eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥 ‍ کره نرم دمای محیط ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد آرد ۲۴۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ( حتما خودتون پودر کنین)یک قاشق مرباخوری زعفران غلیظ یک ق مرباخوری زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال به همراه یک قاشق خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ خلال بادام کنجد خرفه پسته هر کدام در صورت تمایل مقداری طرز تهیه : ارد رو سه بار الک کنید پودر قند حتما الک بشه کره به دمای محیط رسیده باشه من ترکیب روغن جامد و کره استفاده کردم پودر قند و کره را با همزن دور تند خوب میزنیم تا حجیم شود حدود چهار دقیقه سپس زرده ها و پودر هل و زعفران رو اضافه کرده سه دقیقه دیگه خوب میزنیم ارد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و با دست جمع میکنیم خمیر خیلی لطیفیه اصلا چسبناک نیست اگر دیدین نیاز به ارد داره خیلی کم ارد اضافه کنید در حدی که خمیر راحت جمع بشه و شل نباشه خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و خوب ببندید داخل یخچال یکساعت استراحت بدید زمانی که خواستین شروع به کاتر زدن بکنین فر رو روشن کنید نه زودتر حواستون باشه ما به فر کوره ای نیاز نداریم چون شیرینیمون خشک میشه ! درجه فر هم ۱۷۵ درجه نه بیشتر نه کمتر البته برای درجات استاندارده اگه احساس میکنین درجه فرتون استاندارد نیست اون دیگه قلقش دست خودتونه رو ۱۷۵ درجه استاندارد تنظیم کنید حتما از سینیهای گالوانیزه مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید سینیهای خود فر به هیچ وجه مناسب پخت شیرینی نیست توجه داشته باشید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید یه تیکه از خمیر رو ما بین دو تا پلاستیک باز کنید به قطر نیم سانت نه بیشتر سعی کنید از کاترهای کوچیک استفاده کنید کاترهای بزرگ مناسب پخت شیرینی نوروز نیست شیرینیها رو کاتر بزنید با فاصله داخل سینی بچینید برای رومال من از ترکیب خامه صبحانه خامه و زعفران استفاده کردم میزان زعفران دست خودتونه کم یا زیاد با برس سطح شیرینی رو رومال میزنیم از خلال بادادام پسته یادخرفه و کنجد برای تزیین استفاده کردم داخل فر گرم میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه نه بیشتررر توجه داشته باشین زمان طولانی تر شیرینی هاتونو خشک میکنه برای تست پخت شیرینی یکم تکونش بدید یه کوچولو باید نرم باشه زیرشم کمی طلایی نه خیلی و اینکه رو کاغذ حرکت کنه خیلی چسبناک نباشه از فر در بیارین از داغی که افتاد راحت باید از کاغذ جدا بشه داخل ظرف در بسته بزارین روشو پلاستیک بکشید درشم محکم ببندید جای خنک دور از نور نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
☝️☝️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی تنوری با گوشت چرخ کرده وپنیر نصف لیوان لوبیای قرمز رو خیس کنید ‌بعد از خیس خوردن بزارید رو گاز تا بپزه باید کاملا پخته شه اما نزارید له بشه یک عدد پیاز درشت رو خرد کرده وبا مقداری روغن تفت داده پیاز که سبک وشیشه ای شد دویست گرم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش تفت میدهیم نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدهیم سپس یک قاشق پر رب میزنیم اونم تفت داده لوبیای پخته به همراه دولیوان آب جوش میریزیم درشو میزاریم که پخته و جا بیفته سپس سیب زمینی تنوری پخته کف ظرفی میریزیم ومواد گوشت و لوبیا روش ومقداری پنیر پیتزا روش میریزیم میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روی پنیر طلای بشه عزیزان آگه فر ندارید میتونید طبق دستور برید این روش هم میتونید بدون فر درست کنید سیب زمینی بدون فر هم پستای