eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار مواد 5 عدد نان🔻 آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان ونیم شکر یک قاشق چایخوری نمک یک دوم قاشق چایخوری مایه خمیر یک قاشق مرباخوری روغن مایع دو قاشق آب ولرم نصف لیوان یه ذره بیشتر البته بستگی به آب خوری آردها داره شاید نصف لیوان کافی باشه. مواد میانی نان🔻 سیب زمینی پخته دو عدد متوسط گشنیز خرد شده تازه دو قاشق سیر دو حبه نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا به میزان لازم کره برای رومال نان طرز تهیه🔻 آرد رو الک کنید شکر ونمک وپودر خمیر مایه اضافه کرده وباهاش مخلوط کنید. وسط آرد رو گود کرده آب وروغن رو اضافه کرده مخلوط کرده وبا دست ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد.روی خمیر رو پوشانده یکساعت تا یکساعت ونیم استراحت دهید.تا پف کنه وحجمش دو برابر بشه. سیب زمینی رو با پوست بپزید. پوست بگیرید و رنده کنید. سیر رنده شده وگشنیژ خرد شده و ادویه ها رو اضافه کرده وخوب مخلوط کنید. پس از آماده شدن خمیر چونه های به اندازه نارنگی بگیرید من 70 گرمی وزن کردم با دست کمی باز کنید واز مواد میانی بریزید و سپس لبه های خمیر رو جمع کنید مثل بقچه جمع کنید با دست ویا با وردنه به آرومی چانه رو باز کنید. ماهی تابه رو با حرارت متوسط بدون روغن داغ کنید ودو طرف نان رو بپزید تا طلایی بشه مدام طرف نان رو زیر و رو کنید تا یکدست بپزه تا داغ دو طرفشو کره بمالید ونوش جان کنید😋 اگه گشنیز تازه نداشتید جعفری ویا گشنیز خشک ویا کمی سبزی معطر بزنید. خمیر مایه لازم نیست جدا عمل بیاد با آرد مخلوط کنید. این مقدار شکر برای زود عمل اومدن خمیر مایه داخل خمیره تاثیری در طعم نان نداره. خمیر باید نرم ولطیف باشه آرد زیادی به خوردش ندید تا نان سفت نشه. اگه میخواید بیشتر درست کنید تمام مواد رو دو برابر دستور کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد نانوایی یا آرد شیرینی پزی 150 گرم (یک لیوان) شکر 220 گرم ( یک لیوان) آب یک لیوان نسکافه 2 ق غ (من از نسکافه گلد استفاده کردم) روغن مایع 60 میلی( 1/3 لیوان) کره یا روغن جامد 50 گرم گلاب 2 تا 3 ق غ پودر هل نصف ق چ برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت گذاشتم تا زمانی که شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کرد هل رو اضافه کردم . نسکافه رو با یک چهارم لیوان آب جوش حل کردم و داخلش ریختم ، دو سه قل بزنه کافیه . آرد رو الک کردم ، من آرد گندم (نونوایی ) استفاده کردم روی حرارت کم تفت دادم با حوصله حدودا 45 دقیقه ای آرد رو تفت دادم . دوباره باز آرد رو الک کردم . کره و روغن رو اضافه کردم . میزان روغن تقریبی هست و در واقع روعن حلواها چشمی می ریزم . یه کم تفت دادم و بعد شربت گرم رو به آرامی کم کم اضافه کردم با احتیاط 😉. هم زدم تا جمع بشه حلوا . بعد هر طور بخواید می تونین تزیین کنین می تونین داخل دیس بکشین و تزیین کنین . من داخل قالب های ریز سیلیکونی ریختم و فشرده کردم 20 دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . نکات : جای نسکافه می تونین پودر کاکائو هم بریزین . آرد حتما الک کنین تا گوله نشه . میزان کره و روغن تقریبی هست تا جایی اضافه میشه که ترکیب آرد و روعن یه مایع روان باشه . سعی کنین ترکیب روغن مایع و کره و یا روغن جامد باشه همش رو روغن مایع نریزین . کره هم باعث خوشمزگی و لطافت و نرمی میشه . می تونین هر طور بخواید تزیین کنین چه به این شکل که من درست کردم و چه حتی داخل دیس می تونین بریزین و تزیین کنین . برای من حدودا 15 تا 16 عدد این شکلی شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار مواد لازم مقدار آش تو قابلمه هستش میخواید کمتر درست کنید مواد رو نصف کنید. گندم پوست کنده یک لیوان ونیم سوپر مارکتها فراووونه نخود نصف لیوان لوبیا چیتی دوسوم لیوان عدس دوسوم لیوان اسفناج 300گرم جعفری و گشنیز وتره صد گرم پیاز بزرگ دو عدد این آش پیاز فراووونه لازم داره نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وروغن برای سرخ کردن پیاز میزان لازم نخود ولوبیا رو از شب خیس کنید عدس وگندم خیس کردن نمیخواد عزیزان توجه کنید اگه نخود رو همراه حبوبات دیگه بزارید بپزه .آش وقتی که کاملا بپزه ولعاب بده باز نخود دندون گیره نخود دیرپزه پس نخود باید نیم پز بشه بقیه حبوبات رو اضافه کنید.پیاز داغ درست میکنیم نصفش بر می داریم نخود خیس خورده وگندم پوست کنده رو اضافه واب رو میریزیم تا نخود وگندم نیم پز بشه حدود چهار ویا پنج لیتر آب بریزید برای پخت آش آب لازمه بعدا دوباره مجبور نشیم آب بریزیم اینجا اگه آب قلم داشتید میتونید بریزید که بسیار خوشمزس از عصاره بره هم میتونید استفاده کنید من هیچ کدوم نداشتم😁 نخود وگندم که نیم پز شد لوبیای چیتی خیس خورده هم اضافه کنید. لوبیا هم که نیم پز شد عدس رو به همراه نصف پیاز داغی که نگه داشته بودیم و ادویه ها رو باهاش تفت دادیم اضافه میکنیم .