eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
اسنک تابه ای بسیار خوشمزه ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده دستورش پستای پایین گذاشتم این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید تا نونها خشک نشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋 یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 . قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج 3 پیمانه پیاز 1 عدد ماست چکیده 4 ق غ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ 2 عدد گوجه فرنگی 1 عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم . کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم . مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم . سایز قالبم 12 در 30 هستش . در فر 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم . بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم . روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت 45 دقیقه می باشد . پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توپک شکم پر توپک سیب زمینی و مرغ مواد لازم: مواد میانی👇 2 حبه سیر ریز خرد شده 400 گرم سینه مرغ پخته و خرد شده 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 2 قاشق غذا خوری پنیر خامه ای پیازچه خرد شده به میزان دلخواه نمک‌ و فلفل طبق ذائقه پنیر خامه ای بیشتر (اختیاری) مواد توپک👇 نیم کیلو سیب زمینی آبپز شده 1 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق غذا خوری آرد گندم 1 قاشق غذا خوری جعفری خشک نمک طبق ذائقه تخم مرغ،آرد برنج یا گندم،آرد سوخاری(برای سوخاری کردن) طرز تهیه: دو حبه سیر خرد شده را با روغن زیتون تفت دهید، سپس 400 گرم سینه مرغ پخته را به آن اضافه کنید،پاپریکا،فلفل و نمک بزنید و خوب مخلوط کنید بعد دو قاشق غذا خوری پنیر خامه ای و پیازچه را اضافه کنید،کامل هم بزنید و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود،در این فاصله نیم کیلو سیب زمینی ابپز شده را با چنگال له کنید،کره،جعفری،نمک و آرد اضافه کنید و با دست پوره را ورز دهید(ترجمه از آشپزی_خلاق) دستان خود را با روغن زیتون چرب کنید و یک قاشق از پوره برداشته، آن را کف دست خود باز کنید و با نصف قاشق پنیر خامه ای(اختیاری)و 1 قاشق مواد گوشتی پر کنید و توپک را جمع کرده و به آن شکل دهید،سپس توپک ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده،بعد آرد برنج یا گندم،دوباره در تخم مرغ و اخر سر در آردسوخاری بغلتانید،و کف سینی که با کاغذ روغنی پوشانید و چرب کردید بچینید و مقداری روغن روی آنها اسپری کنید و در فر(یا هواپز) از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد برای حدود 25 دقیقه پخت کنید،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مینی پیده پیتزا" شیر ولرم 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری آرد حدودا 4 پیمانه کم کم اضافه کنین و خوب ورز بدین به حدی که خمیر به دست نچسبه مجازین آرد اضافه کنین مواد داخل پیده: پنیر پیتزا و انواع پنیر به دلخواه انواع سوسیس و کالباس و یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین میتونین اضافه کنین برای رومال خمیر 1 عدد زرده تخم مرغ خب حالا خمیر مایه ، شیر و شکر و نمک را با هم مخلوط کنین و بعد روغن را اضافه کرده و روی این مواد کم کم آرد اضافه کنین و خوب مخلوط کنین سپس با دست ورز بدین که خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه حالا روی ظرف رو با کیسه پوشانده و روش حوله بندازین و نیم ساعت تا 40 دقيقه در دمای محیط به خمير استراحت بدین تو این فاصله مواد میانی دلخواه را خرد و حاضر کنین بعد از استراحت از خمیر چونه بگیرین و روی سطح کار آرد پاشی کنین و خمیر را باز کنین و از مواد داخلش گذاشته و مثل پیده شکل بدین (دو طرف خمیر را نیم سانتی بالا آورده و گوشه ها را به هم بچسبانید)درسینی فر آرد پاشی شده بزارین و در آخر یک زرده تخم مرغ را هم بزنین تا از لختی دربیاد و با برس روی اطراف خمیر کمی رومال کنین میتونین برای خوش طعم تر شدن چند تکه کره هم داخل خمیر ها بندازین ولی قابل حذفه فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 200 درجه روشن کنین که گرم شه بعد از 15 دقیقه دمای فر را روی 180 بزارین پیده هارا در فر با دمای 180 درجه در طبقه وسط بپزین زمان 35-40 برای پخت کافیه البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد نوش جان☺️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تَرَک دو سوم2/3 تا 1 پیمانه شکر نصف پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه روغن مایع 2 عدد تخم مرغ 1/4 ق چ وانیل پودری 1 پیمانه آرد شیرینی پزی 1 ق چ بیکینگ پودر نمک 1/4ق چ مقداری پودرقند برای غلتاندن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹😋 خمیر هزارلا اماده گوشت مرغ نگینی شده نمک و فلفل سیاه و قرمز و ادویه های مورد نیاز که برا مرغ استفاده میکنید تخم مرغ دو عدد برا سطحش با‌برس بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیتا یا نان لواش و برش بزنید و تکه های سینه مرغ و کالباس و پنیر ورقه ای و سس خردل و خیارشور ......