پایین بصورت ویدئویی گذاشتم سیب زمینی رو کف ماهی تابه نچسب بریزید مواد گوشت و لوبیا روش وپنیر در ماهی تابه رو بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا پنیر آب بشه اینم عااالیه واسه عزیزانی که فر ندارن بجای لوبیای قرمز میتونید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید باید آب خوراک کشیده بشه بریزید رو سیب زمینی البته در حدی هم نباشه که خشک بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ) پیاز ۱ عدد سس مایونز ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو ۱ ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم قارچ ورقه شده و تفت داده شده سینه ی مرغ پخته شده و ریش شده پنیر پیتزا رنده شده فلفل دلمه ای سبز یک عدد خمیر نون بربری یک عدد سس مخصوص پودر آویشن مقداری اول از همه فر رو روشن کنید تا گرم بشه. بعد قارچ ها رو خوب بشویید وخرد کنید و بریزید داخل تابه و تفت بدید تا آب قارچ ها خوب تبخیر بشه. کف سینی فر رو کمی چرب میکنیم وخمیر رو پهن میکنیم. حالا سس رو با برس به خمیر میمالیم بعد کمی پنیر پیتزا میپاشیم روی خمیر. مرغ ها رو هم میریزیم با قارچ های تفت داده شده و کمی پودر آویشن.دوباره پنیر پیتزای فراوان میریزیم و سطحش رو میپوشونیم. میره داخل فر به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه. بعد از این زمان شعله ی بالای فر روشن میکنیم به مدت دوالی سه دقیقه تا پنیر ها طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ ناردونی دو تا سه عدد ران مرغ یک و نیم لیوان انار دون شده نمک و فلفل و زرد چوبه ب مقدار لازم پیاز رنده شده یک عدد بزرگ رب انار سه ق غ ابتدا پیاز را رنده کرده کمی اب پیاز ها را گرفته دردن تابه با کمی روغن تفت دهید . مرغ ها را اضافه کرده که به همراه پیاز با هم با حرارت متوسط سرخ بشن . نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه کرده مرغ ها رو زیر و رو کرده و حسابی سرخ کنید. دونه های انار را از قبل درون قابلمه ریخته با نصف فنجون اب اجازه بدید یک ساعتی با حرارت کم پخته شن (درب قابلمه باز باشه) بعد به مرغ های درون تابه اضافه کنید و نصف لیوان آب هم اضافه کرده درب تابه را ببندید و اجازه بدید انار و مرغ با هم حسابی پخته شوند. بعد از یک ساعت درب تابه رو برداشته و رب انار اضافه شود. مجدو درب تابه رو گذاشته و اجازه بدید ده دقیقه همه مواد با هم پخته شن. بعد از ده دقیقه دو ق مرباخوری رب گوجه گوشه تابه ریخته ولی هم نزینید درب تابه رو ببندید و اجازه بدید رب گوجه خودش با مواد مخلوط شه بعد از نیم ساعت درب تابه رو برداشته و اگه دیدید مرغ زیاد اب انداخته اجازه بدید با درب باز نیم ساعتی روی حرارت بمونه و اب های اضافی مرغ تبخیر شه و مرغ خوشرنگ و براق شه. میتونید رب گوجه رو حذف کنید اما با رب خوشرنگ تر و خوش طعم‌تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این لوبیا هم به لوبیا کشاورزی هم به لوبیا امریکای مشهوره بسیار خوش طعم وخوش پخته ،این لوبیا با مرغ همزمان پخته میشه دوست داشتید با مرغ بزارید بپزه ولی من جداگانه پختم فکر میکنم اینجوری خوشمزه تره البته برای پخت لوبیا از آب مرغ استفاده کردم لوبیا رو شب خیس کنید چند دفعه ابشو عوض کنید مرغ رو با آب گذاشتم رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد(جوش نزنه)کف مرغ که بالا اومد ابشو دور بریزید . تکه های مرغ رو با دوعدد پیاز متوسط،یک تکه زنجبیل تازه،کمی نمک گذاشتم بپزه وقتی مرغ پخته شد ابشو خالی کنید برای پخت لوبیا یادم رفت تو این فاصله لوبیا رو میزارم ده دقیقه ای بجوشه. پیاز رو خرد کرده همراه کمی روغن سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز رو باهاش تفت میدیم یک قاشق رب هم اضافه کرده اونم تفت میدیم باز لوبیا رو اضافه کرده آب مرغ میریزیم تا لوبیا کاملا بپزه اگه آب مرغ کم بود آب ساده بریزد این لوبیا خوش پخته یک ساعت کاملا میپزه عزیزان این لوبیا رو بهتره تو قابلمه بپزید تو زود پز لعاب میندازه ورنگ خورش خوش رنگ نیست لوبیا که پخت،دو طرف تکه های مرغ رو سرخ میکنیم وبه خورش اضافه میکنیم اجازه میدیم حدود ده دقیقه با لوبیا بپزه وگاز رو خاموش میکنیم عزیزان اگه کم نمک بود نمک بزنید .