#پاستا_قالبی_با_سس_مارینآرا
مواد لازم
350 گرم گوشت چرخ شده(البته باید بیشتر میرختم چون واسه قالبم کم بود، باید لایه گوشتی دور قالب ضخیمتر میشد)
نصف بسته ماکارونی فرمی
گوجه فرنگی 6 عدد
پیاز یکعدد
سیر 4 حبه
پیازچه 6یا 7 ساقه
نمک، فلفل سیاه، آویشن
پنیر پیتزا هرچی بیشتر بهتر
طرز تهیه ش:
برای #سس_مارینارا
پیاز رو سرخ کنید وسیر رو باهاش تفت بدید، گوجه ها رو پوره کنید بهش اضافه کنید نمک،آویشن، چند ساقه ریحون وجعفری هم خرد کردم، البته من یه کم فلفل سبز رو هم خرد کردم((اگه میخواید سستون قرمز خوشرنگ بشه در تابه رو اصلا نذارید)) وگذاشتم سرخ بشه وبه روغن بیفته....
(واسه این سس باید روغن زیتون استفاده کنید من آبلیموش رو حذف کردم چون آبلیمو نباید حرارت ببینه)
بعد پاستا رو توی آبنمک ویه ق روغن 8 دقیقه بجوشونید وآبکش کنید.. پیازچه ها رو خرد کنید وبا گوشت چرخ شده نمک فلفل، آویشن خوب ورز دادم ونیم ساعت توی یخچال استراحت بدید
بعد ترجیحا توی قالب کمربندی وگرنه توی هرقالب نچسبی گوشت رو کف ودیواره های قالب رو بطور یکنواخت پخش کنید خوب فشارش بدید که نریزه پایین.. بعد پاستا رو با سس مخروط کنید ویه لایه پاستا یه لایه پنیر پیتزا بریزید تا آخر... وتوی فر 170 درجه 40 دقیقه با فویل، گذاشتم بعد فویل رو برداشتم ونیم ساعت دیگه هم بدون فویل،
وبعد هم گریلو روشن کردم درحدی که روش برشته بشه.... گوشت اول مثه کباب تابه ای آب میندازه بعد فویل رو برداشتم که آبش تبخیر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
نیم کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه"این مقدار برای ۵ نفر کافیه" چرخ میکنید و یکعدد پیاز بزرگ ،۵۰ گرم کره، ۲ عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،۲ قاشق آرد سوخاری(یا پودر نان)، ادویه ها شامل زردچوبه،پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل سفید، نمک رو توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید ۲ قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه با یک قاشق غذاخوری روغن که ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه.
برای سس گوجه هم ۳ تا گوجه رو پوست گرفتم و رنده کردم توی تابه با دو قاشق روغن (من کره زدم) سرخ کردم وقتی کمی آب گوجه خشک شد نمک و زردچوبه و کمی پودر آویشن ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن.
_با برنج کته که روغنش جامد باشه کنار هم تکمیل میشن😊
_هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_قارچ
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه
قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود)
کره 30 گرم
خامه صبحانه نصف تا یک بسته
شیر 4 لیوان(1 لیتر)
آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه)
آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه)
آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم)
نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت)
پودر سیر کمی (به دلخواه)
.
پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید.
وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود.
آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود.
وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید.
نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید.
در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد.
حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد.
در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد.
و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید.
بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند.
اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید.
در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید.
سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قلیه_تن
چند نکته مهم ..... دوستان قلیه اصلش با ماهی است حالا ماهیهای خاص جنوب که عالی می شه ولی خیلی از شما دوستان دسترسی بهش ندارید با تن ماهی هم خیلی خوشمزه می شه
نکته اول...... سبزی قلیه باید کاملا ریز باشه از گشتیز استفاده می شه من پاک کرده وخرد شده نیم کیلو بودو هم میتونید با پیاز وسیر سرخ کنید هن جداگانه که من همیشه جدا با حرارت کم خوب سرخ می کنم که رنگش کاملا تیره می شود این از سبزی
نکته دوم..... دوستان انواع تمرهندی توی بازار موجوده تمری که من استفاده می کنم بدون هسته است البته با هسته هم عالیه حدود 60گرم باشه وبا ابجوش ازچند ساعت قبل خیس میدم بعد چنگ میزنم وعصاره را از صافی رد می کنم وبا چهار لیوان اب مخلوط می کنم وبا دوقاشق ارد معمولی وارد که صاف شد از صافی رد می کنم تمام مراحل در فیلم هست
ادامه کار.... پیاز را توی روغن تفت دهید بعد پوره چند حبه سیر را اضافه وسرخ کنید طلایی که شد یه قاشق چایخوری شمبلیله خشک بریزید تفت دهید باعث می شه لعاب قلیه سبز خوشرنک بشه بعد یک قاشق رب بزتید وتفت دهید وبعد سبزی سرخ شده وزردچوبه وادویه مخلوط وفلفل قرمز که باید خوب بریزید تا تند بشه ودر صورت تمایل فلفل سبز تند درسته ویه دونه گوجه چهار قاچ نه بیشتر همه را مخلوط وبعد اب وتمر وارد مخلوط شده را اضافه وسر قابلمه را کج بذارید حدود بیست دقیقه بعد دوتا یا بیشتر تن ماهی را اضافه حتما روغن تن را دور بریزید وبعد بهم نزنید تا تن له بشه وسر قابلمه را کج بذارید وحرارت ملایم تا حدود دوساعت تا قلیه لعاب بیندازه و حتما به روغن بشینه وبا برنج یا گمنه(للک) یا برنج با رشته محلی سرو کنید با برگ تربچه سفید محشرررره😋
تمام نکات را ریز به ریز گفتم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلق_ترکیه
#راحت_الحقوم
آرد ذرت ۱۱۰گرم(سه چهارم پیمانه) زرد کم رنگ است لوازم قنادیا دارن
شکر ۴۵۰ گرم (دو پیمانه)
پودر ژلاتین ۴۵ گرم(یک چهارم پیمانه)
گلوکز سه قاشق سوپ خوری لوازم قنادیا دارن
آب ۲ ویک چهارم پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپ خوری
رنگ مجاز خوراکی چند قطره
پودر شکر و نشاسته ذرت برای غلتاندن باسلق چند قاشق نشاسته ذرت نداشتید مشکلی نیست از پودر شکر استفاده کنید پودر شکر همان پودر قند است
نصف لیوان از آب داده شده تو دستور جدا کنید وپودر ژلاتین رو روش بپاشید تا اسفنجی بشه سپس رو بخار کتری بزارید تا روان بشه(بن ماری)
نصف آب رو جدا کنید وهمراه شکر بزارید رو شعله متوسط تا بجوش بیاد ۵ دقیقه جوش بزنه تا غلیظ بشه در این فاصله
در ظرف دیگری بقیه آب و آرد ذرت رو مخلوط کرده و رو حرارت بزارید تا غلیظ بشه مدام بزنید تا تهش نسوزه
شربت که غلیظ شد گلوکز رو اضافه کنید وهم بزنید تا گلوکز با شربت مخلوط ویکدست بشه ژلاتین روان شده و آرد ذرت غلیظ شده هم اضافه کنید تند تند با هم زن دستی بزنید تا یکدست بشه وقتی یکدست شد همزن دستی رو کنار بزارید وبا قاشق چوبی یا سیلیکونی بزنید تا ته نگیره حدود ده تا دوازده دقیقه بزارید با شعله متوسط بجوشه گلاب اضافه کرده ،وقتی غلیظ شد تو فیلم نشون دادم گاز رو خاموش کنید رنگ خوراکی بزنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید یخچال به مدت سه الی چهار ساعت تا ببنده به سلیقه خودتون برش بزنید وتو مخلوط نشاسته ذرت وپودر قند بغلتونید ودر ظرف دربسته در یخچال نگه داری کنید تا پانزده روز دوام داره
عزیزان نزارید رو گاز زیادی غلیظ بشه وگرنه باسلوق بعد از سرد شدن خیلی سفت میشه
بجای پودر ژلاتین از پودر ژله استفاده نکنید حتما پودر ژلاتین باشه همه لوازم قنادیا دارن
این باسلق کشدار وطعمش عالیه بزارید لای دو بیسکویت بسیار خوشمزس
نسبت پودر قند و نشاسته ذرت برای غلتیدن شیرینی مساوی باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هویج
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۰۰ گرم معادل ۱+۱/۴ لیوان
روغن مایع۲۵۰ میلی لیتر معادل ۱ لیوان
آرد۳۰۰ گرم معادل ۲ لیوان
هویج رنده شده ۳ فنجان
بکینگ پودر۱/۵ق چ
دارچین۲ق چ
گردوی خرد شده مقداری
تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی ۴ دقیقه هم میزنیم تا حسابی کف کنه. بعد روغن ودارچین و آرد و بکینگ پودر و در آخر گردو و هویج رو کم کم اضافه میکنیم بعد توی فر با دمای ۱۷۰ درجه ب مدت ۶۰ دقیقه میزاریم بپزه. ب شدت خوشمزه و پوک هست. مراحل توی کلیپ مشخص هست.
