eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
"کرم بیسکوییت" بیسکوییت پتی بور شکلاتی 1 بسته مواد کرم شیر 1 لیتر تخم مرغ 2 عدد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری آرد سفید 3 قاشق غذاخوری شکر 1 پیمانه بسته به ذائقتون میتونین میزان شکر رو تغییر بدین وانیل شکری 1 قاشق چایخوری وانیلتون اگر ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری کافیه قالب دلخواهتون رو کمی چرب کنین و کیسه فریزر یا سلیفون پهن کنین توش فیکس کنین که خوب بچسبه بعدا دسرتون راحت از قالب خارج شه حالا اول بریم سراغ تهیه کرم حدود یک لیوان از شیرتون که سرد هم باید باشه تو کاسه بریزین و با آرد و نشاسته خوب با همزن دستی مخلوط کنین که یکدست شه و گلوله باقی نمونه و این مواد رو به بقیه شیر اضافه کرده تخم مرغ و شکر ریخته و با همزن دستی مجدد خوب بزنین تا مواد یکدست شه مواد کرم را روی حرارت ملایم قرار داده مرتب بهمش بزنین که ته نگیره و غلیظ شه وقتی به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه کرده خوب همش بزنین از روی حرارت بردارین تا داغه باید استفاده کنین لایه اول بیسکوییت هارو بزارین کرم داغ روش بریزین و لایه لایه این کار رو تکرار کنین میتونین از شوکورول و یا میوه و شکلات چیپسی هم بین لایه ها استفاده کنین لایه هارو تا انتهای قالب به همین ترتیب بچینین لایه ی آخر رو با بیسکوییت تموم کنین کیسه بکشین روی قالب و بزارینش تو یخچال بعد از 4 تا 5 ساعت که دسر خنک شد و جا افتاد از یخچال خارج کرده به راحتی از قالب جدا کنین و روی ظرف مورد نظر برش گردونین کیسه را باز کرده با سس شکلات و میوه به دلخواه تزئین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترد 500 گرم مرغ (نباید خیلی نازک یا خیلی ضخیم خرد شود) 1 فنجان شیر 1 فنجان آرد 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 تخم مرغ 1 قاشق چای خوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 3 فنجان کورن فلکس یا همون برگه ذرت همه مواد سس را به خوبی در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید 24 ساعت استراحت دهید . اگر وقت ندارید ، باید حداقل 3-4 ساعت در این سس بماند. سپس ، برگه های ذرت را کمی خرد کنید مرغ ها را در آنها زده و در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍 مواد اولیه: سیب زمینی 4_5 عدد گوشت چرخ شده 300 گرم پیاز کوچک 1 عدد ادویه و نمک به میزان لازم رب گوجه 1 ق غذاخوری آب یک لیوان سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید. مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد. در فر با دمای 180 درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل نون خامه ای (شیرینی نارنجکی)👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌼صبح یکشنبه تون بخیر 🌸چون همیشه 🌼دعایم برایتان 🌸عاقبت به خیری 🌼سلامت جسم و جان 🌸و دلی خالی ازغم وغصه است 🌼روزتان پراز رحمت الهی 🌸زندگیتان پراز برکت وموفقیت 🌼لبتون خندون ان شاءالله
"لقمه یا لکما" آرد چند منظوره یا همون آرد کیک یک و نیم پیمانه آب ولرم یک پیمانه سرخالی به اندازه یک بند انگشت سر پیمانه خالی باشه نمک نصف قاشق چایخوری شکر 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری پر شربت شکر یک و نیم پیمانه آب 1 پیمانه آب لیموترش نصف قاشق چایخوری اول شربت رو حاضر کنین بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدین که شربت خنک شه آب و شکر را روی حرارت گذاشته بهم بزنین بزارین 10 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشه و کامل شکر حل شه حالا آب لیمو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه اجازه بدین بجوشه شربت آمادست از روی حرارت برش دارین و بزارین از داغی بیفته و بعد بزارینش تو یخچال تا خوب خنک شه اگر دوست داشتین میتونین از که برای زولبیا بامیه استفاده میشه هم استفاده کنین ولی شربت اصلیش اینه که براتون گفتم نکته این شیرینی اینه که شربت باید خیلی خنک باشه حتی بهتره شربت رو شب قبل حاضر کنین و بزارین 1 شب تو یخچال بمونه تا خوب خنک شه برای خمیر آب ولرم ، شکر و نمک رو داخل کاسه ی بزرگ ریخته و خمیر مایه را اضافه کنین کمی بهم بزنین و کم کم آرد را ریخته با همزن دستی خوب