شوید لوبیا پلو
برای ۳ تا ۴ نفر
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوید_لوبیا_پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلم_پلو_شیرازی
برنج 4 پیمانه
سبزی کلم پلو خورد شده 500گرم
گوشت چرخکرده 300گرم
پیاز 1 عدد رنده شده
کلم خورد شده 1 کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه
کمی آبلیمو یا آبغوره
اول از همه باید بگم که اصل این غذای خوشمزه و خوش عطر و زمان بر شیرازی با کلم قمری(سر) درست میشه ولی با کلم برگ هم قابل جایگزینی هست.
سبزی مورد استفاده در این پلو شوید،تره،ریحان،و ترخون هست که هم به صورت تازه هم خشک قابل استفاده ست که من ترجیحا زمستون از سبزی خشک استفاده میکنم چون زمستون ریحان و ترخون تازه در دسترس نیست.
نسبت ترکیب سبزیها به این صورت هست که من معمولا برای یک کیلو سبزی کلم_پلو(چهارصد تا پانصد گرم ریحان+دویست گرم شوید+دویست و پنجاه گرم تره+صد و پنجاه گرم ترخون در نظر میگیرم)
ترخون اگه خیلی زیاد بشه کلم پلو تلخ میشه.
سبزیها را بعد از شستن خورد کنید.
همراه و پای ثابت این غذای معرکه سالاد_شیرازی...اونم با نعناع خشک و آبغوره فراواااان و اجزای سالاد هم باید ریز و یکدست خورد بشن
.
برنج رو از قبل خیس کنید.
گوشت چرخکرده+پیاز رنده شده+نمک+فلفل+زردچوبه+آرد نخودچی(به شیوه سنتی ترجیحا از آرد نخودچی استفاده میشه ولی میتونید آرد سوخاری هم استفاده کنید) رو مخلوط و خوب ورز بدید و سرخ کرده و کنار بگذارید.
کوفته ریزه ها باید اندازه فندق باشند.
در تابه مقداری روغن بریزید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید در حدی که بوی خامی ادویه ها گرفته شود و بعد کلم ها رو اضافه و با حرارت متوسط تفت بدید و گاهی هم بزنید تا کلم ها خوب نرم شوند،در پایان نمک و مقداری آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید در حدی که شیرینی کلم ها متعادل بشه ولی نباید زیاد ترش بشن و بگذارید کلمها کاملا سرخ شوند.
بعضی جاها دیدم به کلم سرخ شده پیاز داغ اضافه میکنن...در صورتی که کلم پلو اصیل شیرازی به هیچ عنوان پیاز داغ نداره...زعفران هم اصلا اضافه نکنید چون طعم و عطر کلم پلو رو تحت تاثیر قرار میده.
حالا برنج را با کمی زردچوبه بجوشانید و آبکش کنید،در صافی مقداری سبزی خشک یا تازه با برنج مخلوط کنید.(پُر سبزی باشه چون عطر کلم پلو به مقدار سبزیش بستگی داره)
کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ مورد علاقه رو بذارید.حالا یک لایه برنج و یک لایه کلم و کوفته ریزه بریزید تا آخر و بذارید دم بکشه.
