eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺☘به یکشنبه 29 فروردین ماه 🌺☘خوش آمدین 🌸☘از امروز فریاد بزن 🌸☘نه برای خشم، برای مهربانی 🌼🌳گــــوش کـــن 🌼🌳نه برای غنا، 🦋🌳برای غمخواری 🦋🍀دست افشانی کـــ 🌺☘نه برای رقص، براے نیکوکاری 🌺☘فــکـــر کـــن 🌸🌳نه برای خیانت، 🌸🌳برای راستے و درستے 🌼🌳و قــلبــت را درگیر کــن 🌼☘نه برای کینه، برای عشق لینک join👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون خوشمزه ونرم با مواد پیتزا که بچها خیلی دوست دارندوگزینه مناسب برای شام هست 👌👌 مواد میانی هم به دلخواه میتونید تغییر بدید واز هر چی که دوست دارید وسط نون ها بزارید میتونید کمی آویشن ویا شوید خشک هم به خمیر اضاف کنید مواد لازم برای خمیر🔻 آب ولرم: 1 پیمانه شیر ولرم: 1 پیمانه مایه خمیر: 1 ق غ شکر: 1 ق غ روغن: 4 ق س نمک: 1 ق چ آرد: 300 گرم معادل 4 پیمانه سمولینا: 100 گرم اگه نداشتید به جاش آرد بریزید (من آرد ریختم ) مواد میانی🔻 پیاز فلفل دلمه مرغ یا گوشت چرخ کرده ادویه ونمک وفلفل پنیر پیتزا و.... طرز تهیه🔻 شیر ولرم وآب ولرم ومایه خمیر وشکر با هم مخلوط کنید و5 تا ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد سپس روغن و آردونمک وسمولینا بهش اضاف کنید وخمیر ورز دهیدتا یکدست ومنسجم بشه خمیر نباید به دست بچسبه وخیلی سفت هم نباشه روی خمیر بگیرید وجای گرم یکی ،دوساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر بشه خمیر به چونه هایی به اندازه پرتقال بگیریدوروی چونه ها رو تا ده دقیقه بگیرید وبعد از این مدت طبق فیلم هر چونه رو باز کنید وسط خمیر ضخیم تر وکناره ها رو نازکتر کنید واز مواد میانی وسطش بزارید اگه دوست داشته باشید میتونید پنیر هم روی مواد بریزید وخمیر جمع کنید وبزارید تو سینی فر چرب شده بعد از تمام شدن چونه ها بازم یه ده دقیقه به نون ها استراحت دهید .روی نان ها را چند برش سطحی بزنیدو برای رومال میتونید یک تخم مرغ با نوک چاقو نسکافه هم بزنید وروی نان ها بمالید وکنجد وسیاه دانه ویا زیتون برش زده بریزید کره یا شیر هم به عنوان رومال میتونید بزنید در فر گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید بعد از پخت فر خاموش کنید واجازه دهید تا ده دقیقه نان ها در فر بمانند . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب زمینی متوسط :3 عدد تخم مرغ: 1 عدد خامه :نصف استکان آرد: نصف استکان پنیر پیتزا: نصف استکان فلفل سیاه وقرمز /نمک/پودر سیر/ادویه /زردچوبه: به مقدار لازم جعفری خرد شده به دلخواه طرز تهیه🔻 سیب زمینی را آبپز کنید وله کنید و بقیه مواد وادویه ها را بهش اضاف کنید خامه رو کمی گرم کنید تا رقیق بشه وبه مواد اضاف کنید وبا حلیم کوب برقی یا غذا ساز مواد مخلوط کنید تا کاملا چسبنده ونرم بشه استفاده از حلیم کوب یا غذا ساز باعث چسبندگی وا نرفتن مواد میشه حتما باید اجرا بشه میتونید مواد مثل فیلم تو قیف بریزید وسرخ کنید ویا از مواد مقداری در دست باز کنید ووسطش گوشت چرخ کرده پخته شده یا سوسیس یاپنیر پیتزا و ..بزارید وگرد کنید وسوخاری کنید ویا ساده سرخ کنید این مواد میتونید توی فر هم بپزید کمی کره روی کراکت ها بمالید و15 دقیقه در فر گرم با دمای 180 درجه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 10 نفر 300 تا 400 گرم قارچ ورقه شده 300 گرم(3 لیوان فرانسوی) جو پرک 20 تا 50 گرم کره مقداری روغن زیتون(یا روغن مایع معمولی) آرد سفید 2 قاشق غذاخوری 2 عدد هویج رنده شده(اگه هویج کوچک بود 3 عدد) آب مرغ 4 تا 5 لیوان(میتوانید از 2 عدد قرص مرغ استفاده کنید) شیر پرچرب به دمای محیط رسیده 4 تا 5 لیوان نمک و فلفل(ترجیحا فلفل سفید که از عطاری میتونید تهیه کنید) نصف یک عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زردچوبه بپزید....