فراستینگ پنیری:
۱۰۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک لبنه یا ترجیحا( ماسکارپونه) ۱۰۰ گرم خامه (من از خامه صبحانه استفاده کردم میتونید از خامه قنادی هم استفاده کنید) معادل نصف لیوان
مقداری وانیل
نصف فنجان پودر شکر ( اگر خامه صبحانه باشه ۱ فنجون پودر شکر اگر خامه قنادی باشه نصف فنجون)
همه مواد رو مخلوط کرده و با همزن ۴_۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره وقتی کیک خنک شد با قیف یکبار مصرف روی کیک اضافه کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_لیمویی
اندازه قالب ۲۳ سانتی میان تهی .
تخم مرغ ۴ عدد
لیمو ترش طبیعی ۵ ق غ
شیر یک پیمانه سر خالی ( یک بند انگشت کمتر)
روغن یک پیمانه سر خالی ( یک بند انگشت کمتر)
ارد دو + نصف ( دو ونیم) پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر دو و نیم ق چ
وانیل نصف ق چ
رنده پوست لیمو ترش سنگی ( قسمت زرد رنگ) یک و نیم ق غ ( فقط قسمت زرد لیمو ترش)
. ارد و بکینگ پودرو سه بار الک کنید ته قالب رو با ارده چرب کنید .
تخم مرغ رو با شکر و وانیل هم بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه سپس رنده لیمو ترش رو اضافه کنید اب لیمک، شیر و روغن رو با فاصله ب تخم مرغ افزوده مخلوط کنید.ارد الک شده رو کم کم به مخلوط فوق اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا یکدست بشه.
مواد رو دو قسمت نامساوی کنید.به قسمت کمتر دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو پررنگ و به قسمت بیشتر دو قاشق ارد اضافه کنید .نصف مایه ساده را داخل قالب بریزید,مواد کاکایویی را روی آن ریخته و بقیه مایه ساده را بریزید,در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر با بیشتر ببره. ۴۰ دقیقه اول در فرو باز نکنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پاستا
200 گرم نخودفرنگی
200گرم قارچ خرد شده
1 عدد پیاز درشت نگینی شده
1 عدد فلفل دلمه نگینی شده(من برای زیبایی بیشتر غذا از فلفل دلمه رنگی استفاده کردم)
200 گرم پاستا فرمی
6 عدد تخم مرغ
پنیر پیتزا
3 ورق ژامبون نگینی شده(به دلخواه)
نمک ،فلفل؛آویشن،پودر سیر به میزان لازم
.
این دستور برای 4 نفر کافیه
میتونید ژامبون رو حذف کنید و کلا کوکو رو فقط با مخلوط سبزیجات درست کنید.
نوع و ترکیب سبزیجات داخل کوکو به سلیقه شما بستگی داره.
