"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_تركی
موادلازم: 1 پيمانه آب ولرم، 1 پيمانه شير ولرم/ 1 ق غ خ شكر/1 ق چ خ نمك/ 2 ق غ خ خمير مايه/ روغن 1/3 پيمانه/1زرده تخم مرغ/4و نيم پيمانه آرد/ .
.
طرز تهيه: ابتدا به شكر و نمك و خمير مايه آب و شير اضافه كرده خوب بهم مى زنيم روى آن را بمدت 15 دقيقه مى پوشانيم تا كف كند.
سپس آرد را كم كم به آن افزوده و با قاشق مخلوط مى كنيم و بعداز آن شروع به ورز دادن خمير مى كنيم.
بعد از 10 دقيقه ورز دادن خمير راگرد مى كنيم و در ظرفى قرار داده روى آن را مى پوشانيم و براى استراحت اول به مدت 1 ساعت در جاى گرمى قرار مى دهيم.
بعد از يك ساعت خمير را كه پف كرده كمى ورز مى دهيم تا پف آن گرفته شود سپس در سينى فر كاغذ روغنى گذاشته و خمير را با دست روى آن پهن مى كنيم و روى آن را مى پوشانيم و براى 30 دقيقه ديگر استراحت مى دهيم.
بعد از استراحت دوم با دست روى خمير را شكل داده و فرو رفتگيهايى روى آن ايجاد مى كنيم.
1 عدد زرده تخم مرغ را كمى زده و با برس روى خمير مى كشيم سپس روى آن كنجد مى پاشيم. خمير را در فر 230 درجه به مدت 18-20 دقيقه طبخ مى كنيم.
نكته: درجه حرارت فرها با هم فرق دارند حتما در طى پخت مرتبا چك كنيد شايد نياز باشد كه زمان پخت كمتر يا بيشتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آدانا_کباب تو فر
مواد لازم :👇
بادمجون درشت : 4-3 عدد
فلفل شیرین درشت : 3 عدد
فلفل تند : 2-1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
گوجه : 3 عدد
پیاز درشت : 1 عدد
جعفری خورد شده : 1 پیمانه
سیر : 1 حبه
روغن مایع : 1 ق غ
کره : 20 گرم
نمک، پاپیریکا، فلفل سیاه : مقدار لازم
.
دستور تهیه :👇
در ابتدا بادمجون ،فلفل تند،فلفل شیرین و گوجه رو روی گاز کاملا کبابی کنین و بعد از پوست کردن با چاقو کاملا خورد کنین.
پیاز،جعفری ،گوشت،سیر و ادویه ها رو بهش اضافه کنین و مثل کباب کوبیده یک ربعی ورز بدین.
این مرحله خیلی مهمه و سعی کنین خسته نشین. حالا روشو بپوشونین و به مدت 1 ساعت بزارین تو یخچال.
از یخچال در بیارین و موادتون رو به پنج تا شش قسمت دربیارین و گلوله کنین.
این عملیات گوله کردن به باز نشدن کبابتون موقع پخت کمک میکنه.
داخل سینی فر یا تابتون رو چرب کنین وهمونطور که تو فیلم مشخصه به شکل کباب کوبیده دربیارین و مابینشون گوجه بزارین و داخل فریکه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین قرار بدین و به مدت 30 دقیقه بپزین واواخر پخت کره اب شده رو بهش اضافه کنین.
اگرم تو تابه روی گاز میپزین زمان پختتون 40-30 دقیقه است.
کباب ما کمی آبداره ونباید سفت شه که لطافتش رو از دست میده.
طوریکه نونتون رو به کف تابه آغشته کنین و روی کباب ها قرار بدین.
این غذا با نون و برنج عالیه.
