#محلبی_با_ژله_آلبالو
مواد لازم برای ژله:
3 لیوان آب آلبالو
1 پاکت پودینگ وانیلی
مواد لازم برای محلبی:
1 استکان نشاسته گندم (40 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان شیر
برای قسمت کاکائویی:
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی
2 قاشق غذاخوری کره
کمی شیر
طرز تهیه:
برای ژله ، آب آلبالو و پودر پودینگ وانیلی را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید . سپس داخل قالبی که با آب خیس کردید بریزید (برای اینکه راحت از قالب بیرون بیاد) و حدود 40 دقیقه داخل فریزر بذارید تا به قوام ژله صاف در بیاد. برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. قالب را از فریزر بیرون آورید و محلبی را که کمی از داغی افتاده روی ژله بریزید و مجدد 30 دقیقه در فریزر بذارید سپس 3_2 ساعت داخل یخچال بذارید . قبل از اینکه خودش را بگیرد از قالب خارج نکنید.
برای قسمت کاکائویی بیسکوییت را در غذاساز پودر کنید کره و کمی شیر اضافه کنید و هم بزنید. میتوانید تا وقتی که به قوام دلخواهتان برسد شیر را با کنترل اضافه کنید. مثل فیلم قسمت کاکائویی را داخل قالب بریزید و به این شکل 15 دقیقه در یخچال بذارید. سپس قالب را برگردانید و برش بزنید و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#توپک_رنگی_ایرمیک
مواد لازم:
3 لیوان شیر (لیوان 200 میلی)
7 قاشق غذاخوری ایرمیک (آرد سمولینا)
6 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت پودر کرم شانتی بعد از پخت (75 گرم ، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده )
برای غلتاندن توپک ها:
پودر کاکائو
پودر نارگیل
پودر پسته
طرز تهیه:
شیر ، ایرمیک و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس کنار بذارید و بعد از خنک شدن 1 پاکت پودر کرم شانتی را اضافه کنید و ورز بدید و توپک هایی از مخلوط آماده شده درست کنید و در پودر کاکائو ، پودر نارگیل و پودر پسته بغلتانید. وسط هر توپک یک فندق بذارید و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_پوک
گوشت 400 گرم بدون چربی ترکیبی از گوساله و گوسفند
لپه یک و نیم لیوان از قبل خیس شده
پیاز دوعدد متوسط
سیر( دلبخواهیه یکی دوحبه بزنید خوشمزه تر میشه)
نمک و فلفل و زردچوبه
آب سه لیوان
گوشت و لپه و پیاز و سیر و داخل قابلمه میریزیم آب رو اضافه میکنیم اجازه میدیم کاملا بپزه و آبش کشیده بشه. بعد مواد رو میزاریم خنک بشه بعد چرخ و یا میکس میکنیم . من مواد رو دوقسمت کردم و به هر قسمت تخم مرغ اضافه کردم تا بشه راحت میکس کرد اگه از چرخ گوشت استفاده میکنید تخم مرغ رو آخر میتونید اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مثل مواد کتلت ورز بدید. به دستتون کمی آب بزنید و به اندازه یک نارنگی بردارید و توی دست گرد کنید و یک سوراخ در مرکزش ایجاد کنید تا کاملا مغز پخت بشه.
دوستان زمانیکه گوشت و لپه میجوشه میتونید کمی فلفل بهش اضافه کنید اما نمک نزنید چون باعث میشه گوشت نپزه. .
.
این شامی فوق العاده برای افطار مناسبه مخصوصا با سبزی 😋 و سردشم خیلی خوشمزه هست.
آشپزی بازی با طعم هاست اگه دوست داشتید میتونید سیر خام داخلش رنده کنید که مزه خوبی میگیره ولی جزء دستور نیست.
پ.ن : من یک عدد سیب زمینی متوسط پخته شده و له شده هم به مواد اضافه کردم که توی کلیپ نیست👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سه_رنگ
مواد لازم برای تهیه کیک سه رنگ با طعم و بافتی خوشمزه
هم میتونید توی قالب گرد بیست و پنج سانتی درست کنید هم بیست و سه سانتی
آرد مخصوص کیک یک و نیم لیوان
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر یک ق م ( ق مرباخوری از چای خوری بزرگ تره)
مخلوط گلاب و شیر( ولرم) روی هم سه چهارم لیوان( میتونید ب جای شیر اب ولرم بریزید)
روغن مایع نصف لیوان
زعفران دم کرده دو ق غ
پودر کاکائو یک ق غ
و مجدد آرد دو ق غ سر پر
ابتدا تخم مرغ ها رو با وانیل با دور تند دو دقیقه هم بزنید سپس شکر را طی دو سه مرحله اضافه کرده و پنج دقیقه هم بزنید و بعد مخلوط شیر و گلاب را ریخته و دو دقیقه هم بزنید و بعد روغن را ریخته و هشت ثانیه هم بزنید و در اخر یک و نیم لیوان ارد رو که از قبل سه بار به همراه بکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط هم زن هم بزنید.