من در تابه روی گاز غذا رو تهیه کردم ولی گاهی هم مواد کوکو رو در پیرکس میریزم و در فر میپزم.
ابتدا نخودفرنگی ها را به همراه کمی نمک بپزید.
پاستا را با مقداری نمک بجوشانید و آبکش کنید.
در تابه پیاز نگینی را در روغن تفت دهید تا طلایی روشن شود سپس فلفل دلمه نگینی را اضافه و کمی تفت دهید.
سپس قارچ ورقه را اضافه و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
در پایان نخودفرنگی پخته را به سبزیجات افزوده و مخلوط و از روی حرارت بردارید تا به دمای محیط برسد.
در یک کاسه تخم مرغها را با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر اضافه و مخلوط کنید.
ژامبون خرد شده را هم اضافه و هم بزنید و در آخر مخلوط سبزیجات به همراه پاستا را افزوده و مخلوط کنید.
برای طعم بهتر حدود 3 تا 4 قاشق پنیر پیتزا به مایه کوکو اضافه و مخلوط کنید.
در تابه کمی روغن بریزید و صبر کنید روغن داغ شود و بعد مایه کوکو را در تابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا بپاشید و در تابه را نیمه باز قرار دهید تا کوکو بپزد و زیر آن طلایی و پنیر ذوب شود(حرارت گاز متوسط باشه)
حالا کوکوی خوشمزه ما آمادست😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه #راحت_الحلقوم
مواد لازم اين شيريني خوشمزه دو ليوان آب نارنگي (يا پرتقال يا پودر آب ميوه )٣/٤ليوان نشاسته٣/٤ليوان شكر (بستگي به ذائقه كم يا زيادتر)نصف قاشق چايخوري وانيل و يك قاشق غذا خوري پر ژلاتين و ده گرم كره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گل ، بوی بهشت را ز احمد دارد
💖این بوی خوش از خالق سرمد دارد
🌸گویند که گل عطر محمد دارد
💖نور و شعف از وجود احمد دارد
🌸 عید مبعث مبارک❤️
دونات شاخه ای با روکش شیری
مواد تشکیل دهنده: ⠀
4 فنجان آرد سفید ⠀
2 1/2 قاشق چای خوری مخمر
140 گرم شیر خشک
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری شکر ⠀
1 قاشق چای خوری نمک
1 تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن ⠀ ⠀
.
برای روکش دونات
2 1/2 فنجان پودر شکر
1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ⠀
4 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ⠀
مراحل تهیه.
شیر و کره را در یک کاسه کوچک حرارت دهید تا کره را ذوب کند - مایع باید فقط گرم باشد. ⠀
مخمر را به شیر اضافه کنید و آن را برای 2 دقیقه بگذارید. شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر بدست آید. روی یک سطح صاف برای 5 دقیقه خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست ایجاد کنید، آن را به یک کاسه کمی روغن زده انتقال دهید، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و در حدود 1 ساعت در محل گرم قرار دهید.⠀
خمیر را لوله کنید و بر روی یک تخته صاف آن را به 24 قطعه مساوی برش دهید.
خمیر را بکشید و آنرا رول کنید. طناب خمیری را به نصف بچرخانید و با یک چرخش دو سر را بهم برسانید و سپس آن را با هم فشار دهید . آنها را روی یک سینی بزرگ روغن زده قرار دهید و با بقیه خمیرها کار را دوباره تکرار کنید.
اجازه دهيد دوناتها حدود بيست دقيقه استراحت کند.⠀
در حالی که دونات استراحت می کنند، روغن را تا 160 درجه گرم کنید تقریبا 2 دقیقه در هر طرف دونات را سرخ کنید.⠀
برای لعاب - تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و در یک لیوان بلند بریزید و سپس دونات را داخل آن زده و و آن را پوشش دهید. دونات را کنار بگذارید تا لعاب را به خودش بگیرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_گوشت_بادمجون
عزیزان اگه میخواید ته دیگش برشته وترد باشه به ازای دو زرده نصف یک سفیده استفاده کنید اگه ته دیگ نرمتر دوست دارید فقط از زرده استفاده کنید .
