#هویج_پلو
من اومدم بایه غذای فوق العاده خوشمزه امیدوارم خوشتون بیاد😍😋
موادلازم:
دوپیمانه برنج
دوعددهویج
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عددمتوسط
نمک وفلفل بمیزان لازم
دارچین برای لابه لای برنج ودرون گوشت قلقلی ها
زعفران دم کرده بمیزان لازم
خلال پسته وبادام بمیزان دلخواه(قابل حذف هست)
سیب زمینی یک عدد وکمی کنجدبرای ته دیگ
کره ۱۰۰_۵۰ گرم
روغن بمیزان لازم
بعضیاکشمش وزرشک هم میریزن امامن دوست ندارم😊
طرزتهیه:
برنج راشسته خیس کنید وآبکشش کنید وکناربگذارید.
پیازرارنده کرده باگوشت چرخ کرده ودارچین ونمک مخلوط کنید وقلقلی کرده وباکره سرخش کنید.
گوشت رابرداشته وهویج های رنده کرده با رنده ی درشت را(یاخلالی خرد کرده) ریخته وباکره تفتشان دهید.
سپس زعفران وکمی آب وشکررا اضافه کرده ده دقیقه در ظرف رابگذارید تاهویج نرم بشه.
سپس خلال پسته وبادام رااضافه کرده و وقتی هویج بدون آب شدآن راازروی گازبردارید.
یک سیب زمینی را پوست کنده شسته ورقه ای کنید وآنهارادرکنجدبگذارید وته قابلمه ای که کمی روغن چیدید بچینیدشان.
سپس بترتیب برنج وهویج وگوشت وزعفران وکمی دارچین درهرلایه بریزید تامواد تمام شوند.
سپس کمی روغن روی برنج داده ودم کنی بگذارید وآنراروی شعله کم قراردهید.
۴۵_۳۰دقیقه بعد هویج پلو آماده هست.
فوق العاده خوشمزه هست حتماامتحانش کنید😋😍
نکته:
میتوانید درون مواد ازکشمش وزرشک هم استفاده کنید.
مقدارشکرباتوجه به ذائقتون قابل تغیر هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_باواریا
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . که می تونین مثل من این طوری بهش رنگ خوراکی بزنین و یا حتی می تونین از پودر کاکائو و یا زعفران جای رنگ خوراکی استفاده کنین و یا حتی تک رنگ درست کنین .
شیر دو و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین )
پودر ژلاتین ۳ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم ، میتونین از شیر هم استفاده کنین و روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیررو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم .
۷ تا کاسه قرار دادم و داخل هر کدوم کمتر از یه ملاقه از مواد ریختم و به هر کدوم رنگ خوراکی جزیی ریختم و هم زدم و داخل قالب (که چرب کردن نمی خواد چون این دسر خامه داره ) ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده کمی از نیم بند سفت تر بشه و بعد مایه سفید رو ریختم . حواستون باشه که مایه سفید توی محیط خنک شده باشه بریزین گرم باشه بریزین رنگ هاتون قاطی میشه و بعد کلا یه شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم .
بعد از بسته شدن دور دسر رو با چاقو آزاد کردم و چون این دسر خامه داره خیلی راحت از قالب جدا میشه و کمی قالب رو این طرف و اون طرف کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_گوجه
گوجه ها رو ورقه ای کردم و هر ورق رو به دونیم تقسیم کردم و بعد به دور خودشون پیچیدم و مابقی هم در کلیپ مشخصه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#كرپ_پنيرى 🥯 😋
▫️شير٢ ليوان
▫️تخم مرغ٢ عدد
▫️آرد١ ليوان
▫️نمك يك ق م
🔸تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبحتون معطر به
💙بوی مهربانی
🌸الهی جسم و جانتون سلامت
💙قلبتون مملو از آرامش
#صبحتون_بخیر 🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیمیت
مواد لازم:
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
آب ولرم ۱/۲
آرد نان فانتزی حدود چهار پیمانه
تخم مرغ یکعدد
روغن مایع سه ق.س
نمک یک ق.چ
شکر دوق.س
مایه خمیر یک ق.س
شیره انگور یا خرما به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا شیر و آب ولرم و با شکر مخلوط کنید و نصفش و بریزید تو یک لیوان جدا و مایه خمیر و بهش اضافه کنید و در ظرف و بذارید تا عمل بیاد.