😋😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین خوشمزه ناهار امروز . . یه نکته بگم من قبلا با این دستور درست کردم زرده تخم مرغ رو هم کلا حذف کردم باز هم عالی شده . منسجم و خوشمزه کسایی که نمی خوان تخم مرغ مصرف کنن گزینه خوبیه . برای 3 نفر سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد هویج 1 عدد برنج 3 پیمانه زرده تخم مرغ 3عدد زعفران دم کرده به میزان لازم ماست چکیده نصف لیوان (همون ماست عادی که توی خونه دارین توی کیسه ای (پارچه ای) بریزین و آبش بره میشه چکیده) روغن مایع یک سوم لیوان زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم برنج را از قبل خیس کردم . مرغ رو همراه با پیاز و یک عدد هویج گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ رو ریش ریش کردم. زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم. زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم . برنج را آبکش کرده . کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم . دو سوم از برنج را با مواد ماستی مخلوط کردم و نصف این پلوی زعفرانی را ته قابلمه ریختم و با قاشق صاف کردم بعد مرغ های ریش ریش شده رو ریختم و روی اون زرشک (خلال بادام و پسته) رو ریختم و روی آن مابقی برنج زعفرانی را اضافه کردم و با قاشق صاف کردم . و در آخر برنج سفید رو ریختم و کمی با قاشق فشار و صاف کردم . روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم . اگه آب مرغ دوست ندارین با آب عادی ، اما واقعا خوشمزه میشه وقتی توی پخت از آب مرغ استفاده میشه . قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم . بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر یک لیتر(4 لیوان) شکر 120 گرم (نصف لیوان) پودر کاپوچینو 2 بسته پودر ژلاتین 40 گرم ( 4 ق غ) خامه صبحانه یا قنادی 150 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 100 گرم نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته . خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه . اگر مثل من دورنگ خواستید . من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم . داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد . آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه . بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه . میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره . ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه . خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای پر کالری و نوعی گراتن یونانی . موساکا در دستور اصلی سیب زمینی و قارچ نداره . من فقط یه لایه کفش فقط سیب زمینی استفاده کردم برای ۸ تا ۱۰ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد بادمجان ۵ عدد پیاز ۱ عدد پنیر پیتزا حدودا ۲۰۰ گرم و یا بیشتر سیب زمینی ۴ عدد آرد سفید ۲ ق غ کره ۵۰ گرم شیر ۲ لیوان نمک و زردچوبه و رب به میزان لازم بادمجان ها رو پوست کندم و خرد کردم داخل آب و نمک قرار دادم تا تلخیش بره . بعد با روغن خیلی کم سرخش کردم ، حتما در تابه رو بزارین تا روغن کمتر مصرف کنین . سیب زمینی رو هم پوست کندم و حلقه حلقه کردم و داخل آب جوش با کمی نمک به مدت ده دقیقه آبپز کردم و بعد آبکش کردم . پیاز رو خلالی کردم و تفت دادم و با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه خرد شده مخلوط و نمک و زردچوبه و رب ریختم . (سس سفید) : آرد رو کمی تفت دادم و کره رو بهش اضافه کردم و بعد شیر گرم رو اضافه کردم و کمی نمک و فلفل رو ریختم و مدام هم زدم تا سس بجوشه و غلیظ بشه . بعد از روی حرارت برداشتم . کف طرف پیرکس لایه اول سیب زمینی ها رو چیدم ، روش بادمجون ها رو کمی پنیر پیتزا ریختم ، روش مایه گوشتی و روی اون سس سفید و روی اون پنیر پیتزا و یه کم هم فلفل دلمه ای نگینی ریختم و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم ، اخر هم یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ و قارچ آرد 2.5 تا 3 پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا 10 دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد 2.5 پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای 180 درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من برای تهیه قارچ سوخاری همیشه از خمیر بنیه استفاده میکنم... با این روش یک قارچ سوخاری عالی و کاملا حرفه ای👌 خواهید داشت... از این دستور برای تهیه انواع سوخاریها میتونید استفاده کنید(میگو سوخاری،پیاز سوخاری و ...) من دستور خمیر رو دو برابر کردم چون موادی که میخواستم سوخاری کنم مقدارشون زیاد بود. سفیده تخم مرغ سرد 2عدد ماءالشعیر ساده(کلاسیک) نصف لیوان شیر نصف لیوان آویشن و پودر سیر مقداری آرد سفید 1 پیمانه جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری در این خمیر به هیچ عنوان نمک اضافه نکنید چون پف خمیر رو از بین میبره. سفیده های تخم مرغ رو در کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید شده و از کاسه نریزید. بعد دلستر و شیر را به همراه آویشن و پودر سیر اضافه و آرام با لیسک فولد کنید. مواظب باشید پف سفیده نخوابد. بعد آرد را در 2 مرحله روی مواد الک و به آرامی فولد کنید... ممکن است کمتر یا بیشتر از یک لیوان آرد نیاز شود بنابراین آرد را به تدریج اضافه کنید و هر زمان به غلظت ماست رسید خمیر آماده ست. در پایان 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. برای چک کردن غلظت مناسب خمیر بنیه از چنگال استقاده کنید باید رد چنگال روی خمیر بماند... روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و برای 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید قارچ ها را با دستمال حوله ای مرطوب تمیز کنید. به هیچ عنوان با آب نشوئید چون قارچ آب جذب میکنه و بعد از سرخ شدن داخل قارچ حالت آبکی به خودش میگیره در رستورانها از این روش استفاده میکنن. دانه دانه قارچها را در خمیر بنیه فرو ببرید و مقداری پودر سوخاری روی هر کدام بپاشید من از مخلوط پودر سوخاری و پانکو استفاده کردم. پانکو نوعی پودر سوخاری با دانه های درشت مثل خرده نان هست که از سوپر مارکتهای معتبر میتونید تهیه کنید. تاکید میکنم با دست روی قارچها پودر سوخاری بپاشید چون اگه قارچهای آغشته به خمیر را در پودر بیندازید پف خمیر خارج شده و دیگه توی روغن زیاد پف نمیکنه . روغن حتما کاملا داغ و شناور باشه و با حرارت متوسط قارچها را سوخاری کنید. بعد قارچهای سوخاری شده را روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. من یدونه از قارچها رو فقط توی خمیر زدم و سرخ کردم تا شما پف عالی خمیر رو بتونید ببینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خوشمزه و عالی و غذای ترکیه ای . من چندین بار درست کرده بودم قسمت نشده بود توی پیج بزارم . این غذای خوشمزه رو دو هفته پیش درست کرده بودم برای تنوع که اون قدر شیرینی این چند روز توی پیج گذاشتم فعلا غذا بزاریم تا بعد بازم شیرینی های عید میزارم . خیلی راحت و خوش خوراک هستش . هم با نون و هم با برنج قابل سرو هستش . برای 3 نفر گوشت چرخ کرده 250 گرم سیب زمینی 2 عدد پیاز 1 عدد ارد نخوچی 1 ق غ جعفری خرد شده در صورت تمایل 1 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم گوجه فرنگی 2 عدد رب گوجه 1 ق غ پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم . گوشت چرخ کرده همراه با پیاز و آرد نخودچی و جعفری خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو مخلوط کردم و کمی ورز دادم . از موادم به اندازه یه گردو برداشتم و توی دستم بیضی کردم و داخل تابه ای کمی تفت دادم و سرخ کردم . سیب زمینی ها رو هم پوست کندم و ورقه ای کردم و از وسط نصف کردم و یه مقداری هم جداگانه سرخ کردم . برای سس هم یکی دو عدد گوجه رو رنده کردم و با کمی رب گوجه تفت دادن و زردچوبه و نمک و آب اصافه کردم . داخل ظرف پیرکس یکی در میون از کباب و سیب زمینی چیدم و یه مقدار هم روش گوجه چیدم و از سس داخلش ریختم و روش فویل پیچیدم داخل فر 180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید رب انار ملس باشه خوشمزه تره برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید. مواد لازم قلقی گوشت چرخ کرده 300 گرم آرد نخود چی یک قاشق سر پر پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .با‌رنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید. نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت. مواد لازم داخل پلو پیاز دو عدد متوسط گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید رب انار ملس چهار قاشق شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید) کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