eitaa logo
آشپزی خاص
97.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز با یه حلوای بیییی نهایت عالی و خوشمزه و مدرن و بوتیکی اومدم🤗😍 . این حلوا خیلی خوشمزه است 🙂. این حلوا به دلیل وجود ارد جوانه گندم یک کم زبری داره . آرد جوانه گندم در تهیه سوهان به کار میره و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید . . آرد سفید 120 گرم (کمی کمتر از یک لیوان) آرد جوانه گندم 35 گرم (حدودا 2 ق غ) (این آرد رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید) سوهان له و آسیاب شده 100 گرم (3 تا 4 ق غ) پودر قند 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان) کره 50 گرم (روغن جامد و یا روغن حیوانی هم می تونید استفاده کنید) شیر 60 گرم (یک چهارم لیوان) خامه صبحانه 50 گرم (2 ق غ) پودر هل 1 ق چ زعفران 1 ق غ گلاب 1 تا 2 ق غ سوهان رو من داخل آسیاب ریختم و له کردم و به صورت کرمی در اومد . یا خوب پودر بشه . شیر و سوهان و خامه رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا یکدست بشه قبل اینکه بجوشه از حرارت برداشتم . آرد سفید رو الک کردم . داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و تفت دادم . حدودا نیم ساعت روی حرارت تفت دادم . برای این حلوا نه خیلی زیاد و نه خیلی کم نشه تقت دادن آرد . بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . آرد جوانه رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . از اونجا که آرد جوانه گندم زیاد نباید تفت بخوره والا می سوزه توجه بشه . کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد مواد سوهانی رو ریختم و از حرارت برداشتم . پودر قند الک شده ، پودر هل ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم و مخلوط کردم .اگر کمی پودری موند میشه کمی گلاب ریخت تا جمع بشه و یکدست بشه . میشه داخل این حلوا پسته خام خرد شده هم.ریخت. بعد همون طور که حلوا گرم هستش داخل قالب سیلیکونی (حلوا چون روغن داره نیازی هم به چرب کردن قالب نیست من جزیی با روغن قالب رو چرب کردم) ریختم و خوب فشرده کردم . داخل یخچال یکی دو ساعت ( یا داخل فریزر 20 دقیقه ) قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . روش کمی پودر پسته ریختم . برای من 15 عدد این شکلی حلوا شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 عدس1 پیمانه برنج 3 پیمانه گوشت چرخ‌کرده 300 گرم پیاز 1 عدد پیاز داغ (برای تزیین)1 عدد کشمش پلویی 1 پیمانه زرشک نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم کره به مقدار لازم هویج یک عدد متوسط رب یک قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم نمک و فلفل پاریکا به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید تا در نهایت بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید. ( توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش‌ از ‌حد پخته شود چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم کشیدن له می‌شود.) در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید. گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعم‌دار کنید سپس در تابه تفت دهید. زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشت‌ها اضافه کنید تا رنگ و عطر بی‌نظیر زعفران به خورد گوشت‌ برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت‌ها به همراه کره کمی تفت بخورند. در این مرحله کشمش‌ها را که از قبل شستشو داده‌اید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خورده‌اند و کاملا نم آن را گرفته‌اید آماده کنید . برنج را با آب و نمک بپزید و در مرحله آخر زمانی که می‌خواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. سپس برنج را آبکشی کنید و ته‌دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه با پاشیدن دارچین