#حلوا_آرد_نخودچی
این حلوا بسیار بسیار خوشمزه و نرم و لطیف هست 😍حتما یه بار امتحان کنین🙂 . می تونین جای آرد نانوایی هم آرد نخودچی بریزین و کلش آرد نخودچی باشه ولی ترکیب نصف به نصف عالی تره و مزه و طعمش غالب نمیشه .
آرد نخودچی یک لیوان (150 گرم)
آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (150 گرم)
شکر 2 لیوان (400 گرم)
آب 2 لیوان
کره 50 گرم تقریبا
روغن جامد 2 تا 3 ق غ
روغن مایع 3 تا 4 ق غ
گلاب 1/4 لیوان
پودر هل 1 ق چ
زعفران به میزان لازم
اول بگم که کلا توی این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روعن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روعن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن .
ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا یه ربع روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم و دوباره ردی حرارت تفت دادم بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم یه ربع بیست دقیقه ای تفت دادم .
آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هه بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه )
برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و جوش که زد از حرارت برداشتم .
به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع . و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم .
حلوا گرم رو توی یه دیس ریختم و با پشت قاشق که آغشته به روغن جامد هست روی حلوا رو صاف کردم . هیچ وقت از روعن مایع در این هنگام استفاده نکنین و الا حلواتون روش ترک می خوره .
و در آخر هر طور دوست دارید تزیین کنید .
من مقداری از حلوا که از دما افتاد روداخل قیف ریختم و با ماسوره شمار 1M طرح گل زدم و مابقی رو با کارد طرح زدم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد ماکارانی
اموزش سالاد ماکارونی که میدونم طرفدار های زیادی داره.
مواد لازم برای چهار نفر:
ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا نصف بسته
خیار شورخرد شده 300 گرم
ذرت پخته (کنسرو ذرت ) 300 گرم
سس مایونز مقدار لازم برای من یه شیشه ( کوچک) کامل مصرف شد
هویج پخته شده و نگینی خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه ای قرمز یا سبز نگینی خرد شده نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته شده 200 گرم
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
مرغ پخته شده و ریش ریش شده یک پیمانه
پیازچه خرد شده نصف پیمانه
دستور تهیه:
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود 8 الی 10 دقیقه روی حرارت بماند. بزارید حسابی نرم شه . بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا حسابی خنک شوند.
تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد مخلوط کرده و در انتها یعنی زمانی که مواد حسابی خنک شدن سس مایونز , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.
سالاد را دورن قالب ریخته و با پشت قاشق حسابی فشرده کنید و آرام برگردانید و تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_زعفرانی
شیر 2.5 لیوان
شکر حدودا 5 تا 6 ق غ (سلیقه ای هست می تونین کم و زیاد کنین )
پودر ژلاتین 2.5 ق غ (پودر ژله با پودر ژلاتین فرق داره . در لوازم قنادی ها و برخی سوپری ها موجود است )
خامه صبحانه 2 تا 3 ق غ (سلیقه ای هست می تونین زیادتر بریزین )
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد به روش بن ماری روی حرارت بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه بعد به آن زعفران و گلاب و وانیل رو اضافه کردم .
بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و خوب هم زدم.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم روی بخار کتری قرار دادم تا گرم بشه اما نجوشه. قبل از جوشیدن از حرارت برداشتم و داخل موادم ریختم و هم زدم و موادم رو از حرارت برداشتم.
حالا هم می تونین داخل قالب بریزین و قالبی بشه و یا مثل الان که من داخل ظرف ها ریختم و گذاشتم توی یخچال 6 الی 7 ساعتی بمونه .
بعد از بسته شدن هم روش شابلون قرار دادم و پودر گل محمدی ریختم و برداشتم و با خلال پسته تزیین کردمش .
