#ترشی_پیاز_بنفش
از پیاز ریز بنفش استفاده کنید الانه فصلشه بازار پره😊
پیاز رو پوست بگیرید تو شیشه یک ردیف پیاز یک ردیف سبزی معطر( ریحان وترخان )چند پر سیر ویکی دو دونه فلفل تند همین کار رو ادامه بدید تا شیشه پر بشه مقداری نمک تو سرکه حل کنید وبریزید تو شیشه درشو بزارید تا دوسه هفته قابل خوردنه این ترشی با ساندویچ خوشمزس لابلاش میتونید کمی گلپر وتخم گشنیز بزنید
نکاتی در مورد ترشیجات
دور از نور مستقیم آفتاب
ترجیحا جای تاریک
الانه که هوا رو به سرد یه ترشی نباید یخ بزنه
بعد از چند روز نمکش رو بچشید آگه کم نمک بود نمک بزنید
از نمک ید دار ونمک نمکدان استفاده نکنید نمک دونه درشت یا نمک دریایی
مواد ترشی باید خشک خشک باشه وگرنه کپک میزنه
واسه ترشی پیاز هم از سرکه سفید هم از سرکه قرمز میتونید استفاده کنید
اگه میخواید رنگ پیاز به صورتی بزنه از یک قاشق کلم قرمز خرد شده ویا چند قاشق لبوی خام استفاده کنید من از کلم قرمز استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
همه ی موارد داخل کلیپ اشاره شده و حالا یکسری نکات روبراتون مینویسم.
۱. این غذا اصلا به آب احتیاجی نداره، و سس پیاز بسیار لذیذی بهتون میده، ولی اگرپر آب تر دوست دارین، میتونین بعد از جمع شدن کاملا پیازها و تغییر رنگ در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت خیلی کم بزارین تا آب گوشت غلیط بشه.
۲. استفاده از گرد لیمو و یا آب نارنج صرفه جهت بالانس کردن مزه ها هست و چون پیاز مقداری شیرین هست، این روش میتونه طعم هارو دلچسب تر کنه
۳. میزان نمکو فلفل سیاه کاملا اختیاری هست و اگر در آخر چاشنی غذا کم بود، مقدارشو بر اساس سلیقه تغییر بدین
۴.میزان پیاز برای دو عدد ماهیچه ی ۷۰۰ گرمی هم جوابگو هست. میتونین پیاز کمتر اضافه کنید، ولی دراینصورت حتما مقداری آبجوش برای پخت کامل گوشت نیازه
۵. بعضی از دوستان از رب استفاده میکنن که کاملا اختیاری هست و میتونین وقدتری رب رو با مقدار کمی کره تفت بدین و یک ساعت آخر اضافه کنید.
۶. استفاده از پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر بهارنارنج به اندازه کافی ، خیلی تو خوشمزه تر شدن پلو کمک میکنه.
۷. شوید اگر تازه باشه غذای شما مجلسی تر و خوش عطرتر هست.
۸. برای زنده شدن سبزی خشک، یک ساعت قبل آنرا داخل آب خیس کنید، با این کار عطر و بوی آن بیشتر و گرد وخاک احتمالی از بین مییره.
۹. برنج حتما دونه شمارتر آبکش بشه، چون پلوی مخلوط و سبزی دار زودتر نرم یا شفته میشه. در آخر روی پلو کمی کره یا روغن محلی اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک با سس تمشک
مواد لازم برای پایه:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم (مثل ساقه طلایی)
1 استکان فندق(استکان کمرباریک ترک)
2 قاشق غذاخوری کره(آب شده)
2_3 قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز بریزید فندق و کره آب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل قالب کمربندی 22 سانتیمتری که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید و بیرون آن کاملا با فویل آلومینیومی پوشانده شده بریزید و با فشار دادن صاف کنید. تا وقتی کرم حاضر شود قالب را داخل فریزر بذارید.
مواد لازم برای کرم:
400 گرم پنیر لبنه
100 میلی لیتر خامه صبحانه(نصف پاکت)
200 گرم پنیر تازه نرم(پنیر سفید پینار ، پنیر صبحانه)
1 لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته(نشاسته ذرت استفاده کردم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
آب پنیر لبنه را گرفته به همراه شکر با هم زن دستی هم بزنید. از هم زن برقی استفاده نکنید!
به ترتیب خامه، پنیر، آرد، نشاسته و وانیل را اضافه کرده آهسته آهسته هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده در مواد حل کنید ولی زیاد هم نزنید.
قالب را از فریزر برداشته کرم را داخل قالب بریزید و چند بار روی میز بکوبید تا حبابهای هوای داخل آن خارج شود.
