eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
ماهی ذغالی نمکی: ماهي. 1 عدد قزل الا یا سالمون جعفري 3 تا قاشق ليمو ترش 1 قاشق گردو. 3 تا قاشق رب انار. 2 قاشق ادويه نمک خیلی کم و فلفل روغن زیتون 1 قاشق 4 عدد سفیده تخم مرغ نمک زیاد برای قالب ماهی . بریم سراغش : 👨🏻‍🍳 اول مایع نمکی که میخوایم برای قالب ماهی بزنیم‌رو درست میکنیم سفیده تخم مرغ رو با نمک زیاد به قدری هم میزنیم که یه مایع سفت رو درست کنه . برای مواد داخل شکم ماهی پودر گردو ، آب لیمو ، رب انار، ادویه، جعفری و روغن زیتون رو ترکیب میکنیم تا یک مایع یک دست بشه و داخل شکم ماهی رو پر میکنیم .و با نخ بهداشتی میدوزیم که باز نشه . با قالب نمکی که آماده کردیم دور ماهی رو به اندازه یک سانت میپوشونیم و یک فویل نازک دوره ماهی میکشیم تا نمک از ماهی جدا نشه زیر ذغال قرار میدیم به مدت35 تا45 دقیقه تا خوب بپزه و مغز پخت شه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ⁦⬇️⁩بوزمه باقلوا ارده ای ⁦⬇️⁩ . ⁦✔️⁩خمیر یوفکا 9 عدد ⁦✔️⁩کره 175 گرم ⁦✔️⁩ارده 1 پ ⁦✔️⁩گردو به مقدار لازم . ⁦⏺️⁩موادلازم برای شربت . ⁦✔️⁩آب 3 پ⁦✔️⁩ شکر 3 پ ⁦✔️⁩آب لیمو ترش 1 ق غ . ⁦⏺️⁩طرزتهیه . شکر و اب رو در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بذارید تا شکرش آب شود با قاشق هم گاهی اوقات هم بزنید وقتی به جوش اومد آب لیموترش رو اضافه کنید و حرارت رو پایین بکشید و بذارید تا ده دقیقه بجوشد ، یکی از یوفکاهارو برداشته 2,5 قاشق ارده رو اضافه کنید و مقداری گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و یوفکارو رو به داخل کمی تا کنید و با وردنه رول کنید بعد اینکه رول کردید کمی با دستتاتون خوب فاشر دهید و دو طرف خمیر رو به داخل کمی فشار دهید و از وردنه بیرون در بیارید بلافاصله در ظرف پیرکس بذارید بعد اینکه همه ی یوفکاهارو همینکارو کردید حالا کره آب شده رو روش بریزید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 175 درجه بپزید بعد از پخت هم از فر که بیرون در اوردید پنج دقیقه بذارید تا داغی اش از بین رود ، بعدش شربت ولرم رو روش بریزید اگه میخاین باقلواتون ترد باشه باید شربتتون غلیظ باشه اینم باید دقت کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنج الی شش بادمجون متوسط گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک سیر تازه یک بونه کوچک روغن به میزان لازم بادمجون وسیر وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنتقل آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی و سیر الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید بادمجون رو اضافه کنید وبزارید آبش کشیده بشه گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه بزنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجا سرخ بشه وقتی که سرخ شد گوشه ای جمع کنید وتخم مرغ رو بریزید تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید تا ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید خانواده من هنوز که آماده نشده سر سفره نشسته وهشت چشم بهم زل زدن ومنتظرن😆فرصت عکس گرفتن هم نداشتم 😑 عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره بهتره نزنید تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کراکت سیب زمینی : بچه ها کراکت اصلش فرانسویه و با مواد مختلف مثل مرغ یا ماهی هم میشه تهیه کرد واسه مهمونی و یا برای بچه ها عالیه مواد لازم :ارد ذرت .... 50گرم شیر ......60میلی لیتر سیب زمینی پخته پوره شده:475 گرم ذرت شیرین.......45گرم گشنیز.........15گرم پنیر خامه ای .......150گرم فلفل سیاه .........1ق چ فلفل سبز ......1,1/2ق چ نمک ........1,1/2ق چ پودر نان خشک یا پودر سوخاری ....