بعد هم زن را خاموش کرده و همه مواد را ارام با لیسک به صورت دورانی پانزده ثانیه هم بزنید ک مطمئن شیم ارد ها کاملا مخلوط شدن.
سه تا کاسه لازم داریم مواد کیک را به طور مساوی سه قسمت هر کدام در یک کاسه بریزید. توی یک کاسه زعفران به همراه یک ق غ ارد ریخته و ارام هم بزنید توی کاسه بعدی پودر کاکائو ریخته و ارام و دورانی هم بزنید و درون کاسه اخر هم فقط یک ق غ ارد ریخته و هم بزنید .
کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و ابتدا مایع سفید و بعد کاکائویی و در اخر مایع زعفرونی را ریخته . قالب را طبقه وسط فر ( از قبل گرم شده) دمای صد و هفتاد به مدت چهل تا پنجاه دقیقه( تا زمانی ک روی کیک طلایی شه.
به همین راحتی به همین خوشمزگی😋 توی قابلمه هم مثل کیک های دیگه میتونید درست کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوش_فیل_پنیری
دستور تهیه :👇
توی میکسر یامخلوط کن نصف لیوان اب ولرم دوقاشق غذاخوری روغن مایع وسه قاشق غذاخوری شیر خشک قابل حذف نیست ویک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری و نصف قاشق چایخوری وانیل و یه دونه تخم مرغ و پنیر که می تونه هم پنیر لیوانی باشه هم کیبی باشه هم مثلثی باشه هم پنیر خامه ای باشه که اندازه سه قاشق غذاخوری پر می شه یا سه تا پنیر مثلثی یا کیبی باشه همه را با مخلوط کن خوب بزنید تا مثل سس یکدست بشه .
توی ظرفی یک ونیم لیوان یکبار ارد بکبار الک شده بریزید وبعد از سس پنیری بریزید روش ومخلوط کنید خیلی چسبندگی داره کم کم ارد دم دستتون باشه وبهش اضافه کنید تا خمیری لطیف با حداقل چسبندگی باشه کاملا نیاز نیست چسبندگی خمیر رابگیرید.
روی سطح کار خمیر را بقطر نیم سانت باز وبا هر قالبی با هر سایزی که دوست دارید قالب بزنید بهتره سایز کوچک باشه یا بصورت مربع یا لوزی برش بزنید وتوی روغن داغ سرخ کنید طلایی شد بردارید وتا داغه توی شهد سرد بیندازید خوب به شهد آغشته شد توی سبد توری بذارید تا اضافه شهد خارج بشه
نکته :
اصلا توی ظرف سربسته نذارید تا نرم بشه
طعم این گوش فیل بخاطر پنیر بسیار لذید ودلچسبه واز خوردنش سیر نمی شید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوتلاچ_در_فر
مواد لازم:
نصف لیوان برنج
2 لیوان آب
1 لیتر شیر
نزدیک 1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته (ترجیحا نشاسته ذرت)
2 قاشق غذاخوری آب
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
فندق بو داده و یا پسته برای روی سوتلاچ
طرز تهیه:
برنج را با 2 لیوان آب بپزید. وقتی مقدار کمی از آب برنج ماند از روی اجاق بردارید. (در فیلم بی آب دیده شدنش شمارو به اشتباه نندازه. به خاطر این است که وقتی میماند آب را جذب میکند. در زمانی که دوربین را آماده میکردم کمی ماند و آب برنج کشیده شد)
شکر و شیر را داخل قابلمه دیگری بریزید و هم بزنید. برنج آب پز شده را بدون اینکه آبکش کنید به شیر اضافه کنید و هم بزنید. 2 قاشق نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب حل کنید. زرده تخم مرغ را به آب و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته به حالت گلوله نماند. مخلوط نشاسته را آرام آرام داخل قابلمه بریزید و مجدد هم بزنید. روی اجاق بذارید و در حالیکه هم میزنید منتظر بمانید بجوشد. بعد از اینکه جوشید 10_8 دقیقه دیگر بپزید.(یادتان نرود گاهی هم بزنید) سپس از روی اجاق بردارید. وانیل را اضافه کنید و داخل کاسه های سفالی و یا شیشه ای مقاوم در برابر حرارت بریزید (برای من 6 کاسه شد) کاسه ها را داخل سینی که کمی آب سرد داخل سینی ریخته اید بذارید. 10 دقیقه صبر کنید سپس در فر بذارید(ده دقیقه برای این است که روی سوتلاچ پوسته ببندد تا داخل فر بهتر سرخ شود). در فر 220 درجه از قبل گرم شده روی طبقه بالا بذارید و با شعله بالا بپزید(شعله پایین خاموش باشد) وقتی روی سوتلاچ قهوه ای شد از فر بیرون آورید. میتوانید با فندق بو داده تزیین کنید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید. نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیده_دهن_باز
مواد لازم برای خمیر:
1 لیوان شیر
1 لیوان آب ولرم
نصف لیوان ماست
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری (5 گرم یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
آرد به مقدار لازم
برای داخل پیده:
300 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده
2 عدد فلفل سبز
مقداری جعفری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
برای روی پیده