این خورش همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه عزیزان این خورش با گوشت قرمز هم عالی میشه سوپر مارکتا این نوع لوبیا دارن اگه گیرتون نیومد از همون لوبیای سفید کپسولی که دونه هاش درسته استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس مخصوص 👈مواد لازم پیاز 4 عدد، بزرگ تخم مرغ 1 عدد شیر 2.1 پیمانه آرد 1 پیمانه فلفل قرمز 2.1 ق.چ نمک 1 ق.چ فلفل سیاه 2.1 ق.چ پودر سیر 2.1 ق.چ زیره 2.1 ق.چ سس گوجه فرنگی 2 ق.غ مایونز 3.2 پیمانه فلفل قرمز 1 ق.چ خامه 2 ق.غ آب لیمو 4.1 عدد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌🍡 😋 ‌ ‌ 🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید. 🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید. درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید. توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره. میتونید باسس شکلات تزیین کنید. ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔆برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد و لعاب دار شود از تره واسفناج بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سلام صبحتون به نور خدا روشن چهارشنبه 20 اسفند ماه امروزتون پر از اتفاقهای خوب و زیبا امیدوارم سلامتی برکت بهروزی، زندگی آروم خوشبختی ونگاه خدا همیشه همراهتون باشه 🌹 چهارشنبه تون پر از موفقیت لینکjoin👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری باز هم شیرینی عید بسیار عالی و خوشمزه و بافتی تقریبا نرم داره . میانه است . بسیار خوش عطر و طعم . حتی دیدم اونایی که طعم قهوه و نسکافه هم دوست ندارن از این شیرینی خوششون اومده . کره ۱۲۵ گرم آرد سفید ۱۲۵ گرم ، کمتر از یه لیوان نشاسته ذرت ۲۵ گرم حدودا ۳ ق غ پودر قند ۲۵ گرم ،حدودا ۲ ق غ پودر نسکافه یا قهوه ۱ ق م آب جوش ۱ ق غ وانیل مقداری در شیرینی های خشک دنبال جایگزین کردن نباشید . مگر در دستوری گفته بشه که میشه. اینجا هم من اطلاعی ندارم جای کره از روغن جامد استفاده بشه کیفیت خوب بشه یا نه من امتحان نکردم . پس دقت کنین . آرد سفید و نشاسته ذرت و پودر قند رو الک کردم . پودر قهوه یا نسکافه (هر نوع بخواین حتی از این پودر قهوه فوری هم میشه ) رو با آب جوش مخلوط کردم . کره نرم شده که در محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط کردم و وانبل افزوده و با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . پودر قهوه حل شده رو اصافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد نشاسته ذرت رو ریختم و هم زدم و بعد آرد سفید رو کم کم اصافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم . مواد رو داخل قیف که داخلش ماسوره انداخته بودم ریختم . من از ماسوره 1M استفاده کردم . از ماسوره 2D و یا هر نوع ماسوره به شکل شکوفه می تونین استفاده کنین . داخل سینی فر شکوفه زدم . و روی اون شکلات چیپسی قرار دادم . سینی فر نیاز به چرب کردن و با انداختن کاغذ روغنی نداره چون این شیرینی به اندازه کافی کره داره . در فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تاکید دمای فرها فرق داره و باید خودتون دما و تایم رو چک کنین . الان زیر شیرینی های من یه