میتونید مقداری کوفته قلقلی جدا بذارید و موقع سرو روی کلم پلو بچینید و تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_هویج
عزیزان برای خورشت هویج هم میتونید از مرغ وهم از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید من از گوشت گوسفندی استفاده کردم
مواد لازم
مواد تقریبی هست وبرای پنج نفره
گوشت بیست تا بیست وپنج تکه
هویج سه الی چهار عدد متوسط
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب یک قاشق
هشت الی ده عدد آلو
روغن ،زعفران،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وآب لیمو یا آب غوره به اندازه کافی
پیاز را با روغن تفت میدهیم وقتی پیازها نرم شدن گوشت اضافه کرده وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم ودوباره تفت میدیم آب به اندازه کافی میریزیم ومیزاریم جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله را کم میکنیم و میزاریم آروم بپزه سه الی چهار ساعت طول میکشه در این فاصله هویج رو پاک کرده وخلال برش بزنید وبا چند قاشق روغن سرخ کنید وقتی هویج ها سرخ شدن انتقال بدید به ظرف دیگه ویک قاشق رب رو تو همین ماهی تابه تفت بدید بیشتر از سی ثانیه طول نکشه رب میسوزه
وقتی گوشت پخته شد نیم ساعت اخر هویج سرخ شده،آلوی خیس شده،رب تفت داده شده نمک،وزعفران اضافه کرده ودوباره درشو میزاریم تا بپزه وجابیفته پنج دقیقه آخر چاشنی آب لیمو یا آب غوره میزنیم من آب غوره زدم یادم رفت موقع ریختن آب غوره فیلم بگیرم
عزیزان آگه عجله دارید گوشت را تو زود پز بپزید
نکاتی در مورد خورشت هویج
از هویج رنده شده استفاده نکنید
رب زیاد نزنید
هویج رو آبپز نکنید هویج باید سرخ بشه هویج آبپز خورشت رو شیرین میکند
گوشت باید کاملا بپزه هویج رو اضافه کنید
دوست داشتید همراه آب غوره یک قاشق شکر بریزید
من هویج را با رنده آلمانی برش زدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سوخاری😋
مواد مورد نیاز
1 و ½ پیمانه آرد سوخاری
¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق چای خوری پاپریکا
1 قاشق چای خوری پودر سیر
2 عدد سینه مرغ
نمک و فلفل برای طعم دهی
1 پیمانه آرد
3 عدد تخم مرغ هم زده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2/3 پیمانه خامه ترش
1/3 پیمانه باترمیلک
1/4 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری سرکه سیر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل برای طعم دهی
450 گرم سبزی خوردن
2 پیمانه گوجه گیلاسی
½ پیاز قرمز
طرز تهیه
1. فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. آرد سوخاری را داخل یک کاسه بزرگ با پنیر پارمسان رنده شده، نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر ترکیب کنید و کنار بگذارید.
3. کمی نمک و فلفل به سینه های مرغ اضافه کرده سپس به ترتیب به آرد، تخم مرغ هم زده و آرد سوخاری ادویه دار شده آغشته کنید، روی سینی فر قرار داده و روغن زیتون اضافه کرده و به مدت 25 دقیقه داخل فر بپزید.
4. داخل یک پیمانه اندازه گیری برای درست کردن سس خامه ترش را با باترمیلک، پنیر پارمسان، سیر خرد شده، آب لیمو، سرکه سیب، روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب کنید و کنار بگذارید.
5. گوجه های گیلاسی را با سبزی خوردن ترکیب کرده و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید سپس سس درست شده را روی آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شود.
6. مرغ سوخاری شده را با سالاد و سس درست شده سرو کنید
عالیه امتحانش کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه فسنجونی (جوجه ترش)
مواد لازم :👇
مرغ مكعبي خردشده: ٧٠٠ گرم
رب انار: ٢ تا ٣ ق غ
گردوي آسياب شده (كمي درشت): حدود ٦ ق غ
پياز خلالي خردشده: ١ عدد بزرگ
سبزيجات معطر(نعناع و چوچاق): به مقدار لازم
نمك_فلفل: به ميزان لازم
كره: براي سرخ كردن
دستور تهیه :👇
سينه مرغ و كه مكعبي خرد كرديم و با پياز خلالي خرد شده و گردوي چرخ شده و رب انار و نمك و فلفل خوب قاطي ميكنيم تا همه ي مواد به خورد مرغمون بره و بعد داخل يه ظرف دردار ميريزيم و ميزاريمش يخچال و چند ساعتي ميزاريم يخچال تا مواد خوب به خورد مرغ بره(من يه شب تا ظهر گذاشتم)
(سيخهاي چوبي رو از ٢ ساعت پيش تو اب خيس ميكنيم)
تكه هاي مرغ و به سيخ ميكشيم ،موقع سيخ كشيدن مرغها حتماً پيازها رو ازش جدا ميكنيم تا موقع سرخ شدن نسوزن.
كف تابه مون و كه داغ شده به كره آغشته ميكنيم و سيخهاي جوجه رو توش ميچينيم و با شعله ي ملايم سرخشون ميكنيم
البته موقع سرخ كردنشون بالا سر اجاق گاز ميمونيم تا نسوزن و مدام سيخهارو برميگردونيم.
كنارش گوجه هم به سيخ بكشيد و سرخشون كنيد.
ميتونيد از سيخ فلزي هم استفاده كنيد.
ميتونيد كبابيش كنيد و سرخشون نكنيد.
