eitaa logo
آشپزی خاص
95هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍉🍉🍓🍓🍑🍑🥝🥝با اسموتي تابستوني چطوريد؟ خوشمزه ، طبيعي، سالم خلاصه عاليه بريم كه ٤تا اسموتي درست كنيم به سادگي ١)توت فرنگي_كيوي يك پيمانه توت فرنگي +نصف پيمانه كيوي +١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ ميكس ميكنيم ٢)انبه_آناناس يك پيمانه انبه +نصف پيمانه آناناس + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ ميكس ميكنيم ٣)هندوانه_ليمو يك پيمانه هندوانه + آب يك عدد ليمو ترش + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ ميكس ميكنيم ٤)بلوبري_ليمو يك پيمانه بلوبري + آب يك عدد ليمو + ١/٢ پيمانه آب + ٢ پيمانه يخ ميكس ميكنيم واقعا راحت و دوست داشتني و خوشمزن براي تابستون و گرما عالين امتحان كنيد نوش جان 🍏🍎🍐🍊🍋🍈🍓🍇🍉🍌🍒🍑🍍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ شکم پر🍄🍛 واقعا عالیه پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید👌👌 🍁🍁اما دستورشو بگم؛ 🍄🍄قارچای بزرگ انتخاب کنید.داخل قارچتون یکم کره و گوشت بریزید واسه سسشم از رب گوجه و روغن رو با مقداری آب تفت بدید و روی مواد بریزید بزارید داخل فر. 🌹یادتون نره از سس کچاب هم میتونید استفاده کنید. بعد ک مواد تغریبا داخل قارچ ها تنوری شد از فر بیرون بیارید و پنیر پیتزارو اضافه کنید🤗🤗 میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید یا از کالباس و سوسیس به جای گوشت استفاده کنید در هر صورت مواد داخلش سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه چیپس عالی و متفاوت برای تزیینات در مهمونی هاتون به راحتی درست کنید و لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا داخل ماهیتابه . مواد لازم: 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای اتاق 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر برای روی پیتزا: فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) ، فلفل سبز ، کنسرو ذرت ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، پنیر پیتزا ، سس کچاپ طرز تهیه: برای آماده کردن خمیر ، ماست ، کره ، روغن مایع ، تخم مرغ و نمک را داخل ظرفی بریزید و با قاشق هم بزنید. بکینگ پودر و 2 لیوان آرد الک شده را کم کم و با کنترل بریزید ورز بدید. آرد را حتما کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر نیاز به استراحت ندارد. با این خمیر دو عدد پیتزا آماده میشود خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید یکی از خمیرها را داخل ماهیتابه چرب شده پهن کنید روی خمیر سس کچاپ بمالید و بقیه مواد را روی خمیر بچینید و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید(بهتره زیرش شعله پخش کن بذارین). کنترل کنید حدود 15 دقیقه میپزد. میتوانید یکی از خمیرها را داخل پلاستیک در فریزر نگه دارید و هر وقت که لازم داشتید بیرون آورید و بعد از اینکه یخ خمیر باز شد پیتزا را آماده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی سپهسالاری این مقدار مواد مقدار شیرینی رو سینی بدون فر هم عااالی میشه مواد حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه گیری بشه این مقدار مقدار شیرینی رو سینیه آرد سفید شیرینی پزی۲۳۰ گرم تخم مرغ کوچک دو عدد آرد برنج ۱۱۰ گرم شکر۱۲۵ گرم روغن صاف قنادی ۱۲۰ گرم لوزام قنادیا دارن لطفا جایگزین نکنید مگر در صورت لزوم پیدا نکردید از مارگارین استفاده کنید روغن مایع ۳۵ گرم ماست ۸۰ گرم آب ۵۰ گرم عسل یک قاشق مرباخوری گلاب دو قاشق بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرخالی هل یک دوم قاشق چایخوری ابتدا آرد شیرینی پزی و آرد برنج الک کنید وبریزید تو کاسه همزن روغن صاف رو با قاشق بزنید تا کمی باز بشه نصف روغن مایع بریزید و دستگاه رو با سرعت کم روشن کنید تا مواد مخلوط بشه سپس سرعت رو بالا ببرید و بقیه روغن مایع بریزید حدود ۷ الی ۸ دقیقه بزنید چند دقیقه که گذشت بیکینگ پودر اضافه کنید در این فاصله تخم مرغ ،ماست،شکر،گلاب و آب و پودر هل کیک قاشق شهد ویا عسل رو مخلوط وبا همزن دستی یک الی دو دقیقه میزنیم در حد مخلوط کردن بیشتر نزنید وگرنه روی شیرینی ترک میخوره موادی که با همزن زدیم اضافه ابتدا با نوک انگشتان خوب مخلوط میکنیم مواد که کم کم یکدست شد یه مشت از خمیر رو برداشته دوباره برمیگردونیم تو کاسه این کار رو ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه زیادی هم نزنید خمیر که صاف ویکدست شد کافیه غلظت خمیر به اندازه خامه زده شده است خمیر رو با ماسوره ساده قیف میزنیم مهر رو به آرد برنج زده وبه آرومی روی شیرینی زده وبا تخم مرغ وزعفران و یه پنس نمک که قبلا با هم زن دستی زدیم رومال کرده کمی تخم خرفه روش بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ببست الی بیست وپنج دقیقه سپس از فر دربیارید سرد که شد از کاغذ روغنی جدا کنید وبزارید ظرف در بسته اگر به مدت طولانی نگه داری کنید بزارید فریزیر این شیرینی واسه عید بسیار مناسبه من تخم خرفه در اوسط پخت یادم اومد که نزدم بعد از پخت یه زره عسل با برس وسط شیرینی زدم وتخم خرفه روش پاشیدم وبه عسل چسپید مهر ندارید مشکلی نیست مال منم جای مهر محو شده انگار نزدم😁مهم طعمشه حتما درست کنید.واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