داخل فر 170 درجه که از قبل کمی گرم شده در طبقه زیری آن داخل یک سینی آب بذارید. چیز کیک را در طبقه وسط گذاشته 45 دقیقه بپزید. وقتی روی آن شروع به سرخ شدن کرد حرارت را کم کنید(دستور نگفته چه درجه ای ، روی 160 بذارید ). بعد از تمام شدن حدود 45 دقیقه وقتی قالب را کمی تکان دادید اگر کناره هایش ثابت و وسط آن کمی آویزان باشد(تکان بخورد) یعنی حاضر است. فر را خاموش کنید، در فر را نیمه باز بذارید تا چیز کیک داخل فر سرد شود.
مواد لازم برای سس تمشک:
2 لیوان تمشک
4 قاشق غذاخوری شکر (میتوانید بیشتر کنید)
1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته(گندم یا ذرت فرق نمیکند)
طرز تهیه:
شکر و تمشک را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، نشاسته را در کمی آب حل کرده به آن اضافه کنید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق برداشته با گوشت کوب برقی حل کنید.
آخرین مرحله:
روی چیزکیکی که در فر سرد شده سس سرد شده را بریزید. حداقل 3_4 ساعت بعد سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_استیک
چیزاستیک
.
گوشت رو خرد و توی تابه سرخ کنید و بردارید. پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ رو سرخ کنید و گوشتها رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و از روی گاز بردارید. نان همبرگر رو دو قسمت کنید و توی سینی فر بذارید. از موادی که آماده کردید روش بریزید و برای هر کدوم یک پنیر ورقه ای بذارید (هر مدلش که دوست دارید، موزارلا، گودا یا چدار) و یه ربع تو دویست درجه توی فر بپزید.
از این غذا میتونید به عنوان میان وعده، شام یا پیش غذا استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1. گوجه فرنگی رسیده 1 کیلو
2. رب گوجه فرنگی 1 ق غ
3. پیاز سفید یا زرد 100 گرم
4. سیب 125 گرم
5. میخک درسته 3 عدد
6. دانه خردل 1/2 ق چ
7. چوب دارچین 1 عدد
8. سرکه سفید 60 میلی لیتر
9. آب سرد 65 میلی لیتر
10. تخم کرفس 1/4 ق چ
11. نمک 12/5 گرم
12. شکر قهوه ای روشن 125 گرم
13. ترب سفید تازه 3 تا 4 سانت .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پلو سبزیجات 🥗🍜
غذاهای گیاهی رو کیا امتحان میکنن؟😍
جذاب ترین غذای بدون گوشتی که خوردین چی بوده؟برامون کامنت کنید.
مواد لازم🔻
برنج : ۳ پیمانه
پیاز : نصف یک عدد
سیر : ۲ حبه
گوجه پوره شده : ۳ پیمانه
رب گوجه : نصف پیمانه
نمک : ۲ ق چ خ
آویشن
کاری : ۱ ق چ خ
قارچ : ۲۰۰ گرم
کره : ۲ ق غ خ
آویشن ، پودر سیر ، نمک : هر کدام یک چهارم ق چ خ
مخلوط سبزیجات گفته شده در طرز تهیه : ۱ پیمانه
بهمراه نمک ، پاپریکا ، آویشن ، کاری ، فلفل آسیاب شده : از هر کدام یک چهارم ق چ خ
طرز تهیه🔥
۱.گوجه , فلفل دلمه ای , پیاز , فلفل کوچیک رو مخلوط کنید.
۲.در قابلمه روغن را ریخته و پیاز ، سیر خرد شده را تفت میدهیم.
۳.گوجه پوره شده و رب گوجه را اضافه کرده مقداری مخلوط می کنیم.
۴.فلفل سفید ، کاری ، نمک ، آویشن را اضافه کرده هم میزنیم.
۵.در قابلمه را میذاریم روی شعله کم یک ربع بپزد.
۶.سپس برنج خیس خرده خود را اضافه کرده و آب اضافه می کنیم و هم میزنیم.
۷.روی قابلمه فویل می کشیم و در آن را میگذاریم برای ۲۰ دقیقه بپزد.
۸.زمانی که برنج آماده میشود در ماهیتابه دیگری کره انداخته.
۹.قارچ های خرد شده را میریزیم و نمک ، فلفل ، پپدر سیر و آویشن رو اضافه کرده به قارچ ها و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم.
۱۰.سپس قارچ ها را در ظرفی خالی کرده و در همان ماهیتابه فلفل دلمهای ، هویج ، نخودفرنگی و ذرت را ریخته.
۱۱.سپس نمک ، پاپریکا ، آویشن ، کاری و فلفل آسیاب شده را اضافه کرده و ۵ دقیقه هم میزنیم.