بعد تو یک کاسه مابقی شیر و آب و بریزید و با روغن مایع و تخم مرغ مخلوط کنید.مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه کنید،مخلوط کنید،آرد و دو پیمانه ش و الک کنید و اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید،بعد یک پیمانه دیگه اضافه کنید و هم بزنید،پیمانه چهارم و کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست هم نچسبه.نباید آرد و یکباره اضافه کنید ،خمیرتون سفت میشه،از آردهای دیگه هم میشه استفاده کرد،ممکنه با تغییر نوع آرد،آرد کمتر یا بیشتری ببره،ده دقیقه ورز بدید،کف ظرف و چرب کنید و خمیر و بذارید ،روش و با سلفون بپوشونید،یا یک پارچه نخی و بذارید تو جای گرم تا عمل بیاد ،برای من بعد یکساعت عمل اومد و حجمش دوبرابر شد،بعد خمیر و بردارید و ورز بدید و هوای بینش و خالی کنید با ورز دادن،از خمیر چونه های یک وزن جدا کنید،هر چونه رو دو قسمت کنید،و هر قسمت و به صورت لوله ای شکل دربیارید،بعد مثل طناب ببافید،دو سرش و به هم بچسبونید،هر چقدر نازکتر باشه بهتره،البته نه خیلی،چون اصل این نون مثل برای من پفدار نیست،بعد یک سمتش و بزنید تو شیره انگور یا خرما که با آب رقیق کردید و بعد تو کنجد بزنید،بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰،حرارت و به ۱۸۰کاهش بدید،به مدت یک ربع الی ۲۰دقیقه تا مغز پخت بشه،بعد روش و گریل بگیرید تا طلایی بشه،این نون در ترکیه خیلی برشته ست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان بافت فندقی
مواد لازم برای تهیه خمیر:
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(1 قاشق غذاخوری و یا نصف پاکت خمیر مایه خیس)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم(استکان کمر باریک ترک،100 گرم)
2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
1 قاشق مرباخوری نمک(نکته: نمک را در قاشق سر پر نریزید،سرصاف باشد)
حدود 5 لیوان آرد
مواد لازم برای سس فندقی داخل آن:
4_5 قاشق غذاخوری شکر
200 گرم فندق آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری دارچین
1 پاکت وانیل شکری
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
نصف استکان آب
1 قاشق مرباخوری پودرکاکائو
طرز تهیه:
حدود 4 لیوان آرد را داخل ظرفی بریزید. وسط آرد را باز کنید نمک را در کناره هایش بریزید.خمیر مایه ، آب ولرم ، شکر ،شیر ولرم ،تخم مرغ ،کره نرم شده و وانیل را در وسط آرد بریزید.با دست از وسط آن شروع به هم زدن کنید. با دستتان آردهای کناری را آهسته آهسته به وسط آن آورده ورز دهید.1 لیوان آرد باقیمانده را اگر نیاز بود اضافه کنید و خمیر نرمی که به دست نمیچسبد بدست آورید(و اگر سفت بود آب ولرم بریزید)به هیچ وجه خمیرتان را سفت نکنید.بعد از اینکه خمیر شکل گرفت حدود 5 دقیقه ورز بدید وقتی خمیر یکدست شد و به دست نچسبید روی آن را بپوشانید،1 ساعت استراحت بدید.
برای مواد داخل آن تمام مواد را در ظرفی بریزید مخلوط کنید. باید در قوامی باشد که بتوانیم روی خمیر بمالیم. برای همین آب را کم کم بریزید تا بتوانید قوام مواد را کنترل کنید.
خمیر استراحت داده شده که حجمش دو برابر شده را کمی ورز بدید و به شکل مستعطیل باز کنید. روی آن مواد داخلی را روی خمیر بمالید و رول کنید.
داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید.با چاقو از وسط ببرید.دو قسمت را مثل فیلم طوری که قسمت بریده به سمت بیرون باشد ببافید.طرف دیگر را نیز ببرید آن را هم ببافید.
یک سینی روی آن بذارید و دوباره در محیط معتدل نیم ساعت استراحت بدید. فر را در دمای190_200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی نان سرخ شود. حدود 40 دقیقه بپزید.
از فر خارج کنید روی آن پارچه تمیز بکشید 15 دقیقه استراحت کند.
