eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پاستا 400 گرم شکل پاستا به سلیقه شما بستگی داره سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 گرم سیر 1 حبه خامه 300 گرم میزان خامه به سلیقه شما بستگی دارد پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت کنید کره 1 قاشق غذاخوری به دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم من به جای نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کردم شیر 2 تا 3 لیوان بسته به جنس پاستا و اینکه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید. . سینه مرغ را بین دو نایلون کمی بکوبید. با مقداری نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار کنید و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. سپس در کمی روغن دو طرف سینه را سرخ کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید. میتونید اول سینه مرغ رو خرد کنید و بعد مزه دار کنید...ولی طعم نهایی مرغ در این دو حالت کمی باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگی داره. قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در تابه کمی روغن و کره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شده...شیر را کم کم اضافه کنید. در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل کنید. قارچ تفت داده شده+پاستای آبکش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط کنید. معمولا در این مرحله سس کمی رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس کمی به خورد مواد برود. در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادی نداره میتونید حذفش کنید مواد را در ظرف فر بریزید و روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای حدود 1 ساعت یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی آن طلایی شود در فر بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲۳۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق چ) پودر هل نصف ق چ و یا وانیل ( هل حذف نشه طعم و عطر خوبی میده) گلاب ۲ ق غ ( قابل حذف) تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن زدم . همزن دستی یا برقی فرقی نداره فقط خیلی خوب زده بشه . بعد روعن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو مخلوط و الک کردم .کم کم آرد اضافه کردم ممکنه که برای شما کمتر و یا بیشتر از این میزان آرد ببره . خمیرمنسجمی به دست میاد کمی چسبندگی داره وقتی با دست جمع می کنید خمیر رو دوباره دستتون رو بشورید و بیایید سراغ خمیر چون خمیر به دست چسبیده و این شکلی فکر می کنید ارد لازم می ریزین . خیلی آرد نریزین چون بافتش رو سفت می کنید .خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش نایلون کشیدم و پارچه تمیز کشیدم توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . خمیر بعد از استراحت پف نمی کنه فقط استراحت بابت انسجامش هست . از خمیرچونه های ۹۰ ، ۱۰۰ گرمی برداشتم و به شکل بیضی کردم و لوله ای و استوانه ای کگی باریک و بعد با وردنه اون رو پهن کردم .عرضش زیاد نشه چون توی فر پف می کنه و شکلش ناجور میشه .ضخامت خمیر هم یک سانت الی نیم سانت . یک سانت بهتره .استراحت دوم نداره و بعد رومال که ترکیب مواد زرده و زعفران و روعن مایع و نمک رو با قلمو روش زدم و با چنگال روش کشیدم و طرح زدم و کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و آخر هم دو سه دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم که روی نون ها خوشرنگ تر بشه . دمای فرها فرق داره حتما حتما چک کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردم . یک کم گذشت داخل نایلون قرار دادم چون در معرض هوا زود خشک میشه . حدودا ۱۲ عدد چای چورگی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم باز هم فینگر فود که خیلی راحت و سادس همین ها رو وقتی برین سفارش بدین هر کدوم رو به قیمتی میگن اما توی خونه شما با هزینه کمتر و خیلی هم بهتر می تونین درست کنین راتای مرغ خودش دسته بندی میشه ، پایه اش مواد زیر هستش وقتی توش بادام و یا روش خلال بادام بریزن میشه راتا مرغ و بادام ، وقتی داخل موادش پودر پسته بریزن میشه راتا مرغ و پسته ، کرفس ریخته بشه راتا مرغ و کرفس ، سیب زمینی راتا مرغ و سیب زمینی و ... بعصی ها هم برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من خودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو برای ۱۲ عدد راتای مرغ سینه مرغ ۱ عدد پنیر خامه لبنه ۱۰۰ گرم سس مایونز ۲ ق غ نان تست ۳ عدد سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم . توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم . نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی هر نون تست چهار تا شد بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم . بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد یه حالت دیگه ای هم داره که قالب مخصوص داره خوب همه ما به قالب مخصوص دسترسی نداریم اون هایی که سفارش میگیرن و در حد خیلی زیاد درست می کنن دیگه کارشون خیلی با این قالب های مخصوص راحته حالا یه مقدار از مواد دو یه قاشق برداشتم کمی پودر پسته ریختم یه سری رو سبز درست کردم دو سه قاشق هم از مواد برداشتم و اب لبو غلیظ ریختم و هم زدم تا صورتی بشه بعد هم برای تزیین از گل محمدی و خلال پسته و بادم و زرشک استفاده کردم یک ساعت داخل یخچال برارید و بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۳ پیمانه٫ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق٫پیاز 2 عدد هویج یک عدد٫فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