eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ:دوعدد شکر:چهار قاشق غذاخوری وانیل:نصف قاشق چایخوری نمک:یک پنس بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر آرد:دو پیمانه پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری شیر:یک ونیم پیمانه تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .به غلظت مایه در کلیپ دقت کنید در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه سپس روی قفسه بزارید تا خنک بشه روی هم نزارید کع خمیر بشه سپس مواد میانی رو اماده کنید. صد گرم پنیر لبنه یا ماسکار پونه وصد گرم خامه وهفتاد وپنج گرم پودر کرم شانتی(یا پودر خامه)وکمی وانیل ودو قاشق غذاخوری پودر قند رو مخلوط وبا همزن برقی بزنید تا فرم بگیره وروی یکی از پنکیک با قیف کرم بریزید وپنکیک دیگه رو روش قرار بدید ودر صد وپنجاه گرم شکلات ذوب شده(به روش بن ماری ذوب کنید) یک طرف پنکیک رو در شکلات ذوب شده فرو ببرید وروی کاغذ روغنی بچینید تا شکلات روش ببنده وبه دلخواه میتونید روش رو با مغز یا ترایفل تزیین کنید.نوش جان پ ن؛ میتونید فقط بهش خامه فرم گرفته هم بزنید بازم خوشمزست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خامه صبحانه یک بسته پودر خامه 3 تا 2 قاشق غذاخوری (یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه) میوه دلخواهتون😊 کوکی که خونگی باشه بهتره شکلات تخته ایی برای تزیین میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید، خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید. میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رٌستو گوساله با پوره سیب زمینی مواد قسمت گوشتی👇🏼 700-750 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی 1 عدد پیاز (ریز رنده شده) 1 لیوان آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ 1 فنجان آب 1 ق م نمک 1 ق م زیره 1 ق م پودر فلفل قرمز 1 ق م پول بیبر مواد پوره سیب زمینی👇🏼 6 عدد سیب زمینی 2 ق غ کره 2 فنجان شیر 1 ق چ نمک 👈🏼سیب زمینی ها را درشت خرد کرده آبپز کنید و بعد با کره و شیر و نمک له کرده صاف و یکدست شود و قوام پوره پیدا کند مواد سس👇🏼 3 ق غ روغن مایع 1 ق غ سر پر رب گوجه فرنگی 1 عدد پیاز خلالی 2 فنجان آب 1 ق چ نمک1 ق م پودر فلفل قرمز 1 ق م پول بیبر 1 ق چ فلفل سیاه تهیه سس👇🏼 پیازهای خلالی را داخل روغن کمی تفت دهید و‌سپس رب و نم و ادویه و آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا قوام پیدا کند طرز تهیه👇🏼 ابتدا گوشت چرخ کرده را با همه مواد گوشتی خوب مخلوط کرده و ورز دهید اگر دستگاه خمیر زن دارید توصیه میکنم با دستگاه این کار را انجام دهید چون میخواهیم قوامش مثل گل شود مه این کار را با آب انجام دهید داخل کاغذ روغنی بسیار فشرده بپیچید و روی کاغذ را با فرچه آب بمالید چون نمیخواهیم سطحش برشته شود داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیق بپزید سپس در فر را باز کرده و نصف لیوان آب رویش بریزید(همه جایش) و دوباره 15 دقیقه دیگر بپزید کلا 30 دقیقه کافیست سپس برش زده و داخل ظرف بچینید و رویش سس ریخته و دوباره 15 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا سطحش طلایی شود پوره سیب زمینی را تا فر داغ بود 10 دقیقه داخل فر گذاشتم تا قوام بهتری پیدا کند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 🎥 💢✍ آرد سفید: 150 گرم(معادل یک لیوان)، کره: 75 گرم(معادل یک قالب پنجاه گرمی و یک سوم از یک قالب دیگر)، پودر قند:50 گرم(معادل یک چهارم لیوان)، تخم مرغ:1 عدد(خیلی ریز)،وانیل: نوک ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کار بادمجان ها را با وردنه خوب له کنید در ظرفی روغن ریخته وسط بادمجان‌ها رو مطابق فیلم برش بزنید سپس مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده پیاز گوجه فلفل دلمه فلفل سبز جعفری و ادویجات دلخواه را ریخته، مخلوط رب گوجه آب و کمی نمک رو اضافه کنید در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید. نوش جان😘😘 💕دوستای گلم میتونید مواد گوشتی رو از قبل کمی تفت بدین بعد به بادمجان اضافه کنید💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
WWW.ZAKERIN.IR - Haaj Hossein Sibsorkhi.mp3
14.22M
🎉🎊🎉 ️سرود جشن نیمه شعبان شادمانه🎉🎊🎉 به فدای تو تو که اومدی❤️ 👤حسین سیب سرخی میلاد باسعادت امام زمان (عج) مبارک 💚 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان شکم پاره با سس بشامل در فر مواد لازم: 3 عدد بادمجان محلی و یا 6 عدد بادمجان درختی برای مواد داخل : 500 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 3_4 عدد فلفل سیوری سبز 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی و ‌1 قاشق مرباخوری رب فلفل 1 قاشق مرباخوری نمک 1 عدد گوجه فرنگی برای سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری آرد آرد و کره را با هم روی اجاق تفت بدید، وقتی بوی خامی آرد گرفته شد 1 لیوان شیر را کم کم اضافه کرده، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده مدام هم بزنید کمی که جوشید اجاق