ميتونيد بهش سير رنده شده يا پودر سير هم اضافه كنيد يا حتي زعفران
اگه سبزيجات معطر رو نداشتيد جاش جعفري و گشنيز خردشده تازه يا خشك شده بريزيد يا ميتونيد كلاً سبزي رو حذفش كنيد اما با سبزيجات معطر كبابتون بينظير ميشه)
(من اينكار و انجام ندادم حون دوست داشتم مزه ي پياز غالب باشه).
به جرأت ميتونم بگم يكي از آسونترينها و در عين حال خوشمزه ترین هاست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز یه نوع شیرینی عربی واستون آماده کردم که شبیه لقیمات هست با این تفاوت که در این شیرینی آرد نخودچی استفاده میشه ومثل لقیمات لازم نیست که در روغن شناور سرخ بشه🤗👩🍳
اسم این شیرینی صب القفشه هست یعنی شیرینی قاشقی که من به همون فارسی گفتم.
بافت این شیرینی مثل بامیه هست که بیرون شیرینی خشک ووسط آن کمی نرم هست، پس به مقدار کم درست کنید تا تا زود مصرف بشه👩🍳👩🍳
حتما شهدتون غلیظ باشه تا شیرینی چیپسی بشه وگرنه اگه شهد رقیق باشه شیرینی نرم میشه.
#شیرینی_قاشقی
موادلازم :
1 لیوان آرد سفید
1/2 لیوان آرد نخودچی
1 قاشق چایخوری مایه خمیر فوری
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری پودر کاسترد(میتونید نشاسته ذرت بریزید)
2 قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق غذاخوری شکر
کمی وانیل (من نریختم)
1/2لیوان ماست
1/2لیوان شیر ولرم
4 قاشق غذاخوری گلاب
1 عدد تخم مرغ
30 گرم کره ذوب شده
2 قاشق مرباخوری زعفران آبکرده
طرز تهیه:
همینطور که در فیلم نشون دادم اول کارشیر وشکر ومایه خمیر را مخلوط ومیزاریم 10 دقیقه بمونه تا مایه خمیر عمل کند.
بعدهمه مواد خشک را باهم مخلوط والک میکنیم. تخم مرغ را بهمراه زعفران با همزن دستی کمی میزنیم وبعد مابقی مایعات را اضافه کرده وباهمزن میرنیم درحد مخلوط شدن وبعد مواد خشک را اضافه ومخلوط میکنیم ومیزاریم یک ساعت استراحت کند تا حجم مایه دو برابر شود وبعد در تابه روغن ریخته واز مایه با قاشق مرباخوری برداشته ودر روغن با حرارت کم سرخ میکنیم و
بعد که همه شیرینی ها سرخ شدن آنها رو درشربت خنک گذاشته وبعد از چند دقیقه از شربت بیرون آورده ومیزاریم در صافی تا شربت اضافه گرفته شود و به دلخواه با پودر پسته با نارگیل تزئین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_قاشقی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_سه_رنگ
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری پُر
شکر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شکر رو بیشتر ریخت)
گلاب 4 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونید به جای خامه مقداری کره اضافه کنید ولی به نظرم با خامه طعمش خیلی خوشمزه تره)
شیر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله ای از آرد باقی نمونه.
بعد شکر را هم اضافه کنید.
شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید.
حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامی نداشته باشه.
حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تکه تکه میشه و فرنی شما یکدست نمیشه.
وقتی غلظت فرنی به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه کردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روی حرارت هم بزنید .
در آخر به دلخواه میتونید کمی خامه صبحانه اضافه کنید تا فرنی شما کِرِمی و خوش طعم تر بشه.
فرنی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت کنید.
یک قسمت آنرا ساده بگذارید .
به قسمت دوم مقداری پودر کاکائو حل شده در آب جوش اضافه کنید(من 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کردم )
به ظرف سوم مقداری زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید.
ترتیب ریختن فرنی ها به سلیقه خودتون بستگی داره.
من ابتدا مقداری فرنی سفید کف ظرفها ریختم و صبر کردم تا رویه ببنده...
در این فاصله هر از گاهی مواد فرنی زعفرانی و شکلاتی را هم بزنید تا رویه نبنده.
و بعد از اینکه فرتی سفید رویه بست،فرنی شکلاتی و در پایان فرنی زعفرانی در ظرفها ریختم...
روی فرنی رو به دلخواه تزئین و سرو کنید.
اگه فرنی زیاد از حد غلیظ بشه یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بمونه ممکنه رویه اون ترک برداره.
