eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای 10 نفر 300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده 300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک 20 تا 50 گرم کره مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) آرد سفید 2 قاشق غذاخوری 2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد) آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید) شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید) نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) مقداری جعفری ساطوری برای سرو خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید) میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست. کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود. قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود) در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید. سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود. آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود. وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید. سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید. و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند. همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد. حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد. در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد. از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید. در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد. وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید. زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 💜سیب زمینی سه عدد 💜پیاز یک عدد 💜گوشت 150گرم 💜زردچوبه فلفل نمک زعفران دارچین جعفری خشک و کنجد طرز تهیه🔻 همون‌طور که دیدید ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم ادویه ها و کنجد رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم و در روغن داغ با شعله ملایم سرخشون کردم می‌دونم کتلت یه غذای نونیه ولی خب همسرم با برنج دوست داره به خاطر همین کمی برنج هم پختم برنج رو آبکش کردم به دو قسمت تقسیم کردم به قسمتی زعفران دم کرده زدم و داخل تابه ریختم و روش برنج سفید کمی روغن روش دادم برای قالبی دراومدن برنج رو فشرده میکنیم و 45دقیقه با دمکنی با شعله ملایم اجازه می‌دیم تابرنج دم بکشه راستی گوجه گیلاسی با کتلت عالی میشه من با کمی نمک و سس کچاپ مخلوطی کردم عااااالی شده بود حتما امتحان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 ماهی تیلا پیلا 400گرم سرکه سفید 2قاشق مرباخوری آرد یک پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نشاسته ذرت 2قاشق سوپخوری نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم عسل 1قاشق سوپخوری ماءالشعیر 300 میلی لیتر طرز تهیه🔻 1_ابتدا ماهی ها را از وسط نصف کرده و دو طرف آن را به نمک و سرکه آعشته میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. 2_در ظرفی آرد،بیکینگ پود،نشاسته ذرت،نمک و مقدار کمی زردچوبه(برای رنگش)ریخته و مخلوط میکنیم،سپس عسل را اضافه کنید. 4_ماءالشعیر گندم (مالت)را آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا به غلظت ماست برسد. 5_ماهی ها را از یخچال خارج کرده ابتدا در آرد و بعد در خمیر،سپس در روغن فراوان داغ شده سرخ کنید. 6_پس از سرخ شدن از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافه آن کشیده شود. این رسپی عالیه و خمیر بسیار ترد و خوشمزه میشود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته با سس بادمجان مواد لازم برای کوفته: 200_150 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده مواد لازم برای سس بشامل بادمجانی: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری سرپر آرد 1 شیشه بادمجان کبابی شده(600_500 گرم ، بادمجان را داخل فر یا روی اجاق کبابی کنید پوست بادمجان را جدا کنید و بادمجان را خرد کنید) 500 میلی شیر نصف قاشق چای خوری نمک کمی فلفل سیاه کمی پنیر پیتزا برای روی خوراک طرز تهیه: تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. سپس تیکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بذارید. برای سس بشامل کره را داخل ماهیتابه بریزید و آب کنید آرد را اضافه کنید و 5_4 دقیقه تفت بدید بادمجان را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت بدید. سپس شیر را اضافه کنید و تا وقتی که خوب بجوشد بپزید نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. از سس بادمجان داخل ظرف های سفالی بریزید(یا هر ظرف دیگری که برای پخت داخل فر مناسب است استفاده کنید) و کوفته ها را روی آن بچینید و در آخر پنیر پیتزا بریزید و داخل سینی بچینید کمی آب داخل سینی بریزید و در فر 250 درجه تا وقتی که پنیر خوب آب شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه مواد لازم برای کرپ یک لیوان شیر نصف لیوان آب یک عدد تخم مرغ نصف ق چ نمک یک ق غ روغن یک لیوان آرد شیرینی پزی 1 ق چ پودر بکینگ برای ملات داخلی: پنیر پیتزا یک کاسه فلفل دلمه یک عدد 1 عدد فلفل سوسیس به مقدار دلخواه برای کرپ شیر و اب و تخم مرغ به دمای محیط رسیده و نمک و روغن و آرد الک شده و بکینگ پودر رو مخلوط و خوب هم میزنیم و داخل تابه نچسب بدون روغن با ربی یا ملاقه سر خالی میریزیم و وقتی یک‌ طرف پخت و شروع به حباب زدن کرد برمیداریم( فقط از یک‌طرف میپزیم) و پنیر پیتزا و فلفل دلمه و فلفل و سوسیس رو با هم مخلوط کرده و داخل کرپ ها ریخته و مطابق فیلم میبندیم و داخل تابه که مقداری روغن ریختیم میچینیم و یک عدد سفیده ی تخم مرغ هم زده شده ریخته و میذاریم ده دقیقه تا پنیر ذوب شه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوفته: 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1 عدد پیاز (در غذاساز خرد کنید و یا ریز خرد کنید ، رنده هم میشه کرد) 1 حبه سیر (به دلخواه ، رنده شده) نصف استکان آرد سوخاری نصف استکان آب فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میشه حذف کرد) 1 قاشق مرباخوری نمک مواد لازم برای برای سس: برای هر پرس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آب (نه خیلی آبکی و نه خیلی غلیظ باشد) نمک و: کره ماست طرز تهیه: تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن به مدت کم بدون له کردن ورز بدید . از مواد برداشته شکل بدید و داخل ماهیتابه بدون روغن یا کم روغن سرخ کنید. برای سس ، رب ، آب و نمک را بجوشانید و مقداری از سس با داخل لواش بزنید. کوفته های سرخ شده را داخل لواش بذارید و رول کنید. لواش های رول شده را داخل ماهیتابه بدون روغن پشت و رو کمی سرخ کنید. از روی اجاق بردارید و مورب ببرید. داخل ظرف سرو بذارید. از سس جوشیده شده روی بیتی ها بریزید. ماست اضافه کنید و در آخر کره را گرم کنید و روی بیتی بریزید. با فلفل و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این میزان مواد حدود 15 عدد بستنی زمستونی مطابق شکل میشه، سفیده تخم مرغ 2عدد(بهتره تخم مرغها سرد باشن) پودر قند 100_80 گرم بسته به ذائقه خودتون داره (80 گرمش میشه نصف لیوان یا 1/2پیمانه) به جای پودر قند ازشکر دانه ریز هم میشه استفاده کرد وانیل 1/4ق چ پودر ژلاتین یک ونیم ق چ اب سرد 2ق غ نان میکادو به میزان لازم میتونین ازنان قیفی شکل یا نون بستنیهای مختلف هم استفاده کنید شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار دلخواه(تلخ باشه بهتره) مارک شکلات من پارمیدا بود درابتدا نانهای میکادو را مطابق فیلم قالب زده و کنار بگذارید چون نانها نازک هستن بهتره که حتما هردوعدد از آنها را با کمی شکلات بهم بچسبانید، پودر ژلاتین واب سرد را مخلوط کرده وبنماری کنید تا کاملا شفاف شود البته اواسط کار مثلا موقع گذاشتن سفیده رو بخار آب، اینکارو رو انجام بدین که تا موقع اضافه کردن بسته نشده باشه سفیده تخم مرغها را باهمزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن 1/4 ق چ وانیل وپودر قند را کم کم به ان اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا سفیده خوب فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد، سفیده را روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید(توجه کنید حرارت کم و بخار آب ملایم باشد، و ظرف سفیده طوری روی کتری قرار بگیرد که کف آن با آب در تماس مستقیم نباشد وگرنه سفیده شل شده واب میندازه) سپس حدود 10 دقیقه سفیده را با همزن بزنید(مداوم) تا سفیده بپزد ومانند خامه سفت شود ظرف حاوی سفیده را ازروی حرارت برداشته وپودرژلاتین بنماری شده وازداغی افتاده را به آن اضافه کنید کمی درحد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید سفیده شل میشه) درون قیف ریخته و سریع روی نانها پایپ کنید،داخل محیط نمونه چون شل میشه حتی گرمای دستتون ممکنه باعث شل شدن اون بشه پس سریع روی نانها فرم بدین، بستنی ها رادوسه ساعتی درون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شوند سپس برروی آنها شکلات آب شده ازدما افتاده بریزید ودوباره به یخچال منتقل کنید تا رویه آنها نیز ببندد، بستنیها درون یخچال تا سه چهار روز قابل نگهداریست، برای شکلات اب شده هم :شکلات تخته ای را خردکنید وروی بخار آب کتری بگذارید هم بزنید تا ذوب شود اگر خیلی سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید، بچه ها میتونین قبل از اضافه کردن پودر ژلاتین مقداری خامه فرم گرفته مثلا حدود 2 _3ق غ هم بهش اضافه کنید یا اگر خواستین پفکی تر باشه مارشمالوی اب شده از همین شیبابا ها مثلا 6_5عدد اب کنید بریزید داخلش وبعد پودر ژلاتین بزنید، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماگ کیک شکلاتی. 🍵 مواد لازم و طرز تهیه : 3 عدد تخم مرغ 1 ق.چ وانیل 2.3 پیمانه شکر 2.3 پیمانه روغن 1 ق.غ پودر کاکائو یک و 1.4 پیمانه آرد 2 ق.