شابلون رو هم از لوازم قنادی فروشی ها می تونین تهیه کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_گوشت
برای درست کردن حلیم(هلیم)هم میتونید از گندم درسته یا پوست گرفته یا بلغور گندم استفاده کنید
از گوشت گوسفندی یا گوساله،بوقلمون،مرغ هرکدوم رو دوست دارید میتونید استفاده کنید
گوشت رو هم میتونید جداگانه وهم با گندم بپزید
من از گندم پوست گرفته وگوشت گوسفندی(گردن)استفاده کردم
گوشت با استخوان باشه خوش طعمتره
اندازه ها رو میتونید نصف کنید
گندم پوست گرفته حدود 3 لیوان
گوشت گوسفندی همراه استخوان 400 گرم
روغن سه الی چهار قاشق بهتره از روغن محلی یا کرمانشاهی استفاده کنید
چوب دارچین یک تکه نمک به میزان لازم
گندم رو 24 ساعت خیس کنید تا نرم بشه
بعد از 24 ساعت وابشو دور بریزید وچهار الی پنج برابر گندم آب بریزید وبزارید رو گاز من گوشت رو همراه گندم میپزم یک تکه چوب دارچین اضافه میکنم ودرشو میزارم با شعله ملایم تا خوب بپزن هر چند گاهی هم بزنید که ته نگیره اگه دیدید آبش کم شده دوباره کمی آبجوش بهش اضافه کنید
وقتی کاملا پخت گوشت و چوب دارچین رو از گندم خارج کرده استخوان گوشت رو جدا کرده وبا گوشت کوب دستی حسابی میکوبیم
گندم رو از صافی رد میکنیم تا عصاره ش بیرون بیاد وفقط پوستش باقی بمونه
دوباره رو گاز میزاریم گوشت،نمک،روغن بهش اضافه کرده وبا گوشت کوب حسابی میکوبیم تا گوشت کاملا با گندم قاطی وکشدار بشه نیم ساعت تا 40 دقیقه طول میکشه سپس گاز رو خاموش کنید وبریزد تو ظرف سرو با روغن حیوانی داغ شده دارچین وکنجد تزیین کنید من با شکر دوست دارم😊
میتونید تو دستگاه مخلوط کن هم بریزید وبعدا از صافی رد کنید اگه از صافی رد نکنید پوسته گندم زیر دندون میاد
بجای گندم پوست گرفته از بلغور گندم هم میتونید استفاده کنید که زودتر اماده میشه وزمان پخت طولانی نیست
میتونید دارچین هم تو روغن داغ بریزید و بریزید رو حلیم
حلیم بعد از سرد شدن سفتر میشه وقتی سرد شد کمی آبجوش بریزید روش و دوباره گرمکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_گل
آرد 2 تا 2/5 پیمانه
بسته به درشتی تخم مرغ ممکن است میزان آرد متغیر باشه(من 2/5 پیمانه آرد مصرف کردم)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
ماست 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر پسته برای تزئین
مواد شهد:
آب 1/5 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه
زعفران سائیده مقداری
گلابت 1 تا 2قاشق غذاخوری
جوهر لیمو 1/4 قاشق چایخوری(یا آبلیمو 1 قاشق غذاخوری)
همه مواد را مخلوط و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کمی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد دیگر هم نزنید تا جوشبیاید و با حرارت ملایم کمی قوام پیدا کند.
بعد حرارت را خاموش کنید تا شهد ولرم شود.
برای خاگینه شعد باید کمی قوام پیدا کنه ولی لازم نیست غلیظ بشه....کمی از شهد سرد رو بین دو انگشت بگیرید باید کمی چسبنده باشه،در این حد کافیه.
تخم مرغها+وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روغن مایع و ماست را هم اضافه و هم بزنید.
آرد+بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید و به متیه تخم مرغ کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود.
خمیر در نهایت به دست نمیچسبد.
خمیر را در نایلون قرار بدید و 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کنید به ضخامت 3 میلی و با دو کاتر گرد کاتر بزنید و با کارد ابتدا برش+داده و 4 برش بدهید و بعد برش×بزنید تا 8 گلبرگ ایجاد شود.
بعد هر دو دایره کوچک و بزرگ را با کمی سفیده تخم مرغ به هم بچسبانید.
همه خمیر را به همین ترتیب آماده کنید(حتما روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود)
سپس گلهای آماده را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا پف کرده و مغز پخت شوند.
در صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود و بعد در شهد ولرم بیندازید.
اگه دوست دارید شیرین بشه باید تایم بیشتری توی شهد نگه دارید ولی من چون طرفدار چیزای کم شیرین هستم بعد از یک دقیقه از شهد در آوردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_خرده_شیشه
برای تهیه ژله های قالب خورده : هر رنگ که دوست دارید پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش (بن ماری) حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و بعد بهش 2 تا 3 ق غ بستنی وانیلی نرم ( یا نصف لیوان شیر) اضافه کردم .
داخل ظرف هایی ریختم که ژله ارتفاعش زیاد نشه و گذاشتم یخچال حداقل 4 ساعت بمونه .
بعد از اون با قالب های ریز در طرح های مختلف قالب زدم .
رنگ هایی که متفاوت هست دلیل بر این هست که ژله اضافه که از قالب زدن می موند رو بعد اینکه دیگه حجمش کمتر میشه با ژله دیکه ای ترکیب می کردم و رنگ های جدیدی ایجاد می شد (من درآوردی 😉) من از همین ژله بستتی هایی که درست کردم به دلخواه داخل قالب ابتدا ریختم و گذاشتم نیم بند کمی سفت تر بشه .