طعم‌دار کنید (دارچین دلبخواهی ) و در نهایت آب و روغن بدهید (من کشمش رو روی برنج میریزم که خشک و سفت نشه شما میتونین سرخ هم کنید کشمش رو) سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد. زرشک رو کمی با کره تفت بدین هویج رو رنده درشت کنین و با چهار قاشق آب بزارین کمی بخار پز شه و بعد با کمی پیاز تفت بدین یک پیاز رو خلالی کنین و سرخ کنین برای تزئین روش بریزید مقدار مناسبی از برنج دم‌کشیده را با زعفران آب زده و کره ذوب‌شده مخلوط نمایید عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی زرشک و کشمش تزئین و به صورت قالبی و یا در دیس سرو نمایید در صورت تمایل می‌توانید پس از آبکش کردن برنج، از مایه گوشتی و کشمش به صورت لایه لایه مابین برنج به میزان مناسب بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد پودر شکر (شکر آسیاب شده)200 گرم (تقریبا یک لیوان) روغن مایع 100 گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) آب پرتقال 60 گرم (یک چهارم لیوان) ماست 40 گرم (تقریبا 2 ق غ) آرد سفید 400 گرم ( دو و دو سوم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) رنده پوست پرتقال 1 ق چ مواد به دمای محیط برسه . آب یک عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم . نیاز به 60 گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آب پرتقال داریم . تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا 5 دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و ترویب کردم . همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر رو ام ریختم . آرد رو الک کردم . آرد رو کم کم ریختم . آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره . اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد محتاطانه عمل کنید . ریختن ارد زیادی قاعدتا کلوچه شما رو سفت و سنگین می کنه و اون لطافتش از بین میره . پس صبوری کنید . خمیر ورز دادن نمی خواد . فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار بدید که با استراحت چسبندگی هم رفع میشه . بعد از خمیر گوله های به اندازه دلخواه من 80 گرمی برداشتم و بعد توی دستم کمی پهن کردم . داخل سینی قرار دادم . مابقی کاملا سلیقه ای هست مثل طرح دادن و رومال زدن . می تونید با چنگال طرح بزنید . من با چنگال کمی خط انداختم . کمی با فشار که بعد از پخت اثراتش بمونه . رومال هم ترکیب زرده تخم مرغ و 1 ق غ ماست هست که رومال زدم و کمی کنجد پاشیدم . رومال باعث میشه رویه کلوچه خوشگل تر و خوش رنگ تر هم بشه . فر هم مثل همیشه از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو طبقه وسط با دمای 170 درجه حدودا 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . اخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که کمی روش تغییر رنگ پیدا کنه . برای من 10 عدد کلوچه شد . بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه ردی گلز می تونید درست کنید . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم . سعی کنید مواد رو جایگزین نکنید . چون ممکنه در کیفیت کار شما تاثیر بزاره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام من اومدم با یه ترشی خوشمزه و راحت و عالی 😍. شلغم یک کیلو چغندر (لبو) 1 تا 2 عدد(نپخته) سیر 3 تا 4 حبه برگ بو 1 عدد سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر در صورت تمایل 1 ق م نمک 1 ق م سرکه سفید 2 لیوان آب جوشیده خنک 2 لیوان آب و نمک و برگ بو رو روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، وقتی جوشید از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار خنک بشه . چغندر و شلغم رو شستم و خشک کردم و سر و ته اش رو گرفتم و پوستش رو گرفتم . به صورت خلالی و درازا خرد کردم . خرد کردن و طرح دادن دست خودتونه حتی می توتید قالب