سبزی شسته وخرد شده هم اضافه میکنیم اینجا دیگه در قابلمه رو نمیزاریم تا رنگ سبزی و آش کدر نشه حدود چهل دقیقه تا یکساعت دیگه بپزه آش کاملا پخته ولعاب انداخته وجا افتاده. نزارید زیادی سفت بشه چون گندم داره بعد از سرد شدن زیادی سفت میشه شعله زیاد رو هی کم وزیاد نکنید.بزارید تا آخر پخت با شعله یکسان پخته بشه متوسط کمی رو به پایین . بدلیل داشتن گندم زود زود هم بزنید وگرنه ته میگیره. این آش بدون چاشنیه دوست داشتید نصف لیوان کشک اضافه کنید. وبا پیاز داغ نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 ارد سفید یک و یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان تخم مرغ 3 عدد ب پ 1 ق غ هل کمی پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان شیرعسل نصف قوطی 🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. مواد میانی کوفته: هویج وسیب زمینی آبپزو خوردشده هرکدام یک دونه ونخودفرنگی پخته یاکنسروی یک لیوان ومقداری پنیر پیتزا . موادکوفته: نیم کیلو گوشت چرخی رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمک وفلفل وکمی ادویه+آرد سوخاری 2قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده و میزاریم حدود یک تا 1/5ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست کردن سس کوفته هست که یک قاشق رب گوجه+مقداری روغن مایع حدود2تا3 قاشق غذاخوری ویک لیوان آب همگی را مخلوط ومیزاریم روی حرارت ووقتی جوشید وکمی قوام اومداز روی اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق کلیپ مقداری ازموادکوفته برداشته وسط نایلکس گذاشته وبه شکل گرد باز میکنیم. ازموادوپنیر مفقداری گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،کبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروی آن میریزیم وتکه های گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول کاغذ روغنی وبعد فویل میکشیم ودرفرازقبل گرم شده بادمای 180درجه گذاشته به مدت40تا45دقیقه وبعد 30 دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میکنیم تا روی کوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار برای 3 نفر: در تهیه گوشتِ نثار: (مدت زمان پخت : مرحله اول: 90 دقیقه، مرحله دوم: 30 دقیقه) پیاز: 3 عدد گوشت خورشتی(گوسفند یا گوساله): 300 گرم ادویه مرحله 1: زردچوبه (1 قاشق چای‌خوری) - فلفل سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری آب جوش: 2 لیوان (اگه تبخیر شد باز هم اضافه کنید) ادویه مرحله 2: هل (1/3 قاشق چای‌خوری) - دارچین (1/2 قاشق چای‌خوری) نمک ( یک و نصف قاشق چای‌خوری) + زعفرون دم شده: 2 قاشق غذا خوری خلال بادوم: 1 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال: 1 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال رو خوب بشورید، و یک ساعت بزارید داخل آب، بعد از آبکش کردن باید 3 مرتبه، هر بار به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشونید و آبکش کنید تا تلخی اون گرفته بشه. آجیلِ نثار: (مدت زمان تفت دادن: 5 دقیقه با حرارت ملایم) زرشک: 4 قاشق غذا‌خوری خلال بادوم: 2 قاشق غذا خوری خلال پسته: 2 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال: 3 قاشق غذا خوری شکر: 1 قاشق غذا خوری گلاب: 1 قاشق غذا خوری زعفرون: 3 قاشق غذا خوری . کته: برنج: 3 پیمانه آب: 4 لیوان نمک: 1 قاشق چای‌خوری روغن: 4 قاشق غذا خوری . یه ادویه ترکیبی از هل و دارچین توی نمک دون معمولا بغل این خورشت هست تا هر کس دوست داره اضافه بزنه. منم گذاشتم. امیدوارم که لذت برده باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 من این غذا رو دوست دارم چه سرخ شده چه کباب شده . بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨🍫 ۳ یا ۴ بسته کوچیک بیسکوئیت اورِاو Oreo ۱۰۰ گرم کره یک بسته خامه صورتی ۱۰۰ گرم شکلات تلخ تخته ای ۲۰۰ گرم شکلات کاکائو شیری و توت فرنگی و فندوق برای تزئین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام به یکشنبه 💕سلام به این روز شـاد 🌸سلام به این روز خوب 💕سلام به قلبهای پاک 🌸سلام به گلهای باغ زندگی 💕سلام به دوستان مهربان 🌸یکشنبه تون به عافیت و تندرستی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکوره طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه. آرد نخود خام عطاریا دارن این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد. خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری) چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید) دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده یک حبه سیر رنده شده نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم یک قاشق مرباخوری شکر حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه طرز تهیه یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد) بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل تو فیلم مشخصه مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) کره 3 قاشق غذا خوری ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم کره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید. 2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید. نکته: 1. همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآوری می‌کنم که نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید. 4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا اول دو لیوان آرد الک شده و یک قاشق غذا خوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری (من یک بسته پودر خمیر مایه فوری دکتر اتکر استفاده کردم) یک قاشق غ شکر و یک ق م نمک مخلوط کردم وسط ارد رو گود کردم و یک عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع و 4 ق غ ماست و یک لیوان آب ولرم اضافه کردم و مخلوط کردم خمیر چسبناکه که یه کاسه ارد کنار دستم گذاشتم و کم کم به خمیر اضافه کردم وقتی خمیر جمع شد دستمو مرتب چرب کردم خمیر رو ورز دادم تا بدست نچسبه روی خمیر رو پوشوندم و یک ساعت استراحت دادم ته ماهیتابه رو کمی چرب کردم و پف خمیر رو گرفتم نازک باز کردم وته ماهیتابه پهن کردم روی خمیر رو با چنگال چندتا سوراخ زدم کمی سس روی خمیر ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم و مایه گوشت و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ریختم و اویشن زدم وروش دوباره پنیر پیتزا ریختم ماهیتابه رو روی شعله پخش کن حرارت ملایم گذاشتم تا خمیر پخته بشه و پنیر پیتزا آب بشه در این روش روی پیتزا طلایی نمیشه ولی چون با بخار پخته میشه پنیر پیتزا بیشتر از پخت داخل فر کش میاد وبا بخار سوسیس و قارچ و فلفل هم پخته میشه ومواد گوشتی هم که پخته شده هستش میتونید از هر مایه برای روی پیتزا استفاده کنید خمیر مایه ایکه تو این دستور نوشتم خمیر مایه فوری هستش اگه از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید باید با آب وشکر بزارید عمل بیاد وبعد به ارد اضافه کنید ولی خمیر مایه فوری لازم نیست عمل بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون رژیمی ،خیلی فواید داره 😊. خوردنش باعث ایجاد سیری میشه و مانع از چاقی میشه . به این نون می تونین سبوس هم اضافه کنین تیره تر بشه🙂 . بهتره کلش روبا آرد جو درست نکنین چون سفت تر میشه و شکننده تر . داخل این نون می تونین از رازیانه ، زیره ، شوید ، مغز گردو ، تخمه بریزین وقتی خمیر گیری رو انجام دادین آخرش می تونین این مواد رو اضافه کنین . آرد جو 150 گرم (یک لیوان) آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) (آرد نانوایی ریختم) آب یا شیر ولرم 200 میلی (یه کم کمتر از یک لیوان) شکر در صورت تمایل 1 تا 2 ق غ و یا کمی بیشتر ویا حتی از شیره انگور و عسل می تونین استفاده کنین نمک نصف ق چ پودر خمیر مایه 7 گرم (1.5 ق م) روغن مایع 2 تا 3 ق غ یه قاشق مرباخوری شکر رو داخل آب ولرم مخلوط کردم . خمیر مایه رو اضافه وردم . در طرف رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد . دالخ ظرفی روغن ، نمک ، یه کم شکر ، خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کردم . آرد جو الک شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد گندم رو هم کم کم اضافه کردم و با دستم خمیر رو ورز دادم . خمیر رو خوب حدودا 10 دقیقه ورز دادم . خمیرگیریش یه کم سخته چون آرد جو داره . شما می تونین آرد سبوس دار هم بریزین داخل این نون . خمیر رو داخل یه ظرف تمیز که خیلی کم چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم حدودا یک تا یک و نیم ساعت . زمانی که خمیر حجمش دو برابر بشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز گرفتم . چونه های 100 گرم به دلخواه ازش جدا کردم . هر طور بخواید درست کنین من کوچیک درست کردم می تونین کل خمیر رو یه نون درست کنین . چونه ها رو داخل سینی فر قرار دادم یه کم پهن کردم . روش طرح با چاقو ایجاد کردم . دوباره روش رو پوشوندم 20 دقیقه استراحت داشته باشه . رومال این نون نیاز نداره . نهایتا اکه بخواید یه لایه روش بشه ، یه قاشق آرد و یه کم آب حدودا یه لیوان رو روی حرارت می تونین مخلوط کنین و بعد رومال بزنین . من یه کم مغز تخمه روش ریختم . داخل فر 190 درجه طبقه وسط حدودا 25 تا 30 دقیقه قرار دادم . ماندگاری این نون بسیار بالاست همین الان استوری براتون از بافت این نون که 5 روز هست درست کردم ، نشون دادم 😊. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