مجدد نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خنک شد 2 ق بستتی اصافه کردم و داخلش ریختم .
ژله خرده هایی که درست کردم داخل قالب مقداری ریختم و داخل قالب ژله الوورا خنک ریختم .
برای تهیه الوورا 2 بسته ژله الوورا رو با 3 لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک خنک بشه و داخل قالب ریختم .
ژله رو داخل یخچال قرار دادم و باز دوباره که کمی بست مابقی ژله های خرده رو همراه با مابقی آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال .
وقتی ژله خوب بست دورش رو با چاقو آزاد کردم و داخل آب ولرم قرار دادم و وقتی مطمئن شدم که کاملا آزاد شده روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تاس_کباب
این غذا خیلی ساده و بی دردسر وخیلی لذیذه😋
پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج وآلو خورشتي در قابلمه چيده
سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوشنبه🌺13 بهمن ماه
امیدوارم امروز زیباترین
گلها زیر پایتان
قشنگترین چشمها
بدرقه راهتان
زیباترین لبخندها
برلبانتان باشد
صبح بخیر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_مرغ
سينه مرغ چرخ شده.يك عدد
نان تست.7 عدد
سيب زميني يك عدد
تخم مرغ1 عدد
جعفري ريز خردشده.1 پيمانه
شير.به ميزان لازم
نمك، فلفل و ادویه کاری.به ميزان لازم
سیر رنده شده 3 تا4حبه
روغن سـرخ كـردني. به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
طرز تهیه:
نانهاي تست را در شير خيس كرده و اجازه ميدهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار ميدهيم و شير اضافه آن را ميگيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ ميكنيم. سيبزميني پخته شده را رنده می کنیم. سپس مرغ، نان تست و سيبزميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي را به آنها افزوده و تخممرغها را نيز اضافه می کنیم. نمك، فلفل، ادويهكاري را هم اضافه كرده و خوب هم ميزنيم از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري ميغلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ سرخ ميكنيم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی_سه_رنگ
شیر 2 لیوان
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری پُر
شکر 4 قاشق غذاخوری(بنا به ذائقه خودتون میشه شکر رو بیشتر ریخت)
گلاب 4 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه2 قاشق مرباخوری(به دلخواه،میتونید به جای خامه مقداری کره اضافه کنید ولی به نظرم با خامه طعمش خیلی خوشمزه تره)
شیر سرد را در شیر جوش بریزید و آرد برنج را روی آن الک کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل بشه و هیچ گوله ای از آرد باقی نمونه.
بعد شکر را هم اضافه کنید.
شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید.
حرارت حتما ملایم باشه تا آرد برنج در شیر خوب پخته بشه و مزه خامی نداشته باشه.
حتما مدام هم بزنید وگرنه آرد برنج سریع تهنشین میشه و در شیر تکه تکه میشه و فرنی شما یکدست نمیشه.
وقتی غلظت فرنی به حد دلخواهتون رسید نوبت اضافه کردن گلاب هست،گلاب رو هم اضافه و دوباره روی حرارت هم بزنید .
در آخر به دلخواه میتونید کمی خامه صبحانه اضافه کنید تا فرنی شما کِرِمی و خوش طعم تر بشه.
فرنی را از روی حرارت بردارید و بلافاصله سه قسمت کنید.
یک قسمت آنرا ساده بگذارید .
به قسمت دوم مقداری پودر کاکائو حل شده در آب جوش اضافه کنید(من 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو را در کمی آب جوش حل کردم )
به ظرف سوم مقداری زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید.
ترتیب ریختن فرنی ها به سلیقه خودتون بستگی داره.
من ابتدا مقداری فرنی سفید کف ظرفها ریختم و صبر کردم تا رویه ببنده...
در این فاصله هر از گاهی مواد فرنی زعفرانی و شکلاتی را هم بزنید تا رویه نبنده.
و بعد از اینکه فرتی سفید رویه بست،فرنی شکلاتی و در پایان فرنی زعفرانی در ظرفها ریختم...
روی فرنی رو به دلخواه تزئین و سرو کنید.
اگه فرنی زیاد از حد غلیظ بشه یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بمونه ممکنه رویه اون ترک برداره.