بزنید . سیر رو پوستش رو گرفتم و ورقه ای خرد کردم به خاطر اینکه داخل ترشی با اون یکی مواد یک دست بشه و ظاهرش زیبا بشه . تمامی مواد خشک باشند ، آبی نمونه . لایه لایه شلغم و چغندر و سیر رو داخل ظرف شیشه ای قرار دادم . اگر هم ادویه دوست دارید بریزید از سیاه دانه و تخم گشنیز و گلپر می تونید استفاده کنید . به نسبت مساوی آب و سرکه با هم مخلوط کردم . دو لیوان سرکه هم با آب جوشیده خنک ترکیب کردم و داخل ظرف شیشه ریختم . از اونجایی که من خیلی تیز و تند دوست ندارم در ترشی ها نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه می ریزم .می تونید کلش رو سرکه بریزید و یا از ترکیب آبغوره و سرکه هم می تونید استفاده کنید. (آب جوشیده خنک هست و نمیزاره ترشی کپک بزنه و چون جوشیده و استریل شده) در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم . محیط خنک و به دور از نور آفتاب قرار بگیره تا رنگش بد رنگ نشه . حدودا یک هفته تا ده روزبعد ترشی آماده است . بعد از آماده شدن داخل یخچال نگه داری کنید . 👈این ترشی تا چندین هفته داخل یخچال می مونه . بهترین زمان مصرف 6 هفته است و به مرور شلغم ها نرم می شوند . اگر دیدید رنگش تغییر کرده می تونید هر زمانی خواستید لبو داخلش بریزید تا رنگش خوش رنگ تر بشه . 👈لبو قابل حذفه و بابت رنگ دهی و خوشرنگ شدن در این ترشی استفاده میشه .می تونید حتی کلم بنفش استفاده کنید 👈دو روش برای تهیه این ترشی هست که روشی که به صورت خام هست مواد و روشی به صورت پخته . اگر چه که پختن مواد ترشی با سرکه ، ماندگاری ترشی رو طولاتی می کند و و احتمال کپک زدن کمتر ، اما ترشی شلغم و لبو نسبت به ترشی های دیگر حساس تر و زودتر خراب می شود . اگر برای این ترشی چغندر رو بپزید شفاف تر و خوش رنگ تر می شود اما دوام کمتر و زود کپک می زند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ دو عدد پیاز نگینی یک عدد ماست یک پیاله ادویه شامل ..پودرسیر_فلفل سیاه_پودر کاری..فلفل قرمز_به مقدار کافی جعفری ..یه پیاله کوچک سس تند 2 ق رب 2 ق کره 50 گرم اول پیاز نگینی شده با کمی روغن وکره تفت میدهیم ...روغن برای این که دوغ کره نسوزه ...تفت که دادیم سبک شد ..مرغ نگینی درشت را اضافه کرده پودر سیر نمک و میزنیم یکم دیگه تفت میدهیم .... بعد به اندازه یک رب درش رو بگذارید تا بخار پز شه بعد رب یا سس کچاپ اضافه کرده.... بعد داخل طرف ماست ادویه کاری کمی فلفل را اضافه کرده تا به خورد ماست بره بعد ماست را به مرغ اضافه میکنیم ...درشو ببندید تا مرغ پخته شود و مواد به خورددهم بره ... بعدد درش برداشته جعفری خرد شده اضافه کرده .. حرارت نبینه جعفری رنگش تیره نباید بشه...... در اصل این غذا باید تند و تیز باشه😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : فیله مرغ خلالی شده پیاز خلالی شده یک عدد لیمو تازه نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشن مقدار لازم 2 عدد تخم مرغ ماست یک لیوان آرد سفید یک لیوان زعفران دم کرده غلیظ طرز تهیه : اول از همه باید فیله های مرغمون رو مزه دار کنیم،برای این کار فیله های مرغ رو داخل یه کاسه ی در دار میریزیم ، پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم ، لیمو و نمک و فلفل هم میزنیم و درشو میبندیم و یکی دو ساعت میزاریم یخچال. تو این فاصله سفیده های تخم مرغو از زرده جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن برقی 2 دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه،بعد زرده هارو بهش اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم ، ماست و نمک و فلفل و کاری رو هم بهش اضافه و بازم دورانی هم میزنیم،حالا آرد رو در 2 مرحله اضافه و هم میزنیم ، زغفرون هم بریزید ، در آخر غلظت خمیرمون(خمیر بنیه)باید مث حلیم بشه ، بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ، با دست داخل خمیر