برای غلطاندن و آرد ذرت ...برای غلطاندن طرز تهیه : در یک کاسه 50گرم ارد ذرت و شیر را با هم بخوبی مخلوط می کنیم و می گذاریم کنار و در یک کاسه دیگر بقیه مواد را مخلوط می کنیم به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و داخل دستمون فرم می دیم و سپس در ارد ذرت و بعد در مخلوط شیر که اول گذاشتیم کنار و در نهایت در پودر نان خشک یا سوخاری غلطانده و در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک تیرامیسو مواد لازم: 1.5 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (یعنی سه ردیف از پاکت) 1 قاشق مربا خوری قهوه فوری از 1 استکان کمی کمتر آب گرم (استکان کمر باریک ترک ، 1 استکان 100 گرم آب) 200 گرم پنیر لبنه (یا پنیر ماسکارپونه) 2 قاشق سوپ خوری پودر قند 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه: بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کنید. قهوه را داخل آب حل کنید و به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید و داخل یخچال بذارید. پنیر لبنه ، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به مخلوط بیسکوییتی اضافه کنید. اگر در این مرحله قوام مواد آبکی بود میتوانید کمی بیسکوییت پودر شده اضافه کنید. سپس از مواد تیکه هایی بردارید و گرد کنید و در پودر کاکائو بغلتانید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این مقدارخمیر25-26 عددنان گرد کوچک به مامیدهد. مواد برای خمیر : میزان لیوان200ml هست. 1.5 لیوان آب 1 لیوان ماست به دمای محیط رسیده نصف فنجان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری 1قاشق غذاخوری شکر 5.5 لیوان آرد طرزتهیه : توی فیلم نشون داده شده که اول آرد بعد مایعات ریخته میشه، ولی چون بافت آردها باهم متفاوت هست بهتره که اول مایعات بعد آرد ومایه خمیر فوری را کم کم به مواد اضافه کنید شایدبرای شما آرد کمتری یابیشتری ببرد. بعدروی خمیررا پوشانده و1ساعت استراحت می‌دهیم درمحیط آشپزخانه وبعد چونه های کوچک گرفته ودرتابه گرم شده گذاشته تانانها پخته شوند. 🤓 خمیررا که درتابه گذاشتید باشعله کم مرتب برگردونید تادوطرف ووسط نان پخته شود. پ. ن. اول مایه خمیر رادرنصف فنجان آب ولرم وشکر بریزید وبزارید 10تا15 دقیقه بادرب بسته بمونه ووقتی که مایه خمیر عمل کردبعد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: سفیده تخم مرغ: 3 عدد، شکر: 30 گرم، پودر قند: 170 گرم، پودر بادام: 120 گرم، رنگ ژله ای یا پودری: مقداری، اسانس توت فرنگی(به دلخواه): مقداری طرز تهیه: ابتدا روز قبل از درست کردن این شیرینی ها سفیده تخم مرغ رو از زرده جدا میکنیم و داخل ظرف در دار داخل یخچال قرار میدیم. پودر بادام و پودر قند رو باهم آسیاب میکنیم تا کاملا یکدست بشن. سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن یک تا دو دقیقه میزنیم و بعد شکر دانه ریز رو در سه مرحله به سفیده اضافه میکنیم. و هر بار یک دقیقه با همزن میزنیم. پس از این مدت رنگ و اسانس دلخواه رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم. سپس همزن را کنار گذاشته و پودر بادام و قند مخلوط شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم. مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی صفحه سیلیکون مخصوص ماکارون روی هر دایره کمی از مواد میریزیم.