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل را آماده کنید گوشت چرخ کرده و پیاز ریز خرد شده را داخل ظرفی بریزید سپس گوجه فرنگی رنده شده و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و ورز بدید نمک ، ادویه ها و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید . برای خمیر ، خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید(اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه کف کند) آرد را در آخر کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس از خمیر استراحت کرده چانه هایی اندازه تخم مرغ بردارید و باز کنید و با وسیله گردی مثل در قابلمه کوچک خمیر را به شکل گرد برش بزنید با قاشق از مواد گوشتی روی خمیر بمالید . مثل فیلم کناره های خمیر را اندازه حدود یک سانت به سمت بالا تا کنید.زرده تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و با فرچه به کناره های خمیر بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پیده سرخ شود بپزید. سپس گرم سرو کنید (اگر پیده ها پخت ولی خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید).
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی
این شیرینی باید در ظرف در دار نگهداری بشه تا هوا بهش نرسه، چون زود خشک میشه،
مواد را به گرم استفاده کنید تا میزان مواد کم یا زیاد نشه چون این شیرینی حساس هست.
#شیرینی_نارگیلی_آسون
در این دستور از پودر نارگیل تازه چرب وریز استفاده کنید.
اگه پودر نارگیل شما درشته کمی آسیاب کنید.
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عددبزرگ یا 2 کوچک
شکر 70 گرم
1 پنس نمک(مابین دو انگشت)
پودر نارگیل 200 گرم
طرزتهیه :
در ظرف تخم مرغ را با شکر، نمک و وانیل مخلوط کنیدوبعد پودر نارگیل را اضافه کنید، وهم بزنید تا حالت چسبندگی پیدا کند، در ویدئو بافت شیرینی نشون داده شده.
دستتون رو چرب کنید و وبه اندازه یک گردو از مواد بردارید وگرد کنید بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه تا شیرینی ها کمی تغییر رنگ وطلایی شوند.
بزارید شیرینی ها خنک شوند بعد بردارید.
برای تزیین میتونید به دلخواه با پودر شکر تزیین کنید
شیرینی ها زیاد نمونه در فر چون بافتش خشک میشه.
زمان فر تقریبی هست چون دمای فرها با هم متفاوت هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه😋
مواد لازم🔻
🥔سیب زمینی بزرگ:۱عدد
🧉روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
🥣سس گوجه فرنگی
🧀 پنیر پیتزا
🍅گوجه فرنگی ،
🌶️فلفل دلمه
🌽 ذرت
🍗مرغ (اختیاری)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کته_خلال
.
.
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
پیاز رنده شده
خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری سر پر
خلال بادوم ۲ قاشق غذا خوری سر پر
کشمش ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۲ عدد
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
برنج ۳ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
.
.
این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود 😍🌸
امروز براتون آموزش یه فینگر فود خوشگل و خوشمزه گذاشتم خیلی هم راحت و بی دردسر هست امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷الهی بهترین صبح
💞بهترین سرنوشت
🌷بهترین دنیـا
💞بهترین آخرت
🌷بهترین دوست
💞بهترین زندگی
🌷از هرچیزی امروز بهترینش را
💞براتون از درگاه پروردگار آرزومندم
🌷صبح دوشنبه تون قشنگ🌷
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی
عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه)
مواد لازم
آرد قنادی(شیرینی پزی )600گرم یا (پنج پیمانه)
روغن صاف قنادی 300 گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه )
پودر قند 100گرم (ده قاشق غذاخوری )
شیر 60 گرم (یک چهارم پیمانه )
عسل گرم 60 گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر)
عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
مارمالاد به اندازه لازم
تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید
روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه)
آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه
خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره
پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم
حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر
روغن صاف لوازم قنادیا دارن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات مرغ
.
مواد لازم 👩🏻🍳
.
سینه مرغ 350 گرم
سیب زمینی یک عدد متوسط
نان تست 5 عدد
شیر یک و نیم لیوان
تخم مرغ یک عدد
سیر 3-2 حبه
جعفری خرد شده حدودا یک مشت
بیکینک پودر نصف ق م
آرد سوخاری به مقدار لازم
ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
.