برای دورچین هم از مخلوط پیاز،گوجه و جعفری خورد شده و سماق استفاده کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری
#میگو_پفکی
اول باید میگو رو تمیز کرد رگ پشت میگو رو با برش دادن بیرون بیارین اگه مثل من از میگوی تمیز شده آماده استفاده میکنید که لازمه فقط قسمت زیر شکم یه برش بزنید و رگ تیره رنگی اون قسمت هست بیرون بیارین.بعد هم مزه دار کنید با پودر سیر،نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خرد شده.تقریبا چهار پنج ساعت تو یخچال بمونه.بعد سه تا تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و زعفران دمکرده با همزن دستی بزنید یک چهارم پیمانه ماءالشعیر ساده و یک چهارم پیمانه شیر بهش اضافه کنید بعد یک پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید.غلظت خمیر مثل ماست همزده میمونه و برای حدود نیم کیلو میگو کافیه.حالا میگوها رو از پیاز جدا کنید.اول در آرد سفید بزنید بعد در خمیر و در روغن فراوون که داغه با حرارت متوسط سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله بذارین تا روغن اضافیش خارج بشه.کاملا پفکی و ترد میشه.حالا اگه می خواین میگو سوخاری داشته باشین که حالت کرانچی داشته باشه و زیر دندون صدا بده (من اینو بیشتر دوست داشتم) بعد از اینکه میگو رو در خمیر فرو بردین داخل آرد سوخاری پانکو بزنید و در روغن سرخ کنید.این مدلی اگه کمی هم بمونه حالت کرانچی اون از بین نمیره ولی میگو پفکی زودتر حالت تردی و کرانچیش از دست میده و نرم میشه.هر دو روش خوبه و میگوی خوشمزه ای خواهید داشت.از این خمیر میتونید برای مرغ و پیاز هم استفاده کنید ولی برشهای مرغ نباید ضخیم باشه تا بتونه مغز پخت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت 🎈
ترفندهایی برای پوست کندن انواع میوه سبزی و خوراکی های مختلف🍋🧄🌰🐟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_سبزینه
برگ ریحان تازه
برگ جعفری تازه
آب پیاز
روغن زیتون
خامه یا ماست چکیده
نمک و فلفل سیاه پودر سیر
اب لیمو تازه
سبزیجات رو میکس کنید بقیه مواد رو اضافه کنید تیکه های مرغ رو هشت ساعت داخل این مواد مرینت کنید سپس به سیخ بکشید و کباب کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی
مواد لازم برای تهیه :
800 گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا 400 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهید
برای طرز تهیه سس ریکوتای :
پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی شیرعسلی
(پارت اول)
موادِ لازم :👇
خمیرِ فیلو مخصوص باقلوا = 1 بسته
کره = 250 گرم
گردو نیم کوب شده = 100 گرم
فندق نیم کوب شده = 100 گرم
هل آسیاب شده = 1 ق غ
دارچین = 1 تا 2 ق غ
-
برای شربت شیرعسلی باقلوا :
شکر = 1 پیمانه
آب = 1/5 پیمانه
شیرعسل = 4/3یک قوطی
گلاب = 3 ق غ
.
دستور تهیه :👇
ابتدا شربت رو درست میکنیم، توی شیر جوش یا قابلمه ی کوچیک شکر، آب و شیرعسل رو با هم مخلوط میکنیم به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد شعله رو کم میکنیم و کف روی شربت رو میگیریم حدود 5 دقیقه میزاریم بجوشه و بعد از 5 دقیقه گلاب رو اضافه میکنیم وقتی یکی دو جوش زد شعله رو خاموش میکنیم شربت باقلوا باید آبکی باشه، نکته مهم.
خمیرِ یوفکا رو از فریزر خارج میکنیم به مدت 8 تا 12 ساعت توی یخچال میزاریم تا به آرامی از حالت انجماد در بیاد این نکته خیلی مهمه چون اگر خمیر یوفکارو بلافاصله از فریزر توی محیط آشپزخونه بزارید امکان داره خمیر یوفکا تَرَک برداره که در اینصورت کاملا شکسته میشه یا اینکه خمیر خیس میشه و لایه ها به هم میچسبه پس بنابراین خیلی مهمِ که توی یخچال گذاشته بشه تا به آرامی از حالت انجماد در بیاد و حتما برای باقلوا از خمیر فیلو مخصوص باقلوا استفاده بشه
ابتدا کره رو توی یک ظرف قرار میدیم و ظرف رو روی بخار کتری میزاریم (بن ماری) یا اینکه روی شعله ی ملایم گاز میزاریم تا به آرومی ذوب بشه بعد کف سینی باقلوا رو کاملا به کره آغشته میکنیم یک لایه از خمیر باقلوا رو روی میز کار پهن میکنیم و به کره آغشته میکنیم سپس لایه ی دوم خمیر را روی لایه ی اول قرار داده و روی خمیر گردو و فندق چرخ شده میپاشیم سپس با یک سیخ چوبی یا یک نی بلند خمیر را رول میکنیم بعد دو طرف خمیر را به سمت مرکز خمیر فشرده میکنیم خمیر رو از سیخ خارج میکنیم و با کارد از وسط برش میزنیم دو طرف خمیر هم با کارد برش میزنیم تا یکدست بشه کف سینی باقلوا رو به کره آغشته میکنیم و باقلوا رو توی سینی یا قالب میچنیم و در آخر رو تمام باقلوا ها کره ی ذوب شده میریزیم طوریکه کف قالب و اطراف باقلوا کره دیده بشه و توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار میدیم وقتی باقلوا رنگش کاملا طلایی شد از فر خارج میکنیم و بلافاصله شربت گرم رو روی باقلوای داغ میریزیم 6 تا 8ساعت اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلوا ها بره و مزه ها با هم ترکیب بشن و باقلوا کاملا نرم بشه در آخر روی باقلواها رو با پودر پسته تزئین میکنیم و با چای داغ نوش جان میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی شیرعسلی
(پارت دوم)
پارت اول ویدئو در پست قبل هست.
