود. بعد مرغ هاے سرخ شده را در ظرف گذاشته و 2 لیوان آب جوش ریخته ومواد پیاز سرخ شده را بهش اضافه ڪنید و حرارت را ڪم ڪنیدتا خورشت بجوش بیاد
و پخته شود و به روغن بیفتد.
نڪته :
بعد بجوش آمدن خورشت حدود 2 ساعت حتما با حرارت ڪم بهش زمان بدید تا خورشت به روغن بیفتد.
نوش جان
راستے اگر از انار شیرین استفاده ڪنید رنگ خورشت تیره و اگه از انار ترش استفاده ڪنید رنگ خورشت قرمز روشن میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی و زیتون سبز
مواد لازم:
2 عدد سیب زمینی آب پز شده
2 عدد فلفل قرمز کبابی شده (فلفل ترکیه ای ، فلفل را کبابی کنید و پوست فلفل را بکنید)
1 کاسه زیتون سبز شکسته
5_4 ساقه پیازچه
مقداری جعفری و شوید
2 عدد لیمو
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 استکان روغن زیتون (میتوانید کم یا زیاد بریزید)
طرز تهیه:
تمام مواد را خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_لایت
لطفا به نکته ودستور توجه کنید
سفیده تخم مرغ حدود ده دقیقه روی حرارت بن ماری گرم می شه یه عده از دوستان کامنت گذاشتن که خام می مونه وخطرناکه حقیقت من نمیدونم اگر میدونیدکه خوب نیست و بهش شک دارین درست نکنید اینو جهت اطلاع گفتم تصمیم با خود شماست
مواد لازم .....
سفیده تخم مرغ.....دو عدد
شکر ....نصف پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
آب معمولی....دو قاشق غذاخوری
عسل....یک قاشق غذاخوری
نمک...یه پنس
وانیل.....کمی
طرز تهیه......تمام مواد به جزی وانیل را در ظرفی که تحمل حرارت داره بریزید وروی حرارت بخار آب بذارید وتایم بگیرید مرتب بهم بزنید تا ده دقیقه بعد با همون داغی توی کاسه همزن بریزید وبا بالاترین درجه همزن بمدت پنج تا هفت دقیقه بزنید تا مثل خامه فرم گرفته بشه و نوک همزن کرم به حالت قله ای بشه ودر آخر وانیل را بهش اضافه یه دور مخلوط وتماااااام
نکات......این کرم از لحاظ طعم خیلی خوشمزه وسبک وبدون چربی است ولی باید همون موقع استفاده بشه و قابلیت نگهداری وفریز کردن را نداره اگر بمونه آب می اندازه پس بهتره به محض درست کردن استفاده بشه برای کاور کیک مناسب نیست
هیچ کدوم از مواد را کم وزیاد نکنیدو جایگزین نکنید و طبق دستور و فیلم عمل کنید اگر محدودیت مصرف شکر دارین بهتره از این کرم استفاده نکنید چون جایگزین نداره عسل هم قابل حذف نیست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_هویج
دوستان عزیز طرفداران غذاهای نونی کجا هستند 🙋♂️. .
یه شامی راحت و خوشمزه و عالی . من که خودم خیلی خوشم اومد . به نظرم برای بچه ها عالیه . اصلا هم شیرین نمیشه چون هویج داره فکر کنید خیلی شیرین هست . خیلی راحت و سریع هم آماده میشه .
برای 9 تا 10 عدد شامی
گوشت چرخ کرده 250 گرم
هویج متوسط 3 تا 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
آرد نخودچی 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرپ_مرغ_قارچ
🌸مواد لازم برای 8 عدد کرپ
3 عدد تخم مرغ درشت
پودر سیر و نمک به میزان دلخواه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
آرد 3/4 پیمانه
🌸مواد میانی کرپ
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 تا 400 گرم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 100 گرم
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
.
برای کرپ ابتدا تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک و پودر سیر هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس روغن+شیر+آب را اضافه کنید.
آرد را به تدریج با الک اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها مواد کرپ را از صافی رد کنید.
کف تابه را کمی چرب کرده و هر بار به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد در تابه ریخته و تابه را بچرخانید تا مواد یکنواخت پخش شود.