میزان زردچوبه در آب مرغ و مرغ باید کم باشه آبلیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) مقداری جعفری ساطوری برای سرو خامه صبحانه 3 تا 6 قاشق غذاخوری(میتونید خامه رو حذف کنید) میزان آب مرغ یا شیر کاملا به غلظت مورد نظر شما برای سوپ و همین طور میزان لعابی که جو پرک میندازه بستگی داره...میتونید به جای مقداری از آب مرغ از آب معمولی استفاده کنید ولی صد البته که با آب مرغ خیییلی خوشمزه تر هست. کره+روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید کره ذوب شود. قارچ ورقه شده را اضافه و کمی تفت دهید(لازم نیست آب قارچ کاملا کشیده شود) در این مرحله به دلخواه 1 تا 2 قاشق آبلیمو به قارچ اضافه کنید. سپس 2 قاشق آرد روی قارچهای تفت خورده بپاشید و روی حرارت ملایم هم بزنید در حدی که بوی خامی آرد کمی گرفته شود. آب مرغ را به تدریج و کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا باز شود. وقتی آرد کاملا باز و یکدست شد بقیه آب مرغ را هم اضافه کنید. سپس جو پرک+هویج رنده شده را هم اضافه کنید. و بعد حدود 3 تا 4 لیوان شیر را هم اضافه کرده،در قابلمه را نیمه گذاشته و حرارت متوسط باشد تا سوپ شروع به جوشیدن کند. همین که شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کنید تا سوپ ریز جوش شده و جو به آرامی بپزد و لعاب بیندازد. حتما با حرارت ملایم سوپ باید قوام بیاید و ریز جوش بخورد. در قابلمه در طی مراحل پخت نیمه باشد. از زمانی که جو شروع به لعاب انداختن کرد گاهی هم بزنید تا ته نگیرد. اگر بعد از پخته شدن و لعاب انداختن جو سوپ غلیظ شد دوباره کمی شیر اضافه کنید. در اینصورت حتما دقت کنید در زمان اضافه کردن شیر حرارت کاملا ملایم باشد و سوپ نجوشد و شیر هم حتما به دمای محیط رسیده باشد تا نبرد. وقتی سوپ آماده شد چند قاشق خامه(به دمای محیط رسیده) را در کاسه ریخته هم بزنید تا یکدست شود و با کمی سوپ رقیق کرده و به سوپ اضافه و حرارت را خاموش کنید. زمان اضافه کردن خامه ،سوپ نباید در حال جوشیدن باشد و حرارت ملایم باشد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 قارچ 10-12 عدد کره 1 ق غ آرد 2 ق غ سر پر شیر 200 میلی لیتر (در کلیپ از خامه مایع استفاده شده که فکر نمیکنم توی ایران راحت پیدا بشه، بجاش میتونین فقط شیر بریزین و آخرش با خامه سرو کنید یا ترکیب شیر و خامه بریزین) نمک شوید خرد شده به مقدار اندک (یا بجاش جعفری) نودل یا رشته سوپ به هر شکلی که تمایل داشتین 2 ق غ آب به مقدار لازم ( کم کم اضافه کنید تا خیلی رقیق نشه) خامه صبحانه به دلخواه ‌ 🔸بجای رشته میتونین جو پرک شده بریزین به این صورت که وقتی قارچ رو ریختین جو رو هم بریزین و با آب اجازه بدین بپزه و بعد باقی مراحل رو انجام بدین. ‌ 🔸در حین پختن آبلیمو اضافه نکنید باعث میشه شیر و خامه ببُره، در صورت تمایل بعد پخت و موقع سرو کردن میتونین آبلیمو هم بریزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده دهن باز مواد لازم برای خمیر: 1 لیوان شیر 1 لیوان آب ولرم نصف لیوان ماست 3 قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری (5 گرم یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف) 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق غذاخوری شکر آرد به مقدار لازم برای داخل پیده: 300 گرم گوشت چرخ کرده نیم چرب 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی متوسط رنده شده 2 عدد فلفل سبز مقداری جعفری نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده برای روی پیده 1 عدد زرده تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شیر 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون طرز تهیه: ابتدا مواد داخل را آماده کنید گوشت چرخ کرده و پیاز ریز خرد شده را داخل ظرفی بریزید سپس گوجه فرنگی رنده شده و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و ورز بدید نمک ، ادویه ها