اندازه ای که میدم این مقدار که تو فیلمه
میخواید اندازه رو بیشتر کنید
این اندازه همیشه به خاطر بسپارید
به ازای هر سه کفکیر برنج آبکش شده سه قاشق ماست سفت ویک زرده نیاز دارید
من از ماست سفت وشیرین خونگی استفاده کردم راستش تا حال از ماست پاستوریزه استفاده نکردم نمیدونم چه مارکی خوبه عزیزانی که استفاده کردند لطفا تو کامنتها متذکر شوند
برنج آبکش شده شش کفگیر پر
گوشت قرمز ۲۵۰ گرم
بادمجون ۳ عدد متوسط
زرده تخم مرغ دو عدد+ نصف یک سفیده
ماست شیرین وسفت شش قاشق
زعفران دم کرده به اندازه لازم
پیا ز یک عدد بزرگ
روغن و نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین به میزان لازم
گوشت رو با یک عدد پیاز چهار قاچ ودوحبه سیر و آب میزاریم بپزه
پوست بادمجون رو میگیریم حلقه ای برش زده مقداری نمک زده وکنار میزاریم
مقداری زعفران سائیده چند تکه یخ خرد کرده وزعفران رو یخ ها ریخته ومیزاریم تو آب جوش اینکار بهش شوک وارد میشه ورنگ پس میده
بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو آبکش کرده واب سرد روشون میکشیم وسرخ میکنیم .تو همون ماهی تابه پیاز خلالی رو اضافه وتفت میدیم گوشت پخته شده اضافه کرده و تفت میدیم نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز ودارچین هم اضافه کرده
برنج رو آبکش کرده
زرده رو با همزن دستی میزنیم ماست وزعفران وکمی نمک بهش اضافه کرده دوباره با همزن خوب زده برنج آبکش شده اضافه وبه ارومی مخلوط کرده تا برنج خورد نشه
قابلمه ترجیحا تفلون بدون خش باشه رو گاز گذاشته تا داغ بشه یک چهارم استکان روغن میریزیمروغن که داغ شد نصف برنج رو میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدیم نامنسجم بشه بادمجون ومواد گوشتی رو روش میچینم وبقیه برنج رو اضافه کرده دوباره با پشت قاشق فشار میدیم دم کنی گذاشته ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ته چین من ۴۰ تا ۴۵ دقیقه اماده شد عزیزان وقتی برنج بخار کرد چند قاشق روغن داغ کرده وبا قاشق بریزید کناره هاش ودوباره دم کنی بزارید این کار باعث میشه کناره ها برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد سیب زمینی گردویی
مقدار مواد برای ظرف پیرکس بزرگ است
مواد لازم برای لایه اول:
1.5 کیلو سیب زمینی(مقدار مواد را میتوانید کم و زیاد کنید)
نصف بسته شوید(حدود 15 ساقه)
نصف استکان روغن زیتون(استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
نمک ، فلفل سیاه
سیب زمینی آب پز شده را له کنید.شوید خرد شده ، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید و کف ظرف بریزید و صاف کنید.
مواد لازم برای مخلوط ماستی:
بادمجان کبابی شده (حدود 3 عدد)
فلفل قرمز کبابی شده( فلفل ترکیه ای،4 عدد بزرگ)
1 کاسه ذرت
1 کاسه ماست(ماست معمولی یا چکیده)
2 حبه سیر
نمک
پوست بادمجان و فلفل کبابی شده را جدا کنید و خرد کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کرده روی سالاد سیب زمینی بریزید و صاف کنید.
مواد لازم برای مخلوط گردویی:
1 لیوان گردو
1 قاشق غذاخوری کره
4_3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نعناع خشک
1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
روغن را گرم کنید. 2_1دقیقه هم بزنید نعناع و فلفل و گردو را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید.روی سالاد بریزید و به دلخواه خودتان تزیین کنید.میتوانید کره استفاده نکنید.گردو نباشه هم میشه فقط فلفل و نعناع و روغن بریزید اما با گردو طعم دیگری دارد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