نکات کلیدی و مهم در تهیه ی باقلوا :👇
شربت باقلوا باید آبکی باشه نیازی به اضافه کردن آب لیمو نداره بخاطر شیر عسل شربت شکرک نمیزنه اگر آبلیمو توی شربت بریزید شربت بدلیل وجود شیر به پنیر تبدیل میشه ... خمیر فیلو حتما باید مخصوص باقلو باشه و روی جلد خمیر توجه کنید که تصویر باقلوا باشه و روی جلد نوشته شده باشه خمیر باقلوا ... به محض اینکه باقلوارو از فر خارج کردید شربت گرم رو با ملاقه روی تمام باقلوا ها میریزیم توجه کنید یکهو نباید شربت ریخته بشه بعد از ریختن شربت صدای جلیزو ولیز شنیده بشه ... حتما باید کره به اندازه ای روی باقلوا ریخته بشه که کف و اطراف باقلوا کره ی ذوب شده دیده بشه مثل اینِ که بخوایید باقلوا رو درون کره سرخ کنید ،در این حد اصلا نگران نباشید تمام کره در حین پخت جذب باقلوا میشه و اثری ازش نمیمونه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک گوشت
مواد لازم مایه میانی :
پنیر ریکوتا یا پنیر پارمزان :یک پیمانه (اصلاح شده فیلم )
نمک و فلفل :هرکدام 1/2ق غ
جوز هندی:1/4ق غ
جعفری خوردشده :2ق غ
پنیر پارمزان :1/2 پیمانه 🌶️🌶️🌶️
مواد لازم مایع گوشتی :
گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
تخم مرغ :2 عدد
آرد سوخاری :2/3پیمانه
سیر له شده:3حبه
جعفری خورد شده:1/4پیمانه
سس گوجه:1ق غ
نمک و فلفل :هرکدام 1ق غ
ورق پاستا و لازانیا
پنیر موزارلا 🌶️🌶️🌶️مواد لازم برای روی کاپ:
سس گوجه :1/2پ
ورقه پنیر موزارلا
حالا طبق فیلم آموزشی :
برای تهیه مایه میانی :پنیر ریکوتا رو با نمک و فلفل و جوز هندی و جعفری و پنیر پارمزان مخلوط کرده و میزاریم کنار
بعد برای تهیه مایه گوشتی ،
گوشت چرخ کرده رو با تخم مرغ و آرد سوخاری و سیر و جعفری و سس گوجه و نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا یکدست شود بعد طبق فیلم خیلی خوشگل قالب بزنید کف اش رو یک ورق پاستا یا لازانیا پخته شده و سپس مایه میانی که درست کردیم و بعد یک ورق پنیر موزارلا و بعد مایه میانی و بعد دوباره یک ورق لازانیا و روش پنیر موزارلا و درنهایت با یک لایه گوشت روشو ببندید ،😋
کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد یا 350درجه فارنهایت به مدت 30دقیقه بزارید تا بپزه،بعد بیارید بیرون و روش سس گوجه مالیده و دو ورق پنیر موزارلا بزارید و دوباره بزارید تو فر با همون درجه بالا رو حالت گریل دودقیقه بمونه و در آخر روش جعفری خورد شده بپاشید 😍😍😍
به نظر خیلی خوشمزه میااااد
حالا چند تا نکته:
پنیر ریکوتا کاله موجود هست ولی جایگزین ریکوتا معمولا پنیر خامه ای هست ،
جوز هندی حتما برای طعم دهی گوشت استفاده کنید فوق العاده میشه
اگر طبق دستور بخواهید درست کنید ورق پاستا باید استفاده کنید ولی جایگزینش ورق لازانیا هست 🍨🍨من سعی میکنم معمولا تو این دستور غذاهای ملل مختلف و فرنگی جایگزین های بعضی مواد رو هم براتون بگم تا ما هم بتونیم این تنوع طعم و غذا رو زندگی و وعده های غذایی مون تجربه کنیم و درعین حال خیلی درگیر مواد اولیه نشیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی سوخاری
این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد.