بهم بزنین تا مواد کامل باهم مخلوط شن روی ظرف را سلیفون بکشید و با حوله بپوشانید و بزارین تو محیط آشپزخانه 1 ساعت استراحت کنه و حجمش زیاد شه حالا داخل تابه روغن بریزین با حرارت ملایم بزارین گرم شه مواد خمیر کاملا شل و چسبندست داخل قیف یکبار مصرف ریخته وقتی روغن داغ شد سر قیف را ببرید با قیف کمی فشار داده تا خمیر خارج شه با قیچی چرب ببرید و تکه هارا مانند بامیه داخل روغن داغ بریزین و با حرارت ملایم سرخ کنین اگر قیف نداشتین میتونین با قاشق چرب شده تکه های کوچک جدا کرده داخل روغن سرخ کنین بعد از سرخ کردن بزارین روغنش کشیده شه و داخل شربت سرد بندازین و 5 دقیقه بعد نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده رمضان استکان استفاده شده 125 میلی (میتونید از نصف لیوان دسته دار فرانسه استفاده کنید) مواد لازم برای عمل آوری خمیر مایه: 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذ خوری) 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق غذاخوری آرد نصف استکان آب ولرم برای خمیر: نصف استکان روغن زیتون (روغن مایع هم میشه) 1 استکان شیر 2 استکان آب ولرم (ولرم نزدیک به گرم باشد طوری که دست را نسوزاند) 1 قاشق مرباخوری نمک (سرپر) 1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده روی نان مالیده میشود) 500 گرم آرد (شما با دقت اضافه کنید و لطفا خمیرتان سفت نشود) برای روی نان: 1 عدد تخم مرغ کامل (و اون زرده ای که از قبل داشتید اضافه میکنید ، میتونید فقط زرده تخم مرغ استفاده کنید همین پیج دستور نان پیده زیاد داره که برای بعضیا فقط از زرده برای رومال استفاده کرده) 1 قاشق غذاخوری روغن مایع کنجد ، سیاه دانه 1 پنس نمک (مابین دو انگشت) تخم مرغ ، روغن مایع و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید . طرز تهیه: خمیر مایه ، آب ، شکر و آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی ظرف سلفون بکشید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند. سپس خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید سفیده تخم مرغ، شیر ، آب ، روغن زیتون و نمک را به خمیر مایه اضافه کنید و هم بزنید. آرد را بریزید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید و خمیر صاف و یکدستی آماده کنید. (این خمیر به دست میچسبد آرد را با کنترل بریزید و خمیری که کمی چسبناک است آماده کنید. لطفا برای اینکه خمیر به دستتان نچسبد آرد بیشتری نریزید) روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید (حدود 45_60 دقیقه تا وقتی که حجمش دو برابر شود) خمیر استراحت کرده را دوباره هم بزنید . دستتان را چرب کنید و خمیر را داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید بذارید و خمیر را داخل سینی پهن کنید. روی خمیر را شکل بدید. با فرچه رومال تخم مرغ فراوان بزنید و کنجد و سیاه دانه بپاشید. 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید سپس داخل فر 230 درجه تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید. کف فر یک ظرف آب بذارید با اینکار داخل فر مرطوب میشود و پیده خوب پف میکند. بعد از 20 دقیقه میتوانید ظرف آب را بیرون آورید(زمان پخت حدود 30_20 دقیقه است به حرارت فر شما بستگی دارد اگر روی نان سرخ نشد میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ سوخاری مواد لازم برای درست کردن 8 عدد مرغ سوخاری: 2 عدد تخم مرغ 2 پیمانه آرد سفید 2 پیمانه پودر سوخاری(ترجیحا پانکو مدل پاپریکا) 1 قاشق چایخوری پودرسیر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آب لیمو پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز هم به مقدار لازم. (من خودم مجموعا 1 قاشق چایخوری آویشن،4 تا قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز ریختم). . اگر هرچقدر میخواین بافت سوخاریتون لایه ترد تر و زخیم تری داشته باشه،اون مرحله ی آب و آرد سفید رو میتونید بیشتر تکرار کنید. . پودر سوخاری پانکو هم شاید همه جا نداشته باشن ولی پیدا کردنش اونقدرم سخت نیست،رنگ نارنجیش هم طعم و رنگ بهتری میده به غذاتون. (اگر پانکو پیدا نکردید میتونید از چیپس تردیلا ی خورد شده هم استفاده کنید،ولی پانکو یه چیز دیگه است). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی گل مواد لازم: 1 لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 3.5 لیوان آرد مواد داخل مانتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده نمک ، فلفل سیاه زیره مواد لازم برای سس: 2 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 3.5 الی 4 لیوان آب 🥣طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر تقریبا سفت شود. روی خمیر را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و کمی ورز بدید. خمیر استراحت کرده را به 2 چانه تقسیم کنید. و به ترتیب نازک باز کنید. موقع باز کردن خمیر کمی آرد بپاشید. سپس با قالب گرد و یا با لیوان گرد برش بزنید. مثل فیلم 4 عدد از خمیرها را کنار هم بذارید و از مواد گوشتی روی خمیرها بذارید شکل گل بدید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. سپس مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی مانتی و داخل سینی بریزید روی سینی کاغذ روغنی بکشید و یا در سینی را بذارید و در فر 180 درجه نیم ساعت بپزید.(مرحله دوم پخت حتما روی سینی را بپوشانید در غیر اینصورت روی مانتی خیلی خشک میشود) بعد از پخت از داخل فر بیرون آورید و با ماست موسیر یا مایونز سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ 1 عدد شکر 60 گرم (4 ق غ) پودر خمیر مایه 6 گرم (1 ق م سرپر یا 2 ق چ) خامه صبحانه 75 گرم (2 ق غ) کره آب شده 80 گرم شیر ولرم 80 میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا 300 تا 375 گرم (حدودا 2 تا 2 و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و 100 بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا 20 تا 25 دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر 190 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم آرد 2 لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+کره 200 گرم معادل یک لیوان شکر 2 لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+2/3 لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید) پودر هل 1/4 ق چ (دلخواه) طرز تهیه اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا صطلاحا گهواره کنید. اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نذارید خیلی سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم ..... شیر.....هم دمای محیط 250میلی لیتر یا یک لیوان آبلیمو....ترجیحا تازه یک قاشق غذاخوری آرد.... یک ونیم لیوان یا 190گرم پودرکاکائو.....یک سوم پیمانه یا 40گرم تخم مرغ.... دوعدد روغن مایع.... یک چهارم پیمانه یا 60میلی لیتر شکر.....یک لیوان یا 200گرم بیکینگ پودر.....یک قاشق مرباخوری جوش شیرین....نصف قاشق چایخوری مقدارش کمه بهتر که حذف نشه نمک.... یک چهارم قاشق چایخوری وانیل .... نصف قاشق چایخوری طرز تهیه........... شیر وابلیمو را مخلوط وکنار بذارید ارد وپودرکاکائو وجوش شیرین وبیکینگ پودرونمک را باهم الک کنید وبعد مخلوط کنید تخم مرغ وشکر ووانیل وروغن را با هم زن دستی مخلوط کنید تا کمی شکرحل بشه نیازی نیست حجمش دوبرابر بشه ترکیب اردها وشیر را درطی سه مرحله به تخم مرغ اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه کیک نسبتا رقیق است قالب مافین را کپسول انداخته نصف قالب را پر کنید ❌به این نکته توجه کنید که اگر قالب را زیاد پر کنید سر میره چون کیک پف خوبی داره ❌ فر یا توستر را از قبل با حرارت 180درجه گرم کنید درطبقه وسط بمدت تقریبی 25تا30دقیقه چک کنید پخته بود حرارت پایین راخاموش کنید ویه دوسه دقیقه گریل کنید نکته..... اگر سایز معمولی درست کنید حدودبیست تا بیست وچهارتا کاپ کیک به شما میدهد دوست داشتید میتونید با گاناژ روی کیک را تزیین کنید یا خامه بزنید یا شکلات اب شده بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پولکی عسلی کنجدی خوشمزه سه سوته درست کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کوکوی_تره_فرنگی 🎋🎋🎋 8 الی 10 عدد تره فرنگی یا پیازچه 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست نصف لیوان روغن 1 کاسه پنیر لبنه 1 لیوان آرد ذرت 1 لیوان آرد سفید 1 ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل سیاه و قرمز ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