با این مقدار حدود 5 تا 6 استکان فرنی خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل
آرد 2 تا 2/5 پیمانه
بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر پسته برای تزئین
مواد شهد:
آب 1/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
زعفران سائیده مقداری
گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری)
همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند.
بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود.
برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه.
تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود.
خمیر در نهایت به دست نمیچسبد.
خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود.
بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید.
همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود)
سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند.
در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید.
اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته مغزدار (به روش سرخ کردن)
مواد داخل:
500 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
6 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب فلفل(اگر ندارید رب گوجه بریزید)
125 گرم کره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق مرباخوری نمک
1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده
برای خمیر:
3 لیوان بلغور ریز برای کوفته (بلغور گندم)
1ونیم لیوان ایرمیک(آرد سمولینا)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
آب ولرم
طرز تهیه:
برای مواد داخل پیازها را نگینی خرد کنید. گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه گذاشته بدون اضافه کردن روغن، با آب خودش بپزید تا زمانیکه آبش گرفته شود. سپس کره را اضافه کنید. پیازها را نیز اضافه کرده خوب تفت دهید. تا زمانیکه آب پیازها گرفته شود.
سپس رب، ادویه و نمک آن را اضافه کنید، خیلی کم تفت دهید. به دلخواه مغز گردو را نیز اضافه کرده از روی اجاق بردارید. برای سرد شدن آن، روی سینی بزرگی بریزید. وقتی کمی ولرم شد داخل فریزر بذارید.(میتوانید مواد داخل را یک روز قبل آماده کنید و در یخچال بذارید )
بلغور و سمولینا را اگر ظرف کوفته خام دارید داخل آن بگذارید. حدود 2 لیوان آب ولرم را ریخته 10 دقیقه منتظر بمانید. سپس ورز دادن را شروع کنید. بعد از کمی ورز دادن، تخم مرغ و آرد را اضافه کنید. به اندازه 1 لیوان آب اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. رب و ادویه ها را مخلوط کرده خوب ورز دهید. با هر از گاهی آب ریختن (اما به مقدار کم) تا زمانیکه به قوام معجون برسد حدود 20 دقیقه ورز دهید.
سپس تکه هایی کمی بزرگتر از گردو برداشته، داخل کف دستتان که خیس کردید به کمک انگشت، با برگرداندن مداوم باز کنید. هر از گاهی خیس کردن دستتان را فراموش نکنید، برای نچسبیدن کوفته و راحت باز شدن آن.
به اندازه کافی از مواد را داخل آن گذاشته، دوباره با کمی خیس کردن دستتان کوفته را ببندید.
بعد از آماده کردن کوفته ها یا بلافاصله داخل روغن داغ سرخ کنید، و یا به دلخواهتان داخل آب نمک جوشیده بپزید سپس سرخ کنید.
نوش جان 👌🏻😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#موس_لبو
یه لبوی متوسط رو بپزید و با بلندر پوره کنید حالا دو سوم پاکت خامه صورتی و ۲قاشق غذاخوری مایونز رو بهش اضافه کنید کاملا مخلوط و یکدست بشن.۴ تا ورق ژلاتین رو توی آب سرد خیس میدیم تا کاملا نرم بشه.۱ پیمانه شیر و ۴قاشق مرباخوری شکر رو روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا شکر حل بشه و بعد ورق ژلاتین نرم شده رو از تب سرد بیرون میاریم و آب اضافه ش رو میگیریم و توی شیر گرم میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.میزاریم شیر ولرم بشه و بعد کم کم اونو به مخلوط لبو اضافه میکنیم تا نبره.