پارچه را بردارید و روی آن درصورت دلخواه مارمالاد هلو بمالید براق شود. و یا مثل من آب لیمو را در پودر قند بریزید و هم بزنید و سس درست کنید و آنرا روی نان بریزید.آب نصف لیمو برای یک لیوان پودر قند کافی است. البته آب لیمو را کم کم با هم زدن بریزید شل نشود.روی نان بریزید و وقتی نان سرد شد میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یک دستور کتلت جدید وخوشمزه چطورید؟
کتلت همه جورش خوشمزس😋
.
برای این مقدارمواد حدوداً 21 عدد کتلت به مامیده😊
. #کتلت_پنیری
مواد لازم:
گوشت چرخی 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 2 عدد
سیب زمینی خام 1 عدد بزرگ (یا2 عددمتوسط)
تخم مرغ 4 عدد.
آردسمولینا(سمید) حدود1/4 لیوان(لوازم قنادیها دارن)
آرد 3 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
پنیر تازه (موتزارلا، پارمسان، گودا) هرکدوم شد100تا150 گرم
پیازراریز خورد کرده ویا رنده بزنید و سیب زمینی رنده شده (آب سیب زمینی گرفته بشه)را به گوشت چرخی اضافه وتخم مرغ +سمولینا +نمک وفلفل +آرد راافزوده وهمگی راخوب چنگ میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشه. پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته وتکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته وشکل بدید ودر روغن داغ سرخ کنید. برای سرخ شدن کتلت هر طرف 3-4 دقیقه کافیست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته کادین بودو
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ شده گوساله
1 عدد پیاز
1 مشت جعفری خرد شده
1 استکان برنج
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی کوفته ها:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
1 استکان برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید 1.5 لیوان آب جوش بریزید و تا وقتی که آب برنج کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود (اگر در خانه از روز قبل برنج دارید میتوانید 1 لیوان از آن استفاده کنید) 250 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خوب تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه برنج و گوشت چرخ کرده سرد شد داخل یک ظرف بریزید. 250 گرم گوشت چرخ کرده باقیمانده را هم اضافه کنید. ادویه ها ، جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس تمام مواد را خوب ورز بدید. دستتان را با روغن چرب کنید و از مواد کوفته برداشته شکل بدید. دو عدد تخم مرغ را شکسته هم بزنید. کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_زعفرونی
طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید
کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه
بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺
عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان اینم از طرز تهیه چیکن استراگانف
مواد لازم برای سه نفر
سینه مرغ دو عدد
خامه صبحانه یک پاکت (دویست گرمی)
ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر یک لیوان
ارد گندم یا ارد قنادی یک ق غ سر پر
پیاز دو عدد متوسط
قارچ یک لیوان خرد شده
ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود
سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنید .حرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جایی که حسابی اب های درون تابه تبخیر شود. بعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید .
حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید . مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنید و در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_پیاز_بنفش
از پیاز ریز بنفش استفاده کنید الانه فصلشه بازار پره😊
پیاز رو پوست بگیرید تو شیشه یک ردیف پیاز یک ردیف سبزی معطر( ریحان وترخان )چند پر سیر ویکی دو دونه فلفل تند همین کار رو ادامه بدید تا شیشه پر بشه مقداری نمک تو سرکه حل کنید وبریزید تو شیشه درشو بزارید تا دوسه هفته قابل خوردنه این ترشی با ساندویچ خوشمزس لابلاش میتونید کمی گلپر وتخم گشنیز بزنید
نکاتی در مورد ترشیجات
دور از نور مستقیم آفتاب
ترجیحا جای تاریک
الانه که هوا رو به سرد یه ترشی نباید یخ بزنه
بعد از چند روز نمکش رو بچشید آگه کم نمک بود نمک بزنید
از نمک ید دار ونمک نمکدان استفاده نکنید نمک دونه درشت یا نمک دریایی
مواد ترشی باید خشک خشک باشه وگرنه کپک میزنه
واسه ترشی پیاز هم از سرکه سفید هم از سرکه قرمز میتونید استفاده کنید
اگه میخواید رنگ پیاز به صورتی بزنه از یک قاشق کلم قرمز خرد شده ویا چند قاشق لبوی خام استفاده کنید من از کلم قرمز استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
همه ی موارد داخل کلیپ اشاره شده و حالا یکسری نکات روبراتون مینویسم.