1.داخل ظرفی شیر میریزیم و نون های تست رو داخلش میذاریم تا به شیر آغشته بشه. ( احتیاجی نیست حالت خمیری پیدا کنه؛ همین که با شیر نرم بشه کافیه)
.
2.سینه مرغ رو چرخ میکنیم و داخل ظرفی میریزیم.
.
3.یک عدد سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم.
.
4.سیر رنده شده و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم.
.
5. یک عدد تخم مرغ داخل مواد میریزیم و ادویه های نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب به هم میزنیم.
.
6.حالا نون های تست رو از داخل شیر درمیاریم و خیلی خوب فشار میدیم تا شیر کاملا خارج بشه. حالا نون تست رو هم به مواد اضافه میکنیم، بیکینگ پودر زو هم اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب مخلوط میکنیم و به هم میزنیم.
.
7.یک گوله از مواد رو برمیداریم و بین کف دست گرد میکنیم( برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه مقدار کف دستتون رو خیس کنین)؛ حالا داخل آرد سوخاری میغلتونیم؛ مجددا تو دست گردش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم که به شکل دونات دربیاد.
.
8.داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا روغن کاملا داغ بشه. بعد دونات مرغ رو داخلش میذاریم و اجازه میدیم تا با شعله کم خیلی خوب بپزه. یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون طرف هم سرخ بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجان نااب🤩🤩👌👌
تقدیم به همگی، بازهم طبق معمول میگم که شما میتونید در هایلایت فسنجان، توضیحات تکمیلی رو ببینید و به سوالاتتون برسید. توضیحاتی مثل مدل های مختلف خورشت فسنجان(گوشت قلقلی و ...) ، انواع رب انار ترش و شیرین و...
برای 4 نفر:
گردو: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
آب: 5 لیوان
رب انار(خانگی): 6 قاشق غذاخوری
رب انار رقیق( مثل مدلهای شرکتی): 1 لیوان
روغن: صفر
نمک: نصف قاشق چاییخوری
زردچوبه: 1 قاشقغذاخوری
مرغ: 5 تیکه (هر مقدار دوست دارید)
گردو رو 2 بار چرخ کنید بعد پیازهارو چرخ کنید تا گردوهایی که توی چرخگوشت گیر کرده رو بشوره بیاره😀
میتونید با غذا ساز یا مخلوط کن هم اونارو میکس کنید.
گردو و پیاز، با رب انار باید 20 دقیقه بجوشه، بعد مرغ رو اضافه کنید. به مدت 1 ساعت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چلو_مرغ
اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید
دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده
کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه
یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت
عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن
میتونید همراه الو هویج هم بریزید
هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه
میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید
یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنكيك_آناناس
مواد لازم :
كره آب شده ١٠٠ گرم
شكر قهوه اى ١/٢ پيمانه
آناناس ٩ حلقه
آلبالو يا گيلاس
پودر پنكيك آماده ٢ پيمانه ( يك بسته)
شير يك پيمانه
تخم مرغ ٣ عدد
١- كره آب شده و شكر قهوه ايي را مخلوط كرده و كف سيني پهن كنيد.
٢- آناناس ها را به رديف و منظم بچينيد.
٣- داخل هر روزنه آناناس ٣ عدد آلبالو يا يك عدد گيلاس بذاريد .
٤- شير و تخم مرغ و پودر پنكيك را مخلوط و روي آناناس در سيني بريزيد .
٥- بمدت ٣٠ الي ٣٥ دقيقه در فر با دماي ١٧٠
٦- ٥ دقيقه فقط گريل بالا
٧-سينى را از فر بيرون اورده و روى سيينى ديگرى برگردانده وبرش داده ودر ظرف سرو قرار دهيد . چون هر پاكت پنكيك كمتر از ٢ پيمانه مي شود شما مي توانيد كمبود آنرا با آرد سفيد جبران كنيد كه حدود ١/٤ پيمانه ميشود.
پيمانه ليوان فرانسوي دسته دار
اندازه سينى سى در چهل
براى اناناس وآلبالو وگيلاس از كمپوت ان استفاده كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کرمدار
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1 قاشق چ
شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه)
روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه)
آب ولرم 1 پیمانه سرخالی
خمیر مایه 1 قاشق غ
آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر)
آرد3 بار الک شود
تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید
خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید)
میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید
خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد
خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود
کرم:
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم(نصف پیمانه)
آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر)
کره 30 گرم+وانیل کمی
شیر 2 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود
سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید
بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید
مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود
پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید
ظرف 30×40 یا 20×30
روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود
رومال:
با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود
از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