میغلتونیم جوری که خمیر خیلی تمیز همه جاشو بگیره و بعد داخل روغن خیلی داخل سرخ میکنیم و زمان میدیم تا برشته بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینیا رو میتونید یا مثل من با پوستکن ورق کنید یا از رنده استفاده کنید بعد هم خوب بشورید تا نشاسته ش بره توی کاسه آب سرد بریزید و یه قاشق بکینگ پودر وکمی نمک و سرکه و مقداری یخ بریزید و بعد سیب زمینیا رو توش بریزین و بدارین یه ساعت بمونه و بعد آبکش کنید ولی روش آب نگیرید وقتی آبش کاملا رفت کم کم توی روغن داغ شناور سرخ کنید و بعد روی دستمال آشپزخونه بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد هم کنار غدا یا با ماست موسیر نوش جان کنید بکینگ پودر حالت پفکی در چیپس ایجاد میکنه و سرکه هم تردتر میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين ژله عاليه و خيلي خوشمزس👌🏻👌🏻 در ويدئو پودر ژلاتينو داخل آب داغ حل ميكنه و لايه لايه ميوه در قالب ميچينه و مقداري از ژلاتينو ميريزه روش و ميذاره ميبنده و لايه بعدي تا آخر، ما بجاي پودر ژلاتين و آب ميتونيم از ژله آلوئه ورا استفاده كنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه.به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته.به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سوسیس پپرونی ..... 4 عدد سوسیس کوکتل ..... 2 عدد پیاز خرد شده ..... 1 عدد سیر خرد شده ..... 2 حبه گوجه فرنگی پوره شده ..... 2 عدد فلفل دلمه ای ..... 1 عدد پنیر خامه‌ای ..... 1 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده ..... 200 گرم نمک و فلفل و اریگانو طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز داخل روغن تفت دهید تا سبک و نرم بشه. بهش سیر اضافه کنید تا عطر بلند بشه. سوسیس پپرونی و سوسیس کوکتل اضافه کنید. کمی تفت دهید. فلفل دلمه ای و پوره گوجه اضافه کنید. بعد ادویه و پنیر خامه ای را بریزد تا پنیر با مواد یکدست بشه. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و آن را با وردنه بین دو پلاستیک باز کنید. با یکی از خمیر‌ها، کف و دیواره یک قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را بپوشانید، مواد میانی را بریزید، پنیر موتزارلا را روی آن ریخته و با خمیر باقیمانده بپوشانید. روی سطح خمیر را با یک چنگال سوراخ کنید، روی سطح پای را با برس زرده تخم مرغ بمالید و حدود 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گراتن‌ مخلوط برای 4 نفر سینه مرغ 1 عدد پیاز داغ 2 ق غ قارچ 7 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد بادمجان 3 عدد متوسط ذرت 3 ق غ سیب زمینی 3 عدد متوسط آرد سفید 1 ق غ کره 1 ق غ شیر گرم 1 لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه به میزان لازم سینه مرغ رو کمی تفت دادم و همراه با پیاز و کمی نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه . بعد از پخت ریش ریش کردم . بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم و کمی نمک پاشیدم یا داخل اب نمک بزارید و بعد سرخش کردم . من در تابه رو میزارم این طوری روعن هم کم مصرف میشه . سیب زمینی ها رو پوست کندم و نگینی خرد کردم داخل آب جوش همراه با نمک 15 دقیقه جوشوندم و بعد آبکش کردم . قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و بعد مرغ ریش ریش شده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای نگینی شده و ذرت رو اضافه کردم . کمی نمک و زردچوبه و آویشن و رب گوجه هم ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . آرد رو کمی تفت دادم و بعد کره اضافه کردم و سپس شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت مناسب برسه و بعد نمک و فلفل اضافه کردم . کف ظرف مورد نظر کمی سس بشامل(سفید) زدم و بعد لایه لایه از مواد به دلخواه ریختم . من ابتدا سیب زمینی و بعد بادمجان و