#ماهی_سوخاری
مواد مورد نیاز👇
ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید)
سیر 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 فنجان
زعفران ب مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه
نمک 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ 1 عدد
اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش 2 قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت 1 ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.)
بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه شیرینی برشتوک شکلاتی 👆🏻👆🏻(بدون فر)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل کاچی 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح بخیر دوستان ☕ 🌺
دریازدهمین روز بهار🌸🍃
آرزوی سلامتی شما
سبز بودن دلهاتون💚
سکه بودن روزگارتون را دارم
الهی🙏
ساعت زندگیتون محور
عشق و محبت بچرخه❤
نوروزتون پرازشادی😊
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژامبون خانگی
مواد لازم :👇
ترکیب سینه مرغ وران مرغ چرخ شده 750 گرم و 100 گرم گوشت چرخ شده (اختیاری)
سیر 5حبه درشت
جوز هندی پودر شده 1قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1ق چ
نمک 1ق غ
فلفل 1ق چ
پودرسیر 1ق چ
پودرکاری 1ق چ
تخم گشنیز 1ق چ
آویشن 1ق چ
پودر دارچین 1ق چ
پودر هل 1ق چ
فلفل سیاه 1/2ق چ
نشاسته ذرت یا آرد سفید 2 ق غ
روغن مایع (60گرم) 4 ق غ
گوشت قرمز چند تکه کوچک
هویج نیم پز شده نگینی خرد شده 1عدد کوچک
پسته خام 2ق غ (اگر پسته خام دردسترس نداشتید پسته خشک رو 20 دقیقه داخل آب گرم بریزید تا نرم بشه بعد خشک کنید و استفاده کنید)
قارچ بلانچ شده 300 گرم
.
دستور تهیه :👇
گوشت مرغ رو همراه سیر چرخ میکنیم سپس داخل غذاساز ریخته وخوب بزنید. (اگر غذاساز ندارید دوبار از چرخ گوشت ردکنید) تا کاملا نرم و یکدست بشه. همه ادویه های ذکر شده ونشاسته یا آرد و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.
گوشت قرمز رو خیلی نازک وریز خرد کنید.
هویج رو بخارپز ونگینی خرد کنید.
همراه با پسته به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
ته کاور کالباس رو با بست کمربندی پلاستیکی یا نخ خیلی محکم ببندید. مواد را با قاشق داخل وکیوم ریخته و با دست ماساژ داده ومثل غلتک چندین بار وبه دفعات بغلتونید تا هوای اضافه خارج، گوشت منسجم شه.این قسمت مهمه! درست هوادهی بشه تا فضا وسوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد. و خیلی محکم بپیچید و با نخ محکم کنید.
کاور رو خیلی محکم ببندید. حتی یک قطره آب نباید داخل کاور نفوذ کنه.
اگر کاور مخصوص ندارید👇
چند لایه سلفون رو روی میز کار بکشید و گوشت رو روش پهن کنید و مواد خردشده : هویج وپسته وگوشت رو روش پخش کنید و رول کنید (توجه کنید مثل غلتک چندین بار ودردفعات زیاد رول رو به عقب و جلو بغلتونید تا منسجم و هوادهی بشه) و بعد دوسر نایلکس رو محکم ببندید و دوباره چندین لایه سلفون بچیدید.
یک قابلمه اندازه رولتون پر آب کنید و روی اجاق بزارید بجوشه ورول رو آروم داخلش بندازید تا یک ساعت و نیم باحرارت ملایم بجوشه. بعد از قابلمه خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ بزارید تا بهش شوک واردشه. داخل یخچال بزارید 24ساعت بمونه این تایم خیلی مهمه✌
بعد برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