(اگر مت مخصوص ماکارون در دسترستون نبود روی کاغذ روغنی را خیلی کم چرب کنید و دایره های کوچک یکدست و یک اندازه بکشید و با قیف و ماسوره ساده دایره ها رو پر کنید). یک ساعت به ماکارون ها استراحت میدیم. بعد ازین مدت فر رو به مدت ده دقیقه روشن میزاریم تا گرم بشه سپس روی 140 تنظیم کرده به مدت بیست دقیقه ماکارونها رو داخل فر قرار میدیم.(حواستون باشه شاید زودتر بپزه،بستگی به حرارت فرتون داره که دمای هر فر فرق میکنه). بعد از پخت اجازه میدیم تا کاملا سرد بشن سپس از قالب یا کاغذ روغنی جدا میکنیم. برای فیلینگ بین ماکارون ها میشه از کرمفیل،خامه فرم گرفته، گاناش، بریلو ،شکلات و نوتلا و انواع کرم استفاده کرد😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی عاالی و نرم و خوشمزه اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیری کنید. روغن نیمه جامد (جامد) یا روغن صاف 150 گرم (تقریبی 2/3 لیوان)(در مورد کره و مارگارین اطلاع ندارم) آرد سفید 170 گرم (یه لیوان آرد 150گرمه، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند 120 گرم (تقریبا 3/4 لیوان ) وانیل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانی و یکی صورتی که رنگ خوراکی زدم درست کردم. همین مواد بالا رو یه بار زعفرانی درست کردم، یه بار با رنگ خوراکی. من خودم در شیرینی بهشتی از ترکیب روغن جامد و روغن حیوانی استفاده می کنم. بی نهایت شیرینی رو خوشمزه می کنه. روغن رو روی حرارت قرار دادم و آب کردم، بعد گذاشتم توی محیط خنک بشه. روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقی 5 دقیقه خوب زدم تا حسابی کشدار و رنگش تغییر کنه. وانیل هم اضافه کردم. آرد رو الک کردم. آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم. اگه زعفران می خواین بریزین قبل از اینکه آرد بریزین زعفران رو اضافه کنین، و همچنین رنگ خوراکی هم این زمان اضافه بشه. اگر بخواین کاکائویی درست کنین، از میزان آرد کم کنین و جاش پودر کاکائو بریزین. بعد مواد رو داخل قیف ریختم، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینی هاتون وابرن، توجه کنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع کمی اضافه کنین. خیلی مهمه ها. من برای اونی که رنگ خوراکی ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نکردم. اما برای زعفرانی از قیف رد نمی شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم. داخل قیف با ماسوره شماره 132 (هر نوع ماسوره شکوفه ای که دارین میشه) ریختم و شکوفه زدم. روش هم تخم خرفه ریختم. فر رو از یه ربع قبل با دمای 170 درجه روشن کردم و سینی فر رو در طبقه بالا به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دادم. به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نکنین. بسیار مهم شیرینی ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینی برشون دارین. با مواد بالا زعفرانی درست کردم نزدیک 65 عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراکی زدم نزدیک 70 عدد شد. سایزها تقریبا کوچیکه ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با کیفیت می مونه. بدون فر هم توی فر دست ساز روی گاز میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز داغ مجلسی این روش مناسب درست کردن پیازداغ در حجم زیاد هست. . اول از همه پیاز رو یکدست و ظریف برش خلالی بزنید. در قابلمه آب را جوش بیاورید و پیازها را برای حدود 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشانید تا کمی نرم و شیشه ای و شفاف شوند. سپس در آبکش ریخته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی اونها گرفته بشه. پیازها را در کاسه بریزید و کمی زعفران آبکرده یا زردچوبه(خیلی کم)اضافه وهم بزنید در حدی