#تاتلی_ شیری _با_ سس_ انار
مواد محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 ق غ آرد
3 ق غ نشاسته
1 ق مربا خوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس :
3 لیوان آب انار
1 استکان شکر ( 70 گرم)
1 استکان نشاسته (40 گرم)
طرز تهیه:
شیر،شکر،آردونشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود بزارید روی حرارت با همزن دستی مدام هم میزنید تابپزید وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و اول کمی با همزن دستی بزنید تا کره با حرارت محلبی آب بشه بعدبا همزن برقی حدود 4_3 دقیقه خوب همزده. تمام فنجان ها را خوب خیس کنید تا محلبی بهش نچسبه و راحت بیرون بیاد.
محلبی را داخل فنجان ها به طور برابر بریزید و حدودا 1.5 بند انگشت از سر فنجان خالی بماند
فنجان ها را کنار بذارید تا کاملا خنک شود. برای سس انار دانه های اناررو داخل مخلوط کن بریزید، سپس از صافی رد کنید
آب انار(3لیوان) را داخل قابلمه بریزید . هر میوه ای که دوست دارید میتوانید استفاده کنید اما آب میوه آماده استفاده نکنید.
شکر و نشاسته روباهم مخلوط کنید و هم بزنید سپس روی حرارت در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.
سس اناررو روی محلبی سرد شده بریزید و حدود 5_4 ساعت داخل یخچال بذارید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_کلم
این سالاد واقعا عااالیه حتما حتما امتحان کنید
کشمش تو این سالاد اختیاریه واسه یکبار هم شده با کشمش امتحان کنید😍
مواد لازم
کلم سفید سه پیاله خرد شده
کلم قرمز یک پیاله خرد شده
هویج رنده شده یک پیاله رنده شده
گردو یک مشت
دونه انار یک دوم پیاله
کشمش یک چهارم پیاله
سس مایونز سه قاشق پر
آب لیمو چند قاشق مقداری نمک
کلم ها رو ریز خرد کنید
هویج رو با رنده متوسط رنده کنید
گردو نگینی خرد کنید
همه مواد رو با هم قاطی کنید حدود یکساعتی بزارید یخچال تا سس به خورد مواد بره به سلیقه خود تزیین کنید ونوش جان بفرمایید
من برای تزینش از هویج استفاده کردم
هویج رو پوست کنده وبا تراش سبزیجات تراش کنید.سپس هویج تراش شده رو دایره وار جمع کنید. توجه کنید وقتی که تراش میکنید هویج رو کمی با فشار تراش بدید که نازک تراش نشه
تراش سبزیجات لوزام فنادیا دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت عدس
من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید.
سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری
عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید
سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید
سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید
تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن
سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس
عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_سیبزمینی_شکم_پر
مواد لازم🔻
سیب زمینی آب پز ۶ عدد
نمک،فلفل سیاه
پیاز
سیر له شده
فلفل چیلی، فلفل دلمه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
سینه مرغ پخته شده ۳ تکه
نمک،پاپریکا،زیره
خامه آشپزی نصف پیمانه یا بجاش: نصف پیمانه شیر + نصف پاکت خامه (حدود ۱۰۰ میلی لیتر ) + ۱ ق غ پر پنیر خامه ای
پنیر موزارلا یا پیتزا
آرد
تخم مرغ ۲-۳ عدد + کمی نمک و فلفل سیاه
پودر سوخاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
46.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریتاتا_مرغ
برای ۳ تا ۴ نفر
سینه مرغ یک عدد
سیب زمینی ۲ عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میران لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر😋
مواد لازم🔻
بادمجان دلمه ای 4 عدد
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
فلفل دلمه یک عدد
نمک فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســــــلام صبح زیباتون بـخیر🕊 ❄️
الهی نگاه پر مهر خدا🕊❄️
همراه لحظههاتون 🕊❄️
سلامتی و نیکبختی🕊❄️
گوارای وجودتـون 🕊❄️
بارش برکت و نعمت🕊❄️
جـاری در زندگیتـون 🕊❄️
پنجشنبه قشنگتـون بـخیر 🕊❄️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله تزریقی
برای درست کردن این دسر زیبا ابتدا یک بسته ژله آلوورا آماده کنید و اجازه بدین ببنده، دقت کنید خیلی سفت نشه که موقع تزریق پاره نشه، بعد از این که تزریقتون و انجام دادین باابزار داخل قسمتهایی که میخواین طرح شاخه بیفته و در بیارید و داخلش و با شکلات مایع پر کنید و مجدد بزارید ببنده برای طرح زیرش هم میتونید از پاناکوتا وانیلی و شکلاتی استفاده کنید لایه آخر هم موس شکلاتی هست
موس شکلاتی 👌
شیر 1/2 لیوان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکلات تلخ 250 گرم
خامه قنادی 250 گرم
پودر ژلاتین 2 ق غ
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه و از ظرف نریزه بعد میذاریم یخچال
خامه قنادی رو فرم میدیم بعد اونم میذاریم یخچال .