بعد پنیر پیتزا و مواد مخلوط مرغ و پنیر پیتزا و سس بشامل ریختم و دوباره همین کار رو تکرار کردم . داخل فر 180 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دادم . اخر هم یکی دو دقیقه گریل رو ردشن کردم تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای شش نفر : ماهی_سفید : 2 عدد سبزی_دلال : 300 گرم رب_انار : 1 قاشق غذاخوری ترشی_آلو : 1 قاشق غذاخوری گردو چرخ شده: 3 قاشق غذاخوری پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد نمک ، فلفل_سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه می کنیم. سبزی دلال، ترشی آلو، رب انار، گردو و پیاز را همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. داخل ماهی و آبشش ها را با ترکیب بالا پرکرده، ماهی را با نخ_آشپزی خوب دوخته تا مواد حین پخت بیرون نریزد. برای پخت ماهی روغن مایع داخل ماهیتابه ریخته شعله را زیاد می کنیم ماهی ها را قرار داده بطوریکه در مدت زمان 15-10 دقیقه یک طرف سرخ شود حال ماهی ها را برگردانده شعله را کم می کنیم در حدود 40 تا 50 دقیقه صبر کرده تا طرف دیگر سرخ و کل ماهی پخته شود. ماهی پخته شده را همراه با سبزی_پلو ، زیتون ، لیموترش و نارنج سرو کنید. نوش جان نکات: سبزی دلال ترکیب سبزی نکات: سبزی دلال ترکیب سبزی های محلی (اناریجه، زولنگ، اوجی، سبزی سیر) که با سیر، رب انار، ترشی آلو و گردو مخلوط شده است. در صورت دسترسی نداشتن به سبزی دلال از ترکیب جعفری، نعناع، گشنیز، پیازچه، سیر، رب انارترش و گردو استفاده کنید. سمت اول ماهی حتما با شعله بالا سرخ شود و درب ماهیتابه را بزنید با شعله کم ماهی وا می رود. بجای ماهی سفید از ماهی قزل آلا و کپور هم می توانید استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای3 نفر مرغ پیاز رنده شده دو عدد بزرگ رب انار 1 استکان شکر نصف استکان نمک و زردچوبه روغن گردو(سه نوبت آسیاب شده) 200 گرم زعفران آب شده پیاز رنده شده رو آب اضافه اش رو میگیریم تفت میدیم بعد با روغن تفت میدیم تا پیاز کمی رنگش تغییر کنه و نرم بشه.حالا اگر از گوشت قرمز استفاده میکنیم،مرغ رو اضافه میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم.بعد نمک و زردچوبه و بعد گردو رو اضافه میکنیم و با شعله خیلی کم، تفت میدیم تا روغن گردو خارج بشه.تو این مرحله ممکنه گردو ته بگیره به همین خاطر باید شعله خیلی کم باشه و مدام موادمون رو هم بزنیم. 4 لیوان آب بعد زعفرون رو اضافه میکنیم میزاریم جوش بیاد و کمی آب اون کم بشه رب انار و شکر رو نیز اضافه کرده و اجازه میدیم فسنجون با شعله خیلی کم،کاملا جابیفته. اگه دوست داریم فسنجون روغن بندازه باید شعله کاملا کم باشه و همچنین در طول فرایند پخت هر نیم ساعت یکبار نصف استکان کوچیک آب خیلی سرد رو به فسنجون اضافه میکنیم. اگر خواستیدفسنجون رو با گوشت سفیددرست کنید بایدگوشت رو جدا گانه سرخ کنید و کنار بگذارید.حدودا دو ساعت از پخت فسنجون که گذشت گوشت رو به اون اضافه میکنیم. من مرغ رو با همراه خورشت گذاشتم جا بیفته اگر میخواید مجلسی بشه مرغ رو جدا کنید و 1 الی 2 ساعت آخر اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای حمص خونگی🔻 2 لیوان نخود آب پز آب یک لیمو( کمی کمتر از نصف ف چ ) 1 ق م نمک 3 ق غ زیره 3 حبه سیر 3 ق س ارده نصف استکان آبی که نخود پخته شده( اگر ندارید آب معمولی بریزید) 2 ق غ روغن زیتون برای تزیین🔻 3 ق غ روغن زیتون پول بیبر( فلفل قرمز) جعفری ریز خرد شده طرز تهیه🔻 همه مواد را داخل غذاساز ریخته و هم بزنید، سپس داخل یک بشقاب صاف پخش کنید وسطش رو کمی گود کرده با روغن زیتون و پول بیبر(فلفل قرمز پرک)وجعفری تزیین کنیداگر کباب یا گوشت داریدروش بزارید و امتحان کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 1 عدد آرد نخودچی 2 ق غ نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم تخم مرغ 1 عدد سیر خواستین بریزین من نریختم برای مواد میانی سلیقه ای هر طور بخواین من از پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد هویج 1 عدد گردو خرد شده 3 ق غ زرشک 1 تا 2 ق غ سیب زمینی 1 عدد . . . 