با این مقدار حدود 5 تا 6 استکان فرنی خواهید داشت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه
مهمترین قسمت بامیه پختن خمیر رو گازه که باید با شعله کم پخته بشه وآب درون خمیر تبخیر بشه
شهد هم تو کیفیت بامیه خیلی تاثیر داره آگه به خوبی قوام نیومده باشه بامیه نرم میشه آگه زیادی قوام بیاد شکرک میزنه
بامیه چون تخم مرغ داره روغنش کف میکنه سعی کنید از قابلمه با ارتفاع بلند برای سرخ کردن استفاده کنید
آگه میخواید بامیه وزولبیا درست کنید دقت کنید با روغنی که توش زولبیا درست میتونید بامیه درست کنید ولی تو روغن بامیه نمیتونید زولبیا درست کنید
بامیه های که بعد از چند ساعت نرم میشن به خوبی رو گاز پخته نمیشن ویا شهد بخوبی قوام نیومده ویا با شعله بالا سرخ شدن
برای درست کردن بامیه حتما از قیف پارچه ای استفاده کنید .چون خمیر کمی سفته احتمال پاره شدن قیف داره
قیف پارچه ای من خونه نبود مجبور شدم از قیف پلاستیکی استفاده کنم ماسوره رو استوری میزارم
بهتره از ترازو استفاده کنید آگه ندارید از لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید قنادی150 گرم یا یک لیوان دسته دار فرانسه
آب 240 گرم یا یک لیوان پر لبالب
کره یا روغن جامد بیست گرم
تخم مرغ درشت دوعدد
عسل یا شهد یک قاشق از همون شهدی که درست کردید بریزید واسه قهوه ای شدن رنگ بامیه هست دوست دارید بامیه زرد رنگ باشه نریزید
من از قیف شیرینی بهشتی استفاده کردم
آب وکره رو شعله گاز بزارید تا حبابهای ریزی بزنه حباب که زد آرد الک شده رو یک دفعه بهش اضافه کنید بهتره از قابلمه تفلون استفاده کنید آرد رو که اضافه کردید به سرعت بزنید تا خوب مخلوط شه شعله رو کم کنید ومدام با پشت قاشق چوبی هم بزنید وتکه تکه کنید تتا خوب پخته بشه وآب درون خمیر تبخیر بشه حدود هشت تا ده دقیقه زمان میبره سپس به ظرف دیگه منتقل کنید تا از داغی بیقته سرد نشه فقط از داغی بیقته شهد یا عسل اضافه کنید تخم مرغ اولی بهش اضافه کنید وحدود یک دقیقه با همزن بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره تخم مرغ دومی بزنید وباز با هم زن بزنید آگه دیدید خمیر حالت چسپناک داره کافیه ولی مال من کمی سفت بود یک تخم مرغی رو تو یک پیاله شکستم وبا چنگال هم زدم ویک قاشق از این تخم مرغ بهش اضافه کردم ودوباره زدم تو قیف ریختم
روغن بامیه حتمااا سرد باشه بعد از اینکه قیف زدید بزارید رو گاز با شعله متوسط تا خوب سرخ بشن
وقتی سرخ شدن فوری بریزید داخل شهد سرد دو یا سه دقیقه بزارید تا شهد به خوردش بره از شهد بیرون اورده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا_بدون_فر
مواد لازم
اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید قنادی دولیوان
شکر یک لیوان کمی کمتر
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ چهار عدد
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
پکینگ پودر دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران یک قاشق چایخوری تو ریختن زعفران این دفعه دست ودلباز باشید😊
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(حرارت متوسط)وماهی تابه رو بزارید روش تا گرم بشه و مثل فر عمل کند پانزده دقیقه برای گرم شدن ماهی تابه کافی است واشر نارنجی رنگ ماهی تابه رو حتما دربیارید تا درش زیاد کیپ نباشه وکیک عرق نکنه.بریم سراغ اماده کردن مواد👇
تخم مرغ ها رو با شکر دانه ریز آگه شکر تون دانه ریز نبود بهتره آسیاب کنید ولی زیاد پودری نشه حدود چهار دقیقه بزنید تا حجیم شه پودر هل اضافه کنید سپس روغن مایع رو کم کم بریزید تا به خورد مواد بره زیاد نزنید ماست رو اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن چند ثانیه بزنید ماست حتمااا شیرین باشه ترش باشه میبره بعد آرد وپکینگ پودر رو کهقبلا با هم مخلوط کرده والک کرده در چند مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید هیچ گلوله آردی باید باقی نمونه زیااااد هم نزنید پف کیک میخوابه
کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از 25 دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای 180 درجه به مدت چهل الی 40 الی 45 دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کی بزارید خنک شه اما سرد نشه برش بزنید وشربت رو که آماده کردید با قاشق روش بریزید تا شربت به خوردش بره
برای درست کردن شربت همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید پن دقیقه بجوشه وگاز رو خاموش کنید وبزارید اونم خنک شه شربت خنک رو کیک خنک بریزید توجه کنید گرم نباشن کیک خمیر میشه آگه زیاد سرد هم باشند شربت به خوردش نمیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