را خاموش کنید. طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را از وسط نصف کنید. به کمک فرچه با روغن زیتون چرب کنید کمی هم نمک بپاشید و داخل سینی فر بچینید. در فر 180 درجه تا زمانیکه روی آن سرخ شود بپزید. در این حین که میپزد، ماهیتابه نچسبی را روی اجاق بذارید، گوشت چرخ کرده را خوب تفت دهید اگر کم چرب هست کمی روغن اضافه کنید. به ترتیب، پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای قرمز، فلفل سبز را اضافه کرده هرازگاهی هم بزنید. رب ها، نمک و درصورت دلخواه کمی فلفل سیاه اضافه کنید. نزدیک به زمان خاموش کردن اجاق، گوجه فرنگی پوست کنده و ریز خرد شده هم اضافه کنید. داخل بادمجان ها را به کمک چنگال کمی فشار داده باز کنید، داخل آن ابتدا مواد چرخ کرده را گذاشته، سپس روی آن سس بشامل را بریزید بطوریکه سطح آن را بگیرد. درصورت دلخواه روی آن گوجه فرنگی و فلفل گذاشته و دوباره نیم ساعت داخل فر بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید سه صفر(از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید) 2 پیمانه میزان آرد همیشه تقریبی هست و ممکنه بسته به جنس اردتون کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری استاندارد(در صورت عدم دسترسی به قاشق استاندارد از 2 قاشق مرباخوری خمیر مایه استفاده کنید) شکر 1 قاشق چایخوری آب ولرم نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد نمک 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1/4 پیمانه ابتدا آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید. در ظرفی خمیر مایه+شکر+آب ولرم را مخلوط کرده و 5 دقیقه روی آنرا بپوشانید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند. در یک کاسه تخم مرغ+نمک+روغن مایع را با چنگال مخلوط کنید. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و آرد را به تدریج اضافه و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر جمع شده را روی آن قرار داده و ورز دهید. در صورتی که خمیر زیاد چسبناک بود کم کم آرد به آن اضافه و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید و آرد زیادی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت و کیفیت پیراشکی شما بد میشود. در نهایت خمیر کاملا لطیف شده و به دست نمیچسبد ولی خشک نیست. کاسه ای را با روغن مایع کمی چرب کرده و خمیر را در آن بچرخانید تا کمی چرب شود و بعد با کارد +روی آن ایجاد کرده و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در جای گرم حدود 1/5 تا 2 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود. سپس پف خمیر را با مشت بخوابانید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح کار باز کنید(به ضخامت 2 میلی) سپس با کاتر گرد قالب بزنید یا خمیر باز شده را روی قالب پیراشکی بیندازید و با مواد پیراشکی داخل آنرا پر کنید. میتوانید دور پیراشکی را با چنگال مدل بدهید تا زیباتر شود. من از مخلوط مرغ +قارچ+فلفل دلمه+جعفری ساطوری استفاده کردم. پیراشکی های آماده را در سینی آردپاشی شده بچینید و روی آنها را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر استراحت داده سپس در روغن داغ سرخ کنید. یا با زرده تخم مرغ و کمی شیر رومال کرده و در فر 180 درجه بپزید. حدود 20 عدد پیراشکی با این دستور خواهید داشت. برای فریز کردن پیراشکی میتوانید در قابلمه مقداری آب و نمک بریزید و صبر کنید جوش بیاد و پیراشکی ها را دوتا دوتا در قابلمه بیندازید که اول پیراشکی ته آب میرود و وقتی به روی آب آمد پیراشکیها را دانه دانه در صافی ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد فریز کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ: سفیده تخم مرغ 5عدد آردسفید1پیمانه شکر1/2پیمانه شیر1/4پیمانه روغن مایع 1/4پیمانه بیکینگ پودر1ق م وانیل1ق م موادلازم برای قسمت زردرنگ: زرده تخم مرغ 5عدد آردسفید از 1 پیمانه 1ق غ سرپر کمتربریزید شکر1/2پیمانه شیر1/4پیمانه روغن مایع 1/4پیمانه بیکینگ پودر 1ق م وانیل 1ق م پودرکاکائو به میزان لازم تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(3بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها. زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا 4لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه 4لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را3باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای180درجه سانتی گراد بمدت 40دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت 40دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید. قطر قالب 25سانت پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاپس‌کیک شکلاتی🥯 . موادلازم: کیک شکلاتی 3بسته خامه صبحانه 1 عدد شکلات 3بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات 3یا 4 بسته بادام به دلخواه برای تزیین . طرز تهیه: ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن 3 بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین.کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.3 بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین .سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود.سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد ماست 250 گرم (یک لیوان) (می تونین شیر هم به همین اندازه بریزین) روغن مایع 110 میلی (حدودا نصف لیوان) شکر 210 گرم (تقریبا یک لیوان) آرد سفید 300 گرم (2 لیوان) وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه میزنیم و وانیل رو هم داخلش میریزیم روغن رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد ماست رو میریزیم و هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و داخل مواد میریزیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم . مایه این کیک غلیظ هست اصلا نگران نباشید. داخل قالب با روغن جدا کننده چرب کرده و مواد رو داخلش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دادم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون آورده و بعد از سرد شدن روشو با خامه فرم گرفته قنادی میپوشونیم و میزاریم یخچال تا یک ساعت و بعد یک بسته پودر ژله رو اماده میکنیم و میوه دلخواه رو روی خامه میچینیم و بعد ژله خنک و سرد رو روش میریزیم و یک روز داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده. نوش جان🌼🌸🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.یه غذا از آسیا که با ذایقه ما هم جور هستش . برنج سرخ شده چینی با ژاپنی فرق می کنه . برای بچه ها هم خیلی عالیه خوشمزه و مقوی . . برای 2 تا 3 نفر برنج 2 پیمانه پیازچه خرد شده 4 ق غ جعفری خرد شده 4 ق غ قارچ 6 عدد سینه مرغ (یا ژامبون ) نصف عدد سویا سس 2 تا 3 ق غ سیر 2 حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم برنج رو شستم و خیس کردم و بعد گذاشتم بپزه (آبکش کنید). فقط خیلی نرم نشه بهتره کمی دون باشه و بعد کنار گذاشتم از دما بیفته . من از سینه مرغ استفاده کردم و تکه تکه کردم . پیازچه ها رو هم خرد کردم . داخل تابه ای گود کمی کره یا روغن ریختم و پیازچه ها رو داخلش ریختم و کمی تفت دادم و بعد سینه مرغ و سیر ریز خرد شده رو اضافه کردم . قارچ ها رو هم نگینی خرد کردم و اصافه کردم و سرخ کردم . سویا سس و پودر سیر و نمک و فلفل رو هم اضافه کردم . برنج رو بهش اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و کمی سرخ کردم . آخر کار جعفری های خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدودا 10 عدد کاپ کیک به این اندازه تخم مرغ 2 عدد کره 100 گرم شیر 120 میلی (نصف لیوان) شکر 160 گرم ( سه چهارم لیوان) آرد سفید 225گرم ( یک و نیم لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ مواد از قبل به دمای محیط برسه . کره و شکر رو با همزن خوب حدودا سه چهار دقیقه زدم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . وانیل هم اضافه کردم . شیر رو هم ریختم و یه دقیقه با همزن زدم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم . دیگه زیاد هم نزنین و الا پف کیک و کاپ کیک هاتون می خوابه . من به نصفی از مواد پودر کاکائو یک قاشق ریختم و یه سری کاکائویی درست کردم . داخل قالب کاپ کیک تا نیمه اش از مواد ریختم .داخل سینی فر چیدم . فر از یه ربع قبل گرم کردم . در طبقه وسط با دمای 180 درجه 25 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق می کنه حتما خودتون چک کنید . در مورد قالب کاپ کیک که از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنید این ها مقوایی هستند لوازم قنادی فروشی ها دارن نیاز به هیچی نداره خودش به تنهایی داخل فر گذاشته میشه . اگر از کپسول بخواید استفاده کنید اون ها نازک هستند اون ها رو داخل قالب مافین یا کیک یزدی باید بزارین و الا این طوری توی فر نمی تونین بزارین والا وا میره . جای کاپ کیک می تونین داخل یه قالب بزرگتر هم بریزین و کیک کره ای داشته باشید قالب به قطر 20 خوبه . تعداد کاپ کیک ها مربوط به اندازه قالبتون و نوع قالبتون داره . مثلا برای من با این قالب ها این تعداد شد . در مورد جایگزینی جای شیر ، ماست میشه ولی بافت فرق می کنه ترجیحا شیر باشه . جای کره ، روغن مایع میشه در این صورت کاپ کیک ساده دارید و میزان همون میزان کره حدودا یک سوم لیوان . بدون فر توی فر دست ساز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قبل از هرچیز ببینید قالبتون گنجایش چند لیوان مایعاتو داره که به همون اندازه ژله درست کنید👌 بعد شیرو گذاشتم بیرون یخچال و ژله آلوورا رو هم درست کردم وگذاشتم هردوشون به دمای محیط برسن(چون خیلی مهمه که ژلتون هم دما باشه و نبره) بعد تو قالبای یخ رو یه ذره چرب کردم وژله رو ریختم وگذاشتم یخچال تا خوب سفت بشه بعد از همون ژله آلوورا یه کم کف قالب ریختم و ژله رنگیا رو چیدم روش وگذاشتم یخچال... دوباره یه کم آلوورا ریختم تا آخرش هم که یکی دو رنگ ژله مات ریختم وچند ساعت گذاشتم یخچال که کاملا خودشو بگیره وبرگردوندم همیشه واسه ژله ویترینی سعی کنید ورق ژلاتین بکار ببرید که ژله شفاف باشه وتوش دیده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