چ بکینگ پودر 1.4 ق.چ نمک . ابتدا تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب مخلوط کنیدسپس شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، روغن، پودرکاکائو، بکینگ پودر ، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدکف ماگ(یا قالب) را با برس کمی روغن بزنید، روی آن کمی آرد بریزید و آرد را در قالب یا ماگ پخش کنید و اضافه آن را خارج کنید2.3 حجم ماگ را با مواد پر کنید، در کف قابلمه داغ شده روی اجاق گاز، یک توری پایه دار قرار دهید، ماگ ها را روی آن بچینید، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و در قابلمه را در این مدت برنداریدهمچنین میتوانید قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 برای حدودا 50 تا 55 عدد شیرینی تخم مرغ 2 عدد شکر 150 گرم (3/4 لیوان) روغن مایع 180 میلی (3/4 لیوان) عسل 70 گرم (3 ق غ) دارچین 1 ق م آرد سفید حدودا 450 گرم (3 لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل نوک قاشق طرز تهیه🔻 تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم خوب می زنیم فرقی نداره همزن برقی یا دستی . البته برقی باشه که بهتر . عسل و روغن مایع رو هم اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و دارچین رو مخلوط و الک کردم . میزان آرد تقریبی هست . دستور بین 400 تا 500 گرم بود برای من 450 گرم استفاده شد . خمیر به دلیل وجود عسل مقداری ممکنه چسبندگی داشته باشه , ارد تا جایی که نچسبه خیلی . لطفا ارد زیادی نریزین که فقط شیرینی تون رو سفت می کنین با تااااکید زیاااد . از خمیر گوله هایی برداشتم اندازه و شکلش دست خودتونه برای من هر گوله حدودا 15 گرمی شد توی دستم بیضی شکل کردم . داخل سینی فر قرار دادم . با چنگال هم خط هایی روش ایجاد کردم . یک زرده تخم مرغ + 1 ق چ پودر کاکائو ( پودر کاکایو رو با میزان خیلی کم آب مخلوط کردم ) با هم مخلوط و به عنوان رومال زدم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم با دمای 170 درجه 20 تا 25 دقیقه طبقه وسط قرار دادم . بدون فر هم داخل فر دست ساز روی گاز میشه دوستانی که جدید وارد پیج شدن استوری هایلایت نحوه فر دست ساز رو ببینن😊 عزیزانم در مورد توستر ، ماکروفر ، سوالاردام ، هواپز ، کیک پز و ... اطلاع ندارم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 به شدت پیشنهاد میشه 😋 پیاز رو حلقه کنید توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید بعد توی روغن سرخ کنید و با سس میل کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ی پیاز کوچولو تف میدیم(اندازه گردو یکم بزرگتر). هویج رو رنده می کنیم و یتف کوچیک میدیم و کشمشم ی تف کوچیک و ادویه رو که من هل زدم و ی ذررره دارچین میریزیم. بعدش، یکم اب می ریزیم، در ماهیتابه رو میذاریم تا هویجا بخارپزشه. اب هم کشیده شه. من کل برنجمو بعد صاف کردن زعفرونی کردم و این مواد رو لابلاش زدم و گذاشتم دم بکشه. مقداری گلاب هم موقع دم برنج زدم. موقع سرو روش مغز بادوم تف داده ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 یکی از دلایل وارفتن کوکو اینا که سیب زمینی پخته رو رنده میکنید وقتی له میشه توسط کوشتکوب منسجم تر میشه و حالت خمیری پیدا میکنه که بهتره.دوم اینکه تخم مرغ زیاد میزنید مایه کوکو شل میشه و روغن هم زیاد جذب میکنه و روغن کف میکنه و سوم اینکه مایع کوکو رو یکساعت داخل یخچال استراحت بدید دیگه وا نمیرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام🌺 سه شنبه 23 دی ماه الهی امروز هرچی خوبیه خدابراتون رقم بزنه🙏 دلتون از محبت لبریز برکت توزندگیتون جاری ودعای خیر بدرقه همراهتون باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوب اول می‌آییم سینه ی مرغ بدون استخون یا فیله ی مرغ رو با پیاز، فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، زعفرون آبکرده مزه دار میکنیم. بعد میذاریم چند ساعت داخل یخچال تا مزه دار بشه. . نون تست ها رو مربعی برش میدیم. بعد داخل تابه به اندازه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون میریزیم ونون ها رو داخلش تفت میدیم تا برشته بشه.(میتونید داخل فر 180درجه به مدت ده دقیقه گریل کنید) . بریم سراغ درست کردن سس: یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال میزنیم. بعد بهش یک قاشق غذاخوری سس مایونز، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، یک قاشق غذاخوری آبلیمو، دوقاشق مربا خوری سرکه بالزامیک، چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون، یه حبه سیر رنده شده، همرو با هم مخلوط میکنیم وسس مون آمادس. . حالا کاهو ها رو برش های سه سانتی میزنیم. نون های تست شده رو میریزیم روش. بعد سس رو به تمام سطح سالاد میریزیم. مرغ گریل شده رو برش های نیم سانتی میزنیم و روی سالاد قرار میدیم. در آخر هم به اندازه ای که دوست دارید پنیر پارمسان بریزید. هر چی بیشتر بهتر و خوشمزه تر 👌😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