🔴مواد میانی سلیقه ای هست و شما میتونین از هویج درسته و تخم مرغ آبپز و پوره سیب زمینی و ... استفاده کنید. کاملا دل بخواهی 🔴 پیاز رو رنده کردم و آب اون را گرفتم و با گوشت چرخ کرده مخلوط و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی و تخم مرغ اضافه و خوب ورز دادم . بعد مواد گوشتی را در یخچال نیم ساعت قرار دادم . برای مواد میانی پیاز را خرد کرده و سرخ کردم . هویج رو نگینی خرد کردم و بعد پختم و سیب زمینی رو هم آبپز کردم و رنده کردم . همه رو با هم مخلوط و یه کوچولو تفت دادم . گوشت را از یخچال بیرون آوردم و روی یک نایلون فریزر پهن کردم . خیلی ضخیم و نازک نباشد . بعد مواد میانی را روی گوشت ریخته و لبه ها از مواد پر نشوند تا راحت رول شود . بعد به کمک نایلون گوشت را به آرامی رول کردم و داخل یخچال به مدت یک الی دو ساعت بمونه بهتره . کف تابه ای روغن ریختم و رول را در آن قرار دادم و دو طرفش رو سرخ کردم . برای سس : یه پیاز کوچیک رو ریز خرد کردم و کمی با روغن تفت دادم و یه گوجه رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کمی رب گوجه و نمک و زردچوبه ریختم و بعد کمی اب ریختم و وقتی جوشید آماده است . بعد داخل تابه ریختم . در تابه را گذاشته و حدود نیم ساعت زمان می بره بپزه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیوسکی یا کیفسکی ؛ یه غذای اکراینی و همچنین روسی هستش . در واقع این غذا برای شهر کیف هست که اسمش کیفسکی و به مرور کیوسکی بهش میگن . . یه غذای خوشمزه هست😋 و نوعی از سوخاری ها حساب میشه . خیلی زمان بر نیست و به عنوان شام یه غذای عالیه . جای ناهار هم می تونید سرو کنید . . برای هر نفر شما به یه سینه مرغ نیاز دارین ( در واقع نصف سینه مرغ ) مواد لازم رو برای دو عدد در واقع دو نفر . سینه مرغ 2 عدد جعفری خرد شده 4 ق غ کره 40 گرم سیر 1 حبه آرد سفید به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد آرد سوخاری به میزان لازم پنیر پیتزا به دلخواه لزومی نداره اگر خواستید . برای تهیه این غذا بهتره از سینه های مرغ که متصل به کتف هست استفاده بشه . من برش دادم و اون استخوان رو نگه داشتم و بعد اگر سینه مرغ بزرگ هست می تونید دوقسمت کنید و اگر نه که نیازی نیست بهتره کمی با بیفتک کوب (یا گوشت کوب) بکوبید که کمی پهن بشه . برای مرینیت کردن (مزه دار کردن ) هر طور که دوست داشته باشید . من سینه های مرغ رو با کمی سس سویا و پودر سیر و کمی نمک مزه دار کردم و چند ساعتی در یخچال قرار دادم . (هر جور دوست داشتید و با هر موادی می تونید مزه دار کنید) جعفری خرد شده و کره و سیر خرد شده رو با هم مخلوط کردم . بهتره یه ساعتی این مواد رو داخل یخچال بزارین . مرغ ها رو از یخچال بیرون آوردم یه مقدار وسطش شکاف ایجاد کردم . از مواد جعفری و کره و سیر یه مقدار وسطش قرار دادم . اگر دوست داشتین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم می تونید قرار بدین الزامی نیست . بعد مرغ رو رول کردم و پیچیدم . ابتدا داخل آرد سفید غلتوندم و بعد داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری . داخل یه ظرفی روغن ریختم گرم بشه و با حرارت کم سرخ کردم . حدودا برای پخت هر کدوم ده دقیقه داخل روعن با حرارت کم و ملایم گذاستم که حسابی هم داخلش مغز پخت میشه خیالتون راحت فقط هم روغن گرم باشه و هم حرارت کم . پ.ن : من پوست دستم حسابی به دستکش حساسیت نشون میده . آخ آخ بعد از در اوردن حسابی قرمز میشه و خارش پیدا می کنه ، من هم استفاده نمی کنم این بار رو حالا استثنا 😜😜 کلا خوب دستام رو می شورم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