حالا مواد رو تو قالب بریزید و برای چند ساعت توی یخچال میره که اگه شب تا صبح بزارید بهتره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خورشیدی
اینم یه #صبحانه دو سوته و خوشمزه
سوسیس ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۴۰ گرم
نمک فلفل
پیازچه یا جعفری تازه برای تزیین
سوسیس را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و مطابق فیلم برش بزنید. برش ها را خیلی سطحی بزنید تا وقت حلقه کردن سوسیس جدا نشود. تابه را چرب کنید و دو طرف سوسیس را سرخ کنید. وسط هر سوسیس یک زرده انداخته و ادویه و نمک کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســــلام
🍃صبحتون بخیر و شادی
🌸آخر هفته تون
🍃پر از مهر خدایی
🌸غم هاتون کوتاه
🍃عمرتون بلند
🌸آرزوهاتون دست يافتنی
🍃لبتون خندون
🌸و دلتـون شـاد
🍃پنجشنبه تون عالی
🌸دست مهربون خدا همراهتون
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
#کیک_قابلمه_ای
آرد 4 پیمانه
شیر یا ماست یا آب 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 پیمانه
بکینگ پودر 3 ق مربا خوری
وانیل 1 ق چ خوری
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ هارو با وانیل با هم زن کمی میزنیم بعد کم کم شکر رو بهش اضافه کرده و 5 دقیقه میزنیم ک حسابی کش بیاد بعد اگه از آب یا شیر استفاده میکنید بهتره شیرتون یا آبتون داغ باشه ن جوش 😉
بعد کم کم ب تخم مرغ اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم و زرده ها نپزه و اگه از ماست استفاده میکنید همینجوری دو لیوان ارد رو ب مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد نصف لیوان روغن مایع ب مواد اضافه کنید کمی هم میزنیم و بعد هم زنو کنار میزاریم
حالا نوبت اضافه کردن آرد و بکینگ پودره ک بعد از اینکه اونارو 3 بار الک کردین روی مواد کم کم الک کرده و هم میزنیم ک خوب مخلوط بشه بعد داخل قابلمه تفلون مورد نظر رو چرب میکنیم و موادمون رو میریزیم و میزاریم روی گاز ب مدت 1 ساعت با دم کنی و شعله گاز رو هم کم میکنیم مثل دم کردن برنج و اجازه میدیم بپزه و بوی کیک در بیاد اگه احیانا درشو باز کردین بعد از 1 ساعت و دیدین هنوز روی کیک پخته نشده دوباره دم کنی بزارید و اجازه بدین بپزه 😊
این کیک بافت بسیار نرم و پنبه ای داره و خیلی خوشمزه میشه امیدوارم بدرستید و امتحان کنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تایگر_کیک
تخم مرغ 4 عدد
شکر 260 گرم ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
شیر 250 گرم (یک لیوان)
آرد سفید 375 گرم ( دو و نیم لیوان)
وانیل 1/2 ق چ
بیکینگ پودر 7 گرم ( 2 ق م سر خالی)
(پودر کاکائو رنگ روشن 2 ق غ ، پودر کاکائو رنگ تیره 2 ق غ ، زعفران به میزان لازم همراه 2 ق غ آرد سفید)
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ رو همراه شکر و وانیلبا همزن 3 تا 4 دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن مایع رو ریختم و یک دقیقه همزدم .شیر روهم ریختم و بعد از کمی هم زدن ، همزن روکنار گذاشتم .
دو و نیم لیوان آرد رو همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کردم و کم کم داخل مواد کیک ریختم و مخلوط کردم .
مایه کیک رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کردم .
به هر قسمت هر ماده ای که می ریزید باید توازن داشته باشه و تعادل برقرار بشه تا یکی از مایه های کیک ته نشین نشه و خراب نشه .
پس وقتی به دو تای دیگه پودر کاکایو روشن و تیره ریختم به اون یکی هم آرد اضافه کردم که مقدارش مثل اون ها با کاکایو یکی باشه .
به یک قسمت زعفران + 2 ق غ آرد سفید اضافه کردم ، به قسمت دیگه 2 ق غ پودر کاکائو رتگ روشن و قسمت بعدی 2 ق غ پودر کاکائو رنگ تیره .
قالب من گرد به قطر 23 سانت هست که کفش کاغذ روغنی انداختم و از هر مایه کیک با ملاقه برداشتم و مطابق فیلم ریختم تا پایان کار .
فر رو از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر 170 ، 180 درجه ، طبقه وسط ، 45 تا 50 دقیقه قرار دادم .
برای اینکه کیکتون هم گنبدی نشه . دیواره های قالب رو اگر قتلبتون طرح دار نیست چرب نکنید و همچنین دور دیواره های قالب حوله مرطوب بپیچید و با سنجاق به دور قالب وصل کنید و بزارید داخل فر تا کیکتون گنبدی نشه . حوله نمی سوزه فقط حوله ای باشه که فقط برای این کار بزارید . دیگه کیکتون گنبدی نمیشه 🙂.
بدون فر این کیکرو داخل فر دست ساز و یا تابه دو طرفه هم می تونید درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