سری داشت کم کم رنگش تغییر می کرد و برای من در واقع ۱۲ دقیقه کافی بود . بعد از خنک شدن از سینی بردارین . تقریبا ۳۰ عدد شیرینی میشه . ماندگاری این شیرینی بالاست و تا دوماه در ظرف درب بسته محیط خنک الزاما یخچال خیر می ماند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آب یا شیرولرم؛یک پیمانه خمیر مایه؛یک قاشق غذاخوری روغن زیتون(یا مایع):یک چهارم پیمانه نمک؛یک قاشق چایخوری سرخالی شکر:یک قاشق مرباخوری آرد حدود سه تا چهار پیمانه نصف اب ولرم رو داخل لیوان بریزید شکر رو در اب حل کنید اب نه داغ باشه نه سرد خمیر مایه رو روش بریزید با قاشق کمی مخلوط کنید درب ظرف رو بزارید پنج تا شش دقیقه صبر کنید پف که کرد کافیه بقیه مراحل تخمیر تو خمیر انجام بشه بهتره. داخل یه کاسه نصف اردد رو بریزید وسطش رو گود کنید نمک رو اطراف ارد بپاشید روغن وبقیه اب وخمیر مایه عمل اومده رو اضافه وخمیر گیری کنید بقیه ارد رو کم کم در حین ورز دادن تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید ارد اضافه به خورد خمیر ندین ده دقیقه ورز داده وروی ظرف رو با پارچه مرطوب بپوشونید ودر جای گرم استراحت بدید تا یکساعت بعد این تایم پف خمیر رو بگیرید یه کوچولو خمیر رو ورز بدید وبه چانه های مساوی تقسیم کنید هیچ وقت خمیر رو با دست پاره نکنید تقسیم کردن رو با کمک چاقو انجام بدید .داخل سینی فر چرب وارد پاشی کنید چانه های گرد شده رو با فاصله بچینید وبا کمک لیوان که کمی چربش کردید وسط خمیر رو گود کنید تو عکس مشخصه. سپس روی قسمت گودی رو با چنگال سوراخ سوراخ بزنید وسس بزنید ومواد گوشتی وپنیر بریزید واطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید کمی کنجد بپاشید(دلخواه هست کنجد)وپنج دقیقه استراحت بدید ودر فر گرم شده با دمای صد وهشتاد وپنج درجه بین بیست تا سی دقیقه پخت کنید. من اینبار به جای گوشت از مرغ استفاده کردم مرغ رو نگینی ریز برش دادم وبا پودر سیر ونمک وفلفل تازه وکمی زردچوبه وفلفل سیاه واب لیمو مزه دار کردم نیم ساعت استراحت دادم داخل تابه کمی پیاز تفت دادم ومرغ رو بهش اضافه کردم وتفت دادم قارچ وکمی سوسیس(اجباری نیست خونگی باشه خیلی بهتره)هم اضافه وتفت دادم در انتها فلفل دلمه ای وکمی پنیر پیتزا اضافه وحرارت رو خاموش کردم ومواد که از داغی افتاد وسط خمیرم ریختم🙂نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 مواد لازم 🔹یک ونیم تا دو بسته بیسکویت پتی بور 🔹4 لیوان شیر 🔹نصف پاکت خامه صورتی صبحانه 🔹دو قاشق نشاسته ذرت 🔹نصف پیمانه آرد سفید 🔹شکر یه لیوان سرخالی(البته به شیرینی موز هم حواستون باشه) 🔹کره یکی دو ق 🔹وانیل 🔹تخم مرغ دو عدد(من یه دونه بزرگ ریختم) 🔹یک لیوان گردوی خرد شده 🔹موز در صورت تمایل من یه دونه ریختم 🔹پودر کاکائو سه ق غذاخوری ♨️طرز تهیه نشاسته رو با کمی شیر سرد حل کردم آرد رو هم روی شیر سرد الک کردم ومدام همزدم روی حرارت گذاشتم تخم مرغ رو با شکر ووانیل با همزن خوب همزدم وبه آرومی مواد تخم مرغی رو به مواد شیری که رو گازه اضافه کردم و تند تند با همزن همش زدم که یکدست بشه. بعد کره رو اضافه کردم (همه میگن غلظتش مثه فرنی بشه اما من میگم یه ذره رقیقتر از فرنی باشه) بعد خامه رو اضافه کردم واز روی حرارت برداشتم... خامه نباید زیاد حرارت ببینه پس وقتی از غلظتش راضی بودین خامه رو بریزین و شعله رو خاموش کنین مواد رو دوقسمت کردم به یکیش پودر کاکائو رو اضافه کردم بعد توی یه ظرف یه ردیف بیسکویت چیدم یه لایه از مواد سفید ریختم یه لایه گردو وموز دوباره تکرارش کردم تا ظرف پر بشه آخرین لایه مایع بریزید که خوب جذب بیسکویتا بشه بعد حداقل پنج، شش ساعت تو یخچال بذارید (البته اگه یه شب بمونه خیلی بهتره) بعد پودر کاکائو روش الک کردم تزئینش