که رنگ پیاز فقط کمی تغییر کنه. در تابه ای روغن بریزید،روغن باید در حدی باشه که روی پیازها رو کامل بگیره. پیازها رو در روغن بریزید. در ابتدا لازم نیست هم بزنید،ولی همین که پیازها کمی آب شدند هر از گاهی هم بزنید تا تمام رشته های پیاز از هم جدا شوند. از زمانی که پیاز شروع به طلایی شدن کرد حرارت رو کم و مدام هم بزنید تا پیازها یکدست طلایی و خوشرنگ بشن. در طول سرخ کردن حرارت متوسط و در انتها حرارت ملایم باشه. بعد پیازها رو روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی اونها گرفته و کاملا خشک و کرانچی بشه. پیاز داغ کرانچی تا سه روز در یخچال در ظرف دربسته و تا چند ماه در فریزر قابل نگهداری ست. بهتره برای مدت طولانی مواد غذایی روفریز نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پوچای رولی!!😍😍 با یه دستور جدید پوچای رولی چطورین؟!😀 یه نون خوشمزه و عالی برای صبحانه یا یک میان‌وعده دلچسب کنار یه فنجون قهوه یا چایی خوشدم!!🤗🥐☕️‌ ‌توی این دستور دو مدل رول سبزیجات و رول سوسیسی با پنیر داریم ولی همیشه به سلیقه و ذائقه عالی خودتون میتونین از مخلفات دیگه‌ای هم استفاده کنین😍 (فقط یادتون باشه که برای این نوع مخلفات تا اونجایی که میشه باید کم آب باشن که رول‌هاتون خوب بچسبه و وا نره) ‌‌ برای خمیر: 1 لیوان شیر ولرم (180 میلی‌لیتر) نصف استکان کره آب شده (40 گرم) نصف استکان روغن مایع (40 میلی‌گرم) 1 تخم مرغ 1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم) 1 قاشق مربا خوری نمک 1 قاشق غذا خوری شکر 3-4 لیوان آرد (700-500 گرم) مخلفات: 1 کاسه سوسیس رنده شده 1 کاسه پنیر پیتزای رنده شده 1 کاسه جعفری خورد شده برای روی رول‌ها: کمی کره نرم 1 کاسه شیر 1 کاسه کنجد بو داده (خودتون هم میتونین سریع تو تابه روی شعله کم تفت بدین) 1 عدد زرده تخم‌مرغ طرز تهيه: شیر رو با خمير مايه، شكر و ٢ قاشق از آردمون مخلوط كنين و براي ٥ دقيقه بذارين كنار تا خمير مايه احيا بشه... بعدش اين مخلوط رو با بقيه مواد خمير (تو يك كأسه بزرگ)مخلوط كنين، آرد رو اول دو لیوان و نیم اضافه کنین و کمی ورز بدین اگر لازم بود دوباره کم‌کم آرد اضافه کنین تا یک خمیر نرم و قشنگ بدست بیاد. کلاً خمیر با ورز دادن کم‌کم خودش رو جمع میکنه پس دقت کنین زیادی آرد نریزین بعدش براي نیم ساعت كنار بذارين تا ور بياد. (روش رو حتماً با يك دستمال يكم مرطوب بپوشونين) خوب که ور اومد روش رو‌ بردارین و به 2 قسمت تقسیمش کنین، روي ميز يكم آرد بپاشين دستتون رو يكم خيس يا چرب كنين چون اين خمير چسبناكه. مثل تصویر خمیر رو باز کنین روش کمی کره بمالین نصفش رو مخلوط سبزی و پنیر بریزین نصفش رو سوسیس و پنیر. تیکه دوم خمیر رو باز کرده و روی لایه قبل بذارین و مثل تصویر رول کنین و ببرین. دور رول‌ها رو کمی توی شیر خیس کنین و توی کنجد بغلتونین و توی سینی فر قرار بدین. روی رول‌ها رو کمی زرده تخم مرغ زده شده بمالین که بعد از پخت خوشرنگ و طلایی بشه و در فر که از قبل روی 2٢0-٢٠٠ درجه گرم کردین بپزین ‌‌‌‌ نوش جونتون!❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮 تخم شربتی خیس خورده ژله بلوبری میوه دلخواه (تکه شده) 🔸1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ساده و راحت و خوشمز میتونه یه میانوعده برا بچه ها باشه😍 نون تست ژامبون یا بیکن پنیر ورقه ای یا موزارلا کره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه عالی😍 باحلقه پیازوگوشت چرخکرده موادسس👇 مایونز+خیارشور+سس خردل+پودرسیر+پاپریکا دودی+فلفل سفید+شکر+پودر پیاز+سرکه سفید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