۱. این غذا اصلا به آب احتیاجی نداره، و سس پیاز بسیار لذیذی بهتون میده، ولی اگرپر آب تر دوست دارین، میتونین بعد از جمع شدن کاملا پیازها و تغییر رنگ در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت خیلی کم بزارین تا آب گوشت غلیط بشه.
۲. استفاده از گرد لیمو و یا آب نارنج صرفه جهت بالانس کردن مزه ها هست و چون پیاز مقداری شیرین هست، این روش میتونه طعم هارو دلچسب تر کنه
۳. میزان نمکو فلفل سیاه کاملا اختیاری هست و اگر در آخر چاشنی غذا کم بود، مقدارشو بر اساس سلیقه تغییر بدین
۴.میزان پیاز برای دو عدد ماهیچه ی ۷۰۰ گرمی هم جوابگو هست. میتونین پیاز کمتر اضافه کنید، ولی دراینصورت حتما مقداری آبجوش برای پخت کامل گوشت نیازه
۵. بعضی از دوستان از رب استفاده میکنن که کاملا اختیاری هست و میتونین وقدتری رب رو با مقدار کمی کره تفت بدین و یک ساعت آخر اضافه کنید.
۶. استفاده از پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر بهارنارنج به اندازه کافی ، خیلی تو خوشمزه تر شدن پلو کمک میکنه.
۷. شوید اگر تازه باشه غذای شما مجلسی تر و خوش عطرتر هست.
۸. برای زنده شدن سبزی خشک، یک ساعت قبل آنرا داخل آب خیس کنید، با این کار عطر و بوی آن بیشتر و گرد وخاک احتمالی از بین مییره.
۹. برنج حتما دونه شمارتر آبکش بشه، چون پلوی مخلوط و سبزی دار زودتر نرم یا شفته میشه. در آخر روی پلو کمی کره یا روغن محلی اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک با سس تمشک
مواد لازم برای پایه:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم (مثل ساقه طلایی)
1 استکان فندق(استکان کمرباریک ترک)
2 قاشق غذاخوری کره(آب شده)
2_3 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز بریزید فندق و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل قالب کمربندی 22 سانتیمتری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید و بیرون آن کاملا با فویل آلومینیومی پوشانده شده بریزید و با فشار دادن صاف کنید. تا وقتی کرم حاضر شود قالب را داخل فریزر بذارید.
مواد لازم برای کرم:
400 گرم پنیر لبنه
100 میلی لیتر خامه صبحانه(نصف پاکت)
200 گرم پنیر تازه نرم(پنیر سفید پینار ، پنیر صبحانه)
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته(نشاسته ذرت استفاده کردم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
آب پنیر لبنه را گرفته به همراه شکر با هم زن دستی هم بزنید. از هم زن برقی استفاده نکنید!
به ترتیب خامه، پنیر، آرد، نشاسته و وانیل را اضافه کرده آهسته آهسته هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده در مواد حل کنید ولی زیاد هم نزنید.
قالب را از فریزر برداشته کرم را داخل قالب بریزید و چند بار روی میز بکوبید تا حبابهای هوای داخل آن خارج شود.
داخل فر 170 درجه که از قبل کمی گرم شده در طبقه زیری آن داخل یک سینی آب بذارید. چیز کیک را در طبقه وسط گذاشته 45 دقیقه بپزید. وقتی روی آن شروع به سرخ شدن کرد حرارت را کم کنید(دستور نگفته چه درجه ای ، روی 160 بذارید ). بعد از تمام شدن حدود 45 دقیقه وقتی قالب را کمی تکان دادید اگر کناره هایش ثابت و وسط آن کمی آویزان باشد(تکان بخورد) یعنی حاضر است. فر را خاموش کنید، در فر را نیمه باز بذارید تا چیز کیک داخل فر سرد شود.
مواد لازم برای سس تمشک:
2 لیوان تمشک
4 قاشق غذاخوری شکر (میتوانید بیشتر کنید)
1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
طرز تهیه:
شکر و تمشک را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، نشاسته را در کمی آب حل کرده به آن اضافه کنید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق برداشته با گوشت کوب برقی حل کنید.
آخرین مرحله:
روی چیزکیکی که در فر سرد شده سس سرد شده را بریزید. حداقل 3_4 ساعت بعد سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