کردم میشه پودر ژلاتین هم استفاده کنید و دسرو قالبی برگردونید.. اما اینکارو نکنید چون این دسر باید بافتش لطیف باشه.. خود دانید... نکته:اصلا طعم تخم مرغ رو حس نمی کنید پس حذفش نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری شیرینی های عید که خیلی عالی و خوشمزه است . این شیرینی ترد هستش و خیلی هم خشک نیست و کمی هم نرم و لطیف . طبق دستورها پیش برین لطفا تا کیفیت کارتون پایین نیادش 👌 . . آرد سفید ۲۰۰ گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان) کره ۱۰۰ گرم (مارگارین هم میشه ) پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۴ ق غ) زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۴ ق چ شکلات تخته ای ۵۰ گرم پودر پسته و پودر نارگیل به میزان لازم . کره رو و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دادم . (من با روغن جامد هر نوع روغنی امتحان نکردم فکر کنم سفت بشه ) کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه زدم . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اصافه کردم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد رو الک کردم و بهش اصافه کردم . ارد تقریبی هستش برای من از این کمتر از این مقدار استفاده شد ، باید طوری بشه که خمیر به دست نچسبه . اگه زیاد هم بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین . حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه ، من همش رو به اندازه ۷ گرم برداشتم توی دستم استوانه ای و لوله ایش کردم و بعد پیچوندم و شکل نعل در اوردم و توی سیتی فر گذاشتم . چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمی خواد) فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده بودم ، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دادم . بعد که از فر در آوردم اصلا دست بهش نزدم ، بزارین خنک بشه و بعد جدا کنین . شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کردم . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات زدم و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین ، من از پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر نارگیل که رنگییش کردم (توی کیسه فریزر ریختم و کمی رنگ خوراکی قرمز ریختم و مالش دادم و رنگیش کردم ). استفاده کردم . با این مقدار مواد ۳۵ عدد شیرینی میشه . در مورد ماندگاری هم در ظرف درب بسته تا یک الی دو ماه در جای خنک (صرفا نه اینکه یخچال هر جای خنک و دور از محیط گرم ) با کیفیت می ماند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
من اومدم با یه شیرینی خوش طعم و عطر و خوشمزه برای عید عزیزان توجه کنید برای شیرینی های خشک و سنتی میزان گرم دقیق ترین اندازه هستش و حتما اون هایی که ترازو ندارن در اسرع وقت ترازو بخرن من داخل لیوان هم ریختم براتون اندازه لیوان دسته دار فرانسه رو هم گذاشتم . کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر ) آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان زرده تخم مرغ ۱ عدد بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غ کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم . از خمید به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم . داخل سینی فر قرار دادم . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه . داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین . ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده . بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم . در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه . حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