شکلاتو خورد میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم
حالا پودر ژلاتین رو روی چند ق غ آب میریزیم بعد که اسفنجی شد بنماری میکنیم و کنار میذاریم
شیر رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد . شکلات بنماری رو به شیر اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه .
بعد ژلاتین رو هم میریزیم ومخلوط میکنیم .خامه رو طی چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم .
حالا نوبت اضافه کردنسفیده س . اینجا میتونیم از همزن برقی استفاده کنیم تا مایه موس یکدست بشه .
حالا این موس خوشمزه شکلاتی رو داخل قالب و روی کیکمون میریزیم و 3 الی 4 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه و خودشو بگیره. .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_نارگیلی
یه حلوای مدرن و بوتیکی و خوشمزه و عالی 😊🤗.
حدودا با این مقدار مواد 12 عددحلوا به این شکل میشه .
آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی نصف لیوان (75 گرم)
پودر نارگیل نصف لیوان (60 گرم)
پودر قند یک چهارم لیوان (50 گرم)
کره 50 گرم
روغن جامد 2 ق غ (تقریبا 50 گرم)
گلاب تقریبا یک چهارم لیوان
زعفران به میزان لازم
اینجا شما می تونین با هر اندازه ای پیش برین اینکه تاکید به گرم باشه نیست .
در مورد پودر نارگیل که من آسیاب کردم با اینکه درشت هم نبود ولی برای اینکه حلوا یکدست بشه آسیاب بشه . اندازه وقتی که آسیاب می کنیم از لحاظ لیوانی کمتر میشه . نصف لیوان پودر نارگیل رو وقتی آسیاب کنین یه کم کمتر میشه میزانش .
در مورد روغن هم بهتره که داخل این حلوا کل روغن ، روغن مایع نباشه ، می تونین جای روعن جامد مایع بریزین ولی کلا همش روعن مایع نباشه ترکیبی از کره یا روغن جامد با روعن مایع ترجیحا کره هم استفاده بشه بهتره لطیف تر میشه .
نکته بعدی در مورد آرد ، که در این حلوا بهتره آرد سفید باشه چون رنگ حلوا به تیرگی نره و خوش رنگ بشه .
جای پودر قند شکر نمیشه .
و اما در مورد طرز تهیه :
آرد رو الک کردم و بعد با حرارت ملایم رو به کم شروع به تفت دادن کردم . آرد زیاد تفت نخوره چون می خوایم رنگش تیره نشه . حدودا 15 تا 20 دقیقه با حرارت کم بو دادم .
بعد مجدد الک کردم .
کره و روغن جامد رو اضافه کردم و بعد که با هم ترکیب شد ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم . گلاب رو کم کم ریختم یه کم گذاشتم موند .
بعد از حرارت برداشتم و بلافاصله پودر قند رو الک کردم و اضافه کردم و پودر نارگیل رو ریختم و مخلوط کردم . اگر حلوا جمع نشد گلابی که موند رو اضافه می کنیم که من اضافه نکردم چون حلوام خوب جمع شد و صاف و یکدست شد .