و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید . برای خمیر ، خمیر مایه ، شکر و آب ولرم را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید(اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید خمیر مایه کف کند) آرد را در آخر کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت بدید. سپس از خمیر استراحت کرده چانه هایی اندازه تخم مرغ بردارید و باز کنید و با وسیله گردی مثل در قابلمه کوچک خمیر را به شکل گرد برش بزنید با قاشق از مواد گوشتی روی خمیر بمالید . مثل فیلم کناره های خمیر را اندازه حدود یک سانت به سمت بالا تا کنید.زرده تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و با فرچه به کناره های خمیر بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پیده سرخ شود بپزید. سپس گرم سرو کنید (اگر پیده ها پخت ولی خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی بامیه ای مواد لازم سیب زمینی متوسط سه عدد من بعد از رنده کردن وزن کردم 300 گرم بود آرد سفید(شیرینی پزی)یک لیوان دسته دار فرانسه آب یک لیوان کره 30 گرم تخم مرغ دوعدد نمک یک دوم قاشق مرباخوری پکینگ یک دوم قاشق مرباخوری زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری ،فلفل سیاه کمی سیب زمینی را با پوست اب پز کنید بعد از پخته شدن پوست بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید وکنار بزارید اب وکره رو بزارید رو گاز با شعله متوسط تا به جوش بیاد آرد رو یکدفعه بریزید و تند تند بزنید تا آرد گلوله گلوله نشه سه الی چهار دقیقه مدام بزنید تا خوب پخته بشه هر چه بیشتر پخته بشه بامیه تردتر میشه سپس گاز رو‌ خاموش کنید وبزارید کمی سرد بشه ولرم که شد یک تخم مرغ اضافه وخوب بزنید تا تخم مرغ اولی به خورد خمیر بره بعدا دومی رو بزنید وباز بزنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد سپس سیب زمینی پکینگ پودر ونمک زردچوبه وفلفل اضافه کنید وخوب ورز بدید تا خمیر یکدست بشه ماسوره دالبری را درون قیف بزارید ومواد بامیه بریزید توش در ظرف گودی روغن بریزید وبزارید رو گاز تا گرم بشه(داغ نشه)بامیه ها رو طبق فیلم قیچی کنید وسرخ کنید تا خودشونو میگیرند قاشق نزنید که له نشن سرخ که شدن رو پارچه تمیز آشپزخانه بزارید تا روغن واضافه شون بره ،با سس قرمز چه شود😋 عزیزان سعی کنید تو قابلمه گود سرخ کنید مرحله اول تا جای که جا داره بریزید تا سرخ بشه سری دوم که بخواید سرخ کنید چون تخم مرغ داره کمی کف میاد بالا اما زیاد نه به همین دلیل میگم قابلمه گود باشه با حرارت متوسط سرخ کنید این بامیه سیب زمینی دوروز هم بمونه نرم نمیشه همچنان ترده بشرطی که خمیر رو خوب بپزید همون بامیه قنادی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه برگ مو ‌ترکی مواد داخل: 2 عدد پیاز 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 لیوان برنج 2 لیوان آب جوش 1 و نیم قاشق غذا خوری کشمش ریز پلویی (نداشتین میتونین خورد کنین کشمش‌هاتون رو) 1 قاشق مرباخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چایخوری ادویه یِنی بهار ) 1 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری آب لیمو 300 گرم برگ‌مو (کمی بیش‌تر) 1 عدد لیمو 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون (کمی بیش‌تر)‌‌ ‌‌ پیاز رو رنده یا خیلی ریز کرده تو روغن تفت بدین، برنج رو‌ اضافه کرده یک 5 دقیقه دیگه تفت بدین بقیه مواد رو مثل تصویر اضافه کرده هم بزنین و 15 دقیقه با در بسته بذارین دم بکشه بذارین کمی خنک بشه و مثل تصویر بپیچین‌‌ این روش یک روش راحت و سریع برای کسانی هست که سختشونه با دست بپیچن ولی با دست هم خیلی آسونه کافیه که 4-3 تا بپیچین دستتون سریع را میوفته‌‌ (فقط دقت کنین که خیلی شُل نپیچین که تو پخت باز نشه) کف ظرف رو کمی برگ چیده که دلمه‌ها مستقیم به کف قابلمه نچسبن دلمه‌ها