#شیرینی_شکلاتی_مغزدار
#شیرینی_عید
برای ۸۰ عدد
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان )
وانیل ۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ
کنجد و شکلات برای تزیین
انواع مغزها به دلخواه
من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم .
پودر قند و ارد جدا الک بشه .
مواد به دمای محیط برسه .
روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم .
بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه .
می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید .
خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند .
از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین .
من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم .
داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم .
نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین .
ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت گوشت و سیب زمینی 😋😋
تو خونه ما خیلی طرفدار داره
و اون ادویه کاری و سماق چه طعم متفاوت و بینظیری رو میبخشه به کتلت های شما 🤗
تو ویدئو یادم رفت بریزم بعدش اضافه کردم
به این شیوه میل کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان خوبم🌴
به شنبه هفتمین روز بهار
خوش آمدی 🌸
خدایا🙌
هفته پیش رو را
برای همه ی دوستان و عزیزانم😍
7 روز خیر و برکت
7 روز سلامتی
7 روز آرامش و پیشرفت
7 روز زندگی پر از خوشبختی💑
7 روز عبادت مورد قبول و
7 روز پر از استجابت دعا قرار بده
🌸شروع هفته تون عالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سورپرایز_نارگیلی
دوستان شما میتونید این کیک را کاملا ساده یا شکلاتی درست کنید که اگر خواستید شکلاتی باشه از میزان ارد کم وبجاش کاکائو بریزید واگر ساده بود کاکائو را حذف کنید
کرم کیک
یک لیوان شیر سرد را با دوقاشق نشاسته ذرت ودوقاشق شکر وکمی وانیل مخلوط وروی حرارت بذارید تا مثل فرنی بشه زیاد سفت نشه سلفون روی کرم بکشید تا رویه نبندد
توپکهای نارگیلی
دولیوان پودرنارگیل ریز اگر درشت بود کمی اسیاب کنید تا ریزتر بشه با چهار قاشق پودر قند و سه تا سفیده مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنه بعد گلوله هایی به سایز گردو درست کتید ترک نداشته باشه
کیک
یک تخم مرغ کامل را با سه تا زرده که سفیده اش را واسه توپکهای نارگیلی استفاده کردیم توی ظرف ریخته با یک پیمانه شکر وکمی وانیل می زنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه وحجمش دوبرابربشه بعد سه چهارم لیوان روغن اضافه کرده وکمی زده بعد یک لیوان شیر ولرم اضافه وکمی زده بعد سه لیوان ارد را از قبل با یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر سه بار الک کرده ودرطی سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده وبا هم زن دستی مخلوط کنید قالب ساده یا طرحدار فرقی نداره سایز قالب من 28×19بود را با روغن جامد چرب کرده وکف قالب را کاغذ بیندازید وسه قسمت مایع کیک را توی قالب ریخته ویک قسمت دیگر را با یک قاشق کاکائو مخلوط ودوقاشق شیر اضافه تا به غلظت مناسب برسه بعد روی مایع کیک ساده ریخته وارام صاف کرده طوریکه مخلوط نشه وبعد توپکهای نارگیلی را بصورت مرتب طبق فیلم روی مایع کیک چیده کمی با انگشت فشار داده ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده حدودا50تا 60دقیقه قرار بدین وحتما تست کنید کیک پخته باشه روی کیک در عین پخت خودش کمی طلایی می شه نیاز به گریل نداره تا کیک گرم است کرم را روی کیک بمالید وپودر کاکائو بپاشید ودوساعتی توی یخچال بذارید تا خودش را بگیره قبل برش زدن توی کناره ها مشخص است کجای کیک نارگیل داره با خلال مشخص کنید تا بتونید برش تمیزی بزنید
بدون فر...... تمام مراحل را توی تابه یا قالب انجام بدین وشعله پخش کن بذارید وحدود یک ساعت با حرارت متوسط بعد چک کتید اگر توی قالب ریختید کیک را توی فابلمه بزرگتر بذارید ودم کنی هم فراموش نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی دارچینی
یکی از تنقلات خوشمزه و بی دردسر و همچنین کم هزینه
این دستور برای هر نوع سوهان عسلی مناسبه شما میتونین به دلخواه از کنجد یا خلال بادام و مغزهای دلخواهتون استفاده کنین
ولی اینجا از دارچین استفاده شده یه ایده جدیدیه دیگه😊
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری پر
عسل 1 قاشق غذاخوری کامل
دارچین به میزان دلخواه
اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه
خب حالا یه تابه نچسب بردارین شکر و روغن و عسل را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه
گاهی همش بزنین که نسوزه در حدی که فقط زیر و رو شه
وقتی رنگش کاراملی شد دارچین رو اضافه کنین و قشنگ زیر و روش کنین که همه جاش یکنواخت پخش شه
دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه
یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی
اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد
میتونین از رو حرارت برش دارین
و روی یک کاغذ روغنی بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه
میتونین یکم آرد پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه
میتونین تو ظرف در بسته نگهش دارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_شکلاتی
(مناسب برای رویه و میان کیک)
کرم شکلاتی که برای رویه کیک و حتی ما بین کیک می تونید استفاده کنید کرم خوشمزه و عالی هستش☺😋 .
من نسبت کم درست کردم مواد رو هر چند برابر که دوست دارید می تونید بکنید دو برابر سه برابر و .... .
نشاسته ذرت ۶ گرم (۱ ق م)
آرد سفید ۱۰ گرم ( ۱ ق غ)
شیر نصف لیوان
شکر ۴۰ گرم (حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (البته این میزان رو به دلخواه نسبت به این که شیرین تر و یا تلخ تر دوست داشته باشید زیاد و کم می تونید بکنید .)
پودر کاکائو (۲ ق غ ) (میزانش دل به خواهی )
کره ۲۰ گرم
شکلات تخته ای مقداری
نشاسته رو با کمی آب سرد مخلوط کردم .
همه مواد رو جز کره داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم .
مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ بشه . آخر هم کره رو اضافه کردم و بعد از روی حرارت برداشته بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_خرمایی
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به
حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه
سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید
توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه
توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