بعد همین طور که گرم هست داخل قالب سیلیکونی ریختم . قالب هم خیلی کم با روغن چرب کردم .
حدودا 20 دقیقه در فریزر قرار دادم و یا دو ساعت می تونید بخچال بزارید .
و در آخر از قالب بیرون آوردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترایفل
یه دسر بسیاااار خوشمزه و پرطرفدار . یه دسر انگلیسی ، که لایه هاش شامل کیک (یا بیسکوییت) و انواع کرم دلخواه و پودینگ و انواع میوه های مناسب دسر مثل توت فرنگی و موز و آناناس و یا هر میوه ای که دوست داشته باشید و ژله و حتی خامه فرم گرفته و ....
قبلا هم براتون ترایفل رو گذاشته بودم .
این بار حالا این طوری درست کردم .
من از کیک شکلاتی استفاده کردم ، 2 بسته کیک شکلاتی رو خرد و یه کم پودر کردم .
پودینگ رو طبق دستور روی بسته اش درست کردم دوستای گلم پودینگ من فوری بود و به این صورت خیلی راحت درست میشه نیاز داریم به 2 لیوان شیر سرد که با یه بسته پودینگ با طعم دلخواه من از موزی استفاده کردم مخلوط کردم و با همزن 2 دقیقه زدم . از هر نوع پودینگ و کرم و حتی قبلا که خودم پودینگ خونگی توی پیج همین دستور ترایفل رو گذاشتم و یا حتی پودر کاسترد هم می تونید استفاده کنید .
یه بسته ژله هر طعم و رنگی دوست داشته باشید رو با یک و نیم لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم و توی یه ظرف ریختم و گذاشتم یخچال بسته بشه و بعد برش دادم .
داخل لیوان های بلند و یا جام لایه لایه به دلخواه پر کردم .
یه لایه کیک شکلاتی و پودینگ و میوه دلخواه من توت فرنگی ریختم و ژله خرد شده به این ترتیب لایه ها رو پر کردم .
چند ساعتی یخچال گذاشتم تا خوشمزه تر بشه و بعد آماده سرو هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_مرغ
مواد لازم:
1 بسته ماکارونی رشته ای ( اسپاگتی )
1 استکان روغن زیتون
1 ق غ کره
حدود 500 گرم سینه مرغ
1 عدد پیاز متوسط
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز 4_5 عدد فلفل سبز
4_5 حبه سیر 1 ق غ رب فلفل
1 ق غ رب گوجه فرنگی
2 عدد گوجه فرنگی
نمک * فلفل سیاه زیره آویشن 1 مشت جعفری خورد شده
طرز تهیه:
یک بسته ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا بپزد. سپس آبکش کنید.
از طرف دیگر روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته کمی که داغ شد مرغها را که در سایز کوچک تکه کرده اید اضافه کنید و خوب تفت دهید تا زمانی که رنگ مرغها تغییر کند و آب مرغ کشیده شود. کره را اضافه کرده و دوباره تفت دهید. وقتی مرغها کمی سرخ شد پیاز خورد شده را اضافه کنید. وقتی پیازها نرم شد و کمی رنگشان تغییر کرد سیر، فلفل دلمه و فلفل سبز خورد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس ادویه و نمک را اضافه کنید. من از هرکدام 1 ق م اضافه کردم شما می توانید به دلخواه خودتان تغییر بدید. رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کرده و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا از همان آب جوش ماکارونی ها حدود 1 لیوان به این مواد اضافه کنید و بگذارید خیلی کم بجوشد. وقتی آبش کمی خشک شد ماکارونی را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بگذارید کمی روی شعله بماند. در مرحله آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یک_تخم_مرغی
با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره
مواد لازم.......
تخم مرغ درشت بک عدد
شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیریک لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.......
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
مناسب برای تغدیه بچه ها ست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیر_خشک
سلام دوستان گلم حلوای عربی یا شیر خشک یه حلوا بسیار خوشمزه و نرم و عالی که طرفداران زیادی داره 😋.
شیر خشک منطور شیر خشک نیدو هستش نه شیر خشک بچه .