رو با سلیقه چیده چند قاچ لیمو اطرافش بچینین، آب و روغن زیتون رو اضافه کنین و یک ظرف نشکن روش بگذارین که رویی ها از آب بیرون نمونن... بذارین رو شعله کم نیم‌ساعت بپزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک اسفنجی شکلاتی عزیزان این کیک مخصوص خامه کشی چه با خامه چه با گاناش تو دهن آب میشه حتماااا امتحان کنید لطفا تو اندازه گیری مواد دقت کنید مواد لازم تخم مرغ درشت 7 عدد آرد 320 گرم یا دو لیوان پر شکر 250 گرم ویا یک لیوان روغن مایع نصف استکان پودر کاکائو 40 گرم ویا نصف استکان بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر شربت بار ویا عسل یک قاشق مرباخوری شربت بار همون شربت بامیه وزولبیا ست پودر کاکائو رو الک کنید وبا روغن مایع مخلوط کنید بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط والک کنید کناره قالب رو چرب و آرد پاشی کنید وکفش کاغذ روغنی بندازید قالب 20 در 30 ارتفاع قالب 5 الی 8 سانت کافیه فر رو با دمای صدوهشتاد درجه به مدت 15 دقیقه گرم کنید به این نکته توجه کنید واسه کیک اسفنجی تخم مرغ نباید به دمای محیط برسه حتما سرد باشه و داخل یخچال که در اوردید مسقیما استفاده کنید کاسه همزن رو خوب شسته وعاری از چربی ورطوبت باشه سفیده وزرده رو جدا کنید سفیده رو بزنید تا پف کنه وبالا بیاد شکر رو به صورت بارانی روش بپاشید تا شکر تو سفیده حل بشه سپس دونه دونه زرده ها رو اضافه کنید هر زرده که میریزید 30 ثانیه بزنید زرده بعدی رو اضافه کنید سپس شربت بار ویا عسل ومخلوط روغن وکاکائو اضافه کرده ودرحد مخلوط کردن میزنیم سرعت عمل داشته باشید همزن برقی رو کنار بزارید همزن دستی به دست بگیرید آرد رو با دست چپ بگیرید وبا دست راست بت همزن دستی بزنید حدود 20 الی 30 ثانیه باید تموم بشه بریزید تو قالب وبزارید تو فر به مدت 40 الی 45 دقیقه سپس از فر در بیارید وبزارید خنک بشه ادامه فیلم رو پست بعدی میفرستم حدود ساعت 3☺ عزیزان اگه عسل ویا شربت بار ندارید نزنید مشکلی نیست عزیزان هم میتونید طبق فیلم عسل وکاکائو رو قبل از زرده بزنید هم مبتونید بعد از زرده بزنید مشکلی نیست عزیزان این کیک رو بدون فر هم میتونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳سوپ_شیر👩‍🍳 جو پوست کنده 1 لیوان آب مرغ 2 لیتر مرغ ریش ریش شده 3 ق غ برنج نیم دونه 2 ق غ( من به جای سس سفید میریزم) هویچ رنده شده 2 ق غ جعفری خرد شده 1 ق غ قارچ شش عدد متوسط کره سی گرم شیر 3 لیوان خامه صبحانه صورتیا 3 ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم 🍲 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳فرنی👩‍🍳 ًفرنی با آرد برنج من برای هر پیمانه شیر دو ق غ شکر دو ق غ آرد برنج نوک ق وانیل و کمی گلاب استفاده میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم طرز تهیه ادویه برای غذاها👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء پنجم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
3.96M
﷽ التماس دعا یادتون نره 🙏🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شله زرد برای 5 نفر: مواد لازم: شکر :2پیمانه (من 1پيمانه ريختم چون نمیخواستم زیاد شیرین باشه) برنج نیم دانه ایرانی :1 پیمانه زعفران دم کرده غلیظ :1 استکان گلاب : 1 لیوان خلال بادام : 50 گرم کره ؛50گرم خلال پسته یا پودر پسته،خلال بادام یا پرک بادام،پودر دارچین برای تزیین طرز تهیه: برنج و از شب قبل شستم و بدون نمک در مقداری آب خیس كردم . به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب ريختم. اول حرارت و زیاد کردم تا آب بجوش بیادو وقتی که آب جوشید حرارت و کم کردم تا برنج مغزپخت بشه وقتی مطمئن شدم برنجم کاملا مغزپخت شده شکر رو اضافه کردم و هم زدم تا برنج و شکر کاملا مخلوط بشن. اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پیمانه آب به اون اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست بياد . بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران و اضافه کرده و بعد از اون کره ، گلاب و نیمی از خلال بادام و بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم. بعد از نیم ساعت هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف و گذاشتم و روی حرارت خیلی ملایم گذاشتم تا 15 دقیقه حرارت ببینه. وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف و خاموش كردم و یه دمکنی روی درب ظرفم گذاشتم و به مدت 30 دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( مثلاً فر خاموشی که از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم شده باشد ) قرار دادم تا دم بکشه. بعد از این مدت شله زرد و در ظرف مناسب ريختم و تزئینش کردم. . 💌نکات خيلي مهم: اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه خودمون بستگی داره ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته ميشه. دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر رو به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشه. برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند ولی بهتر است برای شله زرد کمی مقدار زعفران خشک را افزایش بدیم. بهتره قبل از اینکه کره را به مواد اضافه کنید ، کره کاملا به دمای محیط رسیده باشه. 💌واسه شله زرد حتماً از برنج نیم دانه ی مرغوب و معطر ایرانی استفاده كنيد. 💌در مصرف زعفران خسيس نباشيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م) آب ولرم 60 گرم (1/4 لیوان) شکر 50 گرم (2 تا 3 ق غ) روغن مایع 60 گرم (1/4 لیوان) ماست 60 گرم( 1/4 لیوان) نمک 1/4 ق چ بهبود دهنده 1 ق چ( قابل حذف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی تقریبا300 تا 350 گرم (حدودا 2 لیوان یک کم بیشتر) برای به عمل آوردن خمیرمایه ، داخل آب ولرم یک ق م شکر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه کردم در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه به عمل بیاد. توی ظرف دیگه تخم مرغ و مابقی شکر و روغن مایع و ماست و نمک رو اضافه کردم . خمیر مایع به عمل اومده رو هم ریختم . (بهبود دهنده هم اگر ندارید قابل حذفه ، بهبود دهنده در افزایش کیفیت نان عالیه) آرد الک شده رو کم کم ریختم . اول با قاشق مخلوط کردم و بلد از دست کمک گرفتم. میزان آرد تقریبی هست . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . حواستون باشه آرد زیاد نریزید که نونتون رو سفت می کنه . داخل خمیر چنگ نزنید خمیر رو ورز بدید و چسبندگی رو با ورز بگیرید . خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا دو ساعت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . دو قسمت کردم یک قسمت رو بیشتر از قسمت دیگه است . داخل ظرفی کفش کاغذ روغنی انداختم و دیواره هاش رو چرب کردم . خمیر بیشتر رو داخل ظرف قرار دادم و پهن کردم .( اگر قالب گرد دارید به قطر 20 تا 22 سانت خوبه) از خمیر دیگه به هر طرح و شکل که دوست دارید طرح بدید و روش بزارید . من به این صورت طرح گل و کناره ها برگ (تقریبا ☺️😁) در آوردم . دوباره روی ظرف یک پارچه تمیز کشیدم و 25 دقیقه استراحت دوم قرار دادم . فر هم از یک ربع قبل روشن کردم . برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و خیلی کم روعن مایع استفاده کردم و رومال زدم . داخل فر 190 درجه حدودا 25 تا 30 دقیقه قرار دادم . ظرف حاوی اب هم از ابتدا که فر رو روشن کردم قرار دادم تا مرطوب بشه و برای لطافت نون هاخوبه . بعد اگر دوست داشتید می تونید روی نون کمی عسل رقیق شده هم بزنید. می تونید هر نوع مغزی هم روی نون بزارید . این رو هم بگم داخل خود خمیر هم هر نوع مغزی و هر چی دوست داشته باشید می تونید قرار بدید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