#دسر_نسکافه
#دسر
شیر ۱ لیوان گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
نسکافه تلخ ۱ ق غ
پنیر خامه ماسکار پونه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱بسته
پودر قند ۱۲۰ گرم
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو به روش بن ماری باز میکنیم
بعد داخل ظرفی پنیر خامه و پودر قند و شکر رو میزنیم تا کامل مخلوط بشن
بعد شیر گرم که نسکافه رو داخلش حل کرده بودیم و خنک شده رو به همراه ژلاتین خنک شده اضافه میکنیم
میتونید داخل قالب یا مثل من داخل جام بریزید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#_دسر_حلواى_كاراملى
موادلازم:
پودر كرم كارامل ١بسته
شير٢/٥پيمانه
گلاب٢ق س
شكر١/٤پ
پودر كاسترد٢ق غ
كره٥٠گرم
زعفران دم كرده ١ق س
پودر ژلاتين ١ق س
✍طرزتهيه:
شكر را روى حرارت ملايم قرار داده تا كاملاً آب شود ورنگش طلاي بشه بعد كره را ريخته و تفت ميدهيم تا بخورد شكر برود پودر كاسترد ،شير،پودر كارامل ،گلاب،زعفران و پودر ژلاتين را روى حرارت قرار داده تا فقط گرم شود در حين هم زدن شكر و كره را اضافه و مرتب هم مى زنيم تا يكدست بشه و كمى غليظ بشه و مايه داخل كارامل را ريخته هم مى زنيم وقتى يكدست شد از روى حرارت برداشته و دلخل قالب مورد نظر ريخته داخل يخچال ميزاريم تا خوشو بگيره.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کیک شلیل
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
کره صد گرم
ارد سفید دو لیوان
ماست نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق چایی خوری
پکنیک پودر یه قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت یه قاشق
شلیل دو عدد
طرز تهیه
کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم ...کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#کوکو_گل_کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
۵۰۰ گرم گلکلم پاک شده ۸ عدد تخممرغ ۳۰۰ گرم هویج ۳۰۰ گرم سیبزمینی ۳ عدد پیاز متوسط ۳ عدد گوجهفرنگی متوسط ۲ /۱ ق چ سرخالی پودر زعفران ۳ عدد فلفل دلمهای نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱(dot) ابتدا گلکلمها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس آنها را خرد کنید.
۲٫ در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، گلکلمهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا گلکلمها نیمپز شوند؛ سپس آنها را آبکش کنید.
۳٫ پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیازها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۴٫ در این فاصله، هویجها را بعد از پوست کندن نگینی خرد کنید. فلفل دلمهایها را شسته و تخم آنها را خارج کرده و به صورت ریز خرد کنید. حالا سیبزمینیها را هم بشویید و بعد از پوست گرفتن، به صورت نگینی خرد کنید. هر کدام از این مواد خرد شده را در ظرفهای جداگانه آماده نگه دارید.
۵٫ در این مرحله، ابتدا هویجهای خرد شده را داخل تابه حاوی پیاز داغ بریزید و همراه با پیاز، کمی تفت دهید. سپس سیبزمینیها را هم اضافه کرده و بعد از حدود یک ربع فلفل خرد شده را هم بیفزایید و اجازه دهید تا این سبزی هم تفت داده شوند.
۶٫ کاسه بزرگی آماده کنید و ابتدا تخممرغها را در آن بشکنید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و توسط چنگال آنقدر بزنید تا مایه تغییررنگ پیدا کند.
۷٫ مخلوط پیاز، سیبزمینی، هویج و فلفل تفت داده شده را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن را به مواد داخل کاسه (مایه تخممرغی) اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۸٫ پوست گوجهفرنگیها را بکنید و آنها را فیله کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کرده و به مواد فوق اضافه کنید. به این ترتیب، مایه کوکو برای سرخ کردن آماده میشود. حالا تابه نچسب مناسبی آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
۹٫ وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو به مدت ۱۵ تا۲۰دقیقه روی شعله کم اجاق گاز حرارت ببیند تاخودش را کمی بگیرد.
۱۰٫ بعد از گذشت این مدت، یک شعله پخشکن زیر تابه بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا زیر کوکو سرخ شود. برای سرخ شدن طرف دیگر کوکو یا آن را مثل کوکوی سبزی برش دهید و هر برش را به صورت جداگانه برگردانید یا اینکه روی دهانه تابه، سینی گرد بگذارید و پس از برگرداندن کوکو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهید؛ به این ترتیب دو طرف کوکو مانند تهچین به صورت درسته سرخ میشود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#رست_چیکن
مواد لازم برای این خوشمزه :
یک سینه ی مرغ یا سیصد گرم گوشت بوقلمون
یک عدد هویج پخته نگینی
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان کنسرو نخود فرنگی
سه عدد سوسیس رنده شده
صد گرم کالباس
نمک وفلفل به مقدار لازم
یک بسته چیپس کچاپ یا هالوپینو فلفل قرمز خلال شده یک عدد
گوشت بوقلمون یا سینه ی مرغ یا مخلوط چرخ کرده ویک پیاز رنده شده رو با تمام مواد ذکر شده مخلوط میکنیم وروی کیسه فریزر که چیپس رو خرد کردیم وهمه جای اون پخش کردیم بصورتی که پر از چیپس خرد شده باشه پهن میکنیم وبه هر شکلی که دوست داریم ،من مثلثی کردم ،رول میکنیم وبه ظرف چرب شده انتقال میدیم ودر فر از قبل گرم شده 200درجه قرار میدیم وهر سمتش رو تقریبا ده الی پانزده دقیقه میگذاریم بمونه ،حتما امتحان کنید طعمش بی نظیره 👌
نوش جان 💋❤️
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
.
از اینکیک قرتی جدیدا 😍.
#بیسکو_کیک
.
مواد لازم خمير:
كره: ٢٠٠ گرم
شكر دانه ریز :١٥٠ گرم
عسل یا گلوکز : ٢٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
وانيل مايع: ١٠ ميلى ليتر
آرد: ٥٥٠ گرم
بيكينگ پودر : ۱ پنس
نمك: ١ پنس
طرزتهيه:
کره و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود ؛
عسل وانیل و تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید
در انتها ارد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ، خمیر نباید چسبنده و یا خشک باشد . خمير را داخل نایلون يكساعت در يخچال استراحت دهيد.
فر را روى دماى ١٦٠ درجه سانتى گراد روشن نماييد. خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را روى کاغذ روغنی به كمك وردنه به ضخامت ٣ ميلى متر باز کنید
و الگوى خود را روي ان قرار داده و به کمک چاقو بُرش دهيد و اضافات خمير را گرفته و با همان کاغذ روغنی به سينى انتقال دهيد و به مدت تقريبىِ ٢٠ دقيقه بپزید
در اين مرحله اگر خمير بيش از حد گرم شده آن را در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن داخل فر بگزاريد.
بعد از اطمينان از پُخت سينى را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كاملا خُنك شود.
خمیر را روی سینی و یا تخته بگذارید و کرم مورد نظر یا خامه را به کمک سر قیف ساده روی سطح بیسکویت پایپ کنید
لایه بعدی بیسکویت را قرار داده و دوباره کرم بزنید
تا انتها.... لایه اخر را بعد از کرم زدن با میوه و گلها و شکلات تزئین کنید ( به دلخواه )
برای کرم پنیری :
۵۰۰ گرم خامه فرم دهید و بعد ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه به ان اضافه کنید و بعد استفاده کنید . ( در صورت دلخواه اسانس نیز بزنید )
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