فله ای ها کمی شور هستند و طعم حلوا رو تغییر میدن .
آرد سفید شیرینی پزی 1 لیوان (150 گرم)
شیر خشک 1 لیوان (150 گرم)
شکر 1 لیوان (200 گرم)
آب 1 لیوان(250 میلی)
گلاب 1/3 لیوان (80 میلی)
پودر هل نصف ق چ
روغن مایع 1/3 لیوان (80 میلی)
کره 50 گرم
روغن جامد 25 گرم ( 1 ق غ)
آرد رو الک کردم و داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و روی حرارت کم شروع کردم به تفت دادم و بو دادم . میزان رنگ حلوا به خودتون بستگی داره که دوست دارید رنگش روشن و یا تیره باشه .
بعد آرد بو داده رو دوباره الک کردم و داخل ظرفم ریختم . شیر خشک رو هم الک کردم و بهش اصافه کردم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و هی هم زدم یه کم شیر خشک گوله میشه ایراد نداره هی هم بزنین . شیر خشک زود در معرض حرارت می سوزه . حواستون باشه لحظه ای غفلت نکنین . دوباره مخلوط آرد و شیر خشک رو الک کردم .
برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا درات شکر حل بشه . بعد زعفران و گلاب و هل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
به مخلوط ارد و شیر خشک کره و روغن ها رو اضافه کردم ( کره برای نرمی حلوا خوبه . روعن مایع هم برای براق شدن خوبه . پس بهتره از سه نوعش هم استفاده بشه یا ترکیب روعن مایع همراه با روعن جامد یا کره) (میزان روعن ها کلا تقریبی هست و به نوع ارد هم تاثیر میزاره توجه کنید ) روی حرارت کمی تفت خورد و بعد شربت رو بهش اضافه کردم .
شربت اگر خنک باشه حلوا کشدار میشه .
بعد از ریختن شربت خوب هم زدم تا گوله ای نمونه برای من گوله اصلا نشد و میزارین ردی حرارت بمونه تا به غلطت دلخواهمون برسه بعصی ها شل تر از این مقدار از حرارت برمی دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سورپرایز 🎂
يه كيك خوشمزه و عالييي
كه خودم هم زياد درست ميكنم من به جاي خامه معمولا گاناش يا. كرم هاي خوشمزه مثل كاستارد استفاده كردم كه واقعا عاليييه✋🏻
اول باید یه کیک اسفنجی خوش بافت درست کنیم .
دستور کیک اسفنجی ،
آرد قنادی: یک و نیم پیمانه
پودر قند:2 پیمانه سرخالی
پودر کاکاوو نصف پیمانه
تخم مرغ خنک: 6 تا
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف
نمک: نوک قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آب جوش: نصف پیمانه
آرد و نمک و پودر کاکاوو و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم
تخم مرغ های خنکمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم ... (پس لازم نیست مثه کیک های دیگه از قبل دربیاریم تا همدمای محیط بشن..باید خنک باشن)..سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط ...سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم کنار یا توی یخچال
زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم ... آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه... سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد
خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم و با لیسک به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره ...بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو فولد کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم (بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم)
و در قالب میریزم و میذاریم در فر از قبل گرم شده
قالب مناسب 25سانت
درجه حرارت 180
به مدت 45دقیقه
طرز تهیه کرم
اینجا از پودینگ آماده ای استفاده کرده که با دو لیوان شیر سرد مخلوط کرده
و گذاشته رو حرارت
وقتی آماده شد و غلیظ شد بذارید خوب خنک بشه
سپس بهش موز و توت فرنگی و شکلات
.
سطح روی کیک رو مول فیلم خالی کنید و پودر کنید (میتونید پودر نکنید و به همون صورت باز بذارید روی کیک)
کرم آماده شده رو بریزید داخل کیک و سطح کیک رو بپوشانید
پ بذارید یخچال تا خوب خنک و خوشمزه بشه
اگه دوست دارید میتونید خودتون کرم های خوشمزه درست کنید یا با گاناش نوتلا و حتی سس کارامل خوشمزه مزه متفاوت بهش بدید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