۱۲.سپس در قابلمه مان را که ۲۰ دقیقه برنج در آن پخته شده باز می کنیم و سبزیجات و قارچ هایمان را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
نوش جان♥️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ و پنیر 🍗🧀
از ۱ تا ۲۰ چه امتیازی میدید؟😍
مواد لازم🔻
سینه مرغ : یک عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه
پودر سوخاری : ۲ ق غ خ
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
تخم مرغ
طرز تهیه🔥
۱.ابتدا یک عدد سینه ی مرغ رو ریز کرده و داخل غذاساز چرخ میکنیم.
۲.بعد کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و دو تا قاشق پودر سوخاری بهش اضافه و مخلوط میکنیم.
۳.حالا روی ظرف رو سلفون کشیده یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا چسبندگیش از بین بره.
۴.سپس کمی دستمون رو خیس میکنیم و مواد رو روی سلفون باز میکنیم.
۵.یه سلفون دیگه روی مواد گذاشته و به کمک وردنه صاف میکنیم.
۶.به کمک یه کاتر گرد قالب زده و روی نیمی از آنها کمی پنیر پیتزا ی رنده شده قرار میدهیم و یه برش مرغ روشون قرار میدهیم.
۷.دستمون رو کمی خیس میکنیم و لبه های برش ها رو بهم فیکس میکنیم.
۸.سپس کتلت های مرغ رو ابتدا در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری آغشته و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
۹.پس از سرخ شدن داخل دستمال گذاشته تا روغن اضافه خارج شود.
📍البته قابل ذکره که این کتلت ها روغن زیادی جذب نمیکنه.
نوش جان❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_سبزیجات
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
طرز تهیه:
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.
فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_نارگیلی
پودر نارگیل ترجیحا درشت 1 و 3/4 لیوان
شیر عسلی میزان شیر عسلی رو نمیشه دقیق گفت،بسته به غلیظ یا رقیق بودن شیر عسلی میزان مصرفی اون میتونه تغییر کنه.
من از شیر عسلی که خودم درست کردم استفاده کردم و تقریبا همه میزان شیر عسلی برای این دستور استفاده شد.
شکلات برای کاور حدود 150 تا 200 گرم
میزان تلخی یا شیرینی شکلات به ذائقه شما بستگی داره...من از شکلات 65 درصد برای کاور این شکلات استفاده کردم
پودر وانیل کمی
پودر نارگیل را در ظرفی بریزید و شیر عسلی را به تدریج به اون اضافه کنید تا به صورت خمیر لطیفی دربیاد.
سپس مقداری وانیل اضافه و مخلوط کنید.
کف ظرف مستطیلی را دو لایه کیسه فریزر بیندازید.
مواد خمیر نارگیلی را در ظرف پهن کنید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس دور تا دور خمیر را با نوک کارد از ظرف جدا کرده به کمک کیسه فریز خمیر را از ظرف خارج و به اندازه دلخواه برش بزنید.
شکلات را خرد کرده به ازای هر 100 گرم شکلات حدود 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه و روی بخار کتری ذوب کنید.
سپس ابتدا کف خمیر نارگیلی برش خورده را در شکلات مذاب فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خودش را بگیرید.
در پایان سطح روی خمیر نارگیلی را با شکلات مذاب کاور کنید.
کنی صبر کنید تا کاور شکلاتی ببندد.
در پایان بنا به سلیقه خود با مقداری شکلات مذاب روی شکلات نارگیلی را تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍قارچ شکم پر 😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ الی ۱۲ عدد
سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ۲۰۰ گرم
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍
_قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید.
_فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه.
اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_الویه_قالبی
توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه . فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا همخوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده .
بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم .
اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم .
هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره .
عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه . چون الویه شلکی قالبی در نمیاد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با سیبزمینی_حلزونی خوشمزه😋😋😋😋😋
۴ عدد سیبزمینی متوسط
۱ عدد تخم مرغ
۱ فنجان آرد
نصف فنجان شیر
پنیر پیتزا
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر
سیبزمینی رو آبپز و خورد کنید و تخم مرغ و آرد و شیر و پنیر و نمک و فلفل و پودر سیر ریخته و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کرده و داخل قیف میریزیم و داخل روغن گرم مطابق فیلم ریخته و سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارین تا روغن اضافی جذب دستمال بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه خورشت لوبیا سبز 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوشنبه اول شعبان
امیدوارم
پایان ماه رجب 🌙
پایانی برای
مشکلاتتون باشہ🌸
و آغاز ماه شعبان🌙
به برکت مولود مبارکش💖
آغازی برای
خیر و برکت در زندگیتون باشہ🌸
آمین 🙏
✨حلول ماه شعبان مبارک باد✨
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