#نون_پلنگی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
شیر ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ ق س
شکر ۱۰ ق س
کره پاستوریزه ۵۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
نمک ۱ پنسه
پودر کاکائو ۲ ق س
تخم مرغ ۲ عدد
آرد حدود ۳ لیوان
اول شیر ولرم و خمیر مایه فوری رو مخلوط میکنیم بعد تخم مرغها و کره آب شده و روغن مایع و نمک و شکر رو اضافه میکنیم بعد نوبت اضافه کردن آرد میرسه که کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر نرمی بدست بیاد .
یکساعت در جای گرم استراحت میدیم بعد فر رو روشن میکنیم و قالب لوف رو چرب میکنیم حالا مقدار ۱/۳ خمیر رو برمیداریم و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و ورز میدیم بعد خمیر سفید رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم هر قسمت رو باز میکنیم و از خمیر قهوه ای یک رول درست میکنیم و روی خمیر سفید میزاریم و رول میکنیم و داخل قالب لوف میزاریم و همینطور تا آخرین خمیر بعد دوباره ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و به یه پارچه روشو میپوشونیم بعد داخل فر ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#همبرگر_خانگی
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
گوشت چرخی 500گرم
سویا 250گرم
پیاز 3عدد رنده شده و آب گرفته
سیر 4حبه
فلفل دلمه 1عدد
جعفری چند شاخه
ادویه شامل :فلفل سیاه ،نمک ،زردچوبه،پودر انبه ،آرد نخودچی 2ق،آویشن ،
سویا رو خیس میکنیم و سپس جداگانه میکس میکنیم
پیاز رو رنده و آب پیاز رو کاملا میگیریم
تمام مواد رو باهم داخل غذاساز ریخته و کاملا میکس میکنیم
این مقدار مواد برای8عدد همبرگر و 8عدد کباب لقمه کافی میباشد
نکته:قبل از اینکه سویا رو میکس کنیم حتما بادست تمام آب سویا رو بگیرید
همبرها را روی نایلون فریزر گذاشته و قالب میزنیم هر عدد را داخل یک نایلون فریزر و فریزر میگذاریم و هرموقع که خواستید از فریزر درمیاورید
آماده طبخ است
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#میگو_سوخاری
#میگو_پفکی
میگو.....به مقدار لازم
پیاز.....1عدد
آبلیمو......1قاشق غذاخوری
آرد......1/3 پیمانه
تخم مرغ......1عدد
آرد سوخاری.....1/3 پیمانه
نمک......به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا میگو ها پوست کنده و رگ پشت میگو را حتما میگیریم.یک عدد پیاز را رنده کرده و درون صافی ریخته تا آبش جدا شود.داخل ظرفی ریخته به همراه آبلیمو و فلفل سیاه مخلوط کرده و میگو ها را داخلش می ریزیم.درش را می زاریم و به مدت یک ساعت داخل یخچال می زاریم.تا بوی میگو از بین برود.بعد میگو را ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ و در آرد سوخاری می زنیم.بعد بهتر است که از یک ظرف کوچک استفاده کرده ، روغن را در ظرف بریزیم و میگو ها را دونه دونه سرخ کنیم.بهتر است که میگوها در روغن غوطه ور سرخ شود.
برای کنار میگو می تونیم از پوره سیب زمینی یا سس تاتار استفاده کنیم.من از آرد سوخاری تند استفاده کردم.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
نان نوتلا(شکلاتی)یه عصرانه بسیار خوشمزه
ارد 350 گرم
شیر 1/2 پ
کره 60 گرم
تخم مرغ یکعدد
شکر 2 ق س
نمک کمی
پودر خمیر مایه 1 ق غ
نوتلا (شکلات صبحانه)به میزان کافی
خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا عمل بیاد (پف کنه)کره اب شده و تخم مرغ و بقیه شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد کمی ارد اضافه میکنیم .مواد رو هم میزنیم و و مخلوط شیر و خمیر مایه عمل امده رو اضافه میکنیم .بقیه ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد (ممکنه ارد کمتری لازم باشه ).خمیرو خووووب ورز میدیم و 1/5_1 ساعت در جای گرم استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه.
این نون رو به هر شکلی دوست دارید میتونید درست کنید برای این شکلی که میبینید خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و به اندازه های مساوی با وردنه باز میکنیم .روی قسمت اول رو با شکلات پوشانده لایه دوم رو قرار میدیم دوباره شکلات و همینطور ادامه میدیم لایه اخر رو روی لایه های قبلی قرار میدیم و اطرافش رو بهم میچسبونیم و ب شکل دلخواه برش داده و میبریم .من از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و کمی شیر برای رومال استفاده کردم و حدود 25 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار دادم.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#فنجان_هاي_كوكي
٢٥٠ گ آرد و ١/٢ق چ نمك و ١/٢ق چ جوش شيرين و ١٠٠ گرم شكلات تخته ايه(با اسياب خورد شود )همه رو مخلوط ميكنيم
١١٥ گ كره به دماي محيط رسيده و ٢ق س پودر قند و ٢ق س شكر و١٧٠ گرم شكر قهوه ايي نرم با مخلوط كن ميزنيم تا نرم شود بعد ١تخم مرغ و ٢ ق چ عصاره وانيل و به كره اضافه كرده و مواد خشك رو هم اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم خميري نرم و منعطف در نهايت بدست مي آيد اگر خمير خيلي نرم است ١٠ دقيقه داخل يخچال ميزاريم
از قالب ٢٤ تاي ميني مافيت استفاده ميكنيم گلوله هاي ١٥-١٧ گرمي گرد ميكنيم و داخل قالب ميگذاريم و با ته يه وردنه باريك كه اول در ارد فرو كرديم خمير رو فشار ميديم تا شبيه فنجان شوند بعد قالب مافين رو داخل يخچال ميگذاريم
٦٣گرم كره به دماي محيط +٦٣ گرم آرد+٦٣ گرم پودر قند و ١/٨ق چ جوش شيرين +١تخم مرغ بزرگ با همزن به مدت ١دقيقه ميزنيم وبعد ٢ق س شير +١/٨ ق چ عصاره وانيل به مدت ٥ثانيه هم ميزنيم
بعد از مايه كرمي با قاشق چايخوري مقدار كمي تو فنجان هاي كوكي ميگذاريم تو فر با دماي ١٧٠ درجه به مدت ١٢دقيقه
بعد ميتونيم روي كوكي ها رو با خامه يا گاناش يا هر چيز دلخواهي تزئين كنيم.
نوش جانتون
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