صبر کنید تا حباب بزند بعد برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و کمی طلایی شود.
◀تابه را فقط باب اول چرب کنید و برای دفعات بعدی نیاز به چرب کردن تابه نیست.
◀کرپهای آماده را در بشقاب روی هم قرار داده و در انتها روی آنها را با کیسه فریزر بپوشانید تا نرم بمانند.
.
برای مواد میانی ابتدا سینه مرغ را خورد کنید و با سیر ورقه یا پودر سیر و نمک و فلفل و ادویه دلخواه مزه دار کرده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
◀من از ترکیب سس ووستشایر+کمی سس خردل ملایم+سیر ورقه و نمک و فلفل برای طعم دار کردن مرغ استفاده کردم.
پیاز را نگینی خورد کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود و بعد مرغ مزه دار شده را اضافه و با حرارت ملایم تفت دهید تا مرغ بپزد.
سپس قارچ ورقه به همراه 1 قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
نمک و آرا ذرت اضافه کنید.
◀آرد ذرت برای قوام دادن به آبی که از قارچ و مرغ خارج میشود اضافه شده و آنرا به صورت سس غلیظ در می آورد.
در انتها خامه و جعفری ساطوری افزوده و حرارت را خاموش کنید.
هربار از مواد مرغ و قارچ مقداری روی کرپ قرار داده به صورت مربع یا لوله ای بپیچید.
کرپها را در ظرف فر کنار هم بچینید.
کمی سس سفید(سس بشامل) برای جلوگیری از خشک شدن کرپها روی آنها ریخته.
مقداری پنیر پیتزا بریزید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز برگر داخل خمیر جادویی
موادلازم:
گوشت چرخ ڪرده 800 گرم(میتونیدےه پیازهم رنده ڪنید تومخلوط گوشت بریزید )
نمڪ 1ق چ
فلفل 1ق چ
پونه 1ق چ
خمیرجادوییر660 گرم
سے ڪچاپ نصف پیمانه
پنیر مازارلا دو سوم پیمانه
سوسیس پپرونے 2تڪه(تند)
ڪره، سیر، جعفرے نصف پیمانه
طرزتهیه:
گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط ڪرده ورزشان دهید ومثل ڪلیپ سرخ ڪنید.
ےڪ گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش ڪرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق ڪلیپ خمیررادور موادبپیچید.
نان هاراروے ڪاغذ روغنے درقالب قرارداده
وروشونوباقلمو (مخلوط ڪره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر180 درجه سانتے گراد بمدت 30 دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی
ازاین خمیرمیتونید براے اشترودل وپیراشڪے وپیتزا و.. استفاده ڪنید.
بافت این خمیرفوق العاده میشه.
موادلازم:
نمڪ نصف ق چ
پودرخمیرمایه 1 ق م
شیرولرم نصف پیمانه
شڪر 1ق م
آرد 2_1لیوان
تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 3ق غ
طرزتهیه:
شیرروباشڪروخمیرماےه مخلوط ڪنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه ڪم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه ڪرده همشون بزنید.آردروکم ڪم اضافه ڪنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش ڪنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گل_بادمجان خوشگلل و خوشمزه😋
2 عدد بادمجان بزرگ
500 گرم گوشت چرخڪرده
1 عدد پیاز متوسط
نصف دسته جعفری
2 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ زیره
نمڪ
براے سس:
1 ق غ رب
2 حبه سیر
نصف فنجان روغن
2 لیوان آب
ابتدا بادمجان هارو نصف ڪنید و مطابق فیلم برش بزنید و براے مواد گوشتے پیاز نگینے و گوشت چرخڪرده و جعفرے خورد شده و نمک وفلفل وزیره رو باهم مخلوط ڪنید و تفت بدین و داخل شیار بادمجان ها قرار بدین و براے سس, رب و تفت بدین و روغن و آب و سیر رنده شده بریزین و روے حرارت بذارین تا غلیظ شه و روے بادمجان ها ریخته و در فر 180 درجه بذارین بعد یڪساعت ببینید اگه سس ڪم بود مقدارے اب اضافه و 5 دقیقه دیگه بذارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